• header

A night out in Albufeira

Medan Aleks ändå ligger och läser passar jag på att blogga lite!

Igårkväll mötte vi upp min vän Cissi och hennes vänner för middag och lite drinkar. Cissi och jag hängde ihop i högstadiet men vi har inte träffats på ett tag så när vi såg att vi skulle ner till Portugal samtidigt så bokade vi in en middag. Vi hade mycket att ta igen och prata om, till exempel vem av tjejerna i vårt gamla gäng som gör vad nu för tiden… Aldrig kunde vi tro back then att allt skulle bli som det blev, att nån nu är si och så trots att hon var raka motsatsen då. Men det är kul! Till exempel så tror jag inte att en enda kunde tro att lilla punkar-Kenza med rakad tuppkam som de “coola” killarna gärna hackade på skulle bli den jag är idag, haha. :)

Efter en god middag och några glas Sangria gick vi vidare och hamnade på en stor uteservering med bra musik. Det blev lite mojitos och en massa mer prat. Riktigt trevlig kväll!

Cissis pappa äger en restaurang här i Albufeira så vi funderar på att hänga med och käka med dem där ikväll. Ha det bra allihopa, vi hörs imorgon! ♥

206 Comments

D ♥ M I E S

Guh sà mysigt :D Älskar kjolen pà första bilden, var kommer den ifràn, jag är tacksam för ett svar, hehe ;)
E det inte varmt med Converse? :o ♥

Kenzas svar: Jag minns inte riktigt men jag tror chicy.se

Nej det är inte varmt med Converse, inte på kvällen :) Kramis

Reply
sara

är det en rullstol jag skymtar? är nyfiken, sitter själv i rullstol

Kenzas svar: Japp. Fina Cissi var med om en olycka för några år sedan. Jag beundrar henne och hennes styrka och hon är fortfarande samma glada goa tjej!

Reply
Anna

tänkte bara fråga när får vi reda på hur Iphone-tävlingen avgjordes? :)
Tack för en mycket rolig & intressant blogg som jag följer dagligen ! :D<3

Reply
J A S M I N

Hur är vädret där borta då? :)

Kenzas svar: På dagarna är det riktigt varmt och skönt och nu börjar även kvällarna bli sköna. De första dagarna var kvällarna blåsiga och lite kyliga men igår var det riktigt skönt hela natten :)

Reply
Matilda

Gillar din kjol :D Vart har du köpt den ??

Kenza du får gärna titta in våran blogg också ;D
och alla andra så klart också om ni vill.

Reply
lina

vad gulligt att du svarar på alla frågor bland dina komentarer fasten du får så många!

Reply
En ny läsare

Efter att ha läst den “kända” bloggaren Kissies blogg en längre tid så blev jag bara super less idag och tyckte det var totalt slöseri med tid och jag ville inte längre vara med och sponsra henne med pengar. Satt då och kollade lite på bloggportalen och fick då se att du låg tvåa. Har hört talas om dig innan men aldrig läst din blogg. Så från och med idag ersatte jag dig istället för Kissie. Din blogg verkar vara mycket trevligare och läsa och inte alls lika mycket skryt. Och så hjälper jag dig dessutom att komma upp och bli etta på bloggtoppen istället för någon falsk person.

Hoppas du har det kul där i utlandet :)
Cheers!

Reply
Sanna

Nej usch vad hemskt att sitta i vattenmelon tänkte jag bara för jag äter vattenmelon, haha, sämst är jag! hemskt att sitta i rullstol, stackarn :/ kraaam :)

Reply
Linnea

Måste bara säga att du verkar vara en så himla trevlig och schysst tjej rakt igenom!(har kanske egentligen inte med det här inlägget att göra, men ändå:P) Det är kul att det finns sådana som du!:D Ha forsatt trevlig resa, är just nu i Spanien och vädret är riktrigt nice här med:P

Reply
belle

fina är ni allihopa! Måste säga att cissi… hennes näsa… Sooooo cute! Älskar den :D hela hon var söt, du och cissi hade samma slags söthet tycker jag, moha. Jag är helt paff att en av dina läsare kunde se en rullstol? jag har tittat efter helt noga nu men ser inget som tyder på det ^^

peace

Reply
Lia

where did you get this beautiful skirt?
your hairs looks absolutely amazing tonight.

Reply
Elin

Åhh, tänk om man såg ut som dig!

Gud vad söt du är! :)
Hoppas ni har det mysigt där nere i Portugal! ;D

Reply
Ronja W

Gud, tyckte jag kände igen tjejen bredvid dig! Gick i samma klass som Cissi i Nacka Gymnasium i ett år! (:

Reply
Ida

Åh, vad roligt att prata gamla minnen! Skönt för dig att ha sådan “Makt” nu, och visa alla som hackade på dig ;)

Reply
vonskareng

haha tänkte precis fråga om var kjolen kommer ifrån, men min fråga tycks redan vara besvarad. ;) skitsnygg är den iaf! :D ser ut som att ni hade det riktigt trevligt!

Reply
Hanna

Heej Kenza ! Jag älskar din blogg! Har du nåt tips på en bra handcreame? Är tacksam för svar! /Hanna :-)

Reply
Hazal

hej kenza!! hoppas du har det bra i portugal men skulle bara fråga en sak :) i september så ska min faster gifta sig och jag hittar inte så fina klänningar :( men vet du några bra sidor där jag kan hitta fina klänningar?? det skulle vara skysst om du hjälpte mig med det :) ha det bra<3

Reply
Amanda

Ni verkar ha det underbart :)
Du skulle inte vilja lägga upp någon bild på hur du såg ut när du var “punkar-Kenza”? Är lite nyfiken på hur du såg ut :P Om du har någon bild givetvis :)

Reply
anna

hej! jag tycker du sminkar dig så himla fint! när du kommer hem igen, skulle du kunna slänga ihop ett inlägg om hur du gör? hoppas du får det fint dom dagar du har kvar där nere ;) kram

Reply
schalin

Portugal verkar vara nya stället man ska hänga på! Har haft massa kompisar som åkt dit nyligen, hoppas det inte blir nya festarstället som Rhodos, Alanya, Ayia Napa osv.. Men iallafall, ser sjukt härligt ut!

Reply
Ana

Tjaaa! jag undrar hur du sminkar dig?? bara mascara och eyeliner? eller? tacksam för svar, men förstår att det inte är lätt att svara på denna lite tråkiga fråga.. :P

Reply
E

Hej! En fråga, ungefär vad kostade den lilla hjärttatueringen? skulle vilja sätta en i samma storlek, tacksam för svar! :) Ha det bra, jag älskar din blogg och du är så otroligt vacker.

Reply
Ana

oj, menar att det inte är lätt att hinna svara på alla frågor och att den jag ställde var lite tråkig och onödig, haha..

Reply
Amanda

Hej :) Jag tycker att det skulle vara jätteroligt att se en bild på hur du såg ut som punkare, om du inte tycker att det är personligt.
Kram

Reply
linda

Du är så cool som vågar ha converse med den outfiten.
Grym blogg och måste säga för att vara på semester gör du riktigt bra uppdatering.

Reply
rebecka

gud vad mysigt för några veckor sen var jag också i portugal :) jag kan tipsa er att åka till tavira :D det är as mysigt där de e typ en halvtimme fårn albofeira :) ha de bra :D

Reply
Pau

Kenza, du är verkligen skitsnygg, men du ser alltid likadan ut på bilder, hår/smink/outfitsen är lika, poserna dem samma osv. Överraska oss nästa gång! Go all in!

Reply
Malin

Vad mysigt ni verkar ha det!
Hoppas vattnet blir varmare :)

Och gå gärna in och läs min blogg :)
Kram

oldpepole.blogg.se

Reply
julia

punkar kenza ? :o
kan du inte visa oss bilder på hur du har utvecklats genom åren typ “kenza 2 år… kenza 14 år..”
kram! :)

Reply
emmy

de “coola killarna” hackar på mej hela tiden i min klass, kallar mej hund o massa. vad ska jag göra?<3 hjälp mig snälla..

Reply
Lina

Heeej Kenza! <3 Bara så du vet, du är min förebild, SERIÖST! Du är verkligen vacker, åhhh… jag vill se ut som deeej. Men är du bäst och besöker min nya blogg – finarjag.blogg.se <33 tack i förhand

Reply
johanna

kaan inte du lägga ut en bild när du var punkare ?! :) blev sjukt nyfiken ;p annars tack för en bra blogg , du är bäst! ♥

Reply
Emma

ååh, hur får du ditt hår till såå fina perfekta vågor? :) det är super snyggt! Fin blogg <3

Reply
Cecilia

Hej kenza först och främst vill jag bara säg att jag älskar din blogg läser den dagligen och har gjort det i ett bra tag nu, för att vara ärlig så har jag ibland velat att mitt liv skulle vara som ditt ,haha det kanske låter töntigt… , men iaf hoppas ni har det bra på semestern och kolla gärna in min blogg om du har tid :) ha en fortsatt trevlig semester :) kramar från cecilia !

Reply
elin

hej kenza, jag tycker du är så jävla fin!
jag vill verkligen se ut som dig och jag menar det verkligen :(
jag följer din blogg varje dag! <3
en fråga… brukar du och din kille ha samlag nu när ni är där? ;)
puss!

Reply
Pontus

Hade du tuppkam alltså?! Det trodde man verkligen inte :D. Min flickvän har gjort samma helomvändning som dig. Det är kul att se tillbaks på sitt liv och märka hur annorlunda det faktiskt blev i slutänden. Som sagt, det blir aldrig som man tänkt sig. Men det blir oftast bra ändå :).

Mvh
Pontus

Reply
elisa

Kan du inte lägga ut en bild på dig när du var punkare skulle gärna vilja se hur mycket du har förändrats:D Älskar din blogg<3<3

Reply
Emelie

Ååååh, Kenza! Har kollat på alla bilder från de senaste inläggen och du är så sjuuukt jäkla vacker! Absolut en av Sveriges vackraste kvinnor.

Din blogg är grym, ha en bra sommar! :)

Reply
iris

kan inte du ladda upp en bild/bilder på dig när du var punkare? :D skulle vara roligt att se!

Reply
alice

du är verkligen sjukt vacker. och jag blev helt kär i kjolen. Så underbar. Måste kika in på chicy.se med detsamma för att se om den fortfarande finns ;)

Reply
ida

Hej:) jag älskar din blogg :) , jag undrar vet du vart man kan köpa fina hängselbyxor inte kortbyxor utan med ben hela allt liksom ? :) snälla svara det ska bli till min syster och jag behöver verkligen veta ! kram :)

Reply
sandra holm

hallååå kenza hur är de ?
hoppas de är bra :)
älskar din blogg,
du är riktigt vacker du :)
men snälla jag behöver hjälp med en grej och du kan gjärna kontakta mig via hotmail,
jag har svårt att locka håret vill gjärna prova med den locktången du använder,
så min fråga till dig söta kenza är vilken locktång du använder :) ??

17 årig tjej från halmstad
puss och kram !

Reply
Hana

Kenza, trots att jag vet att du har mycket att göra så skulle jag vilja be dig och alla läsare som ser kommentaren om en tjänst, min pojkvän håller på med musik, han är väldigt duktig på det han gör, speciellt texterna. Jag har lagt upp några youtubeklipp på min blogg och länken till hans myspace är : http://www.myspace.com/KarismaticTV det skulle betyda så mycket för mig om du kunde tipsa om honom för jag älskar honom över allt annat och vill se honom lyckas. Du kan iallafall kika in på min blogg och lämna en kommentar om vad du tycker! Det skulle uppskattas till hundra! Tack på förhand snälla du.

Reply
~ XaNiNHaHh

it’s actually strange that you’re here in portugal…so close eheh

I hope you have an amazing time here…Algarve is great =)

xo***

Reply
Hanna

Jätte fin blogg Kenza! :) Måste bara fråga, kollade på morgon soffan med björn gustavsson. Så vad det en kille som var jätte lik din pojkvän och hette Alexander. Är det han som var med ? :D

Reply
Johanna

Trots att jag har sett en “punkarbild” på dig kan jag fortfarande inte fatta att det var du. Ditt utseende har ändrats så otroligt mycket!

Reply
sarah

hej kenza! hoppas du och din pojkvän har det bra på resan, men nu till saken nelly.com har ju en sko tävling just nu och jag tror någon tävlar i ditt namn, för att det finns tre stycken bidrag på ditt namn :/
kraam sarahhh

Reply
sophia

Hej! Jo jag vill bara säga att jag har inte läst din blogg jättelänge men nu tittar jag in här varje dag. Det känns som något jag måste göra. Du är så positiv och gör så mycket roligt att när man går in och läser din blogg kan man inte låta bli att le.
Ha en fortsatt trevlig resa :) KRAM

Reply
Manda

Vi var nyligen i Portugal, algarve. Du verkar inte ha skrivit var du är mer än Algarve, men jag tipsar starkt om Lagos. Vi började i Faro som var en söt liten stad, men Lagos hade finare omgivningar. Därifrån kan du dessutom ta en båttur till Sagres grottor och kanske se delfiner på vägen. Finns flera resor från en timmes åktur till en heldag på sjön. :D Hoppas du får kul.

Reply
amanda

Hallå kenza du måste lägga ut en bild på “lilla punkar kenza” :D Hmm jag vet jag att är grymt mkt för nyfiken XD Haha sorry….

Reply
fiona

jag tycker du skryter så himla mycket hela tiden!! Jag tänker aldrig mer kålla in din blogg!!! Det enda du skriver om är hur många pussar aleks ger dej osv, tänk om man inte själv har nån pojkvän?? Hur tror du det känns för dem som är olyckliga och singlar?? Eller för dom som har hamnat i en dålig relation??? Jag mår bara skit av att läsa dina inlägg!!! :(

Reply
Julia

Hur sminkar du dig som på bilden ovan? Är det kajal på endast övre delen av dom nedre fransarna eller är det under också? Sjukt fint!

Reply
felle

ditt hår e såå fint!
skulle du kunna visa på nått sätt elller tipsa hur man kan göra?:)

Reply
FRIDA

Tack för en jättebra blogg, bara en fråga, hur får du ditt hår så fint vågigt/lockigt? Jag har helt platt hår och kämpar ofta för att få till de fina vågorna, men jag lyckas aldrig.
Vad är ditt knep? :}
Kram Frida.

Reply
Anna

Ditt hår är otroligt fint!
Är det naturligt lockigt?
Eller hur får du håret så snyggt? :)

Reply
Liesa

I was also in Albufeira. From there, I have also bought “Girl”. I bought two bottles, one white and one pink, the white bottle was broken :( , not 25 like you :D
I like your blog, very interesting :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*