• header

En stor våg

Hej bloggen! Allt bra med er?

Är nyduschad och ren efter en jävligt blåsig dag på stranden Nova Mar Bella. Hade sand i varenda hål, haha.. Vi har haft sån otur här nere (det har dock gett oss en massa skratt!) och självklart fortsatte oturen även idag.

Vi ligger en bra bit upp från strandkanten och njuter av solen. Vi alla hade nästan somnat… Och så helt plötsligt skriker Dilay till och då vaknar jag till liv och skriker och får panik. Det hade kommit en riktigt stor våg och självklart fortsatte den upp till oss. Vi låg nu alltså i typ 1 dm högt vatten. Jag var livrädd och trodde att det var en tsunami (har haft så många mardrömmar om det), lyckades iallafall fort som fan lyfta upp väskan med alla mina värdesaker i. Allt i väskan blev blött men mina mobil och min kamera klarade sig.

Sen stod vi alltså där. Alla på stranden glodde på oss och ett killgäng bredvid gapskrattade. Alla våra grejer var blöta och fulla med sand och vi visste inte vad vi skulle göra. Sen kunde vi inte låta bli att börja skratta vi med…

87 Comments

Eichan

Hahah! Det har jag också varit med om, ena sekunden låg jag och solade, nästa sekund var jag dyblöt och hade fullt med saltvatten i munnen, haha ;)
Gillar det sista fotot där du hjular :)

kram

Kenzas svar: Haha det suger! Men efteråt är det jävligt kul :)

Reply
julia

Haha precis samma sak hände mig i Barcelona. Jag och min mamma låg jättenära vattnet när en gigantisk våg plötsligt dränkte våra handukar. Som tur var låg våra väskor längre upp så dom klarade sig. Men jag kände mig så sjukt ofräsch och trodde jag skulle dö på väg hem i värmen, haha! Efter det besökte vi inte stranden mer.

Reply
Gloria

haha cool, poor kenza with this big wave! :D looks like you’re getting so much tanned! =)

Reply
Jessica

Hej Kenza!
Beundrar verkligen din blogg. men jag har en fråga. Dom här bh:arna som är tjocka runt om vart hittar man dom?

Kenzas svar: Hej! Kolla H&M & Lindex. :) Kram!

Reply
Emma

Gud vilken panik ni måste ha fått! Ni blev blöta och sandiga. Jag blev av med halva min familj och i stort sett ett helt liv i en Tsunami för några år sedan. Stackars er!

Kenzas svar: Det där var väldigt onödigt av dig. Självklart finns det alltid någon som har varit med om något värre (det här var ju inte ens något farligt, bara en kul grej?), det gör det alltid. Jag beklagar din sorg, jag kan inte ens tänka mig hur det känns för dig. Kramar!

Reply
LIENE

usch vad läskigt med vågen:O tur att du hann rädda dina saker i väskan, iaf de som var viktigast då:)

Reply
carina

:) Jag har sett andra som somnat så i vattenbrynet och sedan vaknat när de blir blöta och det ser ganska skoj ut faktiskt! Man liggerl iksom bara och väntar och myser fram tills de märker det! :D

Reply
Jasemin

Hahaha det där har jag oxå varit med om!
När man står där och skriker, och är full av både sand och saltvatten!
Dock så är det jue sånna händelser man senare i livet minns och fortfarande skrattar åt! =)

Kramar

Reply
My

Hahaha inte undra på att folk skrattade åt er….hur löjliga såg ni ut egentligen? :D

Reply
Jonna

Fan vad kul det är att se dig svara, Kenza! Det känns som att man kommer närmare på något sätt, men ändå inte för personligt!:D Tycker du att Barcelona är värt att besöka? Jag har också en riktig kärlek för Kreta(Platanias) men funderar på att åka till Barcelona nästa år… vart tycker du? Om man är ute efter fina stränder, gott folk och grymma utekvällar? :D

Reply
Vicki E.

faan jag är helt förälskad i din bikini! Hihi kan vara så kul när sådana saker händer. När jag var i england och så stänkte en buss ner mig och min kompis helt. Som tur var så var vi nästan hemma och det var ganska skönt att få lite svalka kanske dock inte med smutsigt kantstensvatten =P

Reply
carmenb

ooh didnt know u were coming to spain, hope you are having fun. =) btw i read you think the party i sthe best of Barcelona, let me tell u .. its the best thing you should do in Spain,(no inly in Barcelona, Madrid rocks the night too) we party so much, and when is summer we party even more =)

Reply
Emma L

Haahhahah det hände samma sak för mig också i Barcelona! fast på Barceloneta. Jag och min kompis solade och plötsligt har vattnet nått ändå upp till oss. helt sjukt :P

Reply
Nea

Hade inte heller tur med vädret när jag var i Barcelona i April. Det Snöade för första gången på 16 år (tror jag det var) … Gissa om jag blev förbannad.. haha :)

Reply
Olivia

Hej Kenza!
Som man ser på den första bilden har du väldigt blanka ben. Smörjer du in dig med någon sorts kokosolja eller liknande? Något du rekommenderar? Kram!

Reply
Sanna

Hahaha vart med om exakt samma sak för 3 år sedan när jag var i Mauritius, låg ungefär 2 meter från havet, sen kom en stor våg och vågen var så kraftig så att min bikiniöverdel åkte på sniskan, haha en sisådär nippleflash i 10 min innan min syrra kom och asgarva, haha! sand i alla hål, haha gumman du är för skön :)

Reply
Elsa

Shiet, dina ben är så bruna. Och GLANSIGA :D
Fast det är väl nån olja?

Grymt fin du är, en riktigt härlig tjej!

Reply
hannah.

Hej, kan du hälsa detta till Dilay?
Måste bara säga att hon ser fantastisk ut !
(du med kenza men det hör du säkert dagligen!)
Kram.

Reply
frida

haha du är så skön som orkar hålla på att ta massa strandbilder. Själv vill jag bara ligga stilla på min filt typ :p

Reply
C

Kenza, din blogg är bäst. Du är naturlig, du är naturligt vacker, du är sveriges största bloggerska!

Reply
ebba palmlöf

Det måste varit ganska jobbigt på stranden den dagen hihi :) ÅÅH vilka härliga bilder du laupp ni är så fina allihopa särkilt du jag läser din blogg VARJE DAG ! jag kan läsa den 5 gånger om dagen :D Du är typ min förebild !

Reply
Anna

Hihi.. tur att det inte var så farligt och att prylaran överlevde ;) Gillar verkligen sista bilden <3 Fiin

Reply
Ottilia

Hej! Älskar din blogg, vart köpte du den där bikinin? Den var sjuukt snygg :)

Reply
Malin

Fan vad kul att se Dilay på så många bilder!! Tycker hon har jättefin kropp! Det kan du ju kanske hälsa henne! :)

Kram på dig! :)

Reply
gabb

dilay har så jävla snygg kropp
allt sitter verkligen på rätt plats, bootylicious ju för fejN:$

Reply
frida

Kan du snälla hälsa Dilay att jag tycker hon är otroligt vacker, man blir nästan stolt över att vara kurvig när man ser henne=)

Reply
y.

kenza, kan inte du ha en tävling och lotta ut en jacka, den med fejkpäls vid nacken! den är riktigt snygg :)
Och inte mnga som skulle ha råd med 2tusen för en jacka eller ens 1tusen, för att min sämsta mamma aldrig ger mig ngt..

Reply
Jenny Karlsson

Oj, jag kan verkligen inte fatta att du reser så mycket. Jag förstår på ett sätt helt klart att det är lyxigt och trevligt men jag klarar helt enkelt inte av den här överklassen som reser hela tiden och släpper ut så otroligt mycket avgaser som naturen inte kan bryta ner. Så här är det: världen består av en gemensam pott, när någon blir rikare och tar större del av den potten blir någon fattigare och får ta en mindre del. Det finns inte oändligt med pengar eller välfärd så att alla kan gå runt och leva lyxliv. Väljer vi däremot att dela med oss till alla så kan till och med dom som lever längst ner i samhällsstegen leva ett hyffsat liv med de mänskliga rättigheterna som alla är värda.

Kanske det är dags att vakna.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*