• header

Café

Mitt senaste omslag. Glatt & lite flirtigt. Är riktigt nöjd!

196 Comments

Malin

Tycker att du ska vara mer än nöjd för det där är nog en av de bästa bilderna jag sett på dig! :)

Reply
Carro

Ooohlalala =)
Mycket fint!
Jag är med i Sofis Modes Stylistjakt på aftonbladet, vecka 2 bild 3. Kan inte du kika & säga vad du tycker? Tror du att jag har en chans?

Reply
jennifer

Jesus vad snyggt! Det måste vara det finaste fotot på dig någonsin. Och det säger mkt för du är alltid underbart fin på dina foton! :D

Reply
Nicolina

Fint!
Jag har altid velat vara med på ett tidnings omslag eller bara bli model överhuvetaget, men jag vet inte hur man får såna jobb, och jag är ju ganska kort också så det är väl lite svårt kanske. Men detta omslaget var väldigt sött :)

Kram

Reply
Malin

JÄTTEFINT!
Det ser riktigt sommrigt o hett ut :P

Läs gärna min blogg!

OLDPEPOLE.BLOGG.SE
OLDPEPOLE.BLOGG.SE
OLDPEPOLE.BLOGG.SE

Reply
Frida

Men måste ju påpeka hur mycket de redigerat bort dina höfter på bilderna i tidningen. Eller så har du bara gått upp ett par kilon nu till Portugal :P

Kenzas svar: Nix, det handlar om olika vinklar. Det ser man även på mina bilder på bloggen. :) Kram!

Reply
Matilda

SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!SJUKTSNYGG!

Reply
moa

du är världens vackraste tjej kenza, du är helt perfekt, du är min idol! du är verkligen en förebild för alla! jag älskar din blogg!

Reply
amanda

Förlåt keza du kanske tycker att det är jobbigt men jag måste säga det ändå, du är så himla vacker :D i mitt dröm liv ser jag typ ut sej dej haha ^^,

Reply
Elin

Hej Kenza! Riktigt snygg bild. Måste bara fråga en intressant fråga. Ser du om de som fotograferar dig redigerar bilderna mycket? Jag menar, du har ju varit på en del plåtningar och vet hur du ser ut när du är där, så du borde märka om de redigerar/photoshopar mycket. Svara gärna!

Kenzas svar: Hejhej! Jag får alltid se bilderna oredigerade och märker ingen större skillnad. Ljuset, några hårstrån här och där som sticker upp, skrynkliga kläder, nån bröstvårta som syns igenom och sånt brukar de fixa bort. Även bikinilinjer eller några märken på huden, typ efter strumpor m.m. Sen har man ju fem lager smink i ansiktet så har man mörka ringar under ögonen trollas de bort. Kram!

Reply
Victoria

Gahh så jäkla snygg bild på dig!! Fast du är ju alltid skitsnygg på alla bilder! Men jag blir så jäkla irriterad på dom som skriver att du har oranget hår, eller att dom skulle ha redigerat höfter och annat!! Kan dom inte bara inse att att du är hur vacker som helst och att man inte behöver redigera nåt för att du ska vara sån?? Kramis!

Reply
SHAME SHAMHI

SPANNA IN

: SHAME SHAMHI

PÅ FACEBOOK, NI KOMMER GLÖMMA KENZA!!!!!!!!

INGET ILLA MENAT MOT KENZA

Reply
Lina

alltså du är så jäkla snygg, jag dööör!! Perfekt hår och allt
såg att du var med på ett annat omslag den här månaden också, grrrrymt!! :)

Reply
RONJA

bra att du är nöjd, det borde du vara! jätte fint omslag! :) men en fråga bara, hur känns det att typ vems som helst kan se den där bilden på dig men tanke på att du bara är i bikini överdel och shorts? menar inte att det är fel eller sån stor sak, undrar bara fall du tänker på det :) kram

Reply
Okeane

Riktigt snyggt! Lätt snyggaste café-omslaget jag sett! :)
Sen fattar jag inte att folk har skrivit illa saker om dig!? Du är jättevacker och du verkar vara en jättefin person! Stay strong! :) kram

Reply
anna

Hej Kenza! :)
Jag blev bara och fundera lite när jag såg den här bilden. har inte du någon piercing? :) , du skulle passa så i navel piercing!
Ha en fin fortsatt dag. Kram

Reply
Nicole Hallangen

Hej Kenza! Jag läser faktiskt inte din blogg så ofta, men när jag väl gör det, lägger jag alltid till hur snygg och fräsch du ser ut hela tiden, och samtidigt undrar jag en sak, har du några komplex eller någonting du skulle vilja ändra på när det gäller ditt utseende? För girls will be girls – men du verkar så nöjd hela tiden och det beundrar jag!

Reply
Laura

Det ser ju ut som att hon har orange hår på bilden, vad är grejen? Fan vad människor är konstiga alltså.

Reply
-

du är otroligt vacker, vi hade en tjejkväll jag och mina vänner så kom vi in på bloggare och så kom du på tal om hur sjukt snygg du är. Ta inte åt dig åt elaka komentarer, dom är bara avundsjuka..m Du verkar för övrigt vara en grymt skön tjej, fortsätt göra det du gör och var lycklig ! Nadja verkar också vara grymt skön. Hoppas du ch din pojkvän hade det bra på semestern :)

Reply
t

oj vilken fin bild!
måste bara fråga vart shortsen kommer från, har letat överallt men har inte hittat dom perfekta än. skulle bli glad för svar :)

Reply
Flicka

Hej Kenza! Har en grej jag undrat, hur känner din pojkvän för hela grejen att du lägger upp bikinibilder och är avklädd i tidningar? Min pojkvän hade ALDRIG accepterat det, jag fick modellerbjudanden men tackade nej pga honom för att han aldrig skulle klara av att jag visar upp mig i underkläder ens på castings. Tacksam för svar, antar att alla förhållanden inte är som mitt…

Reply
elin

jag, mormor & morfar såg det idag när vi var ute på en biltur i roslagen. vi alla tyckte att det var jättefint :)))

Reply
Frida

Detta tycker jag kan vara ditt absolut vackraste omslag, så fruktansvärt snygg du är :O!! :)

Reply
Sita

Heej! Jag måste bara säga att du var väldigt lik Jessica Biel på den här bilden. :o Tycker jag iallafall. ^^

Supersnygg var den också! :)

Reply
Emma

Du är så vacker Kenza så klockorna stannar. Riktigt söt ung tjej som utstrålar ett bra föredömme för sina unga bloggläsare. Till skillnad från andra unga bloggerskor. Fortsätt i den stilen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*