• header

Ha en underbar dag!

Nu sticker vi iväg till stranden. Det får bli Nova Mar Bella idag som ligger lite längre bort, men vi tar taxi dit så det tar nog inte mer än 15 min.

Vi hade tänkt turista oss idag men vi vet inte om det är värt att slösa tid på långa köer, speciellt inte i den här värmen. Tobias och Elin har åkt runt och kollat grejer och de tyckte t.ex. inte att Sagrada familia var nå bra alls… Men bland anant Parc Güell ska vi såklart hinna med, och Sagrada familia kan man ju kika på utanför, man behöver ju inte gå in och trängas bland alla turister.

Nu ska vi iväg.. Ett inlägg kommer upp här vid två. Ha en underbar dag allihopa! ♥

106 Comments

micke

absolut, vi gick absolut inte in i sagrada familia när vi var där eftersom det var så mycket människor utanför. Istället satt vi vid den lilla parken utanför, åt glass och betraktade bygget!

Reply
Sofia

Jag har bott i Barcelona i 8 månader. Parc Güell är nästan ett måste, jättehäftigt där uppe och man får en fin utsikt över hela stan! Finns mycket häftig konst också, av Barcelonas kända konstnär Gaudi! Om man nu är i farten och ska turista så är ett måste att åka upp på berget Montjuic. Ta linbanan upp så får man se en ännu finare utsikt över Barca! Hoppas ni har det skoj, jag själv åker tillbaka ikväll och ska ha stanna i två veckor! :)

Reply
Sofia

OBS! Om ni ska åka till Segrada familia, gå INTE in i kyrkan och slösa pengar på det, för det enda man ser är en byggarbetsplats där inne!

Reply
Ling-Ling

Jag skulle absolut vilja se Sagrada familia, den är skitcool ju! Men det räcker kanske med utsidan, den är ju väldigt speciellt byggd… :)

Reply
Hanna

Park Güel är jättefint! Men ni borde veeerkligen gå in i La Sagrada Familia, den kyrkan är helt otroligt vacker även fast man varken är religiös eller intresserad av kulturella ting.

Reply
Terese

Ett måste är att besöka soren och max på apollo på måndagar! De är dj:arna på den stora scenen. Nasty monday heter eventet! Fett bra, speciellt på nedanvåningen! Svettades där nästan varje måndag i fyra månader när jag bodde där! säger bara: MISSA det inte!

Reply
Sanna

Sagrada familia är totalt överskattat, en byggarbetsplats ser det ut som, det räcker att man ser det utifrån för inne är det inte fint och verkligen inte värt att betala 100 spänn. Man kan åka hiss där inne för att se utsikten eller nåt, men då får man stå i kö i flera timmar till och betala ännu mer…La Pedrera borde ni åka till, så jäkla coolt! Åk dit tidigt på morgonen när de öppnar så är det inte lika mycket folk, och inte lika varmt, så kan ni åka till stranden efteråt :)

Reply
Stina

Tobias och Elin har helt rätt enligt min åsikt. Park Güell är värt men ni kan lugnt skippa Sagrada. Mest en massa byggnadsställningar inuti :S Ska ni kika på Sagrade Familia utifrån dock, vilket är jävligt coolt, så missa inte Friss på hörnet av ett hus snett till vänster om Sagrada(om man står med ryggen mot Sagrada). De gör strålande smoothies! Testa Mango tango, u will diiiiiiiie. Hoppas ni har en fin vistelse! Synd att du inte verkar se sen charm jag såg i Barcelona :(

Reply
joanna

kenza du e så himmla vacker. älskar verkligen din blogg.Du är en stor förebild för många som vill bli bloggare elr modeller .och så har du riktigt grym stil du är bäst kram <3

Reply
Mikkis

Kenza! Skulle verkligen behöva din hjälp/råd.

ska på premiärfest om en månad för ett tv program som jag vart med å spelat in. Är en tjej som ÄLSKAR Converse och går typ alltid ut i det. Undrar om du har några bra affärer eller hemsidor där man kan hitta snygga klänningar att ha till converse kanske ? lr bara väldigt snygga till en premiärfest ? =)
tacksam för svar.

Reply
bella

Du finns inte ens med på Elite models..Klickade på new faces but your face wasn’t there :P

Reply
Malin

Jag hade hellre valt stranden, nu när det är sånt här skit väder i sverige :)

TIPS OM HÅR PRODUKT PÅ MIN BLOGG!!

OLDPEPOLE.BLOGG.SE
OLDPEPOLE.BLOGG.SE
OLDPEPOLE.BLOGG.SE

Reply
j

hej kenza :D
har följt din blogg länge och jag tycker den är grym, du är så ,snäll ,sööööt och sjukt rolig:D
men jag har en fråga, jag är intresserad av att ta kort och sånt och har bestämmt mig för att spara ihop till en systemkamera, jag har kollat på internet och så men jag vet inte riktigt, så har du något förslag på någon kamera som du skulle rekommendera? jag vill ha en med ca 10 eller mer megapixel och inte för dyr heller HÖGST 6000-7000 kr ;D men gärna mindre, det är ju jag som sparar alltså mina pengar haha xd
vore kul om jag fick svar kramar j
ha en skön dag på stranden!

Reply
Daria

Har bara varit utanför Sagrada familia, och den är ganska så cool. Men jag kan tänka mig att det inte är speciellt intressant där inne… Men Les (las?) Rambles, som är den mest kända och populära gatan i Barcelona, tycker jag att ni borde besöka. Fast ni kanske redan har gjort det? Iaf så finns det en massa affärer o sånt där. Vet dock inte om de är bra eftersom jag inte hann gå in i en enda, haha.

Reply
linnea

Fyfan vad respektlös du är mot dina läsare. Läste nyss svaret som du gav på något tidigare inlägg där du i princip skällde ut en person bara för att de undrade varför du ljög om att du är “kulturell”….? Vi fattar att du inte har haft något bra seméster….(vilket är ganska tydligt eftersom cirka 85 % av dina inlägg har varit helt negativa) och att du är less på att folk snackar skit om dig bara för att du hade en väldigt….eh, underlig åsikt om blogawards. Och att dina läsare inte är dina chefer, och att det är tack vare dig som din blogg är så jävla framgångsrik idag eftersom du är en egen företagare…..HAHA? Men va? Du har verkligen tappat ALL grepp om verkligheten….vakna upp stumpan & ju fortare du inser att världen inte kretsar kring dig destå bättre.

Reply
Angelica

Lyssna inte på dom sagrada familia ær grymt att se, speciellt att gå upp i det! Park guell ær också coolt! :) Nær du ændå ær dær så ære bara att passa på!!

Reply
Vivi

Älskar tshirten!

Kolla in kläder jag säljer på tradera genom bloggen! Plagg som inte finns i Sverige! :)

Reply
sofia

Ett tips Kenza: gå inte in i Sagrada familia,allt är bara byggställningar där inne. Man får också stå i en kö som går runt hela kyrkan,så slösa inte tid! Tar hellre en extra runda på zara;)

Reply
Lina

Hejsan! vill tipsa om turistbussarna! trots att jag har varit i barcelona 6ggr är det omöjligt att hinna se allt! men med bussarna ser man det mesta :) kostar inte så mkt heller och man väljer själv var/om man vill hoppa av bussen! kul att vara en turist-nörd ibland också haha. ta gärna tåget ut till castell de fells också, härlig strand utan turister! där ute bor många kändisar :) sista tipset är restaurangen Sinatra som ligger ett stenkast från ramblan. beställ massvis med tapas! urgrym mat och trevlig personal! mittemot ligger en supercharmig liten bar också!! ENJOY!!

Reply
Linnea

ÄSLAKR din blogg Kenza! Jag förstår inte hur du får ihop så snygga outfits även om du bara ska till stranden te.x :D

Reply
Sandra

Bella: Jag var inne precis på Elite models och tittade på Kenzas bilder.. på New faces.

Reply
josse

fyfan kenza, sluta låtsas vara så snäll o gullig i bloggen när du beter dig som en B*TCH när någon påpekar något negativt om dig, ta emot all kritik bra som dolig och lär dig utav det!!!!!!!!

Reply
Hanna :)

Hej Kenza!
jag tycker att din blogg är sjukt bra och jag älskar dina bilder. Du är en grym modell men har du något bra tips till en tjej som vill bli modell? var börjar jag lixom?
Hugs & Kisses Hanna :)

Reply
jenny persson

hej kenza , jag tyckr är dålig stil av bloggawards att man ska betal 200 kr för att komma dit änndå har jag ca 1500 läsare varje dag

Reply
Amica

Hej Kenza. Läst din blogg nu men noterade för nu att du inte hade några örhängen på dig. Har jag missat den biten eller brukar du skippa dem? / Amica

Reply
Evelin

Hejsan !
ville bara ge dig lite tips om barcelona :) det finns en jätte bra resturang där en huvudrätt kostar endast ca 10 euro, den ligger en tvärgata till la rambla, du går in gatan vid den vita statyen där det sitter massor och målar och inne på den gatan är resturangen :) Hade bra !

Reply
Linnéa

Jag har varit nästan längst upp i Sagrada familia, sjuuukt läskigt att gå på dem broarna där uppe! haha.. Sen var Park gual något av det värsta jag varit med om.. för det va typ 40 grader när vi va där :S annars är där fint ;) hahah.. och vet du.. top model va i park gual en gång :D:D

Reply
little me!!

Detta är ett måste!!
Ni måste besköa La Sagrada Familia!!!
Åka upp i ett av tornen och blicka ut över Barcelona, det eee faaan ett måste, så jäckla häftigt!!
Visst ser kön sjuk lång ut, men ställ er där och ni ee framma och köpa biljetter på högst en halv timmer, kön går sjukt snabbt!!!
Och park guell, helt fantastiskt, älskar den parken sjukt mkt!!!
Kram!

Reply
Linn

När vi var i Barcelona ör 2 år sedan gick vi in i Sagrada Familia och betalade hutlöst mycket pengar. Sen kom vi in och allt som fanns var cementblandare, massa inplastade rör och en o annan maskin. Dödstråkigt. Studera utifrån låter bra! ;)

Reply
Sofia

Älskar det pösiga linnet!
Har sätt att du har fler sånna, vrat får du tag på alla? Jag har letat typ överallt utan resultat!
Super bra blogg!
Kram Sofia

Reply
Sofia

Sagrada familia är ändå bara intressant utifrån ska du veta, inomhus arbetar de bara med å bygga, bygga bygga byggaaa.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*