• header

Parc Güell

Igår var vi ute och turistade oss! Vi besökte Parc Güell och såg även Sagrada familia.

I Parc Güell lekte vi töntiga turister. Vi tog en miljon bilder, jag skojar inte. Typ här är vi framför en grind, här är vi på en trappa, här är vi på en mur, här är vi framför en mur. Haha. Men det var kul!

137 Comments

KÖP INTE PÄLS :''(

Kenza du kan påverka 140 000 personer till att INTE köpa päls, speciellt inte ifrån asiatiska länder som Kina och Korea där processen sker när djuren LEVER!!!!!!!!!!!.

I den här videon HUGGER DE AV tvättbjörnarnas tassar och sedan DRAR DE AV SKINNET på dem, MEDANS TVÄTTBJÖRNARNA LEVER OCH ÄR VID FULLT MEDVETANDE!!!

http://www.youtube.com/watch?v=77OXe9HBWBo

.

Reply
Malin

Åh, va där i vår och då kan jag verkligen meddela att du besökt de vackraste platserna i Barcelona! :)

Reply
DaPe

var i barcelona för 1 månad sedan :) kul att du var på samma platser som jag ;) älskar din blogg <3333333

Reply
Jennifer

Hej, alltså din kompis Dilay…är det spets cykelbyxor hon har under sina shorts? Assnygga iaf…om du vet var hon köpt dom kan du väl kanske höra av dig :)

Reply
Mia

Åh va härligt! Var ni upp i tornen i sagrada familia? När jag var där för en massa år sen var vi upp.. gryyym utsikt!

Reply
Elvira

Vad snyggt det var med spetsshorts under jeansshorts som Dilay har, vet du vars hon köpt spetsshortsen=)?

Reply
julio

KOLLA IN MIN BLOGG! Skriver om allt mellan jord & himmel och dom flesta uppskattar det. Kolla in outfits för inspiration.
Diggar din blogg btw.

Reply
Ebba

Kan inte du skriva tips om hur man får en bättre blogg? Skulle vara guld värt, och jag tror att fler skulle tycka det var intressant!

Reply
kerstin

Vad är dessa ställen för något då? Vet du det? Nyfiken!
Töntiga turister hur menar du, den töntiga minen eller att man är töntig turist när man tar en massa bilder på saker man är och tittar på som är kända olika sevärdheter?
Driver du med läsaren som ansåg att du borde se Barcelona och inte bara stranden? Åker man utomlands för enbart sol bad och festa är Barcelona kanske fel plats som är en fin stad med många sevärdheter i, fina matställen etz. Det finns ställen som är mer för just enbart sol och bad och festande…Magaluf, Sunny beach några exempel.

Reply
e.nilsson

Dilay är verkligen vacker! Fin kropp också, så där lagom kurvig!
Du är också vacker kenza, kan du inte ha lite mer “ur mina garderober”, saknar det!!

Reply
sannnn

härliga bilder. :)

hahaha personerna i bakrunderna på dina foton är alltid så priceless. killen i bakrunden på bild nr 2 är ju verkligen da bitch. ;)

Reply
sandy

haha! sådant är ju jätteroligt. dessutom, hälsa dilay att hon passar jättebra i shortsen och linnet! verkligen snyggt :).

Reply
johanna

älskar din blogg :) En fråga vart hittar du alla grymt snygga linnen med så grymt snygga djupa ryggar eller vad man nu ska kalla dom:p

Reply
tilda

Måsta bara få säga att Dilay, om det nu var så hon hette :p, är så himmla fin! Haha, okej missförstå mig inte nu ;) Men tycker bara att hon är det =)

Reply
Fanny

Härliga bilder! :D Tankarna i killarnas huvud (dom två i t-shirt på andra bilden) borde vara: Oh herregud vilken het brud! Henne skulle man ha! haha! :)

Reply
ida

måste bara fråga, varför åker du utomlans så mycket? är det jobb eller bara nöje? har inte läst din blogg så länge men ser att du reser jätte mycket. du har en jätte fin blogg. kram :)

Reply
Lolo

OH VAD DU RESER HELA TIDEN !!!!!!! JAG VILL OXOOOOO!!!!!!!!!!
shieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet !
lycko dig! ta vara på det, res med familjen ngn gång hela det blir en ovärderlig tid , själv sparar jag för detta hoppas det blir av för mig iaf för det vill jag så himla otroligt mycket!

Reply
Ina

Hej Kenza!
Tänkte ställa ett par frågor om Kreta…
Jag om mina vänner funderar på att åka dit om några veckor och undrar vilket “område” man ska bo i? Ser att det finns en massa olika byar att välja mellan. Är det dyrt att festa och äta ute där? Är taxi dyrt? Något man måste se/göra där?
Tackar för svar!
MVH Ina

Reply
Sofia

älskar det där linnet! var hittar du dem? har letat överallt utan framsteg! Skulle vara jätte tacksam för svar :)
Kram Sofia <3

Reply
antony

Быть в барселоне и не побывать в музее Сальвадора Дали ))))) Это жопа! Ноги в руки и вперед!

Reply
Sanna

man blir verkligen avis när man ser alla dessa underbara bilder då vi har pissväder här hemma. Tur att man själv ska åka iväg till solen sen i sept annars hade jag dött av avund, haha

ha det underbart !

Reply
sara

dilay är ju faktiskt brunare än dej :Dvilket land kommer hon ifrån? svensk och?:)
//halvmarockansk flicka med!=)

Reply
Ebba

HAHA TROR HAN SPANAR IN DIG PÅ DEN FÖRSTA BILDEN HAN DÄR BAK MED SVART TRÖJA, HAHHAHA =D btw din blogg ägeer! =)

Reply
Pontus

Vad exakt är Parc Güell och Sagrada familia då? Har aldrig hört talas om endera av namnen >.<

Mvh
Pontus

Reply
Sofia

Var har du köpt det linnet? :) jag tycker såna är så snygga men jag hittar aldrig dom med så snygg rygg :P

Reply
Mia

HEJ KENZA! Kan du inte bara svara en liten snabbis på nästa inlägg vart du köpt din bh som du har under linnet???? har letat överallt, hm, lindex, kappahl, gina tricot, twilfit, cubus??? vart finns den? Jag vill ha en sån att ha under mina urringade linnen!!! snälla svaraa!!!

Reply
Nettan

Heeej Kenza! Love you´r blog:D Vill bara veta vad du har köpt toppen som du har under linnet, har letat överallt, men hittar den verkligen inte :S

Reply
Victoria

Jaaa, Barcelona är en helt underbar stad! vi var också och besökte mosaikparken när vi var där! :D Ha det bäst Kenza!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*