• header

Tivoli

Efter middagen igår drog några av oss en sväng till lilla tivolit här! Vi tänkte att vi skulle spela lite roliga spel, och jag ville att Aleks skulle vinna en fet nallebjörn till mig precis som i alla amerikanska filmer. ;-)

Det blev några små nallebjörnar och vi hade jättekul. Träffade på en miljon läsare! Alla supergulliga som vanligt. Vi hängde bara på tivolit en stund för att det sedan blev lite för mycket. Då drog jag och Aleks tillbaka till hotellet och myste framför en skräckfilm.

Alla ni som har tagit bild med mig här i Kristianstad, skicka dem gärna!

Vi kämpade med att vinna Marabou! Köpte 40 lotter. Sen kom min kusin Linnea med en sån fet under armen. Ska sno den från henne ;-)

Aleks och lillebror

Med 3 utav alla hundra söta tjejor som kom fram igårkväll

Blev ledsen för att jag inte vann, haha

99 Comments

emilie

jippie jag kom med på din blogg, jag är den som står brevid dig :):) asså jag är skakig och glad att jag kom med på din bogg.
din blogg är bäst och underbar på alla sätt !
kram på dig :)

Reply
MYMiC

Haha, alltså älskar bilderna, speciellt den sista. Gullebulle! : D

När jag var på Coney Island i NY så var det ett tivoli rakt bredvid stranden med gratis inträde och massa roliga saker, dock hann vi inte vara där <_<

Reply
Emma

Det verkar jobbigt att så många kommer fram hela tiden, men du är så snäll som tar dig tid för dem. :)

Reply
elin

otroligt gulligt är det när en kille försöker vinna något till en. det är lliksom det som är det bästa med dom.

Reply
Emilia

hette tivolit max tivoli? för då är det min moster som äger det och hon bor i skåne, själv bor jag i värmland annars skulle jag kommit! :)
jag läser din blogg typ varje dag och det är jätte bra! hur lång är du förresten? jag är 180 och tycker det

Reply
Emilia

hette tivolit max tivoli? för då är det min moster som äger det och hon bor i skåne, själv bor jag i värmland annars skulle jag kommit! :)
jag läser din blogg typ varje dag och det är jätte bra! hur lång är du förresten? jag är 180 och tycker det är jätte jobbigt men det kanske är därför jag bor här i karlstad, haha!
fortsätt blogga du är super bra! :)

Reply
Sandra (den personliga bloggen om The Sims)

Gick ni tidigare från tivolit för att det kom så många läsare hela tiden? Måste vara sjukt jobbigt att aldrig få vara “ifred”. Såklart det är kul att läsare kommer fram och säger hej, men det måste vara sjukt jobbigt att aldrig kunna vara privat.

Reply
JOSEFINE

Måste vara rätt jobbit med så många som kommer fram, fast du hanterar det sjukt bra!

Ha så kul i Kristianstad :)!

Reply
emma

ååååååh jag kom med på din blogg!! jag är den som står längst ut till vänster.
jag kan inte fatta det!
älskar din blogg!
kram på dig! :D

Reply
ELIN

vinner aldrig något jag heller,fick en liten plutt till nalle puh som tröst pris för alla mina vänner vann utom jag -.-

Reply
,

jag bor i kristianstad hehe har massa vänner som träffat dig kan inte fatta att jag gick på samma mark som dig bara ngn timme senare. visste inte att du skulle hit, men om jag hade sett dig där hade jag DÖTTTTTTT. jag älskar dig

Reply
m

herregud att jag inte såg dig! jag bor fan här, och jag tror jag är med på nån av dina bilder i bakrunden! hur länge stannar du?

Reply
Malin

Hej Kenza! Jag ska snart åka till Stockholm (kanske, har hänt en ganska tråkig grej) och skulle vilja ha tips på bra affärer där priserna inte är allt för dyra? :)
H&M & gina tricot vet jag redan, men du kanske vet något mer? :) Topshop ska jag självklart besöka eftersom dom har grymt snygga kläder men ouf vad dyrt det är där!

Reply
d

Kenza kommer du komma till göteborg någon gång :(
jag läser din blogg 4 gånger om dagen om inte mer och jag älskar den verkligen.
Men kommer du till göteborg någon gång på en läsarträff eller bara för att titta på fina staden?
jag kommer leta efter dig bara för att höra din röst och kanske få en kram :$ om du kommer till göteborg.
älskar din blogg och du är så vacker.
/ din bästa tjej läsare :D<3
snälla svara gör vad som helst

Reply
En från tivolit:)

Jag såg dig där vid hopptornet med dig bror:D
vi bara “ohhh OMG där är Kenza:O”
älskar verkligen din blogg<3

Reply
J

Hej! :) Jag undrar vad du använder för skor till den gröna kjolen med gulddragkedja (den från H&m 199:-). Du får gärna visa bild på dessa skor, och om du har flera skopar du tycker passar till får du gärna visa dem med!

Reply
Sandra

Härliga och roliga bilder! Tycker din blogg är super kul, så naturlig på något sätt. Keep up the good work!

Kolla gärna in min blogg, nystartad. Kram!

Reply
J

Hur kommer det sig att din pojkvän ville börja vara med i bloggen? För innan ville han ju inte synas i bloggen om jag inte minns fel :) Tycker det är jätte kul, din blogg är bäst och du och Aleks är så söta ihop! Lycka till (:

Reply
Lina

Typiskt att man måste jobba när just du besöker vår lilla stad men,men du lär väl hälsa på din syster fler gånger:) All lycka till på brölloppet idag!

Reply
Andrea

asså snälla! jag vill SÅÅ gärna träffa dig. kan man få träffa dig innan du åker hem, på stationen?? SNÄLLA SVARA!! jag ber dig..

Reply
Andrea

jo, om du nu vill svara mig, så kan du väl säga antingen ikväll eller imorgon bitti när och om man kan träffa dig på stationen imorgon, för att jag åker på morgonen till en badplats nära kristianstad, så då kan jag ta mig dit och träffa dig!! please..

Reply
sarah

hej du, hoppas du ser detta inlägget :)
jag och mina två bästa tjej vänner ska till sthlm nu nästa helg och jag undrar ifall du kan tipsa om något danställe för 16+ som finns på lördag, jag är nog den sämsta på att googla. För jag har letat i en halv timme nu och har inte hittat ett skvatt :P
och thcjaa eftersom vi känner ingen i sthlm och jag läser din blogg rätt ofta så tänkte jag att vi kanske kunde höra med dig, skulle vara skit kul ifall du svarar med något tips :D

xoxo sarah!

Reply
elin

haha, provade nyss google translate och översatte till engelska. Men istället för Alex står det Aleksandra. Detta gör sååå min vecka! hahah, dör;)

Reply
Evelina

Hallå! När jag var i New York åkte jag förbi en taxibil som hade reklambilder på dig från forever21 på taket. Tycker det är ganska häftigt ändå och tänkte att du ville veta :P Synd att jag inte var snabbare med kameran.. haha

Reply
Fanny

snälla kenza, berätta för oss vart du köpt linnet? så jävla underbart fint! eller ah, hela du är riktigt fin men det vet vi alla redan :)

Reply
Linnea

Mohaha, tänka sig att du blev avis! hade jag vetat det så hade jag väl gett en choklad till dig med, som tröstpris eller nått haha :P

Reply
.

kul med tivoli!!:D ps, du är såå fiin kenza! o dina ben, hur fåru dom att se så lena o släta ut? äre verkligen möjligt att vara sådär vacker?!:D älskar din blogg!<333

Reply
L

hejsan! (:
ja har börjat träna, och de är väl så att du med tränar eftersom du e i så bra form elr? skulle inte kunna berätta för oss läsare här på bloggen hur du gör och äter och så(om det är nått speciellt)?
de skulle vara super intresant att få veta! (=
Btw din blogg är bäst ! (y)

Reply
Ellinore

ååh, jag var ju där med samma dag som du var :) och jag såg aldrig dig där! synd att man missade dig, jag bara älskar din blogg!:’) kram ellinore

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*