• header

14e juli 2010 – i Portugal

Hej! Gissa vart jag sitter och bloggar? På hallgolvet, på vårt hotellrum. Det är bara här internetet funkar?? Konstigt.. Det är inte det enda vi har blivit lurade på på detta 5-stjärniga hotell. “Dubbelrum med trädgård” var tydligen en balkong med utsikt över en liten fontän och några palmer. Eh? Och att hotellet skulle ligga precis vid stranden var väl lite att överdriva..

Det suger lite när man betalat så mycket pengar. Men men, frukosten var riktigt bra iallafall!

Nu ska vi knalla ner till stranden och njuta av vår första dag här i Algarve. Btw, åk inte till Portugal när ni har 35 grader hemma..haha. Det är nämligen kallare och blåsigare här vid Atlanten. Vi höll på att frysa ihjäl igårkväll när vi var ute och åt!

Ha det bra, puss och kram ♥

De översta bilderna är från stranden Sao Rafael och den understa från när vi åt middag igårkväll vid stranden inne i stan

270 Comments

L O V I S A . S

jag: vet du vem kenza är?
min vän: ah jag känner igen det, det är någon bloggare va?
jag: aa!
min vän: ahmen det är la hon som är så himla fin va?

haha den du kenza! :D<3

Reply
ina

Det här kanske är en lite dum fråga men är du ett maskrosbarn ? ellr har du haft en förleder som dricker för mkt , jag läste det ngn stans jag vet nt om det är sant och om det är det så ber jag om ursäkt om du tycker det är lite respketlöst att jag frågar det bara såhär , men jag skulle vara tacksam för svar för jag börjar inse nu att man inte är ensam i världen om ngt sånt här ! PS : måste fråga vart den där klänningen du hade på din syster bröllop är köpt ? ;) den var skit snygg!! ;D kramiis

Reply
Camilla Lövgren

Det är så jääävla skönt att komma in på din blogg. Du är så jävla sane tillskillnad från alla andra.. Kollade just nu en ny tjej på bloggtoppen. Jag spyr. vilken “kvinna”.. usch..
Du är bra bättre Kenza.

Reply
Hanna M

Det ser trots att det är lite kyligt rätt mysigt ut! Hade också velat göra en sådan resa med den personen som värmer mitt hjärta!

Kram =)

Reply
Emelie

Jag kommer faktiskt ihåg när jag var i Portugal också. Jag trodde det skulle vara jättefint väder där och så vidare, det blåste som fan! kändes som höst haha. Ni får hoppas det blir bättre ;)

Reply
S

Jag tror inte ni blev lurade, utan jag tror det hela beror på hur man målar upp bilden. Missförstånd helt enkelt ;) Trevlig resa.

Reply
simone

Hahaha, känner igen mig just nu – sitter på ett schletet “fem-stjärnigt” hotell i bushen utanför london.. skulle ligga i centrum, med pool (en vattenpöl utanför) internet långsamt som en död padda och väggar som papper (härligt när grannarna har smekmånad…) fuck this shit ^^

Reply
simone

Hahaha, känner igen mig just nu – sitter på ett schletet “fem-stjärnigt” hotell i bushen utanför london.. skulle ligga i centrum, med pool (en vattenpöl utanför) internet långsamt som en död padda och väggar som papper (härligt när grannarna har smekmånad…) fuck this shit ^^

Men tidigare har vi nattat några nätter på K-k george i Notting hill, rekommenderar starkt nästa gång du är där :)

Reply
Luana

Hi Kenza, i’m portuguese. I’m so glad you’re here :) yeah, at night it usually gets colder. But i think you’ll like it here, at least i hope so! Enjoy your stay!
You’re really beautiful :)
xoxo or as we say in portuguese: “Beijinhos” ;)

Reply
Anonym

daaaaah!

Man är dum man åker ner ett kalare ställe när det är fett med värme i Sverige!

Reply
SOFIA

Gud va fint! önskar man kunde vara utomlands. för här regnar det :(

VART har du köpt de fina linnet? :D
kram Sofia

Reply
LANA

Så tråkigt när man blir lurad på sånt! Men vädret är säkert skönt :D Hoppas allt går bra i fortsättningen! :)

Reply
malin

fan vad fjantigt att säga att det är så dyrt att resa till portugal och hade hon inte varit bloggare hade hon aldrig gjort det? .. jag är varken rik eller har en stor blogg, men kan väl fan resa för det ändå, var i grekland med min pojkvän för ett tag sen, 3500 för ett 4stjärnigt hotell, KATTTJINNG! hur billigt som helst, åker till usa 23 augusti … så lägg av, alla kan skramla ihop till 4000, utan blogg.

Reply
G.E Online

Vad fan har du gjort med den nedre bilden. Den ser förjävlig ut. Nästan som att du velat göra killens ansikte mer “soft”.

Reply
Mysan

Tycker ni ska överväga att reklamera Eran resa när ni kommer tillbaka till Sverige, som sagt betalar man extra för att få vissa saker så ska man ha det med. Annars ska man inte erbjuda vissa saker. Hoppas ni kan njuta av eran resa ändå!

Reply
daniela

Har också varit där :) vilket hotell? :P kanske du inte vill säga men undrade bara då jag också vart där :))^^ jag var iallafall på baija grande.

Reply
alva

Måste bara fråga var du har fått det där snygga linnet från? Jag är lite desperat, älskar det där linnet! Ha det bra, kramiz!<3

Reply
kimberlee

För de första vill jag bara säga en självklar sak. Du är vackraste tjejen på jorden! Jag lovar, såg dig på ett ute café i stan me Armani, “strandbryggan” den 7 juli.. Jag gick därifrån me ett stort leende.. :)

Å de andra är, Vet du vart man får tag på “bh:n” du har på bilden?
Har letat ihjäl mig men hittar inget :(
Vill ha me en dragkedja i mitten men hittar ingen.
Kramar å Kärlek till dig å din blogg!
/Kimberlee

Reply
Tilda

Hejhej, jag undrar bara vad de är för kamera du använder ? Jättefina bilder!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*