• header

Mobilblogg – på tåget

Sitter just nu på tåget! Vi har åkt i en timme så det är en bra bit kvar. Fördriver tiden med att äta, bläddra i tidningar och pussas. Vi är ett sånt där jobbigt par som inte kan låta varandra vara, sånt par som man som singel blir riktigt irriterad på, haha. Men det är bra tycker jag. Vi är fortfarande lika kära som när vi träffades för 1,5 år sedan! :)

94 Comments

carro

ojj, redan 1,5 år sen:O
vad fort de har gått!
men ni är jätte söta tillsammans:)

Reply
ekp

Jag är INTE singel men tycker iaf att det inte finns nått värre än par som sitter och slibbar på varandra på bussar/tåg, i affären, på restauranger osv. Skitäckligt. Jag är inte road av ngn som har bekräftelse behov och se dom byta saliv.

Reply
ELIN

Jag och pojkvännen har vrit tillsammans i 3 år och jag kan klänger på han lika mycket som i början ^^

Reply
Jess

hahaha, I’m with you on that! jag och min pojkvän är också så, vi är ett av de få paren som måste sitta bredvid varandra när vi käkar ute för att vi helt enkelt måste pussas och röra varandra, för jobbigt att sitta rakt emot liksom. KÄRLEK ÄR BÄST! :D

Reply
Thilde

Jag sitter här och ler,jag vet inte varför… Jag blev typ glad för din skull! Jättefina lockar hade du också.

Reply
Ines

Gud vad ni är söta! Det känns som om ni är kärleksparet i Dear John. Otroligt söta & inte kan vara ifrån varandra! Eller Edward & Bella. Kul att ni har funnit varandra! :)

Reply
tanja

guuud så gulliga ni e ihop! så fint att man kan hålla ihop så länge o fortf va lika kära! ja fick tillbaka mitt ex igår så e sjuuukt lycklig just nu! :D :D <3

Reply
Malin

Hehehe det är så det ska vara! då har man oftast hittat rätt partner när man känner så =)
Mys på på tåget =)

Reply
Tove

Hej Kenza! Ha det fantastiskt i Kristianstad. Om ni går på stan bör ni fika på Duvanders och äta deras kladdkaka/chokladtårta! Smakorgasm på den alltså! Ha det grymt och hoppas att bröllopet blir fint! Kram

Reply
Sara

Visst är det mysigt ! Låter som mig o min älskling, vi är lika nykära fast det har gått 7 år nu =) haha !

Reply
Liv

haha du menar väl att ni träffades för ett halvår sedan? Inte för ett och ett halvt år sedan?:P eller det kanske är jag som är efter? För visst betyder 1,5 år ett och ett halvt år? haha aja sak samma..

hoppas resan går bra!

Kenzas svar: hehe nej, det har redan gått ett och ett halv år sedan vi träffades för första gången och föll för varandra! Februari 09. Men vi blev inte “officiellt” pojkvän flickvän förrän i höstas, snart ett år sedan :) Höll allt utanför bloggen så det är inte så konstigt att du inte hänger med, hehe. Kram!

Reply
dfdfdf

åååh hahah jag hatar sånna par som ska sitta på typ bussen och smaska.. o smaska.. och smaska. när ett sånt par sitter på bussen så vänder sig alla om då och då och kastar arga, blickar (läs: om blickar kunde döda)hahah :D

Reply
Andrea

jag hatar mina föräldrar vääldigt mycket just nu, jag fick inte träffa dig för att dom inte visste vem du var.. :S när åker du hem? jag kanske kan träffa dig då istället?! :D ;) kram

Reply
amanda.s

va snygga men din kille är snyggare, ta inte illa upp.d du är vacker kenza:D:D

Reply
amanda.s

va snyggam men din kille är snyggare. ta inte illa upp kenza. DU är en naturlig skönhet och mkt vacker.

Reply
Sahar

ni är så himla gulliga, lycka till, o kan du inte hojta till på bloggen om du nu skulle appropå omständigheter besöka malmö me :D

Reply
malin

1,5 år sedan? i höstas står det på din blogg att du inte har någon pojkvän?

Reply
nellie

ni är så söta så! :D

Men Kenza, en sak jag undrar är, hur gör du med din hund Armani när du typ ska gå in i klädaffärer? tar du med hunden? lämnar den utanför eller gömmer den? :D heheh. ska nämligen köpa en liten vovve snart :)

Reply
jonna

hahah , vad söta ni är tillsammans :P
haha , men det är ju bra att ni fortfarande är lika kära i varandra :)

Reply
Emma

oj, trodde ni bara varit tillsammans typ 9 månader eller så! :D grattis! Ni är så söta tillsammans!

Reply
Elin

Fast, jag är singel och tycker inte det är jobbigt, tycker det är gulligt när folk pussas på stan och så vidare, vågar visa sin kärlek öppet helt enkelt! :)
Kanske bara inte om det blir för mycket, men det har jag aldrig varit med om att folk har gjort, så :)

Reply
Julia

Åh! Är det verkligen så länge sen ni träffades? Ni är så himla söta tillsammans. Hoppas det håller väldigt länge. :) Och det är inte så att alla singlar störs sig på såna som er, utan jag är en sån som tycker det är urgulligt med par som ni två :)
Ha en fin dag och helg i Skåne! :)

Reply
Tillie

Aww Precis så det ska vara! Jag va en sån singel som avskydde såna par..
Men nu e jag en av dom dom inte kan hålla mig ifrån min kille;D

Ha de bäst!!

Reply
Lisa

kolla mitt senaste inlägg guuuuuuurl ;) och nej, jag är ingen drygspammare utan har skrivit om dig så ville liksom ba säga det.

Reply
Frida

oj 1,5 år sedan! jäklar var tiden går fort.. Kommer ju ihåg det liksom! :D

Imorgon har jag och min pojkvän varit tillsammans i 4år! det är ju ett tag kan man säga, :D

Reply
LucyMoran

Naaaaw, men gud vad gulligt! Vad kul att höra. <3 Ni verkar perfekta för varann. Hoppas ni får underbart i Skåne och sen Portugal. ^_^ Och förresten Kenza, du fick håret jättefint!

Reply
Elina

va söta :D men va? har ni varit tsm så länge? :O trodde ni inte ens varit tsm i ett år :P

Reply
d

eh va? fick du inte träffa Kenza för dina föräldrar nt visste vem hon är? fan vad sorligt..

Reply
Sofia

ah gud, såna par är sjukt irriterande klockan 7 på morgonen, believe me. Men det är väl rätt gulligt annars :)

Reply
Ida

Haha jag bryr mig inte så mkt om några sitter och kladdar på varandra, möjligtvis om de sitter precis vid mig, framför mig o.s.v. Men jag själv (som inte är singel) hatar att hålla på att kladda på min kille när jag är ute bland folk. Klart en puss/kyss går an, men inte sitta och nästan ha sex framför folk, det känns inte bekvämt. Det är bara en känsla jag har inom mig. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*