• header

Syskonkärlek

Jag älskar mina syskon så himla mycket. Jag älskar min söta lilla fjantiga lillebror och min coola storasyster. Och jag blev så otroligt varm i hjärtat när min syster gick raka vägen till mig först och kramade om mig direkt efter den fina vigseln under äppelträdet.

Tack för att ni finns! ♥

Sen kramades vi alla tre :D

85 Comments

Olivia

aww, söta :) en av mina storasystrar gifte sig oxå för någon vecka sedan! :)

Reply
elin

det är det som är äkta syskonkärlek. alla måste uppleva något speciellt och hemskt trorj ag för att man ska bli galet tajta!

Reply
madde

gud vilka fina bilder med din syster! och din klänning var super söt! :) (alltså inlägget nedanför). jätte snygg verkligen

Reply
Emma

är ni helsyskon? Ni är inte så lika? Söt syster du har förresten =))

Kenzas svar: Japp, vi är helsyskon!

Reply
Alexandra

skulle du inte bara kunna visa hennes klänning, typ klippa bort hennes ansikte från bilden :), skulle varit kul och se klänningen.
Ktam

Reply
Julia

Va guligt ni älskar värkligen varandra skiit mycket :) tur att du fick en kram först :D <33

Reply
Kristin

I thought you have an older brother too?! Novel was his name I think
and great pictures! :)

Kenzas svar: No, we’re not family. It was just a little joke between us two! Hugs hugs

Reply
girra

kul att du skriver såom familjen….du brukar aldrig nämna dem….bara dina vänner lixom.

Reply
LÖL

Jag som hade fått för mig att du inte skulle lägga upp någon bild på sin söta syster? :)

Reply
Patricia

gud så fint! må jag va väldigt känslig, men är det bara jag som får tårar i ögonen av det här? det här och ditt inlägg till din syster.. vacker syskonkärlek!

hoppas din syster hade den bästa dagen i sitt liv och att de lever lyckligt i alla sina dagar som i sagorna! :) hon såg så himla vacker ut, och du likaså!

all lycka!

Reply
Anna

Är du säker på att din syster inte är Dr. Callie Torres i Grey´s Anatomy? Hon är sjukt lik henne på vissa bilder!

Reply
Karin

Åhh min storebror gifte sig för två veckor sen <3 Det var så otroligt fint, det är en sådan magisk känsla när en syskon gifter sig <3

Jättevackra bilder!

Reply
Hira

søsken er virkelig noe å ta vare på. gjør meg glad av å se at du har et så bra forhold til dine. kjempefine bilder, elsker kjolen din =)

Reply
Josefin

Var bröllopet i Fjälkinge i Kristianstad?jag levererade mat där i lördags och nu i efterhand så ser det ut som på dina bilder!Kul i så fall eftersom detta är första gången jag läser din blogg!

Reply
Lisa

Jätte fina bilder! en fråga bara, är ni helsyskon? och hade inte du en bror vid namn Novel Zouiten också? blir bara lite förirrad! Kram

Reply
Rebecca

Så underbart! Jag har sex underbara och fina syskon och jag är superduper tajt med mina fyra systrar ( de andra två är bröder) och jag vet inte hur jag skulle kunna leva utan någon av dem! Syskonkärlek är helt fantastiskt och jag är glad för er tre att ni har varandra i svåra tider. Thats what siblings are for.

Du är helt bäst Kenza, totalt helt bäst, en otrolig förebild för unga tjejer och på köpet är du enligt mig den absolut snyggaste tjejen på planeten (av de jag sett)

Kram
Rebecca

Reply
abifdsfs

har du inte novel som bror också :s diss av dig isf som skiter i att nämna honom.

Reply
Jossey

ÅH! Älskar den sista bilden, man ser verkligen all kärlek och hur lycklig du är. Du ser också så… Harmonisk ut. Hur gick det med tårarna? ;)

Reply
charlie

För ett tag sen var det nån som skrev att du hade blivit dålig på att svara på kommenterer, efter det har du svarat jättemycket, tog du åt dig av det?

Det är jättekul iaf! :D

Reply
Ess

Åh, jag önskar din syster all lycka i världen! Och ni är ju kusligt lika i ansiktet, speciellt när man bara ser henne i profil!

Reply
Olivia

Åh, så fina ni är ihop!
Du och dina syskon är så söööta tillsammans, och det skulle vara jätteskoj och se om du kunde lägga upp en bild framifrån på din syster och se om ni liknar varandra!

Pussar&Kramar.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*