• header

Wicked

Never in a million years kunde jag tro att något sånt här skulle hända. Att jag skulle träffa på fans i andra länder, eller att någon skulle vilja träffa mig överhuvudtaget haha…

Idag när vi kom tillbaka till hotellet efter en dag på stranden så stod det en spansk läsare utanför och väntade. Hon kunde knappt engelska men fick fram att hon var ett stort fan och att hon var väldigt nervös. Så himla söt! :)

Nu ska vi ut på stan. Ha en fin kväll! ♥

188 Comments

Mari

Men fy, äckelfågel…Jag fick en måsskit i anstiktet för några år sedan som rann över hela ansiktet. Jag hade dessutom precis varit på MUS och blivit sminkad för en fest… Bra tajming !!!!!!!!!

Reply
helena

If you’ll ever come to the Netherlands and if I’ll see you (don’t think that’s gonna happen), I will ask for your signature as well haha.

Reply
Felicia

hej! jag har en snabb fråga som jag hoppas att du kan svara på. Om man skrollar ner lite till ditt inlägg om linnet du köpt på Forrest & bob (?) så har du nån spetsbh skulle jag tro under . vart har du köpt den? :)

Reply
Emma

Gud va kul, måste kännas coolt och overkligt, hoppas ni har det awesome i Barcelona, enjoy, jag har också varit där och det är min favvostad #1! :)

Reply
Emma

naww :) älskar verkligen din blogg kenza!! :) <3

KOLLA MIN BLOGG OCH KOMENTERA VAD NI TYCKER

KOLLA MIN BLOGG OCH KOMENTERA VAD NI TYCKER

KOLLA MIN BLOGG OCH KOMENTERA VAD NI TYCKER

KOLLA MIN BLOGG OCH KOMENTERA VAD NI TYCKER

EMMUSENS.BLOGG.SE

EMMUSENS.BLOGG.SE

EMMUSENS.BLOGG.SE

Reply
annaa

hur kan du ha så himla fin kropp , så himla fint hår och så himla perfekt? :( avis.
fin blogg!
kram

Reply
Mathilda

fina bilder! :D

NU ÄR DET FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN!!!

har du kikat in på min lilla blogg? Läs om där du kan göra din helt egna drömoutfit och sedan poff beställa hem den! läs om dödsturen jag åkte och knappt överlevde fyfan vad läskigt det var! läs om mode och de 12 grejer du ska hålla dig till/ köpa in i höst!!

värt ett kik
http://www.mathildasmode.blogg.se
pussar

Reply
matilda

du borde kanske skriva en liten engelska översättning i dina inlägg så kanske du får en massa läsare utomlands också! :)

Reply
Magda

Ni hittar mig hos agenturen Elite Model Management – inte på hemsidan :S

Kenzas svar: Vad konstigt, för jag är inne där nu och ser mig där. Elitemodel.se new faces. Puss!

Reply
Ester

Inte så konstigt egentligen ;) din blogg är grym med snygga outfits och mänskligt betende, keep doing your thing!

Reply
Nathalie

Haha, Kenza, har du sett tjejen i bakgrunden som ler rakt in i er kamera? Ser verkligen ut som att hon gör det med mening och lyckas!

Reply
Maya

UGH. Snälla Kenza, kan du SLUTA KALLA DINA LÄSARE FÖR FANS? Bara för att man läser din blogg betyder det inte att man avgudar marken som du går på.

Kenzas svar: Det är skillnad på fans och läsare tycker jag, och det här var ett fan. Tro mig. Kram!

Reply
Maja

Fan va coolt! Du är inte bara en simpel bloggare, du är så mycket mer!

petitelicious.blogg.se – en inspirationsblogg för oss korta och småfotade tjejer!

Reply
Tekla

Helt sjukt igentligen :S
Men det är ju kul att se att våra svenskabloggare är kända värden över ^^

Reply
juliaa

jag förstår vrf folk står utanför och väntar på dig , för din blogg är vekligen JÄTTE BRA!!
diggar den grmt mkt och du verkar mkt mer äkta en alla andra som bloggar :))
hoppas ni har det jätte skönt i barcelonaa :D

Reply
amela

Du är så otroligt vacker! Skulle du komma till Malmö? Isåfall när, om jag missat att du skrivit det tidigare så ber jag om ursäkt att jag frågar! Skulle vara kul att få se dig igen, och att få träffa dig!:) Kram!

Reply
Nadja

Du är jätte söt och din bloggläsare och dilay. Önska jag fick träffa dig (L)

Reply
patricia

söt bild!!.. stolta människa som fått en autograf och bild från dig:) stolt måste människan va:)
kika gärna på min lilla blogg:)
pattyaff.blogg.se
PUSS O KRAM ///Patricia , ha en bra resa

Reply
Andrea

Vaddå? Det har väl hänt förrut ett par gånger, du har skrivit det i alla fall.

Reply
Lina

Hej! alltså jag bara undrar en sak, om du har typ läsare från andra länder som inte kan svenska, hur läser dom din blogg då? med google translate eller?
hehe :)

Reply
Emmelie

Hej Kenza! Vill först och främst säga att jag gillar din blogg jätte mycket! Har viljat beställa din Biker jacka ett tag nu och ska äntligen ta och göra det! Har bara en fråga, vilken storlek tror du passar mig bäst? Är 170 cm lång och väger 50kg, alltså ganska lång. Är osäker på ifall jag ska beställa hem storlek 32 eller 34.. Så undrar ifall du kunde föreslå vilken storlek som du tror passar mig bäst. Snälla svara! Kramar!

Reply
d

det är så jävla roligt att veta att man har “varit med” dig medans du har växt upp på alla sätt haha. har läst din blogg i 2-3 år, helt otroligt.

Reply
emma fasth

hej Kenza (Kinza)
Jag hoppas du läser det här och att du tar del av det jag har skrivit :) jag älskar dig och din blogg din ärlighet och hur du skriver på bloggen din. Jag beundrar dig och jag skulle vilja ställa en fråga till dig. jag heter Emma Fasth och jag är 13 snart 14 år och jag bor i gävle och jag har en blogg som heter http://www.emmahfasth.blogg.se och jag skulle vilja få mer besökare och jag undrar hur jag skulle kunna få det om du kanske vet ? och om du vet kanske du skulle kunna skriva det till mig på min blogg eller till min hotmail [email protected] …. du kanske också kunna om du har lust kanske länka min blogg i ett inlägg eller nått sånt jag skulle bli jätte glad om du gjorde det hoppas du läste det här inlägget och om du gjorde det tack för det :)
så jag hoppas att du gör det som jag frågade om och länkar min blogg men det är om du vill såklart men tack ändå .
mvh emma fasth

Reply
anja

fan vad sjukt att folk vill ha din autograf utomlands! :O

klicka gärna in på min blogg! :D

klicka gärna in på min blogg! :D

klicka gärna in på min blogg! :D

klicka gärna in på min blogg! :D

klicka gärna in på min blogg! :D

klicka gärna in på min blogg! :D

Reply
Therese

Snälla kolla in min smyckesblogg och var inte rädd för att säga vad ni tycker! Säljer BILLIGA smycken som är UNIKA till FRI FRAKT! Missa inte detta! :)

Reply
amnda

Hej Kenza! jag undrade bara varför du inte är med på catwalken på nelly.com även om du äör med på bilderna?

Reply
Lisa

KENZA SKÄRP DIG !

Det du svarade till en läsare häromdagen angående att du klagade på barcelona var inte särskilt snällt!

Nu menar inte ag att det bara var du som var otrevlig, det var läsaren också men jag trodde inte det där om dig, från att alltid vara så omtänksam och trevlig till att bli helt otacksam och barnslig, jag såg upp till dig men du kanske bara är så där trevlig i bloggen.. Vi läsare begär faktiskt att du ska vara trevliga mot oss om vi missuppfattat saker ch ting, det är ditt jobb! bloggen är ditt jobb, vi är dina chefer, utan oss vet jag väl inte rikigt om du hade haft så mkt uppmärksamhet och pengar, ta till dig det här!

När sånt här händer, ja då tappar jag också respekten för personer även de som har mkt pengar,de som är fattiga, även dig!

Reply
Hiba

Hej Kenza! Undrar bara hur blir du av med dina finnar?
Jag vill också ha en finnfri hud men får alldrig det, Kan du svara på fråga och säga vad du andvänder för produkter?

Tacksam om svar, KRAMAR <3

Reply
christian

älskar o läsa bloggen kul satt bakom dig i stranden förigår typ helt brun var du. coolt o se dig iaf. jag e på semester också i barcelona

Reply
hanna

alla kollar min blogg! en kommentar skulle inte var fel ;D
alla kollar min blogg! en kommentar skulle inte var fel ;D

puss

Reply
Pontus

Som jag skrev i går, Kenza är snart ett internationellt känt namn! :D Världen blir ju trots allt väldigt liten när man väl nyttjar internet. Hur hade detta fanet hittat till din blogg då?

Mvh
Pontus

Reply
alice

asså jag skulle bara vilja berömma dej, du skriver verkligen bra, asså inte så uppmärksamhetskrävande som dom flesta andra bloggare.
älskar också din stil och du borde bli typ modell elr ngt, för du e verkligen vacker!
men ville bara skriva att du ska fortsätta skriva så bra, äntligen en bloggare som inte står och trycker upp brösten i kameran.
du äger! :)

Reply
set & ida

men gud vad gulligt! det är supersött att det kommer folk och vågar berömma en, även att du tar dig din tid och ger dem den uppmärsakheten. LIKE!

Reply
Sani

Heeey Kenza,

I just wondered where you stay in Barcelona? And would you be so kind to tell me how much you’ve paid for the hotel??

Love your blog :)

Reply
Sarah

Hej!
Här kommer två av mina bästa tips i Barcelona. Nu var det snart fyra år sen jag bodde där men de ställena kändes tidlösa.

Ut och äta: Cervezeria Catalana som ligger i korsningen C/Mallorca och Rambla de Catalunya alltså välidgt nära centrum. http://www.barcelona.com/barcelona_directory/restaurants/tapas/cerveceria_catalana_in_barcelona
Deras Tapas är underbart goda och gillar man öl är det en ölbar också så det finns massa öl att välja mellan. och om de inte chockhöjt sen jag bodde där är det inte så dyrt heller. Defintivt värt ett besök!

Ut och dansa: Razzmatazz som ligger i industri området. Hur stort som helst och har flera stoora dansgolv och en labyrint av mindre barer med olika sorters musik. De brukar även ha grymma konserter! :) http://www.salarazzmatazz.com/

Kram Sarah

Reply
jonna

Vad tycker ni mina kattungar ska heta? Kika in på min blogg och ge tips på fina namn. :)
2 pojkar och en flicka.

Reply
Julia

HAHAHA du bara måste kolla på denna bloggen Kenza! Hon har gjort en helt sjukt rolig avmålning av dig när du “fick bajs på dig”.

“http://ocensureradebloggeliten.blogg.se/”

Reply
nattieochvikkie (enäggstvillingar)

Då har du chansen att läsa en blogg som drivs av enäggstvillingar! Intressant, ellerhur? Du har säkert någon gång funderat något över tvillingar eller bara tyckt att det är intressant. Nu kan du ställa dina frågor och läsa om det som intresserar dig. Vi skriver om så mycket mer än bara mode. Förresten, vår sötnos Charlie syns också ganska mycket i bloggen. Hoppas att vi hörs snart sötnos!

Nu kan du lägga till oss på vår gemensamma facebook, läs mer om det i vår blogg (några inlägg ner) eller fråga oss!

Reply
Cecilia G

Intressant…bloggandet är ju väldigt stort i Sverige och i många andra länder ses det som väldigt “ego” att skriva en blogg som enbart handlar om sig själv. Så uppenbarligen har du täckt ett behov som finns utomlands, smart där!! Jag gillar din blogg, älskar att kolla de in de snygga bilderna på dig, du är så mycket snyggare än de andra stora bloggerskorna! Du verkar också vara en smart tjej, så din blogg hade blivit ännu intressantare om du delade med dig mer av dina åsikter och tankar. Puss på dig!

Reply
Amanda

gud va coolt men din blogg e så jävla bra så det e inte så konsting <3 älskar dig puss :)

Reply
Malin

Åååå va roligt =) måste vara en härlig känsla att känna att man är en sådan stor inspiration för andra =)

Reply
Pauline

Vad roligt!!
=)
SÅnt där gör väl att bloggandet blir roligare öht?
Hoppas ni får en fortsatt fin semester!

Reply
Sanna

Klart du har fans världen över:) du är en fin tjej invändigt och utvändigt:)

Reply
Lina

Va roligt!! Tänkt att känna sig så omtyckt och uppskattad, du borde vara stolt över dig själv!

FÖLJ MIN NYA OCH REDAN POPULÄRA BLOGG MED BLOGLOVIN! PUSS

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*