• header

20e juli 2010 – i Portugal

God morgon Sverige!

Här nere är klockan halv elva och vi har precis ätit frukost. Idag åker vi hem till Sverige igen vilket känns både tråkigt och roligt. Semester, sandstrand och hav känns ju inte fel direkt, men det ska bli kul att få komma hem till vännerna och lille Mani igen. :)

Nu ska vi ner till stranden och bada några timmar. Planet hem går inte förrän klockan sju ikväll så vi har på oss till klockan fem att njuta av den härliga solen.

Kram! ♥

Bilder från igår

174 Comments

Lisa

Haha, hur många försök krävdes det innan ni fick till den hoppbilden då? Be honest! ;)

Reply
Patricia

njut nu ordentligt av de sista timmarna av den här resan med din pojkvän! släpp alla bekymmer, sorger och besvär, och njut och va glad, lycklig! du förtjänar det, kenza! :D

fina bilder annars hörru! ni ser ut att ha haft det otroligt gött där nere! :)

Reply
Saaariioniitaa(:

om ni ska gifta er nån dag så gör det i Göteborg haha ne skojar bara men ni är ett perfekt par båda är så snygga ! kill me världens finaste boy och tjej herregud era barn kommer säkert se sjukt vackra ut eller? haha det tror jag så sööööööööööööta och fina bilder riktigt nice :)!

Reply
tilda

Hej kenza du kanske har nämnt det förut men vad står det på din tatuering som är bakom örat? Tacksam för svar. Kram :D

Reply
Cecilia

Wow. Så morsomme bilder du har. Liker å se andres ferier! Har også lagt ut masse feriebilder på bloggen min. Masse reisetips også. Sjekk det ut :)

Reply
Jess

Kul att jag har hittat tillbaka till din blogg igen efter en tids uppehåll. Tråkigt att ni måste hem igen, själv så gottar vi oss i att vi åker till Thailand om 5veckor :)

Reply
Malin

Riktigt bra kort. Ser mysigt ut! :)

Läs gärna min blogg!
JAG FIXAR DIN DESIGN GRATIS!

OLDPEPOLE.BLOGG.SE

Reply
Bella

Kenzaaaaa! du måste svara på denna!! va har Aleks för kamera? vilket namn osv :D

Reply
Emmy

Jag har just köpt ett par skor från wildflowe by kenza. Antagligen mitt sämsta köp någonsin, inte för att de inte var fina utan för att jag inte ens kan gå i klack. Men de var så söta, kunde inte låta bli!! Kram:-)

Reply
- | | Carro | -

Alltså fy sjutton vad brun Aleks är xD och du bredvid honom gör inte saken bättre..shitt, vissa har tur med att få färg lätt ;) Söta foton också..:) och välkommen hem sen ^^

Reply
bästasofie

jätte härliga bilder! :D
jag fick en liten snilleblixt som du kanske kunde göra varje gång som du åker och reser till soliga länder eller bara går ut och solar en dag :)
du har ju väldigt lätt för att bli brun och det skulle vara kul att se hur brun du blir.. så då kan du ju ta en “före-bild”, alltså innan du åker/går ut. och sen en “efter-bild”, när du har kommit hem så att man kan se om det blir nån skillnad och hur brun du blir ;) bara ett litet tips til bloggen, det skulle vara roligt att se!

Reply
asdefg

gu vad fina ni är tillsammans! har min egen prins här nere i småland så kan förstå hur lycklig du är :)

Reply
ellie

för det är ingen vanlig dag, för det är ellies födesedag HURRA HURRA HURRA!!

klicka in på min blogg och säg grattis :D<33

Reply
Nicolina

KOM IN OCH TÄVLA OM EN GOODIEBAG TILL ETT VÄRDE AV CA 500:-
LÄS OM MIN TRAUMATISKA BAGRUND OCH RESAN TILL ETT LYCKLIGT LIV
BESTÄLL EN NY DESIGN
GÄSTBLOGGA HOS MIG MED CA 200 UNIKA LÄSARE/DAG
ELLER VARFÖR INTE GE FÖRSLAG PÅ OLIKA DISKUSSIONSÄMNE?

VÄLKOMNA ALLIHOPA!! :D

Reply
Diana

Gud va underbart med solsemester med en kille man älskar! :) Jag har varken eller år men hoppas stenhårt på 2011, hehe.. ;)

Reply
shit

grattis till er båda. ni ser verkligen jätte lyckliga ut, dessutom är ni ett jätte, jätte vackert par. men det vet du redan, haha. lycka till i framtiden Kenza :)

Reply
MissAnki

Ååhh ni verkar ha haft det så underbart, härliga bilder får mig bara längta mer tills semester & Maldiverna ;)

Reply
AF

DU NÄMNDE ALDRG VART DU KÖPT DIN BLÅ/TURKOSA BIKINI!
SÅ VART HAR DU KÖPT DEN?
SNÄLLA SVARA I ETT INLÄGG!:)

jag har liksom tänkt och köpa samma!

Reply
Felicia

Du han fan verkligen den perfeka kroppen och så jäklajäkla snygg!! Du är verkligen begåvad…!!

Reply
rosini

vad haru för kamera…tycker mina och dina bilder är lika i färgerna och kvalite..när ja använder min riktiga kamera så att säga

Reply
Elin

Du är otroligt vacker Kenza! jag tänkte höra om du har något tips på vad man kan göra när man som jag just nu känner sig hemskt trött på sig själv, sitt utseende och garderob? jag skulle vilja börja om på nytt! många kramar

Reply
kim

assså du tänker bara på dig själv va?
stackars din hund så mycket som du är borta från han. skaffa du en hund för ingenting? sluta åka utomland 24/7. nån gång okej men vafan inte varje månad? :S

Reply
amanda

Hej kenza.
Mitt namn är Amanda och bor i Sveriges mitt och jag undrar vart du hittade den svarta bikinin på bilderna.
jag älskar den verkligen och skulle gärna vilja ha en sådan själv , tacksam för svar.
ps. Älskar bloggen , fortsätt som du gör !:D

Reply
DreamingChange

Va söta ni är! Ser ut som ni har en underbar semester =)Ser även ut som ett hjärta mellan er, på hoppbilden :D Fint =)
PS. åh va bruna o fina ni e!

Reply
silvia

Hej, du har ju varit i Marocko några gånger, men vilka stränder har du varit på? Min familj ska till essaouria, jag undrar om du har varit där och hur det var i så fall?Och skulle du kunna berätta lite om Marocko hur det är i själva landet? :) Och varför åker du inte dit snart eftersom du har din släkt och så där? Skulle vara jättetacksam för svar, är lite skeptisk eftersom jag aldrig varit där tidigare och de flesta säger att det är väldigt blåsigt och så skulle gärna vilja veta mer. PS din blogg är super :) Kram

Reply
Louise

Ser suuuuperhärligt ut!! På första bilden har du en jättesöt bikini på dig. Kommer du ihåg var du köpte den? Älskar den!

Reply
Agnes

du har ju fått massa kommentarer så du orkar förmodligen inte svara på min, men kommenterar ändå tänkte bara fråga vart du har köpt din bikini? den är jätte söt jag är riktigt svag för söta rosetter :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*