• header

Bilder från stranden

Dilay försökte dra ner mig i de stora vågorna

Fina Nova Mar Bella

Jag försökte ta hoppbilder men jag ramlade bara

Elin & Tobias hoppade i vågorna hela dagen

Bikinin skar in i murran

Pepparkakan Dilay!

Jag provade Tobias brillor och höll på att dö av garv när jag såg hur jag såg ut i dem

En gangster gick förbi

127 Comments

Birgitta

men vattnet e så jävla salt där runt barcelona tycker jag, kunde inte va under vattnet nånting XD

Reply
J E N N Y

SÅ UNDERBARA BILDER!
KOLLA MIN BLOGG!
ALLA BILDER , OUTFITS OCH ACCESSOARER JAG KÖPTS I STOCKHOLM FINNS DÄR NUUUU!
!!!!!!!!

Reply
Karin

Hihi, såg precis på filmen när du lockade håret, måste bara säga att du verkar vara en himla go och rolig tjej :D Och så är jag imponerad att du orkar uppdatera så ofta, keep up the good work :)

Reply
Gaia

Hej, älskar din blogg verkligen, superbra!
Du har säkert sagt förut men vad använder du för kamera?

Reply
Rebecca

Är någon storlek mindre än Dilay och hatar mina “kurvor”, men så tittar jag på de här bilderna och tänker att fyfan vad snygg hon är! Skitsnygg! Hoppas hon läser detta.

Dumt att allt ska vara så utseendefixerat, men man är ju inte mer än tjej!

Du är såklart snygg också, men det har jag kommenterat förr även om du kanske inte lagt märke till det :)

Reply
Ida

Stranden ser superhärlig ut! Åh, nu saknar jag somamren :( Fast vi hade det varmt o soligt idag, så kanske får en riktigt fin sensommar ändå!

Reply
angela

Riktigt Härliga bilder:)
din fina bränna skulle man inte tacka nej till direkt!;)

Reply
Ida Australien

Guud vad harligt, far mej bara att langta annu mer till beacherna i Australien i November! Hoppas ni far en harlig resa! Glom inte kolla in pa min blogg for massor av shopping tips och tips pa butiker i Australien!

Reply
LOSAN

Plocka med det där tjusiga vädret hem va! Jag blir ledig nu från och med helgen :E

Var har du hittat den där bikinin förresten? :]

Reply
d

murran hahaha, kenza i ett nötskal eller vadå? fan vad fina kroppar ni har, båda två.

Reply
Lina

har inte insett förens nu när ni kom till barcelona hur fin dilay är!
Så jäkla fint anikte och älskar att hon har former och ändå låter dig lägga ut bilder på bloggen. inte alla tjejer som vågar det nu förtiden. stor elogé till henne. mer såna här förebilder!!

Reply
Massiz

Du kan ju hälsa Dilay att hon är verkligen supersöt, hon verkar ju vara världens bästa vän! :D

Tack för en asgrym blogg Kenza! Du är fett läcccccccccccker ;D (H) ha ha

Reply
amanda

stekiga bilder, fett najs att ni e så bruna =D
föreslår du att åka till Barcelona, är det dyrt där? =)

Reply
Marie

Hahaha “bikinin skär in i murran”! Jag älskar ordet “kussimurra”. Det måste vara det otäckaste och roligaste ordet på kvinnokön som finns.

Reply
S.C

Heej alltså jag undrar bara vart Dilay har köpt sin bikini? Asså shit, hon har verkligen sjukt snygg kropp!!! Helt seriöst, snälla hälsa henne det!

Reply
Natalie

Hahahahahahaha du är ju för skön! “Bikinin skar in i murran.” Först det första så tycker jag det är härligt att du vågar skriva såna grejer på din blogg och inte vara så jävla pryd, och för det andra: don’t you just HATE when that happens? Det är fan skitirriterande! Och när trosorna åker in i röven hahaha, men det är sånt som händer, och man får helt enkelt leva med det! Wooh wooh wooh, jag har en fråga också! Skulle du inte kunna fota lite av byggnaderna och sånt? Stranden är nice and all, men jag kan tänka mig att det finns mycket arkitektur som är olik den här i Sverige :)

Reply
Linn

Alltså jag har likadana brillor och gud jag tycker de är så snygga när man kollar på dem sådär,men på? herregud.. :) du är bäst, kram på dej

Reply
Pernilla

Jag själv är snäppet större än Dilay o jag tittade mig i spegeln häromdagen o jag ser inte så illa ut. nu vill jag gå ner ett par kilo o bli lika snygg som hon är!

Reply
Emelie

kanske dum fråga men jag är lite nyfiken på hur men utalar dilays namn :O skulle du inte kunna nämna det i en video någon gång ?:D
Kram på dig vackraste människa! :)

Reply
Clara

Jag tycker INGEN har rätt att kalla Dilay tjock, vilket jag har hört och sett folk säga. Hon har SJUKT fin kropp. Hon har kurvor. Hon är fan inte tjock. Hon är hur snygg som helst. Både i ansiktet och på kroppen. Killen som har/får henne ska vara jävligt lycklig!

Reply
josefin

Nu har jag gjort ett inlägg i min blogg där ni läsare får bestämma vad jag ska berätta om mig själv för jag vet inte vad ni är intresserade av! Så fråga på nu när ni har chans! kramar

Reply
Sandra

Heej, jäätefina bilder, men ja undrar en sak, din navelpiercing ibland har du den och ibland inte ? hur går d för sej, stängs inte håler igen om du inte har på några dagar??

Reply
michaela

Fasen vad snygg Dilay var, damnnnnn vilken kropp o vilken bränna! och du är jävligt snygg du med. Två snygga tjejer helt enkelt! :)

Reply
Anna

Super fina bilder! Kul att se att man inte behöver vara trådsmal för att vara snygg, mer sånt vill vi se :)

Reply
Matilda

Du är så jävla HÄRLIG! Skrattar nästan alltid åt dina inlägg, mestadels för att du aldrig håller tillbaka!
Ha det bra! :)

Reply
suck..hoppbilder..=/

Neeeeeejjjj!!!Inga hoppbilder mer!!De är ju så urtråkiga och så har du ju miljoner av dem i din blogg redan. Så det gör absolut inget om hoppbilderna misslyckades.=D

Reply
Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Gangstern va bara SÅÅÅ cool! :D Avgudar gangstern till 100%! Hehe ;) Men så konstig såg du väl inte ut i hans glasögon :o okej, jag tycker inte du borde köpa ett par såna men de funkar x)
nu kommer du säkert tycka jag är dum i huvudet (hehe, men det skiter jag i! ;) lever bara en gång, right?) men jag älskar handduken bredvid er! *-* Den där med Storbritannines flagga! Love it! :D

Reply
Tealie

Sköönaste du! bikinin skar in i murran och sand i alla hål.. haha, ser ut som ni har haft det hur skönt som helst!
Hur snygga och vackra som helst är ni båda två också!

Reply
linnea

Tycker lite synd om Armani, du värkar ju vara bortrest så mycket
vem tar hand om honom då ? :-)

Reply
Linda

Åååh jag äälskar vågor!!! <333
Hahah älskar verkligen hur du bjuder på dig själv! DU ÄR BÄST!!!

Reply
munk

det här kommer låta typ elakt men jag menar det inte så ! Fan vilken platt och fin mage dilay har för att vara lite större ! :D jag är också lite större och inte fan ser min mage ut så! Om du ser den här kommentaren måste du hälsa det till henne !!! JAG ÄR AVUNDSJUK :O

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*