• header

Sista kvällen i Barcelona

Jag är så trött att jag somnar vilken sekund som helst, men jag tänkte bara blogga lite snabbt här. Vi kom precis tillbaka till hotellet efter shopping och middag. Vi drog till shoppingcentret nere vid hamnen och jag hittade faktiskt lite grejer! Woho! Inget sådär jättespeciellt men bland annat ett par snygga jeansshorts.

Efter shoppingen satte vi oss på en restaurang och käkade paella med skaldjur. Riktigt gott! :) Det var nog det godaste vi har ätit här.

Nu ska jag ta och packa det sista och sedan sova. Imorgonbitti åker vi hem igen! Puss och godnatt ♥

81 Comments

Eveliina

Alla säger det men jag måste också! Du är så vacker Kenza! Ditt liv verkar värsta perfekt, du har så kul hela tiden! :D haha

Reply
Åsa

Du är sjukt bra på att blogga Kenza!
Trots att du åker iväg på dina resor uppdaterar du oss med intressanta berättelser från dina dagar! Du överger oss inte i första taget och med alla varierande inlägg du gör får du mig alltid på bra humör varje dag! =) TACK

Reply
hejsanhoppsan!

hej! en fråga bara :P har du slutat röka för har inte sett en bild då du röker på länge :P Älskar Bloggen! :D

Reply
Mia

Känns det inte konstigt när människor skriver till dig att dom älskar dig och ser dig som sin idol när du egentligen aldrig skriver personliga saker? Det blir liksom att dyrka en fiktiv person. Du skriver om hur du älskar dina vänner, pojkvän och familj..och sen är du jävligt snygg, du reser och har pengar men det ska räcka för att folk ska älska dig? Jag personligen tycker man måste känna en människa för såna uttalanden även om jag förstår att det menar på ett “idolsätt”, fast det är ju inte som att du gjort något speciellt för att vara en idol, som tex Blondinbella som vill peppa sina läsare, hon gör något utav sin publicitet. Du får inte missförstå nu, jag tycker av det du delar med av dig själv verkar vara en jätteskön person, men personligt känner man ju inte dig och det förstår jag ju att du inte vill det heller. Jag önskar dig all lycka! Puss!

Reply
Marwa

Hej Kenza!

Jag funderar på bjuda med min syster till Barcelona och behöver lite tips… Vilket hotell ska man bo på? Vilken strand? Och framför allt var ska man shoppa? Tacksam för svar!

/Marwa

Reply
Ida

Paella är gott! Minns att jag åt det när ajg var i Spanien för 100 år sedan :) Verkar som er resa har varit fin!

Reply
Anasara

Kenza varför följde inte din pojkvän Alex med er till Barcelona? Har ni gort slut eller?

Reply
Sheilaälskarkenza

Åhh vad härligt ni hade det! By the way, älskar din topp (vita) på andra bilden. Vart köpte du och hur mycket? Tack tack haha :-) Dina vänner är så söta! Älskar Dilay även fast jag inte känner henne lol var så fin så som pepparkaka haha du med :-)

Reply
Pontus

Usch då, skaldjur >.< Jag vill tycka om det så att jag kan smaka på Paella, men det går bara inte… Chokladen såg dock god ut :D.

Mvh
Pontus

Reply
Ida

ååå vilket fint linne du har! Snälla kan du inte berätta vart det kommer ifrån? blev heelt såld!

Reply
gime

HEJ KENZA! Du är min favoritbloggerska och du är för förjävla fin! Jag ska nämligen också till barcelona nu i höst och jag undrar om det är billigt där? Kan du ge något exempel elelr så? Det skulle betyda VÄLDIGT mycket om du kunde svara på den frågan, det skulle vara till STOR hjälp nu när jag ska dit. PUSSSSS!

Reply
Sanja

Hej Kenza! Måste bara fråga vart du har köpt din tröja, den tröjan som är på den andra och den tredje bilder? :) Ha det bra!

Reply
jennifer

hur mycket kostar dina utlandsresor på ett ungefär? eftersom att du alltid lyckas få med dig en eller flera vänner, vore kul att veta :)

Reply
nanna

du är ju helt underbart sjukt vacker kvinna! hahaa ;D snyggsnyggsnygg topp btw, hoppas du får en bra resa hem! kram

Reply
Veronica

kenza jag undrar om inte du kan ge dig åsikt och bäretta vad du tycker om Iluminati? Jag hade gärna velat se din åsikt. Hoppas man kan få läsa de någonstans!

Reply
Anasara

Asså Kenza man tror att du inte bryr dig om dina kommentarer, du svarar ju inte ens på frågorna dina fans har frågat?

Reply
Sophie

Måste bara säga att din blogg är bäst! Sen undrar jag var du har köpt dipp superduperfina linne? :)

Reply
nanna

svara på frågor kanske ? gör de lätt för dig, å skriv i ett inlägg till exempel varifrån din outfit är och så ;) dn blogg är grym

Reply
health

I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Studying this info So i am glad to express that I’ve a very just right uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much certainly will make certain to don’t forget this website and give it a look on a constant.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*