• header

14e juli 2010 – i Portugal

Hej! Gissa vart jag sitter och bloggar? På hallgolvet, på vårt hotellrum. Det är bara här internetet funkar?? Konstigt.. Det är inte det enda vi har blivit lurade på på detta 5-stjärniga hotell. “Dubbelrum med trädgård” var tydligen en balkong med utsikt över en liten fontän och några palmer. Eh? Och att hotellet skulle ligga precis vid stranden var väl lite att överdriva..

Det suger lite när man betalat så mycket pengar. Men men, frukosten var riktigt bra iallafall!

Nu ska vi knalla ner till stranden och njuta av vår första dag här i Algarve. Btw, åk inte till Portugal när ni har 35 grader hemma..haha. Det är nämligen kallare och blåsigare här vid Atlanten. Vi höll på att frysa ihjäl igårkväll när vi var ute och åt!

Ha det bra, puss och kram ♥

De översta bilderna är från stranden Sao Rafael och den understa från när vi åt middag igårkväll vid stranden inne i stan

270 Comments

Amanda

Kenza, din pojkvän kan väl inte mena allvar med korta tighta jeansshorts? (såg bild hos en skvallerblogg)

Kenzas svar: Haha, va? Var tvungen att fråga honom. Han säger att han var på en fest med white trash tema :P Synd att hans såkallade “vänner” sprider privata bilder på honom. Patetiska no-lifers haha.. Kram!

Reply
Sofia

Ja usch, Algarve var inget mysigt.. Turistigt och kallt både i luften och vattnet. Lissabon däremot är underbart!

Reply
Ana

Algarve är ju underbart, halllå!? :( haha, men det är alltid lite blåsigt och kallt på kvällarna, tro mig, jag har varit där varje sommar i 16 år! Hoppas ni får det bra ändå :)

Reply
jonna

Nu har ni fått fram era favoriter i vem som är den sexigaste kändisen ;P
Nu ska ni rösta på favoriterna.
Gå in på min blogg och rösta på din favorit ;D

Reply
Johanna

Gud så fint det ser ut Kenza! Jättebra bilder. Du är så gullig haha. Hoppas ni får det bra nere i Portugal. Kramar!

Reply
Nathalie

Alla som åker utomlands när vi har en asfin sommar här i sverige är idioter, vem fan åker NU då det är varmare här än i andra länder – herregud asså…

Reply
Ella

Måste bara fråga om du sett Våra bästa år någongång? Isåfall kanske du vet vem Austin är där, han är sjukt lik din pojkvän i vissa vinklar ;) hihi.. Ha en jätte mysig semester!

Reply
Nicolina

Ååh vad det ser härligt ut! Jag och min sambo har planerat in en resa till Albufeira som ligger längs Alvargekusten, till hösten, vi skulle åkt redan i sommar, men han kunde inte semester nu så det får bli senare, så det var lite kul när jag häromdagen såg att även du valt att åka till Portugal ^^. Du får gärna komma med bra tips på olika saker man kan hitta på där nere! :)

Reply
PAULA

bilden på aleks i shorts fanns i hans profilbilder på facebook! vem som helst kunde ha sparat den! säg inte att hans kompisar sprider hans privata bilder..

Reply
Kerstin

Klaga det skulle jag göra, kräv pengarna tilblaka eller åtminstonne rabatt, visa vad ni har blivit lovade och fråga vart felet ligger!

Reply
mia

en snälla ge dig. det är inte många i din ålder som har råd att resa så mycket som du och bo på fem stjärnigt hotell hela tien, så sluta klaga här i bloggen. Det låter väldigt drygt och bortskämmt för oss andra som inte riktigt kan leva samma liv som dig. Tänk såhär, utan din blogg så hade du kanske inte haft råd med det här alls, du har haft tur

Reply
hh

Men asså varför ska ni bry er om vad han har på sig vafan, och om han int var på en fest han får väll ta på sig va han vill? Det e så synd att alla ska bry sig så mkt.
Hoppas ni får det bra där :)

Reply
Fanny

Gud vilken blå himmel:D det ser ut som att man har klippt in din pojkvänn i bilden HAHA!!:D men jätte fina bilder kenza! :D :* (love your blog!:D)

Reply
mike

Portugal vetkat fint…synd med vädret….annars kan jag varmt rekomendeta Asien på sommaren….såååååå varmt i luft och vatten…sol varje dag. billigt och paradis stränder…ni vet ni va där för ett tag sedan….finns massa andra länder runt i närheten ocksá inte bara thailand…..fantastiskt tropik i sydostasien….oh vad jag gjorde reklam nu kände jag :) men det är ju så härligt där….

Reply
Oliivia ;)

Ååh, vilken fin bild den översta va, fast dom andra va såklart med fina men det va något speciellt med den.
Hoppas att ni får det bra även om det inte riktigt va som ni trodde på hotellet <3

Reply
mike

det där skit snacket som nan skrev här om “tack vore bloggen kan du resa”, det e tack vore att bruden jobbat hårt. jag har varken blogg eller är rik….men reser sjukt ofta….det kan alltså alla göra idag…bara man jobbar f”ör det….sluta tro att det är omöjligt eller att bara bkoggetskor och rika kan göra sånt ooofta. om di insåg det skulle du sluta bry dig om kenzas resor eller annat….med all rätt ska man dessutom klaga om man ej får det man betalart för.

Reply
Malin

Vad kul att ni hittat till Sao Rafael! Det var den finaste stranden som jag stötte på där nere :)

Reply
alliee

Jag var nyligen i turkiet och där hade de också knasat till vår bokning. Vi fick inte alls det vi hade bokat när det gällde rummen och när vi klagade så kunde de i princip bara prata tyska. Det löste sig som tur är tillslut men de verkar ha jättedålig koll på riktiga turistställen.

Reply
aida

Åhh Kenza va bra bilderna blev!! :) Vilken inställning använder du på kameran?!?!?!? :)

Reply
Carro

Var i portimao förra veckan och det var överhuvudtaget inte kallt, varken på dagarna eller kvällarna. Vet inte om vi hade tur eller ni otur;)

Reply
tilda

vad dåligt att det inte var någon trädgård som det skulle va :O men hoppas ni får en bra resa ändå :)

Reply
Maria Tjäder Larsson

Hej! Måste bara kika in och säga att du och din pojkvän ser så söta ut ihop, hihi:D
Jag var själv i Portugal i våras och fastnade verkligen för miljön där, jag var dock i Lissabon, lite annorlunda kan jag tänka mig emot där ni är. Rekomenderar dock Bairro alto, stort ställe i stan där det kryllar med pubbar och krogar- om man gillar sånt, vill man festa ska man åka till hamnen, där finns det clubbar längs hela kajen (har dock glömt vad det hette..)
Kramar:D

Reply
Matilda

åh vilka fina bilder :D
jag har varit i portugal för några år sedan och jag tyckte verkligen om det :) speciellt alla snälla människor :)

Reply
Louise

fyfan va härligt! längtar tillbaka till spanien när jag ser bilderna, kom precis hem där ifrån…

du och aleks passar varandra som handen i hansken, hur snygga som helst tillsammans! :D

Reply
Cátia

hello Kenza, good to see you im Portugal, as I´m portuguese i advise you to visit Aveiro, in addition to beautiful scenery, has delicious food and sweets, the “ovos moles” are very good. the beach is enormous, the city is full of canals of the lagoon, Venice reminds, you can browse the traditioal boats, the “moliceiros”. is a very nice and quiet.

Enjoy huge in the Algarve.

kiss

Reply
anmonym

Haha jag tor faktiskt jag har baadat på den stranden , har hotellet typ en pool med ett stup rakt ner mot havet? Skulle vara jätteglad om du svara

Reply
BRUDARNA FASHION

GÖR EN DESIGN TILL OSS, OCH DU HAR CHANS ATT VINNA LÄNKNING I MENYN I 2 MÅNADER!

OM VI INTE VÄLJER NÅGON UTAV ERA DESIGNER FÅR ALLA SOM DELTAGIT LÄNKNING I MENYN I 1 MÅNAD.

HOPPAS NI VILL HJÄLPA OSS!

Reply
Jojo

Har läst din blogg i bara ca 3 veckor and I’m stuck =),ska själv åka till Algarve om 2 veckor,tipsa gärna om dom bästa stränderna och schyssta uteklubbar (hänger på stureplan här i sthlm)..ha en skööön semester!

Reply
Lolle

Snygga bilder, vila och mysa nu riktigt mycket på din semester!
Vi väntar nog på dig här hemma! ;)

Jag har också skrivit ett kort inlägg om skuldkänslor inne på min blogg. Är du av samma åsikt eller har du en annan, kommentera gärna! Jag är nyfiken! :)

Puss och kram!

Reply
Lia

I framtiden kan du alltid kolla på hemsidan “tripadvisor.” Här finns ärliga, oberoende omdömen om nästan alla stora hotell över hela världen. Omdömena skrivs av folk som bott på hotellet. Skitbra tips kan man få:)För det är inte särskilt kul att känna sig lurad.
Jag fick tips om att ett hotell på Kreta inte höll vad dom lovade så jag och mina vänner bokade om till ett annat. Men när vi väl va där nere gick vi förbi hotell nr1 och det var skitfult precis som folk tipsat. puss på dig duktig tjej

Reply
CHARLOTTA

Där ser ut att vara jättefint i alla fall :) Hoppas ni får en fin semester där tillsammans!

Har en frågestund i min blogg just nu, kika gärna in och ställ en fråga :)

Kram

Reply
Kimberly

jag var i Portugal för en månad sedan fast i Esposende som ligger ganska nära Porto ändå, Skit varmt och skönt! Så det beror nog på vart man åker, men på natten är det kallt synd nog :(
Hoppas du får en trevlig semester, underbar blogg älskar den :D<3

Reply
J

Funderar på att bjuda min pojkvän på en weekend när han fyller år i slutet av augusti. Du som har rest så mycket borde kunna tipsa om ett mysigt och trevligt ställe :) tex London, Portugal? :) Kram

Reply
Sofie

kenza har mycket pengar så därför får hon inte klaga när hotellet inte stämmer in på beskrivningen…

hur fan tänker man när man uttrycker sådanna åsikter

Reply
Elin

Det ser ju fint ut i alla fall! :)
Men ja, jag skulle då inte vilja åka utomlands när vi har det så underbart här hemma, haha, men vad ska man göra när man har bokat en semester liksom? :) Tur att vi inte har gjort det förrän i slutet av augusti ;D

Reply
Emma

Usch tråkigt att ha blivit “lurade” men du får ha det så bra där i “kylan” ändån;) haha

Reply
Johanna

Jag bodde i Algarve 6 månader. Var aldrig i Albufeira under direkt högsäsong – men det finns galet bra klubbar och casinon att besöka.

Reply
emma:)

Kenza? jag såg att du hade en pojkvän som du var förlåvad med, ”a”, vad hände med honom? tacksam försvar

Reply
Merita^^

Härliga bilder , ni är jätte söta tsm :))

Ps: palla klaga & säga att hon ska sluta klaga , hennes blogg , hon säger vad hon vill.
Hon kanske ändå hade haft pengar & kunna resa , det är bara vissa som borde skärpa sej & inse , att det finns folk som har pengar & inte

Kenza är inte en som är bortskämd , kanske med sötheten & det
Men hon är ju inte dryg & leker nått , hon har jobbat hårt med bloggen! -.- :))

Reply
Rami

Håller med Mia.

Förstår inte heller varför hon klagar.
Okej om det hade varit ett rum med mögel i eller utsikten hade varit en tegelmur.

Men nu är hon ju faktiskt i Vackra Portugal och borde ta vara på dom bra sakerna och inte fokusera på dåliga.

Varför vill människor alltid ha mer mer mer. Aldrig nöjda med det dom får / har.

Reply
Amanda

Jag är också i Portugal och tänkte bara lugna dig med att säga att det var ganska kallt igår kväll jämfört med hur det varit andra kvällar (har varit här i två veckor). Det har varit jättevarmt varje kväll förutom igår så dont worry :D Ha en toppensemester!

Reply
J.

PORTUGAL! oh great!
I’m from North of Portugal (Porto) and I’m following your blog since few months…I have to confess that I don’t understand many things you write but the photos speak! :)
and I like your casual style!

I hope you enjoy our beautiful beaches and landscape (our food is sooooo good too!) :) Have great days here.

Ah! You have to visit Porto, it’s a beautiful city at North of Portugal, with beautiful beaches, good city and good wine and food.

My blog is:

lesdemoisellesenpose.blogspot.com

kiss,
J.

Reply
Michelle

you’re a fucking idiot!.. always check the reviews about the hotels you’re going to choose.. and you’re really dumb..you visit such nice places and all you do is going shopping and going to the beach..you’re such a fucking ignorant! oh and by the way you may think it’s great being young and living on your own but in a few years you’ll regret never going to college, because beauty fades and in five years you’re going to be so fucking irrelevant. You are such an idiot, a bitch with opportunities that throws them all away. And stop victimizing yourself with the whole ‘ i suffered troughout my childhood’ bullshit. We’ve all been there.

Reply
Emma

skitfina bilder, ser härligt ut där :)
synd det därmed hotellet och att det äår lite kyligare .. :/

Reply
Ida

Ser härligt ut, och även om det är varmare här hemma så får ni iaf komma bort tillsammans och bara vara och koppla av! Njut ordentligt :)

Reply
- | | Carro | -

Cuties :)
Men såg ni inte på bilder innan på “trädgården” ?:P lät cp.. synd ni blev besvikna.. men blir nog romantiskt ändå..bara ni två..hoho..vill också med min pojkvän :D

Reply
Alexandra

Hej Kenza, hoppas du har det bra där nere! Ser härligt ut!
Har en fråga till dig som jag undrat VÄLDIGT länge, men har aldrig tagit initiativet att fråga. Jo, vad har du för kamera? Dina bilder blir ju alltid så fina!!!
Tack på förhand. Kramar!

Reply
Nicolina

HJÄLP MIG ATT KOMMA PÅ HUR MIN NYA DESIGN SKA SE UT! DET ÄR HUR ENKELT SOM HELST, BARA ATT GÅ IN PÅ OCH KLICKA PÅ DE OLIKA ALTERNATIVEN I OMRÖSTNINGARNA!

STORT TACK PÅ FÖRHAND!!

Reply
Mia

Kenza, ni borde åka till Makronissos beach på Cypern!!Googla det och kolla! Världens bästa ställe, jag lovar!! :D

Reply
JOSEFINE

Klaga inte på blåst och kyliga kvällar, haha! Stockholm har varit som en jävla bakugn, man vaknar svettig, hoppar ut ur duschen..svettig, jobbar svettig, och somnar svettig. Svettigt. :P

Reply
Gabbi

Vart åkte ni? Åkte till Portimao (praia da rocha) och där var det jättevarmt, på både dagen och kvällen (man kunde gå med linne på kvällen), jag är portugis och jag vet att det kan bli lite kallt på kvällarna men inte i södra portugal, ni hade nog lite otur :/

Du borde nog ha snackat med en portugis innan du åkte, vet tex att det är bätttre att åka till Portugal i agusti för då kan det bli upp till 45 grader i södra delen, och att man ska ta med sig en extra tröja för det kan bli kallt. Men som sagt, det är väldigt ovanligt i södra delen så ni hade nog väldigt otur!

Du är jättevacker btw!

Reply
Lina

de e jobbigt när man blir lite lurad sådär…
men det ser iaf jättehärligt ut !
nu längtar man bara utomlands ännu mer ! :D <3

Reply
Elin

Det är därför man åker utomlands på vinter för då kan det nästan inte bli annat än varmare ;)

Kolla min blogg!

Temat är sex!

Skriver idag om homosexuella och adoption vad tycker du ?

Reply
MYMiC

Det sög ju det där med hotellet >_<
Jag hoppas att ni får det awesome ändå!

Bilderna var sjukt fina ^^

Reply
felicia!!! :D

min komopis jossan e oxå i portugal nu :D
hon sa att hon mejlat deij? o att du svarade o skrev nått. o att nu kommer bo på samma ställe :O

Reply
Lollo

Kenza hur tar du bort håret från benen, vissa har frågat o jag med hahah svara :D dina snööögga ben
Och säg vilka produkter så klart hahah :D :D !!

Reply
My

Hej!
Såg att ni åkt till portugal, härligt, min farmor bor på algarve kusten och har vart där sen jag var liten. Skulle kanske inte rekomendera er att bo i albufeira, eftersom de ligger så långt ut mot atlanten, vi bor i tavira (min farmors lägenhet) helt underbart ställe, där omkring så är de super fint, man kanske inte vill bo just i Tavira (är så liten stad) men runt omkring och stränderna där är lugnare (inte lugnare med mindre folk, utan vindarna är lugnare) eftersom de är längre mot spanska gränsen. Hoppas ni iaf har en underbar semester och att ni njuter av portugal, de är ett underbart land med mysigt folk. Men nästa gång bo på andra sidan Faro =) För ja hoppas ni återvänder.
Många kramar My

Reply
LiiCee ❦

vart är det linnet du har på dej köpt?? jag har letat hur länge som helst och överallt efter ett liknande men det finns ingenstans?!! Bara vanliga som sitter lite mer tight : (

Reply
Ida

Jag ‘turistar’ just nu i kroatien, 35 grader folk …i skuggan! Visst man blir brun hur lätt som helst…men.

Just nu vill jag bara tillbaka till sverige…detta är för varmt för mig som är uppvuxen i sverige. 24 som i sverige räcker gott och väl! :)

Reply
Sanna

klaga direkt !!
Om ni klagar tillräckligt högt så kommer dom att fixa ett nytt och bättre rum…tro mig !
Min kompis råkade ut för de där och tack vare att dom inte klagade så fick dom inget nytt rum men de andra som klagade fick det.
Så tala om vad ni tycker för dom så kan dom fixa nytt rum

Reply
nicole

ohh va fin de i portugal,synd de kallt hörde av min kompis som åkte til canis spanien att det blåste o de va kallt nästan alla dagar hon va där,just nu är jag i värmdö och det är skitvarmt här..puss

Reply
Lorissa

en balkong med utsikt skulle jag skatta mig lycklig över, men jag förstår att det är surt med tanke på vad ni betalade för.

Jättefina bilder :D

Reply
Daina

Hey, i’m definitely not the only one i see here, but what kind of camera do you use, the pictures are looking perfect, and i’m looking for a new camera ^^

Reply
Nathalie

Du är så himla fin!!
Åh, vad jag blir sugen att åka utomlands när jag ser bilderna.

Ha det så bra i Portugal. :)

Reply
Vickan

Surt med hotellet, fast vill man gå vidare med det så skall väl det inte vara några problem? Har ni vad som lovats er skriftligt kan väl allt lösa sig till det bättre?

Reply
helen

Vadå varför måste allt vara så gullipluttigt hela tiden då, man KAn faktiskt bli besviken ibland. Så är det. Var glad att du får spendera tiden utomlands med din älskling i stället för att klaga på ett hotell du endå inte vistas så mycket i….

Reply
Jenny

Hej! Jag är halvportugis, så om du fråga nåt är det bara säga till. Dock bor jag uppe i Lissabon… Algarve är både jättemysigt och inte alls mysigt, det beror på vilket område du är. Det finns några ställen där det är helt turistiskt och äckligt och andra ställen som är mysiga och jättebra! Ett exempel är Tavira. Var i Algare är du nånstans??

Reply
My

Va mysigt min karl kommer snart och vi ska titta på saker att göra i sommar :)

Föresten en riktig snygging du fått tag i där tjejen!!

P to the K

Reply
Elin

Blir man inte jävligt lack på hotell som lovar en sak och sedan visar en annan!

Var med om samma sak, fast på Öland, för en vecka sedan.

Reply
hahahahahah

Haha så mycket pengar? När jag kollade så blev det visst inte så mycket pengar utan bara typ nått med 9.000, dessutom så var det kundrabbat på 30procent? LJUUUG

Reply
Girly

Sköna bilder.
Drar till huset i Spanien i sommar.
Nu roar jag mig med naken bad och bastubad:) Pöss Girly

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*