• header

Mommo & jag

När jag var en liten var mormor min allra bästa vän. Vi gick alltid ut på snigeljakt när det hade regnat, spelade alltid kort eller fia med knuff, och mormor gjorde alltid min favoritfrukost till mig (mannagrynsgröt) och min favoritmat. Det gör hon fortfarande. :)

När vi var små bodde mormor och morfar ute på landet i en fint rött hus. De hade världens tomt där jag och mina syskon alltid sprang runt och busade. Ibland tvingade jag min morfar att dra mig runt huset på en trampbil. Om och om igen. Ett varv till! Snälla bara ett till! Tillslut orkade han inte mer så då tvingade jag mormor att dra mig. Om inte fick jag ett vredesutbrott och blev inte glad igen förrän mormor kom med godisskålen.

När vi bodde i Marocko spenderade vi alltid våra somrar där. Det var bland det bästa jag visste, att åka till Sverige och hälsa på mommo & moffa, eller när de kom ner och alltid hade med sig Marabou till oss! När vi flyttade tillbaka till Sverige fortsatte vi att leka där hela somrarna. Vi spenderade även många julaftnar där i det fina röda huset. Jag och min syster hade alltid en liten uppvisning på julafton som vi övade på innan. Vi brukade stå och rota i mormors garderober där hon hade en massa gamla coola kläder. Vi älskade att klä ut oss och fjanta oss. Här kan ni se en liten bild. Och här är en liten bild från vår lägenhet i Marocko.

Jag älskade det röda huset och blev jätteledsen när de för många år sedan bestämde sig för att sälja det, men glad ändå för att jag har så många fina minnen därifrån!

Min mormor och jag i lördags

100 Comments

Anastasia

Haha, jag älskar också managrynsgröt! ^^
Och det har jag gjort sen jag var liten faktiskt!

Reply
Sarah

att ha ett sådant starkt band till sina morföräldrar är underbart, jag stog själv min mormor väldigt nära men tyvärr så förlorade jag henne för 12 år sen och det gör fortfarande lika ont. trots att det gått så lång tid så gråter jag fortfarande över att ha förlorat en av mina bästa vänner och förebilder. ta vara på tiden med dina nära och kära, ibland så försvinner demallt för tidigt..

Reply
Emma

vad gulligt skrivet :) min mormor var min bästa vän när jag var liten också, och världens snällaste.. Fina bilder på er (:

Reply
Anomym

Jag har aldrig komenterat en blogg förut, men jag måste säga det att du är så otroligt vacker Kenza, verkligen en skönhet. Det kommer gå bra för dig, du är verkligen en förebild.
Lycka till med allt, och hoppas du får en underbar resa

Reply
jesika

Hej. du skriver inte så mycket om din pappa? kanske är ett känsligt ämne och om det är det så behöver du inte svara. Men såklart är man ju lite smått nyfiken eftersom att du skriver om det mesta. kram!

Reply
SheilaSheen

Heey , Kenza! Detta är nog första gången jag skriver en kommentar på din blogg.

Men jag vill bara säga att du är en otrolig stark tjej , som enligt dig fått gå egenom mycket under din barndom. Vilket jag också gjort. JAg säger inte att jag haft en dåligt uppväxt absolut inte , och det tycker säker inte du heller.Men jag vill bara säga att trotts allt skit då fått gå egenom så är du ändå så stark som du är. Små tjejer skall se upp till dig. för du är en stor förebild för alla tjejer. Du är dig själv och vacker och unik på ditt sätt. Du vågar säga vad du tycker och det är har många tjejer svårt med. De är rädda för att inte passa in. Jag tycker om den Kenza jag ” lärt känna” via den här bloggen och du verkar en sjukt mysig tjej och rolig att umgås med. Människor som har dig i sitt liv skall vara lyckligt lottade för du gör verkligen allt för dina vänner och din fina familj.

Du är en bra människa och jag är glad att du inte är som alla andra bloggare som bara snackar skit. För livet är för kort för att hålla på och tracka ner varandra hela tiden , man kommer inte långt med det Är glad att du skriver om vettiga saker , känslor och barndom och framtiden och drömmar. Är glad att du inte försöker bete dig som att du är bättre än alla andra och att du har mer pengar så skall du se ner på oss. Är glad över att du inte är sådan. Tycker det är bra attd u sticker ut i mängden!

Det var allt för mig:-) Ha en underbar resa skall också resa snart. Puss God Bless yoou My friend <3

Reply
josefin

Snälla snälla snälla svara på den här (frågan):
Hur piercar man naveln-(syl)-? och gör det ont och får man bedövning? Skulle verkligen uppskatta om du svarade på mina frågor:):D Finns det nån åldersgräns?

Reply
L

Åh, jag förstår precis hur du känner för henne! Det lät ungefär som att du beskrev mig och min mormor förutom delen om Marocko förstås :p Min mormor dog för snart två år sen och det är det värsta som har hänt mig. Blev så arg på henne fatt hon lämnade mig! Hur som helst, ta vara på din mormor och prata med henne så ofta du kan! kram :)

Reply
Sanna

Du är jättevacker när du ler Kenza, du är vacker annars med, men när du ler är det helt otroligt att man kan va så vacker! va söta du och din mormor är!

Reply
Sandra

DAGENS FRÅGA: Vilket solkärm/spray använder du? Eftersom att du får en så fin solbränna. Kram!

Reply
Elvira Sarafian

Jag vet att alla jämt pratar om hur snygg du är osv, det är klart du är det, men skulle bara vilja säga hur sjukt skön du verkar vara som person. Helt klart en förebild för många, det gillar vi! :D

Reply
malin

kom direkt och tänka på farmor och farfar när jag läste detta, de bodde på landet i ett gult sött litet hus, där jag och mina syskon spenderade all tid vi kunde, somrarna och julaftonen, sen sålde dom det och flyttade in till stan! inte lika skoj :O

Reply
Nilla

den första bilden måste vara den finaste bild jag sett på dig. den borde du ha som header :)

Reply
mimmi

YES! Det finns någon mer än jag som säger “mommo” och “moffa”, trodde jag var så gott som den enda. Kände igen mig i din berättelse också, mina morföräldrar hade ett fint, stort vitt hus i nordnorge, och jag älskade att vara där med dom, sen såldes det när min morfar gick bort. Men brukar fara förbi där fortfarande och minnas min fina barndom som jag hade där! :)

Reply
Jenny

Vet att det säkert är många som frågat tidigare, och du har kanske svarat, men då har jag missat det helt. Snälla kan du inte visa vad du använder för tång när du lockar håret så som du gjort till din systers bröllop? :) Vore jättegulligt av dig! :)
Kramar!

Reply
carro

bävar för den dag mina föräldrar säljer mitt barndomshem.. vilket blir snart… uuhh

Reply
julia

Måste bara säga att den bilden på dig från sidan..så är du sjukt lik beyonce knowels, de är sjukt lik, och de är en stor fet komplimang ja , älskar din blogg , du är bäst , puss !

Reply
Lisa

Kenza, du är den vackraste personen jag vet, och det där var så himla fint skrivet. Jag önskar att jag såg ut som dig. Kramar

Reply
Ia

Alltså du är ta mej tusan det vackraste som har knallat omkring i ett par Converse! :)

Reply
Agnes

vilken underbar text! kan du inte skriva mer om dina barndomsminnen? du skriver så fint om dem!

du passar sjukt bra i den där klänningen! :D

Reply
Emma

Hoja vad jag hatar dig för att du är så vacker! :P Och du är så NATURLIGT vacker också. Som en jävla ängel. Fuck you! ;) Haha. Kram

Reply
sara

Så sjuk komiskt!!

Mormor var också min allra bästa vän, och hon gjorde också alltid min favorit frukost.. MANNAGRYNSGRÖT! (L)

Reply
Linda

Du är så galet vacker Kenza!! De e sjukt, helt ärligt… Helt perfekt! :O :)
Du slår ju t.o.m Megan Fox!!

Reply
lisa

Skiiit snygg klännning o spec på dig! vart e den ifrån ? snälla svara ska oxå på bröllop o behöver en sån i den stilen.. snälla snälla svara nööööd !

Reply
Nevine

Vart bodde ni i marocko? Jag var där för cirka fem dagar sen. Min mamma är därifrån :) Du är så otroligt vaacker & stark. Du är bäst bäyttre än dom tre små fjortisarna kisse,paow & dessie. Kram!:D

Reply
Nicolina

Jag känner igen mig i det du skriver. Speciellt att du skrivet “mommo” (det kallar jag min mormor) och att hon alltid gör mannagrynsgröt!

Reply
emelie

jag vet att du kanske inte svarar på det här, du svara ju inte på så mångas komentarer,
men jag undrar hur du får såna där superfina vågor i håret, snälla svara! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*