• header

Museum

Idag var jag och min pojkvän på Naturhistoriska riksmuseet! Hade inte varit där på ett par år så jag kände att det var dags igen. Vi knallade runt där i flera timmar. Jag tycker att det är väldigt spännande att gå runt och se utställningarna och lära mig ännu mer. :)

Vi var även och såg en film på Cosmonova som hette Deep sea. Det är helt stört vad det finns för konstiga varelser i havets djup! Riktigt fascinerande. Det finns nog inget vackrare än korallrev och alla färgglada fiskar som simmar omkring där. När vi var och snorklade i Thailand så blev jag helt förälskad i vad som finns på havets botten.

Nu är jag hemma igen och hänger med Nadia. Dilay kommer hit snart också! Ska ta och slänga iväg ett sms till Mika nu och höra om hon får upp nå stora fiskar. Hon är nämligen och fiskar i Norge….

Älskling & jag idag!

113 Comments

Sara

ni borde verkligen gifta er! så söta ihop ju ♥ nu får han ta och fria! eller så gör du det Kenza ;)

Reply
Jenny

Så himla fin är du Kenza! Ni ser ut som ett “Holloywood couple” :)
Ps. Vart kommer den fin fina klänning ifrån?
Kram!

Reply
iida

Hihi vad kul :D
Jag är på semester i Stockholm med min familj och när vi var på väg bort från museét så sprang jag runt och så tittade jag upp så mötte vi dej.
Haha.. Har alltid varit din idol, vågade då inte springa tillbaka och be om autograf. x(

Reply
Linda

Du borde verkligen ha snorklat när du var i Egypten. Röda Havet är världens fiskrikaste hav och Thailand kan slänga sig i väggen när det gäller snorkling om man jämför med Egypten. (Har varit i både Egypten och Thailand)

Reply
v

Åh det låter härligt! Har dragits tillbaka till cosmonova flera gånger sen jag var där första gången. Filmerna är helt fantastiska! :)

Reply
Lina

Hej Kenza, fin blogg :) Jag diggar dina videon när du bråkar med Armani! Jag tycker jätte-mycket om hundar och jag undrar hur ofta man måste rasta en hund varje dag? Och om det är roligt eller jobbigt med hund? Tack. =) Och en sak till vad är det bästa med hundar? Och ännu en sak till :D Har du haft hund tidigare eller är Mani din första hund du nånsin haft?

Reply
Inga S.

Not just beautiful also intellectual …..the IT couple ;) Can you think of the babies you’d make…they would be fab. LOL

Reply
Lovisa

Hela du lyser när du är vid Alek´s sida :) fina som bara den. Kan du inte berätta hur nu träffades? Eller det kanske är lite att privat ;)

Reply
Marta

Nice dress! But you wear sandals or flip flops with it not converse, they ruin the outfit!

Reply
Roxana

Hej Kenza ! :) , Idag så va jag i kista galleria och jag Pröva din skinnjacka…. Tre gånger men till slut så köpte jag den den är så jävla fin !!! :)

Reply
michaela

Du är så sjukt snygg! Jag förstår inte hur du lyckas, du kanske vill hjälpa mig?! Haha låter kanske lite desperat med du är så bra förebild! :D

Hoppas ni hade trvligt ni är väldigt söta tillsammans!

Reply
Mysan

Kan vara de snyggaste paret! :) Tänkte bara fråga vilken text-typsnitt det är på din tatuering i ryggen? :)

Reply
Angela

Dina Converse förstörde hela outfiten. Jag hatar att behöva säga det men jag började faktiskt skratta när jag fick syn på bilden. Sandaler hade passat bättre. Men Aleks och du såg söta ut tillsammans ändå :)

Reply
Jessica

Ni är såååå snygga/söta/underbara tillsammans!!!
Och haha, era bebisar skulle ju bli helt drop dead gorgeous :)

Reply
mia ullfsparre

hej kenza har du nå kontakt med th på msn eller något är ni vänner jag skulle jätte järna vilja veta det ha en bra kväll kram

Reply
j

ni är så fina ihop ! ni är verkligen ur
gulliga jag blir så glad när jag kollar
på era bilder hihi, hoppas ni gifter er !! :D

Reply
- | | Carro | -

Nice :D
känner igen trapporna i bakgrunden..hehe på museumet ^^
tycker din outfit var fin..men tror inte jag skulle kunna bära upp den själv faktiskt..hmm =P

Reply
DIAMANT

woow!! vackert par, båda med snygga kläder!! hälsa alex att hanhar en skön stil !:) ja ha alltid haft lite svårt för långa klänningar, men de ser ju skitsnyggt ut på dej!!:) kram

Reply
moe

HAHAHAHAHAHA! när jag läste snabbt så blev det: “vi knullade runt där i flera timmar”. hahahha fy vad jag garva!!

Reply
Pontus

Jag instämmer helt och fullt med föregående läsare: ni är verkligen ett vackert par, och ni verkar dessutom passa perfekt ihop :). För övrigt, hur många stockholmstjejer drar till Norge och fiskar? Det Kan inte vara särskilt många :D.

Mvh
Pontus

Reply
Agnes

Vilket sammanträffande! Var själv i lördags och såg Deep Sea på Naturhistoriska, superbra och intressant film! :D <3

Reply
frida

Jobbigt för dig att man kan se din statistik när man trycker på tailsweep-loggan i menyn.

Väldigt… hmm. Pretentöst. Att försöka intala dina godtrogna små läsare att du är ens i närheten av 140 000.

Reply
Emmsi

Herregud, älskade människa! sluta vara så himla vacker!!! ;) skämt åsido, så jävla snygg du är<3 Älskar att läsa din blogg – jag hoppas det kommer gå superbra för dig i framtiden!
Pussar och kramar!

Reply
Nicole

jasså du naturhistoriska=) kollade ni på känsel utställningen? där finns nämligen lilla jag med på bild som barn=) lockigt hår i typ en blårandig tröja sitter jag och kramar en nalleböjrn (tror det är en ekorre föresten) haha, skoj om du såg den…

Reply
Ewe

Stämmer det att din pojkvän utövar karate? Hehe såg Björn Gustavsson filmen för någon vecka sedan och såg då att Björns Morgonsoffa karaktär “Benjamin” övade karate med Alex =)

Reply
Maria Austvik

Jag tyckte jag kände igen dig från nått ställe, men jag kunde inte sätt namn på var ifrån. Men nu förstod jag att det va du som satt bredvid mig. Tyckte du filmen var bra?

MVH /Maria

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*