• header

13e juli 2010

God morgon allihopa! ♥

Nu är jag uppe och håller på att packar ner det sista. Är lite nervös inför flygresan så magen gör lite ont. Helt stört att jag fortfarande är flygrädd trots att jag rest en gång i månaden det här året, men det är ju så jävla läskigt. Som jag sa till Nadia här om dan, när jag sitter på ett plan slappnar jag ALDRIG av. Varje sekund tänker jag “nu kommer vi krascha…” haha, usch.. Flygrädslan blir ju värre för varje gång det blir turbulens också..

Men flygresan ska nog gå bra och ikväll landar vi i sköna Portugal!

168 Comments

*ELIN

Hej Kenza!
Jag flög hem till pappa i Schweiz igår. Var också flygrädd innan man nu är jag helt lugn! Lixom, Det gå plan var och varannan timme och inget brukar hända! Fast jag förstår dig! Min pappa var också flygrädd innan men så kolla han på discovery på sånna flygprogram sen dess så har han varit cool lugn! (;

LOVE, ELIN

Reply
p

Jag har precis kommit hem från en vecka i Portugal, Albufeira. Det är underbart där :)

Reply
sandra

Hoppas du har det kul i portugal. Jag vill fråga dig vilken solkräm använder du för att du ska bli så brun? Snälla svara!

Reply
erica

tänk så här: du kan åka bil utan problem och de är så OTROLIGT mycket mer bilolyckor är flygolyckor!

Reply
Eichan

Åh vilken vacker klänning!
Haha jag är också sjukt flygrädd nuförtiden. Eller ja, sen en vecka tillbax. Det var en jäkla blixt som slog i planet. Man hörde världens smäll och det lös upp i hela planet. Så jävla läskigt, haha..

Reply
anonym

du är riktigt fin ! din blogg med. Jag inpereras verkligen av dig. Du känns väldigt äkta och verkar vara en otroligt bra människa.
kram

Reply
Lillen

Haha så är det för mig med. Ska flyga själv till Kroatien imorrn, lite läskigt :( så fort det blir turbulens och planet börjar skaka tänker jag “fanfanfan nu är det kört fanfanfan” hahaha. Men det ska nog gå bra :)

Reply
Michelin

Jag vann dagens Blogg Lotto

Och vad är nu Blogg Lotto?
Blogg Lotto är en tjänst där du kan vara med och tävla
om tusentals gratis besökare på din blogg/hemsida varje dag.

Reply
www.losangelesgirls.devote.se

Din blogg e jättefin du e en jättebra förebild och allt för de mindre du e så vacker;)<3

Reply
Bunny

Så här tänker jag, om inte flygpersonalen ser stressade ut (typ vid turbulens eller liknande) då är det lugnt :) Får de panik, DÅ får jag panik, haha! Trevlig resa!

Reply
Lovisa

Jag är exakt likadan.. Tänker hela tiden – nu kommer vi störta. Hemsk känsla. Men man blir glad när man inte har störtat när man kommit fram

Reply
cut.blogg.se

Jag ska sitta hemma i sköna fotöljen och uppdatera min blogg med bilder från Rhodos!! Vi kom hem igår natt och poolbilder, badbilder, partybilder längtar efter att hamna på bloggen.
Vår flygresa gick bra och det kommer din också att göra :)

Ha det fiiint!

Reply
Lina

ja tycker verkligen också att de e feta läskigt att flyga :S

men vilken jätte jätte fin klänning ! :D <3

Reply
Jenny

Jag är också jätte flygrädd! Finns inget jag hatar mer än att flyga. Jag får panik och gråter och allt skit :P Rädslan höll nästan på att hindra mig från att åka på utlandet :O

Reply
Sica

Du är definitivt inte ensam om att vara så flygrädd. Det är precis likadant hos mig, jag kan inte slappna av först man är ute ur planet igen. Tror att det har och göra att jag inte har kontroll på situationen och sätter sitt liv i en annan människas händer.

Men så länge flygvärdinnorna står upp brukar jag ändå vara 1% säker på att planet inte kraschar.. :P

Reply
Sofie

känner precis som du, kan omöjligt slappna av o när det är turbulens tror jag på allvar att nu ska jag dö..

Reply
carrie

Hej Kenza,

Tack för en alltid lika innehållsrik blogg.. =)
Har en fråga, jag läste någon gång att du också använder wordpress.. hur gör du för att t.ex lägga in youtube-klipp på bloggen?
Tacksam för svar =)

Mvh Carrie.

Reply
Helena

fantastisk bild! vet du om man kan få tag på en liknande klänning nånstans? :)

Reply
julia

Hahaha jag är exakt likadan! Ska åka iväg till Barcelona om ett par dagar och är redan nervös över flygningen!

Reply
Madde

Alltså.. Du skulle verkligen passa som Victoria’s Secrets-modell, nu vet ju inte jag hur lång du är, drygt 1.70 va? Så kanske lite för kort jag vet inte, men helt ärligt, jag tycker du är på deras nivå, ditt utseende passar perfekt, kroppen, ansiktet. Du ser ju ut som en ängel :)

Reply
belle

ja visst, men du BORDE bli mer rädd för varje gång, för ju mer du flyger desto större blir risken att du kraschar ;)

Haha, sorry, var tvungen. Inte bra egenskap att jag alltid ska skrämma folk lite mer, haha. Men det ska nog gå bra. jag är själv liiiiiivrädd, ska flyga den 22… säger till alla andra att det är då jag ska dö. Wiho.

Btw, nästa gång du vill på solsemester, Kroatien och Bosnien Herzegovina är så jekla nice : D *opartisk*

Lycka till! Du var supervacker på bröllopet =)

Reply
Hanna

Hej!

Förstår din flygrädsla för jag är precis likadan! Men jag måste fråga dig en sak, jag ska nämligen åka till Thailand nästa år i mars och jag har aldrig flugit så långt och så länge någon gång. Hur sysselsatte du dig när du flög till thailand och hur hanterade du din flygrädsla under de 12 timmarna du var i luften? Hoppas verkligen du kan svara på det för jag är livrädd inför den här flygresan!

Kram :)

Reply
amanda

Det där beskrev du bra! spänner mig hela tiden och kan bara inte sluta tänka på att det ska krasha.. haha..LÄSKIGT

Reply
Nilla

Visste du att det är större chans att bli dödad av en åsna än att dö i en flygplanskrasch? Och hur många har blivit dödade av en åsna? Inte många.. :)

Reply
LIENE

The blond beauty in red!

haha, spontana ord direkt från min hjärna:P du kanske inte är såå blond, men mörk/mellan blond:) solen skiner ju starkt på bilden.

Reply
jennifer

Den vanligaste turbulens infaller en varm och solig dag. Då blandas kalla och varma vindar vilket gör att det blir turbulens, nästan alltid på upp- eller nervägen. Ingenting att oroa sig för!

Reply
josefine

Jag är också jätteflygrädd men turbolens kan inte skada planet, det bara känns obehagligt:) kram

Reply
Madde

du har aldrig tänkt på att det är säkrare att åka flygplan än att åka bil? :D kanske hjälper lite haha :)

Reply
Madde

Hej Kenza! Jag tycker att din brudtärneklänning är helt underbar och skulle själv vilja bära en i en liknande modell på min bal om ett år. Det är verkligen en sogolik klänning du har på dig. Jag undrar därför hur man kan beställa en sådan och hur mycket det i så fall skulle kosta? Och ifall klänningen även kan beställas i närheten av Göteborg?
Ha en underbar resa och tack på förhand!
Kram Madde

Reply
Jonna

jag är också flygrädd, varje gång vi flyger så slutar jag inte skaka förens en timma efter landningen. haha, då vet jag att jag är säker ;) men två dagar innan vi måste åka HEM igen så börjar jag må illa utav tanken att behöva åka.. haha ! Hemskt !

Reply
nicki de Souza

:D
lite sen vet men endå!! Hoppas att du har det kul i Pourtugal :)

klänningen var jätte fin på dig. Och ja undra vart du köpte den. Skulle vara hur snällt som helst om du sa det(a)

kram, och har det JÄTTE bra^^

Reply
Frida

Hej!

Jag har sökt sjukt länge efter en snygg klänning, men hittar ingen. Du vet inte vart man kan finna en enkel enaxlad svart klänning. Vart har du köpt den du har på dig på detta kort?

Mvh Frida

Reply
rebecka

Fint. Gud vilken fin klänning, snälla kan du berätta var du har köpt den?

Mvh // Rebecka

Reply
samira

Hej. Jag tar studenten nu i vår och försöker hitta en fin klänning till min bal. Jag undrar om du skulle kunna skicka en bild på din klänning till mig? Håller på att kolla runt lite för att få inspiration till min egen klänning.puss&kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*