• header

Bye Barcelona

Nu rör vi oss hem till underbara Stockholm. Barcelona är en stad jag tycker att man bör besöka innan man dör, men en gång räcker nog för mig. Tack för 5 härliga dagar! ♥

153 Comments

isabelle

är tvungen att kommentera. jag var 17 när jag besökte barcelona första gången och redan DÅ älskade jag staden. var där i tre veckor! och jag hatar kulturella saker men shoppingen är underbar! och stränderna! så tror faktiskt du missat lite

Reply
kerstin

Synd att det inte var mer på själva Barcelona och dess sevärdheter.

Tips om billigt boende på Gotland 1 vecka under högsäsong nästa sommar. Ej tillåtet med pälsdjur.

Reply
Sophie

Något vi kompisar som tittar in i din blogg lägger märkte till är att varje gång du är utomlands är det endast en miljon bilder ur olika vinklar på dig i bikini.

Så var det inte förut, har du fått nån form av egofixering?
Du ÄR fin. Vore kul att se mer av staden!

Reply
staaajny

Hej Kenza! Jag har följt din blogg sen 2008 och jag tycker att den är superbra!
Fina bilder du har från barcelona! :)
Ha de bra!

//s

Reply
Forgman

Det finns väldigt många andra städer som jag hellre skulle besöka innan jag bokade biljett till Barcelona men om jag hade cashen så skulle jag åka dit så småningom. ;)

Reply
alicia

Hej :) jag undrar en sak. När du och dina vänner är ute och reser, betalar du då saker för dem? Till exempel när ni går och äter, eller kanske till och med flyg och hotellkostnader? Eller tycker du att det är fel? Tänkte eftersom du antagligen har mer pengar än dem.

Skulle vara jättekul om du svarade! :)

Reply
julia

alltså haha snälla ställ upp naken på bilder också, det där ser så slampigt ut. Herregud klart som fan du ökar dina läsare genom såna bilder. Och kissie med sina bröst, ni är så billiga, ingen självrespekt.

Reply
Pauline

Hej!

Jag undrar hur du resonerar när du tycker att det är okej att du som är känd får komma in på collage där det är 20års gräns när du är 19 men att det INTE är okej när mindre bloggare får betala 200kr för en biljett till bloggawards? Jag tycker att det är dubbelmoral, det passar sig att bli särbehandlad när du vill men inte annars?

MVH

Reply
jiss

Sophie: Haha, fan vad patetiskt sagt. Jag vet inte med dig med 90% under min solsemester spenderar jag i alla fall i bikini. Vill du se bilder på staden? Googla!

Reply
http://mishaas.blogg.se

ååh, förstår inte hur du klarar av att lämna underbara länder och inte få ångest när du kommer hem :P så är det alltid för mig iallafall :/

läs och kommentera min blogg allihopa! :D <3

Reply
Ñusha

Vad smörjer du dig in med på kroppen när du brukar sola? Jätte snällt om du svarar! Förresten du är jäääääääätte fiin:D.

Reply
Christie

Julia: Everyone wears a bikini on the beach – do you really think all those women are ‘slutty’ too? Grow up.

Kenza: Your trip looked great… wish I could travel as much as you do!! :)

Reply
Sanna

haha vafaaan, folk som klagar såhär: “åååh, keeenza, alltid när man tittar in i din blogg när du varit/är utomlands så ser man massa bilder på dig i bikini ur maaassa olika vinklar, wäääh wäääh wääääääääh” haha hur FAN orkar man gnälla över en sån sak? om jag hade varit lika het som kenza hade jag fan också spenderat mina dagar med att lägga upp såna bilder på mig själv.

Reply
chanel

vad synd att du kommer tillbaka till sånt dåligt väder här i sthlm :/ Men hoppas du har haft en bra resa :D

Reply
!

Det som har blivit lite tråkigt med din blogg är att du bara visar bilder på dig själv när du antingen “posar” eller fånar dig på stranden. Du ser verkligen jättebra ut, och det får du höra hela tiden, men du måste också förstå att dina läsare vill se mer av stället du befinner dig på.

Du får ju hundratals frågor om dina resor, och jag tror att många skulle bli besvarade om du bara kunde visa mer bilder på hur det faktiskt ser ut där, och inte bara på dig själv.

(Nu kommer du säga att folk tycker det är tråkigt att se en bild utan någon människa på, och ja, så kanske det är. Men du kan väl göra på som på Parc Guell-bilderna? Då är det båda du/dina kompisar på, PLUS att vi får se lite av själva Barcelona…. tänkt på det??)

Sorry för lång kommmentar.

Reply
O' Keane

Till Kenza: Så vidrigt med denna avundsjuka!! Så jäkla tråkigt att man inte kan vara snygg, framgångsrik och trevlig (som tjej!) utan att nån alltid ska klaga! Fortsätt vara den du är och var stolt! :) Kram

Reply
Malin

Verkar vara en härlig stad! :)

VILL DU HA MÅNGA LÄSARE TILLL DIN BLOGG?

GÅ IN OCH TÄVLA OM ATT VINNA EN LÄNK SÅ KANSKE DIN DRÖM BLIR SANN!

OLDPEPOLE.BLOGG.SE

Reply
amanda

hahaha, Sanna, jääävligt sant!
Jag var i Barcelona i för nån månad sen, bara över en dag dock, känns som vi missade tuuusen saker! Men men, jag är förälskad i Spanien! <333333333333333333333 plus några till, haha!
Hare bra! ;)

Reply
jn

Hoppas du har haft en bra resa, jag undrar om du skulle vilja ta kort på och i din garderod för att se hur du förvarar alla dina snygga kläder. skulle vara jätte kul! mvh jn

Reply
Michelin

Jag har skrivit om dig i min blogg.
Jag ställer därför då frågan till dig Kenza Aouiten:
hotar du verkligen att bojkotta Vekorevyns bloggtävling Blog Awards i septemberg med anledning av att bloggare med färre läsare tvingas betala 200 kronor för att gå på galan?
Det är alltså inte okey, anser Kenza Zouiten, om man nu får tro vad tidningarna skriver vill säga..
Jag ställer därför nu frågan direkt till Kenza och hoppas hon ger mig ett svar på vad hon anser om detta..
Vi får väl se om hon hör av sig till mig och berättar hur det verkligen ligger till.
Så att det inte bara är något gammalt tidnings-skvaller.
För dom ska man ju inte alltid lita på.
Ha en fortsatt fin sommar!
Kram // Michelin

Reply
Linn

vilka härliga bilder! :D skulle vilja åka dit någon gång. måste också säga att du är den vackraste som finns! kram

Reply
My

Men gud. Enligt er klagar man så fort man ger Kenza konstruktiv kritik och ber henne att ta bilder på själva stället som hon är & inte en massa “LOOK AT ME!” bilder. Man är avundsjuk om man inte tycker att hon är het och man måste hata henne om man inte håller med hennes åsikter.

Reply
Nickey

JÄTTEFÖRVÅNAD ATT DU INTE ÄR SÅDÄR SUPERIMPONERAD AV BARCELONA.. HUR KOMMER DET SIG? TRODDE VERKLIGEN DET SKULLE VARA NÅGOT FÖR DIG, SHOPPINGEN, MUSIKEN, UTELIVET, STRÄNDERNA MM.. SKUMT.. SÄRSKILT SHOPPINGEN ÄR SJUKT GRYM.. BERSKHA, STRADIVARIUS OCH ALLA ANDRA SPANSKA GODINGAR :)

Reply
michaela

jag har alltid velat åka dit, ska nog ta och åka dit när jag fyller 18. Vore härligt att åka med ett tjejgäng!

läs bloggen !

Reply
The Green Book

Hur många länder har du besökt? :)

Antar att du inte läser dina kommentarer själv, men om någon ser detta: gå gärna in på min blogg och klicka på “ett klick för skogen”. Jag tjänar inget själv på det, men svenska gammelskogar kan räddas från avverkning med er hjälp, alldeles gratis.

Reply
Lina

oj, shit!!
förlåt Kenza!!!!! :(
jag har glömt att kolla din blogg på 2 dagar :'(
FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT! <3
fin fina bilder! :)

Reply
Amanda

nästa gång kanske du kan åka till valencia?
det ligger oxå i spanien och där finns dom godaste
paella :) det skulle vara kul att läsa om dinresa där <3

Reply
Sara SB-stylist

Fan älskar din blogg!! Du är SJUKT SNYGG ! Stå på dig !

Checka de här me:

Kan ni hjälpa mig!!! Jag försöker få min DRÖMKILLE! DEDE!
Han kan inte ens ha bilder längre för tjejer är helt kära i han och stalkar honom till fotbollsmatcherna!!

Skriv i inlägget “Dede dissar Sara Bill” att han borde ge mig en ANDRA CHANS!!!

Help me out!!!!! Han är helt OTROLIGT VACKER och finns ingen som han!
Helt OBESKRIVLIG KILLE!<3 DEDE!

http://www.dedeprivat.blogg.se

Reply
kajsa

Blev riktigt sugen på att åka dit också, flyttar dock till London om 2 veckor så kanske får nöja mig med det äventyret ett tag.. Men vore inte fel med en weekend i Barcelona, någon som vet hur länge det är varmt där? Kram

Reply
sofia

Keenzaaa :D<3 som jag såg en text för ett litet tag sen var inte ledsen för att det är över var glad att det hände istället hihi tyckte jag var lite bra ;)<3
kram kram btw du verkar vara en riktigt härlig person :)<3
Hoppas du e det !!så du inte kör en kissie grej eller vad man nu ska säga haha kram kram

Reply
Laura

Hej Kenza!
Jag har hela tiden undrat.. Var tog din piercing vägen? Den du hade i naveln. Har för mig att du har haft det innan och om du har det så undrar jag om du har ärr nu efteråt?

kram

Reply
D ♥ M I E S

När jag var i Barcelona i juli blev jag helt förälskad och åker gärna dit igen :D <3 Hahah :)

Men vad brun du är kvinna, som en liten pepperkaka! :)

Reply
sara

Håller faktiskt med om att det är tråkigt och se dig ligga på en strand och steka! du är jätte fin och så men tycker faktiskt att du kan variera dina bilder lite.. det börjar bli tråkigt!

Reply
sara

eller jag skoja bara.. du har ju faktiskt lagt in lite andra bilder! fortsätt så :) <3

Reply
despina

men snälla, alla behöver inte älska Barcelona. Jag har själv vart där och jag var inte heller jätteimpad. Men det beror ju på vad man själv gillar. Sluta klaga på Kenza för att hon inte gillar staden och acceptera det istället. Hela världen kan inte dela samma åsikter som er.

Reply
Evve

Hmm.. Okej, vi vet hur du ser ut i bikini nu :) Vore kul om du kunde visa lite från hotellet/ staden m.m. Alla kanske inte älskar din kropp lika mycket du själv.. :P

Reply
Emma

Despina: Nä, det är klart att Kenza inte behöver gilla Barcelona, man kan inte ha samma åsikter om allt. Men, det enda Kenza gör, oavsett om det är Kreta, Spanine, Thailand, är att ligga och sola på en strand. Och jag tror det är de folk stör sig på. Att hon dissar en stad som hon inte ens uplever, strand som strand.

Reply
agnes

ångrar du någonsin att du döpte din hund till armani? Känns det inte lite fjortisaktigt nu när du vuxit upp lite ?:)

Reply
Despina

@ Emma!
Jag kan inte svara på det men jag tror ändå att Kenza inte tar upp hela sitt liv i bloggen. Hon kanske gör saker som hon inte tar upp. Men iaf jag tyckte hon hade bilder från den dagen hon turistade runt. Det viktigaste kanske för Kenza och även flr mig när jag är utomlands är att träffa människor från olika kulturer. Kanske också så Kenza är? Tycker ändå vissa är lite för hårda mot henne. Det är hennes liv och låt henne leva det som hon vill.

Reply
rebecca

min pojkvän är där just nu med hans familj och ska vara där en vecka till. snacka om att jag är lagom avundsjuk!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*