• header

Hejdå Stockholm!

Nu sticker jag in till Centralen för att möta upp min pojkvän. Sedan hoppar vi på tåget ner till Skåne! Måste hinna handla lite gottis och tidningar innan för jag kommer dö av uttråkhet på den 4 timmar långa tågresan.

Det här ska bli så jävla kul! Säger jag nu.. Imorgon kommer jag stå och böla som en fjant vid vigseln. FAN har inte köpt vattenfast mascara!! KUKKUKKUK!!!! Måste fixa det.

Jag mobilbloggar nog från tåget. Puss & kram! ♥

Älskling & jag på tåget till mormor och morfar för ett par månader sedan!

90 Comments

jennifer

hej!
har du sett den här modelltjejen emma som bloggar? http://www.modellbloggen.se
?
hon är jättelik dig på nått sätt! ganska häftigt med tanke på att hon modellar massa utomlands som det verkar, i paris till o med! :O ;)
puss

Reply
amanda

Var i skåne ska ni , och vad ska ni göra :)?

Kom till Lund ! <3

Ilove you Kenza !

Reply
elin

om du ska ner till skåne, kan du inte ha en läsarträff i kristianstad, bara så du vet är det riktigt många som läser din blogg där & jag skulle gjärna vilja träffa dej!!:)

Reply
Anna

Vad kul! Speciellt när man själv bor nere i skåne, var i skåne blir de? Kanske skånes egna lilla huvudstad? =D

Reply
- | | Carro | -

hahah..ja i-landsproblem där med mascaran ;) men jag köpte faktiskt en waterproof för några månader sen, funkar finfint.. =) men jobbigare att ta bort än vanliga dock :P ha så trevligt =)

Reply
Rebecca

Hej!
Nu förvarnar jag dig bara, men jag och en kompis kommer stå, trogna läsare som vi är på centralen i K-stad idag. Du kommer nog känna igen oss, om jag beskriver. Min kompis har en (enligt mig) väääääldigt stor tuppkam! Själv är jag inte så uppseendeväckande, lite tråkigt kanske, men i alla fall. =)

Jag kommer förmodligen dö inombords om jag ser dig, kanske så att jag knappt kommer våga gå fram… :o

Haha, du har blivit varnad!
Vi ses kanske? :D

Kram!
/Beccy

Reply
louise

Jag gillar din hund grymt mycket! va är det för ras? :)
skulle vara jätte gulligt av dig att skriva de i min blogg eller på din egna för skulle gärna vilja veta! :)

Reply
agnes

du är så himla fin! du är så naturligt, inte som dom andra. jag älskar din blogg och dig. Såå underbart söt ! så himla mogen! du är verkligen en perfekt tjej!!! ♥

Reply
Amanda

Tycker att du visar oss bilder från bröllopet när du är hemma i Stockholm igen :) Lycka till och ha det så trevligt i Kristianstad. Hört att det är en jättefin och mysig stad!

Reply
Stine

Jag kan varmt rekommendera Dior’s mascara Diorshow Blackout Waterproof som sitter som berget. Du kan till och med simma under vattnet med den.

Reply
Henrik

Kenza skrev igår att hon kommer in med tåget vid halv 4 idag eftermiddag och då får man chansen att träffa henne lite och ta bilder. LÄS hennes inlägg snälla ni. Det är inte så svårt.

Nej, tror inte hon har tid att komma till Lund, ni får nog komma hit till Kstad om ni vill träffa henne.

Malmö, Lund, Helsingborg osv, hon ska till Kristianstad,så sluta tjata på henne.

Reply
jenni

ni är sveriges beyonce och jay-z!
ursnygga så jag vill bara bita på era skinkor

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*