• header

SAFARI

Gårdagens outfit!

Jeansshorts – One teaspoon
T-shirt – Acne (rätt gammal)
Skjorta – Topshop
Boots – Dinsko
Brillor – RayBan aviators

103 Comments

simone

Här hade du älskat det Kenza, Sardinerna, en ö mellan frankrike och italien.. europas paradis med kritvita stränder, fantastiska klippor, vågor, surfare, utsikter.. ohoo.. ska ut och fota och lägga upp senare. Kääärlek.

Reply
M L I

Hej världens bästa Kenza!

Jag och min pojkvän åker till Kreta Kato Stalos (lägenhet Hermes) i början av oktober! Jag hoppas du kan besvara min fråga :-) Jag älskar Converse och undrar vad det är för pris på dom i Kreta.. och var man kan hitta dom? Du är ju också ett fan av Converse så ;-)

Nu håller jag tummarna att du svarar på min fråga! Många kramar till snyggaste bruden.

//Norrlandsbruttan MLI

Kenzas svar: Hej! Converse lär du inte hitta i Kato Stalos och på turistställena runt omkring. Där finns det mest typ flipflops, handdukar o sånt.. Inne i Platanias finns lite sandaler också.. Men kanske inne i Chania men jag är inte säker! Kramis

Reply
Jenny

Vart kommer det brunflätade skärpet ifrån??? :)

Kenzas svar: Jag minns ej, det är så gammalt!

Reply
Michelle :)

Helt otroligt bra klädsmak har du! :D
Undrar bara om du har några bra tips på böcker man kan ligga och läsa vid poolen? Åker till Spanien på torsdag men har absolut ingen aning vilka böcker jag ska ta med eller vilka jag ska köpa. Har du några bra tips? Jag, som du, gillar verklighetsböcker som 14 år till salu och Pojken som kallades det och sånna hemska böcker.
Tack på förhand. Ha det bra på semestern, kram :)

Kenzas svar: Inspärrad & När ingen annan ser är bra!

Reply
emmy

du har alltid så snygga kläder! Och jag älskar dina skor du designat! :D Kan inte gå i klack men köpte ett par trots allt… De var så snygga! :D ska du/har du designa/t någonting mer också??

Reply
M L I

Tack för ditt svar Kenza :-D Gå in på min blogg förresten, tycker personligen den är väldigt bra! Men svårt för folk att hitta hit..

KRAMAR!

Reply
amali

Hej du fina/
Hur mycket vager du och hur lang ar du?
anldningen till att jag undrar ar att jag anser mig sjalv vara for smal. Du har under senaste manaden verkat ga upp i vikt ( peppar peppar). Jag brukar ej kunna se sadant pa mig sjalv. Sa darfor undrar jag hur mkt du vager for att se om jag kanske ocksa vager lika mkt men ej ser det pa mig sjalv. Du ser toppen ut nu.. perfekt vikt har du lagt pa dig ( aterigen peppar peppar).

kram.

Reply
annika

riktigt snyggt!!
har letat efter en sådan skjorta du har och hittade den nu på topshops hemsida (tack!) men jag undrar vilken storlek du har på den och om skjortan har fickor på bröstet eller ej, tacksam för svar! (:

Reply
Julia

Grymt snyggt verkligen! Jag fattar inte hur du kan få allt att passa så bra ihop! :o
älskar verkligen din stil!

Reply
M L I

Hej Kenza! ♥ ♥ ♥

Var shoppar jag fina kläderna då jag åker till Kreta Kato Stalos? Är det Chania eller Platanias jag hittar mest?

Du shoppar alltid så fina kläder då du åker bort :-) Jag hoppas jag hittar dina shoppingställen! Du har inget inlägg som du kan länka om du tipsat om något förut?

KRAMAR ^^,

Reply
despina

Hej Kenza!

Jag har fragat dig flera ganger angaende det dar neulash men du har inte svarat. Jag har namnligen ghjort sana dar permanenta fransar men de borja lossna nu och jag borjar stora mig for det kliar och har sig. Hur funkr det dar neulash? det ar inte sa att fransarna trillar av eller nat (som en tjej har pa jobbet skramde mig med att permanentfransarna kan orsaka)

Pa min blogg kan du se hur de dar permanentfransarna blev, fast det verkar du inte behova xD

Men hursomhelst, vore snallt om du la in en kommentar har eller pa min blogg ang. neulash eller hette det sa? For jag ar nyfiken som 17!

Kraam

Kenzas svar: Hej! Jag har alltid haft långa ögonfransar så jag vet inte om jag kan se någon skillnad på längden, men de är fylligare. Och innan jag började använda neulash var några ögonfransar mycket kortare för att jag råkade klippa av dem (haha) och de blev jämnlånga med de andra efter 1 månad med neulash så det måste ju funka.. hehe.. Kram!

Reply
elly

gillar inte din outfit, bara håret o solglasögonen HAHA :D
menar inget illa, känns ba som d för mycket grejjer på en gång, om du hade skippat skorna eller bältet mot converse, så skulle d se så mycket enklare ut & finare :)

Reply
SAL

Hej Kenza!
Fantastisk outfit som vanligt! Älskar den! =D

Undrar bara om du kunde länka sidan där du köpt dina Ray Ban solglasögon på och skriva vilken modell och storlek det är? :) Skulle vara oehört tacksam om du svarade!

Ha en bra dag!
Kramar :)!!!

Reply
Pontus

Vart är jeansshortsen köpta? Jag vet att min flickvän är på jakt efter ett par, och de du har på bilden kanske är intressanta. :)

Mvh
Pontus

Reply
Sanna

Åh vilken snygg outfit!

Ha en bra söndag!

Kolla gärna in på ciaobellasanna.blogg.se
Klicka gärna in ett GRATTIS ;P

Reply
matilda

du är snygg och så, det vet alla redan, men kunde ju vara lite kul att se något annat än bilder på dig ibland.

Reply
Charlotte

VARFÖR en svart bh under vit tröja? Finns inget värre

Kenzas svar: Jag tycker att det är skitsnyggt att låta en bustier synas igenom en transparent topp! ;-)

Reply
Jonna

Är det en transparent topp är det GRYMT snyggt med en mörk bustier under! Även till linnen som är djupa under armhålorna(haha, kommer ej på om det finns något namn för dem) är det snyggt att ha en bustier som då visas på sidorna.

Reply
Sanna

Vet du vad jag tycker om dig Kenza? du är världens snyggaste:) otroligt, världens klädinspration, leta som tusan i tidningar på tips om kläder man ska köpa till hösten, men hitta inget, sen går jag in på din blogg och bara” ååååååååååååh måste ha” haha! kram

Reply
Kattis

Till er som undrade om skärpet: Finns ett liknande (om det rent av inte är ett likadant) på Gina Tricot just nu, köpte ett bara för några dagar sedan :D

Reply
Lotta

Hej Kenza!!

Måste bara fråga hur då gör dina lockar. Ser att det inte är med en platttång. Men vilken locktång använder du dig av?? MÅSTE få veta!!!:)

MVH Lotta

Reply
Linnea :)

Asså fan vad lyllos för dej som har fått träffa Tokio Hotel, skulle göra vad som helst för att bli du <33

Reply
isabell

hur gör du för att få håret så där? riktigt snyggt vågigt!
jättekul om du kunde svara :)

kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*