• header

1a augusti 2010

Honeys! Ledsen men idag blir det inte mycket inlägg här. Jag och älsklingen ska nämligen spendera vår söndag på ett museum! Vi båda älskar museum och tycker om historia så det ska bli skitkul! Vi ska även försöka hinna med att se en cool film på Cosmonova.

Nu sitter vi här och käkar gröt och lyssnar på Snaaaaaaaaaart är det jaaaaag som e kuuuuuuuuuuuuuung!! :D Och nu Hakuna Matata…haha.

Tusen tack för alla era otroligt fina kommentarer. Ni anar inte hur mycket det värmer och jag blir så otroligt glad. Ni är så fina! 

Vi hörs ikväll ♥

196 Comments

Jenny

DAGENS FRÅGA: Kan du inte visa hur du sminkar dig? Vilka produkter du använder, nr på de osv. Kramis<3

Reply
Ida

Älskar din blogg! Den är så underhållande och rolig. Jag har en liten fråga bara. . Du brukar prata om att skydda håret mot värme o sånt, och undrar därför vilket du använder? Har du något tips? :)

Reply
Kathrin

det lyder super hyggeligt :)
i to må ha en super god dag :D

masser krammer her fra :)

Reply
Isabelle

jag älskar att läsa din blogg, alltid lika roligt :)
du har så sjukt härlig stil,och verkar vara väldigt snäll o trevlig, det gillas :)

Reply
cissi

härligt att ni båda gillar att gå på museum! Har du nåt annat tips på vad man kan göra när det regnar ute? :)

Reply
Sharon

ska inte du lägg upp bilder från Augusti 2009 och visa oss vad du har gjort och varit med om. Jag tycker det var intressant och trevligt att titta tillbaka till det. :)

Reply
Ronja

Du har så underbart hår, så jag tänkte fråga om du inte skulle kunna göra nå video inlägg och visa hur du fixar ditt hår eller om du kanske gör bild för bild och visar. skulle uppskatta de så jäkla mkt.
många kramar till dig
P.s älskar din blogg keep on going girl ;D <3

Reply
Elin//Avensjuk

Kenza du är så cool och jag beundrar dig så! Att du desutom jobbar på mtv,skulle vara som en dröm!! Att du har fått träffat Tokio Hotell oxå är helt sjukt!!!
Hoppas du har det bra med din hund och kille!! Hihi<33

Reply
sigrid

kenza, gud jag ser verkligen upp till dig! du är en perfekt förebild på alla sätt, du är så sjukt vacker, jag lovar du är den vackraste jag har sett. och du har så sjukt cool klädstil, du är perfekt, skulle lugnt vilja vara vän med dig! vi är rätt lika, förutom att jag är 15 :) ser upp till dig verkligen, du är min förebild!

kramar

Reply
Julia

Hej du ahr jätte bra blogg men undrar på dina modell bilder nedanför varför gör du princip samma ansiktuttryck på dom två första bilderna?

Reply
Vera

När man trycker på select language så kan man välja språk med det blir lite rörigt… massa tecken och bokstäver, syns det bara för mig? kanske datorn som är lite sjuk…. ??? kram!

Reply
ellinor

haha jag drömde om dig inatt :O Har ett svagt minne av
att du hade sjukt lena händer och fingrar :)

Reply
fanny

jag var på cosmonova förra veckan på semester med familjen :) bor själv i skåne, bion där inne var däremot en ren besvikelse! och museumet var intressant, dock tyckte nte min familj det, så jag hade nog mycke hellre gått där med er för att få se allt om ni nu tycker sånt är intressant :D ;) haha :)

Reply
Bergabarn

Tycker det är gaaanska klockrent att när jag läser meningen “Nu sitter vi här och käkar gröt och lyssnar på Snaaaaaaaaaart är det jaaaaag som e kuuuuuuuuuuuuuung!! ” så skrålar den ur mina högtalare!
Awesome blogg!

Reply
Izabeella

Det är tur du finns och att du har blogg. Mode hade inte funnits om det inte var för dig -~<3

Reply
Lotz.

Jag måste bara tacka dig för att du förnyar din bloggs “outfit” så ofta.
Jag tittar emellanåt in hos Kissies, men hon skriver ointressant och har haft samma fula header jag vet inte hur länge, har följt med bloggar i ett halvår.
Foki har lite samma sak, fast hon har en så fin header att det inte har så stor skillnad om hon byter eller ej..
Jag gillar det att du emellanåt har en hel veckas outfits som man får kommentera.

Några ggr har jag hållit på att laugh my ass off till dina texter, som tex. när du lagade en middag och förvantade dig nästan frieri, så hårt hade du kämpat.

Fortsätt så!

Reply
halmstadstjejen

Hej, haha detta känns så fjantigt. Men jag måste bara skriva detta. Du har en oerhörd tur, inte för att du “lyckats” i livet genom att vara känd och så vidare. För det för betyder faktiskt ingenting. Utan att du är så stark!! Alla andra bloggare pratar om att bloggvärlden är tuff och sånt där trams. Men du låter inte dig dras med i den. Du låter dig inte förnedras genom den. T ex. när Paulina skrev någonting om din syster. Nästa dag visade du henne din fina sida, menar alltså när ni plåtades, du sa något i stil med “hon är så gullig och är som en docka man bara vill ta hem och lägga på hyllan” Istället för förnedra henne visade du att du är starkare. Du är faktiskt en av vädigt få som har kvar realismen även när du är känd och tjänar mycket pengar. Du låter inte det stiga dig åt huvudet. Och du ska, och antagligen är, vara väldigt glad över de fina vännerna du har, för jag ska säga dig, att det finns inte så många som har så nära vänner. Jag vill bara ge dig en stor eloge för den du är och för att du har lärt dig att vara så stark. Du är ett bra föredöme!
Ha det så bra, kram! :)

Reply
Veronica

Vad mysigt med naturhistoriska och cosmonova :)

Ps. Du är så galet vacker!! Bilderna från Café är helt sjukt snygga!!

Reply
simone

Hoppas ni får en fantastisk dag, älskar museum jag med, spännande, mystiskt och mycket lärorikt! Have fun Kenza! :)

Reply
pooooppppyyy

så jävla töntigt med den där jävlaa kedjan du har runt dina solglasögon!! asså shit, tror du att dom ska ramla av eller när du går på museum??!!! annars bra blogg

Reply
Saga

vart har du köpt dina Ray ban? är dom äkta?
jag vill jättegärna ha ett par och skulle bli otroligt glad om du kunde säga vart du köpt dom. tack i förhand :)

Reply
Erika - Bloggar om min vardag & intressen

Hoppas ni får en kanonbra dag! (:
Vill också passa på att säga att du är den inom bloggvärlden som jag gillar mest, du är ödmjuk & rolig.
Älskar din blogg! (:

Om du vill & har tid kan du ju alltid kika in på min och säga vad du tycker, skulle betyda mycket för mig!

Kraamkraam!

Reply
Line

söker nya bloggar att läsa.
Så har du en blogg kommentera
på min blogg så kikar jag in på din
och kanske blir en läsare? :D..

Reply
Laura

Vem är det som är fin här egentligen? ;)
En liten fråga bara, var har du köpt den där olagligt snygga tröjan? :D

Reply
cynthia

en fråga.. du ser så brun ut på bilderna är du det eller ? eller är det din kamera som gör att du ser så brun ut ? ps. du är sjuuuukt fin ! älskar din blogg också :) (a)

Reply
jossan

kul kul! :D
Jätte häftig bild av dej, cool! :)

hälsningar från Finland! :D Ha de gött :DD

Reply
Mikaela

Hejhej kenza. Har fastnat på dedär stövlarna som du har på dig i inlägget innan detta!! Du vet möjligtvis inte vart de kommer ifrån?!? Vore oerhört tacksam för ett svar! Kram

Reply
S

Hej kenza! kanske lite töntig fråga men skulle uppskatta om du svarade på den :D undrar om du någonsin haft en riktig fjortisfylla där du skämt ut dej rejält? och gjort saker du ångrat efter?:)

Reply
KK.

Hi Kenza. You are amazing I love your outfits. I have a question what tool or what do you use to make your hair curly? I love your curls and whatever thing I use they dont look as good as your ; ) Hugs & Kisses. KK.

Reply
emelie

så otroligt snygg du
är …<3 okejj skriver de
varje gång :P men en fråga
man fick ju igår ge olika
förslag vad ni skulle se på
för film ? tacksam för svar :D

Reply
erika

har en liten fråga.. känner du din pojkväns ex, eller vet du vilka de är? jag har träffat en kille som betyder så himla mycket för mig, men vet exakt vad han har gjort innan med hans ec pga att han berättat det.. det känns konstigt eftersom jag vet saker om dem, och tänker på det när de snackar.. tips? :)

Reply
hemlis

vet du vad .. ? du vet ju det finns vissa dagar för alla här då när man känner sig ful och känner att inget passar eller man känner sig inte alls ok . jag tror inte du har sånna dagar , ifall du har det kommer jag bara att skratta . du är helt perfekt alltså !

Reply
maja:)

vad mysigt! vilket museum ska ni till?
assnygg bild på dig asså!:)
Cosmonova är såå coolt!

Reply
Klara

hej kenza. Kan inte du göra ett videoinlägg där du sminkar dej typ till fest lr nåt??? skulle vara kul att se <3

Reply
anonym

Du är en hemskt fin människa Kenza.
Hemskt fina kläder+ en massa annat.
Jag är bara 15 år, sommarjobbar.
Saknar kärlek, och väntar på att hitta den rätta.
Hur träffades du och din pojkvän?
När man mår mest som skit kan man kolla igenom din blogg och sen mår man utmärkt.
Du är hemskt rolig och med en sån personlighet som det är svårt att hitta.

Reply
Micki

Du är så underbart vacker Kenza, vad du än sätter på dig så blir det jätte snyggt!
Hoppas verkligen du haft en bra dag, och även om jag är lite ledsen över att du inte kan blogga så tycker jag att det är bra att du tar en paus ibland :)
Ha det bäst massa kramar

Reply
Sarah

Hej Kenza!
Skulle bara fråga om du kunde säga vart man hittar liknande tröjor dom den på bilden. Har letat som en galning efter ens sån tröja! :(
Skulle vara jätte glad om du kunde göra ett inlägg om det eller åtminstonde svara i kommentarsfältet.
Tack för en superblogg och en jäkligt snygg tjej som ger så mycket inspiration!
Kram

Reply
jessicapersikaa

Du är så fin kenza, älskar din blogg du skriver så bra och du har en bra smak när det gäller kläder,tjejen!<333

Reply
finland

Fan vad du är grym kenza! du kan hålla dig borta från alla blog bråk och verkligen hålla uppe en bra blog, keep up the good work!
h. en fan från finland

Reply
Linnéa

KENZA! Jag måste få träffa dig någon gång, du verkar vara så himla gullig!. :) aja, ska inte sitta här o dra ut på tiden det “lilla” barnet igentligen ska sova hahah.. men ha de gött sålänge!

Kram Linnea :)

Reply
bella

måste bara säga att du är otroligt vacker! du är rent ut sagt perfekt kenza! :) du ska vara jättestolt över dig själv och ditt utseende! du verkar så otroligt go! och framåt! du lever verkligen ditt liv som man ska göra! jag har följt många bloggar, jag har tröttnat på ALLA. förutom din. du tappar inte det roliga! du skriver så bra och intressanta saker. :) det är alltid jättekul att läsa om vad du gör! och när du reser, då får man ju samtidigt tips om bra platser att åka till! älskar verkligen din blogg!

kram ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*