• header

Knack knack

Jag har precis duschat, Dilay är i duschen och det knackar på dörren. Jag har bara trosor på mig och öppnar försiktigt samtidigt som jag gömmer mig bakom dörren. Där står två spanska läsare och vill ta foto. Jag ba eeeh, i’m naked!!! :S Haha, blev jäkligt paff kan jag säga. Jag sa att jag skulle klä på mig och torka håret och sedan komma ner till dem.

Annars då… Efter en dag på sköna stranden med Tobias och Elin ska vi nu iväg till Parc Güell och turista oss lite här i Barcelona. Videoblogg och bilder kommer upp senare när vi är tillbaka för nu har jag bråttom.

Vi hörs sen! ♥

109 Comments

Male

Mädchen, du mein Kommentar gelöscht?
Ich begrüßte sie, nach Spanien, du bist ein Narr, nun nicht mehr wird Ihr Blog zu besuchen.

Reply
carina

Åå, lite obehagligt väl?! Jag hade aldrig öppnat dörren utomlands i bara trosor om den jag var där med stod i duschen :p

Reply
Josephine

visst har du så mycket lycka i ditt liv. Men vafan. Det där med fans,jag hade blivit skraj och sprungit och bajsat på mig :S,haha. För man vet aldrig vem som egentligen sitter o läser ens blogg,kanske till o me förföljer en. Jobbiga tanke. Och det att man går och knackar på ens hotelldörr är obehagligt.

Reply
lisa

vill bara be om ursäkt det kanse är som DU SÄGER !! MAN VETT INTE RIKTIGT VAD MAN SKA TRO PÅ AJA KRAM :d

Reply
emma

Gud, vad gulligt av dig att fixa dig snabbt bara för att dina läsare ska få ta ett kort :D Dig blogg rockar!!!! Hoppas du får en kanon dag och att din familj och dina vänner mår bra. Kram!!

Reply
Inga S.

LOL I love it when you big bloggers have a great sense of humor. That is the main reason I read your blogs. And you’re pretty funny….and gorgeous. :) I wanna laugh….enough shitty things in the world.

Reply
Daria

Vad kul det måste ha varit för läsarna att se dig gömma dig bakom dörren och säga att du är naken, haha. ;P

Reply
Lina

haha!! va jobbigt att dom kommer upp och knackar på dörren, lite privat måste man väl få vara!

BESÖK MIN NYA BLOGG SOM REDAN HAR CA 1000 UNIKA BESÖKAR PER DAG! PUSSPUSS

Reply
Evelyn

Har alltid undrat vad du har för kamera, men har inte frågat för har aldrig fattat hur man ska veta om man får svar av dig. Du har ju runt 500 kommentarer ibland så det är ganska svårt att hitta de man har kommenterat, men skulle vara tacksam för svar iallafall ;)

Reply
M a t i l d a

Haha, men gud.. Blir det inte för mycket med alla läsare som vill hälsa och ta bild? Tycker nästan lite synd om dig Kenza =P Det verkar jobbigt, jag hade aldrig pallat! =)

Reply
http://mishaas.blogg.se

haha kenza finns det många fina killar i spanien ? :P jag vet att du har kille, men jag frågar för mig själv, jag ska nämligen till spanien nästa år, och vill hitta en sexig kille :D haha
älskar din blogg btw, läser den varje dag!
kram <3

Reply
Mari

ha ha.. komiskt :). Hoppas dom blev glada och belåtna för att dom fick fota i alla fall…Ha en kalasbra kväll =)

Reply
Natalie

Lite galet att de kommer upp till hotellrummet, eller är det bara jag som tycker det? :o Jag skulle inte bli arg, men typ förklara för dem att de invaderat min personliga bubbla haha. With that said… vad hade du för trosor på dig, Kenza? ;) HAHAHAHAHA, älskar min humor to death. Oh well. Jag hoppas ni har det super! Take care.

Reply
v

Haha! Du skulle ju ha gett spanska läsarna lite avklätt! :P
Hoppas du får en underbar kväll i Barcelona! :)

Reply
rebecca

säljer kläder (vissa har jag precis köpt!!!) från bl.a. gina tricot, vila, h&m! t.ex. tunikor, tjocktröjor, t-shirts, en guns n roses-t-shirt och så vidare! kika in på bloggen! BILLIGT : )

Reply
Mikaela

Vågar du satsa på färg i år eller nästa år? ha-ha
alltid svart, vit, grå

..time for some change?

Reply
Mikaela

Din blogg har blivit så tråkig att man besöker den när man har inget annat för sig. Seriously when are you gonna change? I mean with your outfit. It killing me Kenza :)

Fashion rule nr1 # dont wear the same outfit twice, or in your case , dont buy something you already have :)
just some tips. take it or leave it

# No hate just love xoxo

Reply
selma

hej kenza!:D en fråga , jag undrar när började du sminka dig varje dag och när tycker du man ska börja sminka sig , snälla svara uppskattas mycket kram!<3

Reply
Camilla

Ska åka till Barcelona på måndag. :)
Undrar vad stället hete (och var det låg) där ni käkade så god tapas. ;)
Ha en fortsatt trevlig semester.
P.S. När åker ni hem? :D

Reply
filippa

Ser skönt ut där i spanien.
Ville också passa på och säga om du kunde kolla in på min blogg,och skiva en liten komentar.Skulle vara jätte snällt.
Kram från ett stort fan:)

Reply
Jessica

hmm.. vet inte om jag hade gillat att dom kom o knackade på min dörr direkt…

Reply
d

Postat av: Mikaela

Din blogg har blivit så tråkig att man besöker den när man har inget annat för sig. Seriously when are you gonna change? I mean with your outfit. It killing me Kenza :)

Fashion rule nr1 # dont wear the same outfit twice, or in your case , dont buy something you already have :)
just some tips. take it or leave it

# No hate just love xoxo

förlåt men vem fan bryr sig?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*