• header

Spanska läsare

När vi landade här i Barcelona igår så hade två spanska läsare stått där på flygplatsen och väntat på mig, de väntade i några timmar men de fick aldrig syn på oss.. Det visade sig att de hade stått vid fel utgång. Även fast det inte var mitt fel så kände jag mig så jävla taskig så jag mötte upp dem nu här utanför vårt hotell! Vi stod och pratade en stund om Barcelona, Tokio Hotel och annat.

I Portugal träffade jag på en portugisisk läsare på stan också och även i andra länder träffar jag alltid på läsare (menar inte svenskar). Så himla coolt!! :)

67 Comments

Lina

Jag fattar inte varför dem läser din blogg, din blogg är bra, men med Google translate är det useless! Jag hade inte fattat ett skit haha :P

Reply
d

men ÅH, så efter jag är alltså. Det har tagit mig 1 dag att förstå att du inte åkte tillbaka till Portugal, utan du åkte till Barcelona. Jag blandade helt ihop dom. Så akward.

Reply
Maria

Hi Kenza
what do you think about new category in your blog?
category about your fan, about your fan-club in other countries.. i think all of fan-club was very happy if you write about them :)

Reply
Patrii

Hey ! This is Patrii (the Red hair girl on pic) gosh Kenza u were so fast updating it ! Even I haven’t arrived home yet. Thank U so much to meet us. You were so nice ;)

Reply
Lina LOVE Kenza ♥

Haha, har du till och med spanska läsare?! Det är bara för att du är så vacker och har bra blogg! ;) <3

Reply
emily dahlbom

HEJ KENZA. VI VILL JÄTTE GÄRNA TRÄFFA DIG I BARCELONA, VI ÄR HÄR OCH HAR BOTT HÄR I TVÅ ÅR. vi kan visa bra fester och bra barer!! mitt spanska nummer är 0034633576725. hoppas vi seessssss!!

Reply
jennifer

skickade ett mail om tips till er resa i barcelona :) älskar den staden asså ! kryllar av fina pojkar dessutom hahah,

Reply
Pontus

Kenza blir snart ett internationellt känt namn! Eller kändare, kanske man ska skriva. :P Hur hade de hittat till din blogg?

Mvh
Pontus

Reply
amanda

ah förstår det =D
Nu när jag var i Schweiz så fanns det namn på muggar och där fanns Kenza =) fatta om jag blev förvånad, Amanda fanns ju inte fanns något liknande =/

Reply
zinah, :)

jag verkligen älskar kenzas blogg. Den är ju bara fööör fin. :)

bytheway: elli, man kan översätta hennes blogg till alla språk.
:D

Reply
SIma

Halooj.
Jag var själv i Barca för nån månad sen. Åkt till en bar som heter Chupitos Lopitos ( tror den hette så, chupitos iaf). Stället är en upplevelse i sig. Det är en shotbar där de har så jävla coola shottar !!!
Missa inte

Reply
emma

Hey Kenza, It must be fun to have readers all over the world ;)
I read your blog several times a day and I hope you visit Belgium sometime,
so maybe I have to luck to see you ;)
Or I also would love to go to stockholm some day, so hopefully I see you there ;) keep up blogging! you’re amazing x

Reply
J

Härligt med läsare från ett annat land, coolt :D
– Btw, jag gick tillbaka i ditt arkiv, typ 2009 tror jag det var och kollade på ett inlägg som du hade skrivit då, du sa att du hade blivit världsförälder, är du det fortfarande? :)

Reply
mandee

Guuu va kul!! Om jag skulle få reda på attt jag hade utländska läsare så skulle jag typ kollapsa av lycka:D

Reply
Malin

Åååå va roligt och mysigt =)
Måste kännas bra att vara en så stor inspiration för så många andra och även i andra länder =) ?!
Take care

Reply
olivia

Din blogg har blivit stor! DU har blivit stor. Kommer ihåg när jag knappt visste vem du var. Nu när man nämner ditt namn vet till och med farmor.. ;) kul, du verkar vara en glädjespridare! Fortsätt med din grej!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*