• header

Mobilblogg- back in Stockholm

Tillbaka i regniga Stockholm efter en lång resa. Flyget var försenat och sedan fick vi vänta på våra väskor i en evighet. Var på dåligt humör men nu är jag glad igen. Min älskling stod och väntade på mig när jag kom! :)

Det blir en bloggfri kväll för jag vill bara mysa med min pojkvän och Mani som jag har saknat så mycket! Ha en fin kväll!

181 Comments

Evelina

Bloggfria kvällar (och hela dagar!) förtjänar du verkligen! Tack för en jättebra blogg!:)

Reply
johanna

Kenza, jag är seriöst förbannad på dig. Du fick ju en komentar från någon som babblade på om kulturen och musseumet i barcelona? Jag tycker ditt svar till den personen var skitotrevligt. Inte för att jag väntade mig att du skulle orka vara den trevliga människan du alltid utger dig för att vara. Jag har komenterat dinblogg innan, dissat dig, så jag tror du är förbannad på mig med. Men ändå. Fler tappar respekten för dig vettu.

Reply
Julia

Åh, önskar jag kunde passa i såna glasögon. Gillar dem, men de passar som otur inte mitt huvud. Blä!

Reply
Sofie

Måste bara säga att jag stod bredvid dig när du kollade på böcker på arlanda, och sen höll jag i en tidning där du var på framsidan, tror du såg det också! ;)

Reply
Izabella

Vad har du för storlek och siffra på dina converse skulle bli glad ifall du kunde svara ;)

Reply
m.

heeej kennzii :D
den måste vara otroligt härligt att kunna resa och se hela världen. Är det nått ställe du inte har varit som du gärna skulle vilja se?
puss&kram

Reply
Malin

Hur många gånger har du varit utomlands nu detta året? :) verkar alla vara toppen resor i alla fall :)

Reply
Marina Kourkis!

Heej kenza, Det var säkert jobbigt på flygplatsen:/.
Men kolla gärnna in min blogg allt är om fasifion jag älskar mode och jag har börjat blogga om mode och olika saker kolla gärnna in min blogg:) // XoXo Marina Kourkis!

Reply
Hiba

Skönt att du e tillbaka!
Skulle bara fråga en fråga.

Vad andvänder du för smink?
Hur sminkar du dig?

Tacksam för svar.
KRAMAR <3

Reply
Abby

Hej Kenza :) Fett coolt, jag visste nt att du var medlem på bloggtrafik.nu så man kunde läsa din blogg här :o Jag hade faktiskt tänkt läsa din blogg idag men glömde, tur att bloggtrafik.nu kunde påminna mig;)

Reply
Maria

Regnigt? Du bor på sveriges baksida vettu! Här är de strålande sol och jag har stekt vid havet hela dagen!

Reply
Felicia

Jag har lite funderingar på att göra en tatuering mellan skulderbladen, och du har ju en där så jag undrar lite om det gör ont där?

Reply
Inga S.

Aaah stackarn. :( Men nu ar allting just fabulous. That’s good to hear.

Du, dina solglasogon…dom ar ursnygga. I want a pair real bad. :) I’m sorry, men var kopte du dom? Vad for marke, artikel #, please?

Tack!

xoxo

Reply
jess

Och varför har du solglasögon när det regnar? Coolt eller? Nån sol var det ju knappast.

Reply
Pontus

Det var synd att inte Barcelona var så episkt som du kanske hade hoppats (syftar till din kommentar om att ett besök räcker från din sida), men det måste ändå varit skönt att komma iväg en sista gång innan hösten drar igång.

Hoppas ni får en trevlig kväll tillsammans i lugn och ro! :)

Mvh
Pontus

Reply
LISOU

Gud vad äckliga kommentarer vissa skriver, man blir ju förbannad även fast man inte borde bli det. Vad är det för fel på er? Avundsjuka som smyger omkring här antar jag.

Bara för att hon vill vara hemma med sin pojkvän ikväll, som hon inte träffat på ungefär en vecka, så är hon en sån tjej som väljer sin pojkvän framför sina vänner.

VI, om några, borde ju också veta hur mycket hon älskar sina vänner och att hon inte alls väljer en kille framför sina vänner. Herregud. Att ni orkar!!!!

Reply
FAAKIE - WWW.FAAKIES.BLOGG.SE

Skönt att ha dig tillbaka i Sverige och veta att du är på säker mark (skämt å sido). Hoppas du haft en bra semester och om jag inte har fel kommer du säkert fara utomlands snart igen. Och då är min stora fråga, vart bär det vägen då?

Följt din blogg nu i två år och besökt den varje dag, och måste säga att det är sjukt kul att följa upp ditt liv och din vardag. Du är vacker och du har allt, många som ser upp till dig dessutom. Du är en bra förebild med andra ord.

Keep up the good work Kenza.
Många hälsningar från Kristianstad
FAAKIE

http://WWW.FAAKIES.BLOGG.SE

Reply
nora

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Reply
Magdalena

Önskar dig all lycka. Du är en bra människa! Sluta aldrig bjuda på dig själv. Stäng aldrig ner bloggen. För den gör min dag!!

Reply
DU MÅÅÅSTE TITTA PÅ DETTTA KENZAAA!!!! :o

antar att du kanske inte änns kommer titta på denna komentar men ändå .. jag har en blogg och haft i 7 månader ungefär troja, jag tycker att min blogg förkänar lite mer läsare och skulle tycka det va jätte snällt om du “reklamera” den på din blogg.. jag känner att du är rätt person åh fråga, för kissie skulle ignorerat, paow skulle nog ignorerat, kanske foki med? men du verkar som en jätte snäll person. jag läser din blogg minst 2 ggr om dan och det skulle väl kunna va det minsta du skulle kunna göra för en läsare? ;) <3 / kram linnea <3 (bloggen: liineeaandersson.blogg.se) <3

Reply
Linda

Svar till Anna: Vadå väljer sin pojkvän framför vänner, hon har ju varit i Barcelona en vecka med sina vänner, utan pojkvännen! Jag tycker hon verkar vara med sina vänner hela tiden, vet dock inte om pojkvännen är med ut & festar eller om han bara inte vill vara med på bild, men.. Kenza verkar då inte prioritera bort sina vänner!
Du menar väl inte att DU anser dig vara hennes vän, eller vi andra läsare?? De som följer ens blogg blir inte automatiskt ens vänner!

Reply
iThiger

Och järnspikar vad det regnade & blixtrade igår kväll här i Bromma! Mysigt.. haha! Det positiva med så mycket regn är ju att el-priserna går ner för dom med ett fast elpris.. lr var det för dom med rörligt? hmm.. kommer inte ihåg just nu : )

Jo jag vet.. det låter lite lurigt men vatten är ju (tyvärr) en handelsvara och påverkas av tillgång & efterfrågan. Sen blir det ju såååååå grööööööönt & vackert i naturen. Och nu något helt annat : ^ )

An engineer was crossing a road one day when a frog called out to him and said, “If you kiss me, I’ll turn into a beautiful princess.”

He bent over, picked up the frog and put it in his pocket.

The frog spoke up again and said, “If you kiss me and turn me back into a beautiful princess, I will stay with you for one week.” The engineer took the frog out of his pocket, smiled at it and returned it to the pocket.

The frog then cried out, “If you kiss me and turn me back into a princess, I’ll stay with you and do ANYTHING you want.” Again the engineer took the frog out, smiled at it and put it back into his pocket.

Finally, the frog asked, “What is the matter? I’ve told you I’m a beautiful princess, that I’ll stay with you for a week and do anything you want. Why won’t you kiss me?” The engineer said, “Look I’m an engineer. I don’t have time for a girlfriend, but a talking frog, now that’s cool.”

Må bäst!

Reply
jessica

Ush,tråkigt. :( Men man får väll se fram emot hösten på något positivt sätt,det ser iaf ut som att ni haft en riktig toppen semester! That´s we like!

Reply
Evve

Vet du vad du är? En bortskämd, respektlös, oförskämd supande bitch som inte har ett SKVATT innanför pannbenet. Jag gillade dig i början, men har tappat ALL respekt för dig. Du är otrevlig och spydig.

Reply
carolinakarlsson

Hej, jag har några frågor angående dina tatueringar.

1. Vart gjorde du dom (vilken studie).
2. Var det någon åldersgräns, isåfall hur gammal var man tvungen att vara?

Jag skulle vara väldigt tacksam för svar, skulle nämligen vilja tatuera in något som står för min pappa i nacken eftersom att han gick bort för tre månader sedan. Men eftersom att jag inte är arton år än så är det ganska svårt att hitta studier som inte har någon åldersgräns…

Tack på förhand! :)

Reply
JESSICA

du borde börja blogga lite mer det är så tråkigt att gå in och så har det inte hänt nåt lixom,men btw fiiiiiiiiiiiin!:d(l)

Reply
louise

Orka klaga på att vissa från betala 200 kr för Blog Awards? Finns det större problem i världen eller? Folk kanske kan hoppa över en av alla otaliga fikor och lunch-dates på stan så är problemet löst?

Reply
Amanda

Förlåt, men ibland kan inte allt serveras på silverfat. Gillar verkligen dig och din blogg (har läst den sedan början), men på den senaste tiden har du blivit en aning ytlig..

Reply
Kenza FOR THE WIN!

Ha det så skönt, det var jättefina bilder från Barcelona!
Vetdu vad jag tycker? Att Aleks liknar Taylor Lautner lite på vissa bilder, och det ska verkligen tas positivt höhö!;)

Reply
varpu

Hi! :) jag gillar din blogg! :)

men… Whats the model of your sunglass? sorry that i didn´t know how to right that in svedish… :/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*