• header

Hej gullungar!

Har ni haft en fin dag? Jag och Alexandra drog in till Smedsuddsbadet tidigare idag och la oss där och solade. Det var varmt och skönt men vi plaskade bara benen för att vattnet är rätt kallt, Armani däremot fick simma lite, hehe.. Sen kom dessa jävla moln och förstörde den underbara dagen, så efter en timma med moln packade vi ihop våra grejer och började röra oss mot tunnelbanan. Då blev det helt plötsligt soligt igen, typiskt va…

Nu ska jag bada Armani och sedan har jag lite saker att ordna inför imorgon då vi åker ner till Kristianstad för min storasysters bröllop. Vi rullar in med tåget på stationen halv fyra imorgon, tänkte bara skriva det om någon vill komma och säga hej lite snabbt! :)

Mani & jag idag!

105 Comments

Jessica

Naaw söta Mani. Själv så får vi inte ens ha hundarna på stranden liggande utan att någon ska klaga. Hur hittar du alla stränder som är okej att ha med sig hundar? Fast sen så har ju jag stor hund och visa dömer ju hunden efter storleken och den är tydligen jätte farlig bara för att den är stor.

Ääälskar din blogg =D

Reply
em

Så fin bild på er! :) Jättesöt, verkligen.
Funderar på att åka till Kristianstad imorgon, bor ca 40 min med tåg ifrån, vill gärna träffa dig!

Reply
Erin

You are a nice girl but your blog has gotten so boring! If you are not tanning, you are with your boyfriend. If you are not shopping, you are tanning. No school or MTV work. Just a bunch of photoshoots.

Kenzas svar: Do you know what its called? SUMMER! ;-)

Reply
helene

det är inte speciellt shysst att ha med hunden ut när det är så här varmt. Speciellt inte i stekande sol mitt på dan.. :) bara en liten upplysning..

Kenzas svar: Jag sätter mig alltid där det finns skugga bredvid för honom?

Reply
Line

Kul att du kommer till kristianstad samma dag som mig och att kristianstadsdagarna børjar då! Har tipsat om det jag ser mest fram emot på min blogg!

Reply
M

Mycket fin stad du åker ner till!
Stannar ett par dagar är ett tips, massa festligheter som drar igång där imorgon.

Kenzas svar: Åker som sagt ner för syrrans bröllop, inget annat hehe :P

Reply
mona

oh kenza, what a skin color! i’m so jealous. my natural hair color is brown, so i’m not really made for being pale. how do you do that? any tricks? pleaaaaase tell me/us! :D

Kenzas svar: Thanks! Since i’m half moroccan i already have a little bit darker skin, and i get tanned really easy. But sometimes I use that lotion that gives u some fake tan u know? Just to keep my skin tanned :) hugs!

Reply
Mina

Hur kan man vara så himla smal som du är & fortfarande ha så jävla stora bröst? Hehe….;)

Reply
Emma

När du kommer till kristianstad, ska du gå till Kristianstadsdagarna som börjar nu på fredag? =)

Kenzas svar: Finns nog inte tid för det.. Och jag känner mig obekväm i stora folkmassor :P

Reply
Emelie

Vad fint väder ni haft i Stockholm, blir ju avundsjuk haha. xD Bor i Göteborg och här har det regnat hela dagen. Vill också kunna ligga på stranden och sola.

Reply
Clara :)

Hur har din blogg blivit så poupolär? Hur har du fått så många läsare? Jag älskar din blogg!
P.s, såg dig i Thailand på Poda Island! :)

Reply
louise

O_O OH MY GUD!!!
Jag bor i kristianstad, oh sheet!
…..jag önskade jag kunde träffa kenza, men jag har filmvisning imorgon…..-.-‘

Reply
Emma

Åhh helt otippat att läsa att du ska hit till lilla Kristianstad läser att alla tycker det är bra timat med kritianstaddagarna vet inte riktigt om jag håller med… :P Ett litet tips håll dig borta från dem ;)

Reply
shodj

dagensfråga:

Vad har du för hårfärg? Vad är det för nyans? FÖR JAG ÄLSKAR DEN! Du kan svara på frågan här :)

Reply
Malin Olsson

Hej Kenza!
Älskar din blogg, och har tänkt på en sak: har du inga celluliter kvinna?! Eller, några som syns i alla fall? Om du inte har det, så… är det kul för dig. :) Ville bara säga det.

Kram kram!

Kenzas svar: De syns om jag spänner röven haha

Reply
Anna

Kul att du kommer ner till Kristianstad! Bor din syster där eller? Vet du vilken kyrka hon ska gifta sig i?

Gillar din blogg btw, men som tidigare sagt så har den blivit lite tråkig på sistone

Kenzas svar: Hon bor i Malmö.. Ingen kyrka ;-)

Reply
Ellinor Alvesson

Åh, då kommer du till oss på krisianstadagarna! Underbart, lite annorlunda från stockholm antagligen men du borde verkligen känna glädjen hela stan kommer känna påfredag kväll haha:D Hoppas man kanske ser dig :D :)

Reply
joss

Åh Kenza! Vill jättegärna träffa dig. Bor utanför Kristianstad. Får se om jag vågar gå fram :)

Kenzas svar: Klart du ska våga!! :)

Reply
Rebecca

Hej kenza, jag har en inredningsbutik i kristianstad, om du är interesserad av att komma och titta så kan du maila mig. jag kan hålla extra öppet så du får titta ifred om du vill. det är inga problem. butiken heter Rebecca och ligger på östrastorgatan 18. maila mig om du vill ha vägbeskrivning. :) Mvh Rebecca

Reply
Elina

Åhh det kommer att bli jätte jobbigt för dig när du kommer till k-stad.
Kristianstadsdagarna börjar imorgon och det kommer vara så mycket folk på stationen då ^^

Men det är väl sånt du får ta som känd? ;) Hehe, ha det jätte bra när du kommer ner hit till skåne och NJUT! :)

Reply
Olga

Hej Kenza,
Vad kommer du ha pa dig pa bröllop? Och vilken slags frisyr? Jag hade verkligen behövt lite tips för ska oxa pa bröllop i helgen:) Ha d bra:)

Reply
Sofie

Hej Kenza!
Vilka produkter använder du under rakning och efteråt?, dina ben är alltid så glansiga och fina!
Din blogg är den bästa bloggen som finns, den enda vettiga. Tack för att du finns!
Kram! <3

Reply
bea

haha, nu kanske den här kommentaren kommer lite i fel inlägg men såg att du hade svarat på många frågor här så… Jag undrar vilket märke dina blå-randiga skor är (dem som du köpte i Vicenza)

Ha en bra kväll!

Reply
sammy

åhh!!! attans att jag itne är hemma för isf skulle jag så kommit ner till stationen o träffat dej! det hade varit så himla kul att få träffa dej!

Reply
Victoria

Fan Kenza, när du åker ner åker jag upp! Skall upp till Stockholm från Skåne när du åker från Stockholm till Skåne! Haha, rörigt det blev! Jag som hade velat se dig!
Ha det bra i finfina Skåne!
Puss

Reply
Madeleine

Hej hur länge kommer du stanna kvar i Kristianstad jag ska dit ner på söndag nämligen tänkte om man kanske kunde hälsa snabbt och få ta en bild ? ;)

Reply
Matilda

Mysig dag!! :)
Jag har en liten fråga till dig: vilket föredrar du mest? tröjan instoppad i shortsen eller tröjan utanpå?
Skulle vara jätte tacksam för svar!!

Reply
Tin

NEJ VAD KUL!
Vilken tid? Jag och mina kompisar har bestämt oss för att hälsa på! Är jätte glad nu. Vi kommer vara 2 tjejer och en kille, Jag.
Vi tar gärna med oss block så att du kan signa!
Vi kommer vänta mitt i tågstastionen, precis där man går av, fast vid tåg-“huset”. Så vi kommer vänta vid dörrarna eller vad man ska säga, kommer bli jätte kul!
Ha det bra gorgeous,

TiN

Reply
Aida

lyssna inte på dom som säger att din blogg har blivit tråkig, den har alltid varit grym och det är den fortfarande. och vafan, det är ju sommar! vad annars ska man göra än att sola och bada?? :D

Reply
Mikaela

Åh, kära nån att du ska till Kristianstad! Det hade varit sjukt coolt att träffa dig, synd bara att jag har ett sommarjobb med helt orimliga tider!

Btw så har du en grym samling med minishorts! Jag är sjukt avundsjuk. Hör av dig när du har tröttnat på några av dem, hehe …

Reply
Julia

ni kommer ner lägligt till kristianstad, det är nämnligen kristianstaddagarna när i en vecka framöver

Reply
Emelie

Oh! Jag var på världens sämsta humör! Så går jag in på din blogg och läser att du ska komma till Kstad i morgon! Jag SKREK rakt ut och blev genast på bättre humör igen! TACK <3

Reply
vicky

kom gärna inom Åhléns o säg hej till mig! kommer nämnligen jobba hela dagen lång…

Reply
Madde

Hej Kenza!

Hade vart sjukt coolt att träffa dig! Ska du till kristianstadsdagarna något? Jag diggar dig som fan!

Kram Madde

Reply
Sandra

satan att man ska jobba imorgon :O hade lätt kunna åka upp till kristianstad bara för att få se dig irl ^^ får ju inte så många chanser när man bor i gävle i vanliga fall liksom, man är så långt bort från alla chanser att få se bloggare och kändisar osv xD nej men sommarkortet ftw ^^

Reply
Nathalie

får väl hoppas på att man ser dig där då, så man kan komma fram och hälsa och kanske fråga om en bild. haha (:

Reply
Andrea

FAAN! jag har ingen chans att ta mig in till kristianstad.. fastän jag bor en halvtimma därifrån med tåg.. Så SNÄLLA kom till (lilla) Hässleholm oxå nån gång, då kommer jag lätt och träffar dig! :)

Reply
Julia

Du sa att bröllopet skulle vara i Malmö, men varför i hela friden stanna i Kristianstad? Jag menar, det är inte så mycket till stad :)

Reply
fau

jag hade stått på stationen och väntat på dig för att få ge dig en kram och se dig irl. tyvärr ska jag åka till holland bara en timme efter du är framme och tågen tillbaka till mig går inte direkt så ofta :P

jag skickar en virtuell kram istället. <3

Reply
Me

Om du råkar ha en timme över på kvällen och fortfarande är kvar i Kristianstad, så rekommenderar jag dig att gå och se på bandet Artmade som spelar på Stora Torg. Mycket bra musik! De börjar spela 23.30.

Ha kul imorgon! Kram

Reply
Lisa

hur länge stannar du här i skåne? ska du bara vara i kristianstad eller ska du åka in till åhus och testa deras grymma glassar på glassbåten i hamnen?:P

Reply
Sandra

Hej Kenza! Jag vet inte om du läser men är tacksam för svar :-) Jag ska åka upp till Stockholm nu i sommar, tänkte höra med dig. Vart ska man bada, är det skärgården som gäller? Kram

Reply
Jennie Mauritzson

ÅH GUD VAD ROLIGT ATT DU KOMMER TILL KRISTIANSTAD! fast jag kommer nog inte våga komma fram till dig på tågstationen. du kanske kan vinka om du ser en ljushårig tjej som brukar göra “klååååw”. Vet inte om du fattar men du är iaf skitsöt!

Reply
LindaJ

hejsan kenza! jag har en fråga. jag funderar på att köpa en Chihuahua och jag undrar om nu har några tips och nån info om dom? ‘
kram linda

Reply
Johanna

Vad brukar du ha för brun utan sol för din bränna blir alltid så fin vare sig du solat eller bus:at? Ha så kul i helgen! Kram

Reply
Cornelia

Så söta ni är :D<3
Jag har en fråga.. Hur svarar man på vissa kommentarer så som du gör ibland? Btw håller inte alls med dom andra som tycker att din blogg har blivit tråkigare. Det är sommar för helvete, vrf vill man sitta vid datorn hela dagarna då? Älskar din blogg !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*