• header

Trevlig kväll!

Idag har jag hängt med mina bästa vänner! Shopping, lunch och fika. Väldigt trevligt! =) Hittade två par snygga skor och en fin långklänning. Sedan mötte vi upp min pojkvän och gick runt lite innan jag och min pojkvän handlade middag och åkte hem.

Han står vid spisen nu och jag har precis färgat håret. IGEN. Gjorde ju det på Kreta för att det blev så jäkla solblekt, och självklart blev det även solblekt i Portugal (trots att jag skyddar håret genom att ha ett något på huvudet) så nu har jag färgat det igen. Har bara i färgen en liten stund, typ 10-15 min, för att dämpa ner den ljusa färgen lite. Mitt hår är fortfarande blött så det går inte att se hur det blev än men jag hoppas att det blev bra, hehe..

Nu är maten färdig. Ha en trevlig kväll allihopa. Kramar!

140 Comments

Gelare

hej Kenza!
Såg dig idag med min syster när du var på väg till scorett=D
Men HAHAHA problemet var att jag inte vågade gå fram och hälsa på=(. Helt pinsamt lixsom hahaha.
Önskade att jag gick fram till dig och fråga om vi kunde ta en bild tillsammans=), aja det får väl bli kanske om jag ser dig någon annan dag. Jag hoppas att jag får eftersom jag bor i malmö så det kanske blir att jag inte ser dig.
Ville bara berätta, ha en bra dag puss hej.

Reply
emelie

kan du inte skriva vad du använde för färg att färga håret med den hår gången? :)

Reply
Malin

Fin tröjja!

Läs gärna min blogg! Jag kan hjälpa dig med en design.. Helt gratis!

OLDPEPOLE.BLOGG.SE
OLDPEPOLE.BLOGG.SE
OLDPEPOLE.BLOGG.SE

Reply
Matilda

Hej, jag har en fråga. Om du har tid att läsa…
Jo jag undrar om det är boots/kängor som gäller i höst. Alltså typ sånna snörade som du har???
Jag funderar nämligen på att köpa ett par sådana till i höst, men tänk om alla dissar det då så har jag no money left :S hihi.. :D

Reply
June

Klart längderna bleks om du bara har något uppepå huvudet. Man får vira in allt eller leva med att det bleks. Ditt hår kanske bleks ovanligt lätt också.

Reply
Mikaela

tycker du ska låta håret vara som det är :) det sliter ju ännu mer om du färgar så du kanske ska vänta till slutet av sommaren :)

men förstår kanske om du inte trivs. Ville bara tipsa :)

Reply
eirin

kan du vær så snill å lage et helt innlegg om hvordan du får bølgene i håret ditt?:) og hvordan du tar vare på det? synest livet ditt er så sykt spennendes kenza! iallefall for meg som bor på bondelandet i norge.. elsker bloggen din!

Reply
Anasara

Hej Kenza! du har så fina ben och jag undrar om du vaxar eller rakar? Berätta snälla!:)

Reply
frida

hej, du har alltid så snygga kläde o smycken oh jag älskar dina ringar! jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om vart du har köpt dom? (ringarna alltså) ;d<3
kram frida<33

Reply
Mina

SNYYYGGT

alldeles strax kommer de upp en video i min blogg som skulle kunna vara intressant att kolla på för alla som älskar resor! :)

Reply
Anna Karlsson

Hej! jag gillar din blogg, din stil och din personlighet i bloggen… Men det är en sak jag tycker är synd, och det är att du verkar inte ha träffat din mamma nu när du kommit hem från Portugal, du verkar ha tagit dina vänner före din mamma, vilket är väldigt synd för din mamma är ju din mamma och det är tack vare våra mammor som vi finns på jorden, om de inte varit så starka som de är skulle vi inte funnits här. Det jag vill säga är att ta vara på tiden med din mamma och glöm ALDRIG Kenza, allt man gör för sina föräldrar, speciellt mammor är aldrig för lite, även om de har sårat en så ska vi aldrig glömma vem de verkligen är, de är inte några vänner som kommer och går, utan det är våra mammor… Ha det fint nu Kenza, hoppas du inte tror att jag menar något illa. Ha det bra Kraaam

Reply
olivia

jag undrar vart du köpt alla dina smyckeställ? ((:
specielt de för armband!
har suttit och kollat i genom din blogg nu i timmar men kan inte hitta det, :/

Reply
julia&moa

hej:)
en fråga bara hoppas du svarar och säger va du tycker!:)

tycker du att man ska låsa tältet när det redan är 10 myggor där inne eller tycker du att man ska låta det stå öppet för att dom ska flyga ut och riskera att det kommer in 10 till ?:)

Reply
julia&moa

hejhej
jag skulle gärna villja ställa en fråga till dej :)
hoppas du svarar vad du tycker :)
tycker du att man ska låsa tältet när det redan är 10 myggor där inne eller tycker du att man ska låta det stå öppet för att dom ska flyga ut och riskera att det kommer in 10 till ?:)

Reply
Ida

Dags att tona om mitt också, börjar få lite utväxt som inte är så fint :P Får bli efter frissan imorn, då det ska kapas en bit!
Söt topp du har på dig, lite olik din nuvarande stil, men den passar dig bra :)

Reply
Lyllz

Omg tack så mycket Kenza !! Jag fattar inte hur himla snäll man kan vara ?? Asså jag kommer döö snart !!! .. När jag såg din kommentar svimmade nästann !!! Hahahha tack så himla mycket Kenza .. Att du förstår mig !! Tackk !!!

Reply
anonym

jag behöver ett tips! har länge tänkt köpa en baseball jacka och har ääääntligen råd! Funderar på en svart eller mörkblå… Men har så svårt att bestämma mig.. den svarta är lättast att matcha men svart är tråkigt! Men tycker du det är ok med att matcha ett färgglatt linne (ex. rött, rosa, grönt, lila osv) men en mörkblå baseball jacka?

Reply
ellinor

Heej, det här har ingenting med inlägget att göra. Men måste få säga det här. Din blogg är helt underbar, du är så naturlig. Vacker, smart och du kan bjuda på dig själv. Älskar hur du är, hur du hanterar livet. Tar det lugnt och bara njuter samtidigt som du kan konsten att vara allvarlig. Du är en sann förebild för oss unga tjejer. Så det jag egentligen vill säga är att du är min förebild.
Bry dig inte om alla elaka kommentarer och sånt. Du har mitt och tusentals andras stöd.

Reply
J

vad bra att reklambannern för sonyericsson är så bred att den skymmer en del av bloggen.. storleken har betydelse ^^ fix it!

Reply
Frida

Jag och mina vänner såg dig i stan idag, ville dock inte vara några jobbiga jävlar och störa dig och dina vänner när ni gick där ifred… men vad brun du är! och fantastiskt snygg! :)

Reply
meryem

Hej Kenza! Tänkte bara fråga om du har slutat att röka? isånnafall.. hur klarade du av det?? Ha det gött

Reply
my

Jag ska snart färga håret mörkare, vill ungefär ha som din hårfärg. Vad färgar du med för färg, märke osv? Vore jättesnällt om du kunde svara på min fråga! Kan inte du ta det hära som typ *”Dagens fråga”* eller något, snälla snälla snälla. Haha, jag är lite i en situation då ingen hårfärg är den ‘perfekta’.

Reply
Elise

jag har letat efter den toppen överallt!! den är från Mango eller hur?
var har du köpt den, den är verkligen to die for? =)

Reply
Hanna

Tänkte bara skriva om en liten rolig sak! :D Kolla in Jackie Ferms blogg, du är nämligen den enda bloggerskan hon skulle kunna ha sex med! :D Vet inte om man ska ta det som en komplimang, your choice!

Reply
Linnea

fin blogg du har :d
dom shortsen är så snygga , vart kommer det från !
skulle va jätte gulligt om du ville svara på detta inlägg.
kramar.

Reply
nina

vad har du för kamera, bilderna blir så himla klara och fina!!! skulle uppskatta svar :)

Reply
tannaz

Du är jätte vacker, verkligen. Du och din pojkvän är ett jättefint par. Och din blogg äger! Hälsningar från Malmö =)

Reply
sandra

fattar inte varför du färgar, tycker den färgen du har är så SJUKT snygg och vill ha exakt likadan, och det passar dig så sjukt fint, du förstör när du färgar:( men men du kanske tkr de snyggt i för sig, men ändå, åh haha

Reply
Sara

Visa klänningen! :) Vill också ha en långklänning, men har inte hittat nån som har fallit mig i smaken, tips vart man kan hitta?

Reply
google me

have men’s names, cloth and curtains women’s names and so on and so forth. But do people buy furniture only because it’s called, say, Rekdal, Trevlig, Snuttig or Droppen? The crowded shops, the long queues…

Reply
elda

Älskar , älskar din blogg! Kollar igenom den varje dag.
Och jag älskar din fina stil! :D
Du är så vacker , kan du sätta in en bild på din nya hårfärg ? (:

Reply
Emilie

vad använder du för hårfärg när du färgar hemma för att få den där naturliga lagom ljusbruna färgen :) ?

Reply
destina

hej:)
mitt hår brukar också blekas som fan när jag är utomlands, även i sverige haha. men jag har ett tips som lindrar så det inte blir mega mycket. det är sunspray för håret med uv-skydd och B5 som förstärker också. märket är phc och den finns på kicks vet jag. för mig har den hjälpt den kanske hjälper ditt hår också:)

ha en bra dag!

Reply
Elin

Hej! jag skulle jätte gärna vilja veta vad de är för hår färg du använder? jag skulle själv behöva dämpa lite ljust i mitt hår :) kram!

Reply
ida :)

Jag måste bara säga att du är ju helt perfekt kvinna! Komentera gärna min blogg om du har tid! :) Älskar din blogg!<3

Reply
Laura

Måste bara säga att jag tycker du är så sjukt fin som blondin. Brunt är också fint, men du blir helt sjukt vacker i blont. :)

Reply
kung

Jävlar vilka muskler du har fått på benen ! eller ser jag fel ? :O sist innan Portugal såg dem inte ut så, eller ? :O shiit du måste berätta vad du har gjort!

Reply
Amanda

var har du köpt din ursnygga tröja som du har på dig ? skulle vara snällt om du kunde skriva nån gång för den är verkligen jätte fin :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*