• header

5e augusti 2010 – i Barcelona

God morgon mina chefer! Haha, ja för tydligen är ni mina chefer. Jag trodde att jag var egen företagare men tydligen inte.

“Bloggen är ditt jobb, vi är dina chefer, utan oss vet jag väl inte rikigt om du hade haft så mkt uppmärksamhet och pengar, ta till dig det här!”

Hahaha… Mina läsare är jäkligt roliga. Ibland medvetet och ibland omedvetet, som ovan.. Angående det andra, klart jag inte hade haft uppmärksamhet och pengar om jag inte hade några läsare, men det är väl ändå jag som har jobbat upp mig till där jag är idag! Det är väl jag som sitter och jobbar med bloggen och mina fyra andra jobb varje dag, ingen annan!

Nu ska jag berätta om något annat som är roligt och det är att vi igår för första gången åt god mat här i Barcelona!! Vi trodde att hoppet var ute för man orkar ju inte åka flera tunnelbanestationer bort för att få en bra middag. Vi knallade på en av gatorna här och hittade ett ställe som hade goda tapas. Det var en väldigt romantisk middag för utanför satt en kille med grym röst och spelade och sjöng fina låtar. Jag och Dilay blev nästan kära i varandra för att det var så mysigt ;-)

Nu ska vi byta om, idag är det strålande väder ute! Vi måste ta och njuta ordentligt av de soliga dagarna vi har kvar för hemma i Sverige väntar en regnig höst med en massa jobb. Vi hörs om en stund! ♥

112 Comments

Julia

hahahah åh det ser ut som flugor på maten! wtf is that?!

Kenzas svar: Hahaha, det såg fan ut som det! Niiiiiiiiiiiice! Det var var väl persilja eller nått :P

Reply
SAAABINAS

åh men detdär såg ju ruskigt gott ut iallafall :D bäst för dig att du åt upp allt :O // din chef , haha

Kenzas svar: Haha, I promise boss!

Reply
..

men du har ju tagit kommentaren helt ut ur kontexten. hon undrade ju bara varför du svarade så otrevligt till någon annan kommentar. asså sluta nu äckel

Kenzas svar: Men lilla du, jag har ju svarat på det ovan! Tycker du t.ex. att jag ska vara trevlig mot dig nu? När du har kallat mig för äckel? Hur tänker vissa av er ibland?! :S

Reply
Elin

Och du får inte glömma att “Vi läsare begär faktiskt att du ska vara trevliga mot oss”… Alltså, jag vet inte riktigt… Speak for yourself liksom.

Du är fin.

Kenzas svar: Fast om någon är otrevlig mot mig är jag ibland otrevlig tillbaka, jag är bara människa hehe.. Kram!

Reply
O' Keane

Va trist m regn och rusk i höst :( Jag och min pojkvän drar iaf till Thailand nästa vecka! Wiiiie! :) Ha en fin fortsatt semester! kram

Reply
Malin

Tjaa kenza!
Är bara lite nyfiken så tänkte höra hur dina fans i de andra länderna kan förstå vad du skriver?
Asså kollar dom på bilderna eller? och hur har dom hittat dig?
Jävligt coolt iaf!
Ha en fortsatt trevlig semester!
pussss o kraaam!

Kenzas svar: Dom översätter med google translate :) Många är TH-fans och har hittat mig på den vägen! Kramis

Reply
Vicki E.

mm smakskigt det ser ut! avundas er som faan! har ju inte varit utomlands sen Rom för ett år sedan =P men men så går det om man väljer att jobba hela sommaren.

Solen får pallra sig tillbaka till sverige tycker jag så att man kan få några sköna dagar (när det inte är jobb)

pöSS & kjam!!

Reply
v

Klart det är du som tagit dig dit du är idag, och jag tycker du har gjort ett riktigt bra jobb! :P
Här i lilla Sverige har solen vaknat till liv igen, så nu ska bikinin dras på! :))

Reply
vilma

hejsan! Jag var precis i spanien, åkte hem typ när du åkte dit. Dock bodde jag i (urb) La Marina, där var maten underbar! åk dit och käka på sportbaren, La marina kyckling is tha best! haha ;)

Reply
linnea

”5e augusti 2010 – i Barlecona”

jaha kenza .. så du är i barlecona ?
Hahahaha :)

Kenzas svar: Ja alltså Barlecona är det nya heta ;-)

Reply
Milla

Barcelonas beste restaurant heter Taverna del Cobre, og ligger rett ved et veldig kjent sted som heter Taller de Tapas. er ikke så langt unna gotherkvartalet. Taverna del cobre har helt super mat, billig, og bra service :)

Reply
Saga

RESUAURANGTIPS!
Hej :)
Jag vill bara tipsa dig/er om en jätte mysig restaurang som har jättegod mat, “Taller de tapas” heter den. Den ligger i gamla staden (adressen som fans på deras hemsida Rambla Catalunya 49-51 (Eixample) Här är nummret toll restaurangen om ni vill ring och boka bord Tel. 93 487 48 42 :)

P.S måste tacka för en bra bloggg också :D

Reply
J

Det ser ut som flugor på maten, fast det inte är det! ;) Och det vore svårt att ha en sån här stor blogg om man tar åt sig, man ska ta allt med en nypa salt ;) Självklart inte det är allvarligt (och det finns det saker också som är) – men fortfarande, med en nypa salt. ;)

Reply
Tania

Jag ser att du svarar på dina kommentarer ibland, tycker det är jätte kul att du lägger ner tid på det ibland inte många andra storbloggare som gör det! Hoppas du har det riktigt trevligt där nere och njuter av den sista veckan i värmen! Men tycker du det är värt att åka till Barcelona? Jag har nämligen funderat på att besöka den staden ganska länge:)
Kram!

Reply
Manda

vrf läser ni kenzas blogg om ni bara skriver skit, kenza e min idol och det e bara skitsnack ni säger om henne, förutom att hon e bra och vacker haha ;)
älskar din blogg kenza och bra att du inte tar åt dig <3

Reply
Amanda

hahah, så jävla roliga komentarer du får :D
du e så himla bra kenza <3
hoppas tapasen va god :)

Reply
Albin Axelsson

Sant utan oss är du inget! ;)

Kenzas svar: Vad betyder “inget”? Om man inte har en stor blogg och inte tjänar en massa pengar, är man “inget” då?

Reply
Bea

jag har gatt in pa din blogg pa massa datorer har i grekland, hoppas du fick lite fler besokare hihi :D ! Wiho

Reply
Linna

haha, fan va kul <3
ha en super bra dag i spanien,
det e en order från din chef! :D

Reply
Mikaela

Blir dina utlandssemestrar lika speciella när du åker så ofta? Förstår ju att alla är speciella på sitt sätt pga personerna och platserna men tappar inte själva resandet sin glans lite när du reser så mycket?
// Undrande, vanlig dödlig ;)

Reply
Saga

HEJ ALLA SÖTNOSAR!
NI FÅR GÄRNA TITTA PÅ MIN BLOGG! FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN’ !

PUSS HEJ ! :D

PS. NI FÅR GÄRNA KOMMENTERA ATT NI FÖLJER MIG PÅ BLOGLOVIN’ OCH ATT NI VILL ATT JAG FÖLJER ER, SÅ ATT VI KAN FÖLJA VARANDRA! :)

Reply
anni

men shit kenza! du får säkert 300 kommenterar varje dag som är riktigt positiva! hur fin, snygg osv du är :) men så fort du får EN negativ kommentar så måste du lacka? kom igen, ignorera och ta åt dig av de andra ist. ganska barnsligt faktiskt. gör som kisse, ignorera

Reply
Evelina Stensson

Haha kommer ihåg när jag var i Barcelona. Den enda goda maten jag åt var en kebab. Resten var på dyra matställen och inget var gott!

Reply
DELLA

Så jobbiga, tror inte att folk fattar att du också kan bli arg, ledsen och irriterad.
Skulle verkligen inte vara trevlig mot otrevliga människor, de kan gå och skylla sig själva.
Ha det gött!

Reply
mia

Det är väl klart att du har byggt upp allt själv, och det ska du ha cred för, för du har lyckats väldigt bra med det! Men tror läsaren menar att om du inte hade haft turen att få så många läsare i början när din blogg startade, kanske du aldrig hade haft möjliget till alla dina modelluppdrag, din klädkollektion, mtv osv. Utan fått plugga eller jobba på ett vanligt jobb som oss andra. Men sen har du ju även lyckats med dessa saker väldigt bra när du väl fått chansen, och det har du ju bara dig själv att tacka för!

Reply
Carolina

Vill du ha god Spansk (katalansk) mat så prova stadsdelen “El Born” Strax efter den stora katedralen(vad den nu heter). Finns en riktigt bra nära det stora grönsakstorget….

Lovar att du inte kommer att ångra dig..

Reply
JOSEFINE

Suck vissa människor som tror att man inte är ett skit bara för att man inte är känd, du kenza är ju fortfarande samma människa, med samma vänner och samma intressen, du delar bara inte med dig av allt till världen. Utan din blogg är du fortfarande någon, bara inte en känd någon! Hur folk resonerar ibland asså..?
Fortsätt ha roligt i Barcelona :)!

Reply
tamy

ååh vad är det där för gott längst ner till höger? typ friterat? och vad är det i tortillan? jag döör är så hungrig haha

Reply
Barcelona-fan

Vill ni ha god mat så borde ni gå ner till hamnen, finns en båt som ligger där (mins ej namnet) som är en restaurang! där har de verkligen jätte god tapas! :)

Reply
bya

Hehe, nej vi är ju faktiskt dina kunder och inget annat! Ha det bra därborta, och glöm inte klubben Razzmatazz!!!

Reply
louise

Man kan inte säga att utan oss är du inget. Men utan oss, skulle du inte va en så känd bloggare som du nu är, men utan ditt jobb för bloggen och hur mycket du gör för bloggen så skulle din blogg heller inte vara något. Tycker du ska va glad för att du har så mycket läsare! men även stolt över att du har jobbat upp bloggen så pass bra!
Ta det inte fel, det är ju du själv som gjort dig till alla dessa läsare.
Du är så vacker Kenza, kramis

Reply
Ling-Ling

Hehe om vi är dina chefer borde du frågat oss om du fick åka på semester… Det gjorde du inte, nu riskerar du sparken! :O
Hahaha. ;)
Tur att ni hittade något bra till slut, tapas är ju skitgott. Iallafall i Stockholm.. ;)

Reply
Angelica

Hej! Jag mailade dig några resturanger som har GOD mat, ta en titt där och följ mina råd så går ni inte hungriga längre..

Reply
Nanna

Ååh va jag längtar till Barcelona, en av världens coolaste städer tycker jag! Var där i våras…mmm så goda minnen :)
Ni måste prova Txapela tapas bar nån kväll, ligger på Passeig de Gracia, godaste tapas o sangria det finns!!

Reply
Sara

Nu är det iaf lite varmt hemma i sverige igen! :)
Men det verkar vara så vackert där borta. Ta vara på tiden!

Reply
Josefine

Asså jag fattar inte grejjen med sådana som kommenterar så? snacka om no-lifers`haha, palla vara så otrevliga. Dom kan ju inte vara annat än gröna av avis.

Keep up the good work, du är grym på många vis!:D

Reply
Gulle

hoppas du har det så trevligt där nere i barcelona.. jag var där förra sommaren, det var jätte kul! men vi bodde i en liten stad utanför som heter Platja d’Aro.. jätte mysigt var det och mycket härligare strand än i barca :P

Reply
Clara

Kenza lyssna inte på alla avundsjuka brudar som försöker smitta ner dig med sin negativa attityd!
Fortsätt som du gör! Du är underbar på alla sätt och en förebild för mig :D
Du står för din åsikt, är dig själv och låter inte någon idiot trycka ner dig, det är starkt tycker jag!
Du är bäst! KRAM

Reply
Sabina

Hahaha vafaaan?? Chef?? Hahah vissa människorXD
Aja, fan vad gott maten ser ut:D Får jag komma och sno lite?:O

Ha en bra semester bitch;)
/your boss:D

Reply
razone

jag lovar du e helt bra,
låter ingen trycka ner dig
håller med dig, vf ska folk kalla dig ord och du ska vara trevlig tbx? :S

Reply
Daniella

Om jag är din hef så blir du befodrad idag då för ett grymt bra jobb! ^^
älskar din blogg, skit i alla no-lifers :) <3
kram

Reply
Linda

Ni ska käka på RITA BLUE.. ligger i tvärgata till la rambla.. var mitt favoritställe när jag bodde där nere.
Ni går in mot Raval från en gata som heter c/hospital, jag tror det finns en farmacia precis när du ska svänga in.. en bit upp på la rambla på vänster sida (om du har hamnen i ryggen).När ni gått tre minuter in på gatan kommer ett litet torg, ligger en kyrka och två tre resturanger på vänster sida.. massa färgglada stolar, ni ser det! Beställ deras veal(kalv).. Riktigt gott!!

Reply
Natalie

Nästan kära säger du? Hahaha alltså jag dör lite inombords av skratt. Får en bild av dig och Dilay när ni sitter vid ett bord med en rutig duk och levande ljus, håller varandra i händerna och kollar in i varandras ögon med fåniga leenden på era läppar och ser så där överkära ut (riktigt cheesy!), precis som i en klyschig film. Hahaha, alltså åh, this made my day. Synd att du inte kan se in i mitt huvud! By the way, kul att ni hittade god mat till slut :D

Reply
Chanel

du har helt rätt, det är DU som har jobbat upp dig till ”det du är” (vet inte riktigt hur jag ska förklara) nu, och det har du gjort jävligt bra :)
Du är verkligen en sann förebild för måååånga personer kan jag gissa! :D

Reply
Ida

Riktigt roligt ju, hur tänkte man där liksom? Vi läsare är lika lite dina chefer som du som kund i en klädbutik är butiksinnehavarens chef, haha. Däremot så är vi ju en förutsättning för att din blogg ska växa sig stor men det är ju en annan femma. Och folk borde fatta att kändisskap inte kommer som ett brev på posten, sluta vara avundsjuka och ta tag i sina egna liv. Keep up the good work Kenza!

Reply
Mickis

Där satt du huvudet på spiken Kenza,folk förstår inte hur mycket jobb du lägger ner.
Har kompisar som säger att du får allt serverat på silverfat.Men sanningen är ju att du lagt ner/lägger ner extremt mycket jobb och fritid på din blogg.
Vilket i bland till och med gör att ditt privatliv får lida verkar det som.Folk ser inte allt jobb eftersom du inte skriver om det,ingen vill ju läsa om sånt…Dom vill hellre vara gröna av avund och beskylla dig för att de själva inte orkar jobba sig upp.
Keep up the good work Kenza! :D

Reply
Nathalie E

Alltså… personen som skrev den kommentaren är uppenbarligen blåst! Min fråga till den personen är i så fall om han/hon även är chef över hm, kappahl, vero moda, lindex och alla andra affärer denne personen handlar i..? Liksom vad är det för jäkla resonemand. Visst är det vi läsare som gör att du kan tjäna pengar men det betyder inte att vi är dina chefer, tvärtom. Vi är väl dina kunder i så fall? Dessutom är det ju tack vare dig vi läser. Du jobbade för att få läsare och fick det sedan. Det var inte vi som jobbade för att få dig… Hoppas du förstår hur jag menar!

Ha en fortsatt trevlig semester i Barcelona!
Din blgog är fantastisk! Tur att du tar elaka kommentarer med glädje!

Kram! :D

Reply
Elin

åh, jag kan inte låta bli att bli lite arg på dessa människor! hur orkar man hålla på så? så töntigt.
jag tycker du ska kunna säga och göra vad du vill utan att någon ska bry sig. det är ju ändå vi som läser och om vi inte gillar det du gör och säger är det väl bara att sluta läsa, eller hur?

jag hejjar på dig iaf :D <3

Reply
Robin

Guu, va skönt ni verkar ha det i Barcelona :D
Här hemma i norra sverige är de inte alls kul… fast värmen verkar komma tillbaka men tänk att kunna bada i havet och ligga och sola på stranden :D

Reply
mu

Ett litet tips till dig Kenza. Don’t bite the hand that feeds, om du vet vad som menas med det.

Reply
Isa

Du har typ varit mer utomlands än i Sverige i år :P
Fan vad härligt ändå, kram på dig kvinna!

Reply
Maria

Cheese me, nära Picassomuséet, har asgod mat och ligger väldigt mysigt till på ett litet torg. Deras cheesecake är dödligt god!! Finns ett fint sushiställe också i det området.

Reply
a

Haha vännen, hade du inte haft din blogg med LÄSARNA hade du inte haft dina 4 jobb. Tror du verkligen att MTV hade valt ut en random B-brud från nacka för att bli deras VJ..? Nej, i don’t think so! Och alla dina omslag, tror du då att tidningarna hade valt villken brud som helst..? Nej, dom tar tjejer som drar åt sig uppmärksamhet för deras utseénden & som är “kända” (i ditt fall b-kändis.) Tycker du ska ta och tänka efter vad du egentligen har, varför och HUR du fick det. Utan dina 100 tusen läsare som du har hade du inte kommit såhär långt såhär snabbt.

Not beeing some kinda hater, just beeing honest.

Kenzas svar: Jag förstår hur du tänker, men det är fortfarande JAG som har tagit mig dit jag är idag. Det är JAG som skriver min blogg och det är JAG som drar hit 150 tusen läsare om dagen. Jag tvingar ingen att läsa, vill ni läsa så gör det! Vill ni inte, gör det inte. Kram!

Reply
martina

Utan oss läsare skulle du/ni stora bloggare vara ingenting.Utan oss läsare skulle du vara arbetslös! Sluta lek bortskämd kenza! Jag trodde att du hade mer bakom pannbenet, men jag hade tydligen jävligt FEL!

Reply
Pontus

Jag förstår inte riktigt grejen med att hacka ner på dig. Man kommer ju till din blogg av en anledning, och då din blogg består av vettiga inlägg i jämförelse med: Insert random Kissie-lookalike “here”, kan det knappast vara för att din blogg uppfattas som kontroversiell. Som med mycket annat handlar negativiteten om avundsjuka. Det är fult att vara framgångsrik i Sverige, jantelagen du vet.

Keep up the good work! Din blogg är en frisk fläkt bland inflationen av crap som frodas just nu.

Mvh
Pontus

Reply
Nathalie

Jobbat dig till det? Du, du ska fan inte uttrycka dig som att du “jobbar” för vad är det du gör? Bestämmer hur en jacka ska se ut och hittar på nya skormodeller. OOOOOOOOOOOOOOOJJJ vilket tufft jobb. Du skulle inte vara nånting utan läsare, det är verkligen sant.

Kenzas svar: Inte varit nått utan mina läsare? Ok, då menar du att du är INGENTING? Du har ju inte en stor blogg? Skärp er nu. Bara för att man har en blogg och tjänar pengar betyder det inte att man är mer värd än någon annan. Vi alla är lika värda och jag hade varit en lika bra person utan bloggen. Kändisskap är inte allt. Kram!

Reply
Fanny

Håller med om att du gnäller så fort du får en elak kommentar, var nöjd med alla bra du får istället och att du får allt serverat på silverfat

Reply
Cecilia Sennerfors

HAHA folk som säger så är ju helt störda, det är ju du som bestämmar hur mycket eller hur lite du vill blogga ingen annan! Haha tyckte det var ganska roligt! :)
You go Kenza! :D

Reply
Linn

Ibland undrar jag hut folk tänker, jag menar om ngn är otrevlig mot mig är jag otrevlig tillbaka! så är det väll för alla?
och bara för att du har en blogg och är känd, så kan folk kalla dig äckel och sen måste du va trevlig mot dom?
får inte ihop det, behandla folk som du vill behandlad själv ;)

Reply
Erika

Asså. jag tycker verkligen du är en superbra person. Och jag tycker att ingen av oss läsare ska se oss som dina chefer. Visst, det är väl några jobb du har fått från bloggen, men det är ju du som sitter och skriver varje dag. Jag vet att du är en jättebra modell och jag tycker att folk ska börja fatta att det inte bara är att bli sminkad och le framför en kamera. Det behövs mycket kunskap och mycket ansträngning för att vara en modell. (Jag har sett typ varenda top model avsnitt, så jag har lärt mig en hel del.) Så jag vet att man kan inte få modell – kunskaper från en blogg. Så det har du lyckats jättebra med! Jag tycker också att folk ska sluta säga att du skulle vara “inget” utan din blogg och dina läsare. För vad betyder inget egentligen? Är alla vi läsare inget för att vi inte har nån stor blogg? Ser alla som har en stor blogg sina egna vänner som inget? Och jag håller med man ska behandla folk som man vill bli behandlad själv. Är man otrevlig har man inget annat att vänta tillbaka.

Reply
jenny persson

hej kenza hoppas att du har det bra i spanien / barcelona
du har en bra blogg som jag följer dagligen jag tycker faktiskt du har rätt angånde blogawards att dom tar 200 kr
dom får faktiskt in pengar på alla sponsorer och alla som skriver om det

för oss som lite mindre bloggar , du har den bästa bloggen av er stjärnbloggare , DS kolla gärna in min blogg

Reply
Saandra :)

De hjälper inte att ni sitter o klagar på kenza, hon är redan känd o skiter i er pff, :P Låt henne vara hon har iaf lyckats i livet vilket är bra, inte många som gör det nu för tiden !!

Reply
annika

Herregud, har folk glömt bort att det är en människa som skriver bloggar eller? Kenza kan sluta skriva när som helst.. och vad ska Vi chefer göra då? aaahh.. sparka henne?

haha

Reply
Paz

OMG kan inte vissa skaffa sig ett eget liv? Det är ju inte riktigt friskt att komma med sådana kommentarer. Yo go girl, du är grym och jag önskar dig all lycka.

Reply
lina

albin axelsson skrev; utan oss är du inget!

det fastnade jag på för som du svarat på några andra, bara för att man inte har en stor blogg och inte är så omtalad, är man en nobody då? det tycker inte jag. jag har ingen stor blogg alls, jag skriver för att minnas men är jag inte en människa för det? som du svarade kenza också, kändiskap är inte allt.
fortsätt med din blogg,den är grym och du är så vacker! kram

Reply
sara

seriost, sa javla korkad kommentar. om nagot sa skulle jag vilja pasta att vi ar dina kunder. och gillar vi det inte ar det ju bara att sluta handla (lasa):)

Reply
sofia

Usch vilka jävla puckon som skriver sådär. Men tänk på alla dina bra läsare :) som mig. Vi avgudar dig och dömer inte dig hårdare bara för att du är känd. Klart att du har jobbat när du har gjort din skokollektion.

Reply
Maya

Kenza du har så bra motargument. Jag tycker att du har helt rätt i det du skriver och folk är bara så otroligt avundsjuka på dig, och det kommer de antagligen alltid att bli. Man ska inte “tro att man är något”, man sticker upp näsan i vädret om man tjänar mer än andra och pryder omslag. Det är faktiskt inget FEL med att tjäna pengar, vara företagsam, att ha ett utseende som andra gillar och vara en allmänt schysst person som andra gillar att gilla. Det är väl bara bra!

Jag tycker att du gör helt rätt som tar avstånd från veckorevyn och markerar det du tycker. Och det går liksom helt med din person att du värgrar gå dit om du får komma gratis medans de andra får betala.
De företagen som sponsrar galan VET JU att de kommer få hur mycket reklam som helst genom att ha den galan. Det här är en investering för dem och alla seriösa företag VET att det ibland är värt att bjuda på för att bli belönad sen. Och alla är väl införstådda med att det här är ett fantastiskt reklamverktyg!

Problemet är att de flesta av dina läsare faktiskt inte driver en företagsverksamhet och har därför svårt att inse vissa saker från ett högre perspektiv.
Skit i dem. De kommer att förstå en dag. Kör ditt race, var säker på din sak och förtsätt stå för det du tycker, och du det är faktiskt helt okej att säga ifrån till kommentarer som bara ska förendra eller jävlas.

Kom bara ihåg att vi är så otroligt många som verkligen tycker om dig och din blogg, som står på din sida och tycker att du är en otroligt vettig, smart och stark tjej!!!
Lycka till med allt!!! Keep on rocking (;

Reply
Maya

Dessutom:
* Ingen är tvingad att läsa bloggen.
* Läsarna VÄLJER att gå in på din blogg läsa och kommentera. Så man kan hellre säga att de är dina KUNDER, då de uppenbart är intresserade i vad du har att säga, dina åsikter och dina tipps om allt möjligt.
* Var alltid sann med dig själv, och var inte rädd att reagera. Det finns tusentals modebloggare men bara en Kenza. Varför? För alla dras till din styrka att vara dig själv, lägga ut pinsamma bilder på dig och skratta åt dem själv, att du inte slavar under ditt kjändisskap utan fortfarande ser dig som en helt vanlig person (vilket är mycket sunt).
* Många får en karriär genom att sälja sig själv billigt; Med skandaler, plastikoperationer, fejkade förhållanden och allt möjligt.
* Du har alltid gjort det som varit bäst för dig och det märker man, det utstrålar du och det är det som människor inspireras av.
Det verkar som att du vet att när du är som gladast och nöjd med ditt liv och med dig själv, det är då som du kan ge som mest och kunna sprida din enorma glädje och kärlek till livet.
Du inspirerar folk till att må bra, att göra det som gör dem glada, att värdesätta sina bästa vänner för det är de som alltid består. Du inspirerar folk till att ta saker med en klackspark, att hantera sina problem men inte att stanna kvar och grubbla över något man inte kan förändra. Du inspirerar till att säga ifrån om något är fel, att göra det som är rättvisst istället för det man tjänar mest på. Du inspirerar folk till att veta att de är vackra på insidan och utsidan. Du inspirer folk till att veta att det verkligen är okej att vara stolt över sig själv och våga ta plats!
Och du, det som nästan är viktigast och vackrast av allt detta är att jag tror att nästan alla som följer din blogg känner att om du på något sätt vore en del av deras irl liv så skulle du vara en tjej man altid litade på, den som skulle stå på ens sida. Och det är just pga att du är noga med att göra det som känns rätt för dig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*