• header

Efterlyser lägenhet igen

Jag frågade här förut om en lägenhet till två av mina nära. De fick tag på en men det sket sig alldeles nyss och det börjar bli bråttom.

Om det är någon som ska eller känner någon som ska hyra ut sin 2a i Sthlm från och med september (minst 1 år)- maila mig!! [email protected]

Tack ♥

58 Comments

J

Blocket is the place to be!
Där finns det mesta för lägenheter etc. Fast det är dyrt!
Lycka till!

Reply
amanda

Hej kenza jag älskar din blogg :D Har sett än tvåa i stockholm för ca 4000 i månaden kolla på fastighetsbyrån.se

Reply
Veronica

Tyvärr har jag ingen lgh :P
MEN, hur får man en blogg som slutar på .se eller .nu isf blogg.se ? :)

Reply
Mari

Nej shit vilka snygga saker du kom över på festen i Barcelona :). Sådant borde finnas här också… köp en drink och få något tillbaka..ett grymt koncept :D

Reply
Kiba

Åh, så ska dina kompisar skaffa lägenhet med,
Schyst!
Letar efter lägenhet med, fast i Kristianstad! :D

Reply
maria

snälla fina söta du, vilket hotell bodde ni på i Barcelona? Jag ska ner nästa vecka och vet inte vilket hotell jag ska ta?

Kan du ge tips?
ska man bo nära city?

Jag har aldrig vart där så jag skulle vara sjukt tacksam för din hjälp!

kram Maria

Reply
Michelin

Oh kan man via din blogg kanske få tag i en lägenhet i Sthlm? Okey jag skulle vilja flytta tillbaka hem igen till Södermalm och jag och min man vill ha en tvåa, så …………………

Reply
Malin

Hej Kenza!

Vad kan man ha för kläder till dina nya skor? Dom du har på bild en bit ner, dom är så snygga och jag köpte dom nyss men vet inte vad jag kan ha till..

Snälla hjälp mig :)

Kram

Reply
已知 Mohammed☆ Al-debis

Hej Kenza ^.^
Ska vi följa varandra via bloglovin?
Kan du snälla följa min för jag blir glad när någon kändis följer min blogg.

Jag har följt din blogg för 3 veckor sedan eller mer tror jag<3
Kan du följa min, och kommentera gärna i min blogg, snälla<3 hehehe

Reply
Nathalie

fan dina jävla kompisar ska väl fan kämpa till sig lägenheter som resten av befolkningen gör!!! Blir så förbannad på att du dom ska ha lättare att fixa nåt för att du driver en jävla blogg, fyfan säger jag bara. Vi studenter som stått i kö aslänge och äntligen fått lägenhet då? Och du ska göra så dina vänner får lättare till boende. Så sjukt jävla dåligt.

Reply
Kristina

Sjukt snällt att hjälpa!
Du är min idol, :o haha, inte för att du hjälper att hitta en lägenhet haha, men du fattar :p

Reply
Nathalie

Förresten, du kanske ska göra en hel annonssida till dina efterblivna vänner? Dom verkar ju inte kunna klara att fixa boende själva.

Reply
Lotta

Hejsan, jag har inte en lägenhet, men jag har en fråga:
Jag kikade bakåt i din blogg och såg att du har en Miu Miu väska,frågan är om du använder den mera, tkr inte jag har sett den på länge

Reply
Liza

Hej. Nej jag vet ingen lägenhet men om du skulle få fler än ett förslag får du gärna höra av dig. Jag bor i Linköping och har fått ett jobb i Stockholm som börjar om en vecka så det är lite panik. Så det voreväldigt snällt att meddela om du får fler svar :)

Reply
Evelina&Pandu

hej :D
Vi ville bara fråga när du ska ha en läsarträff? :) kan inte du skriva det på bloggen? Vi älskar din blogg!!! mvh / Pandu och Evelina

Reply
Linnéa

De kan testa att lägga ut en annons på blocket där de söker boende. Jag gjorde det för ungefär en vecka sedan, där jag sökte boende i Göteborg ganska omgående (eftersom jag har fått jobb), och jag har fått jättemånga fina erbjudanden. Det går ganska fort, så.. Göre! Gööö-re!

Reply
anna

utnyttja dina läsare lite till gumman! tror de flesta fattar det nu, därför du inte har fått fler kommentarer och det här är den första! suck on that bitch

Reply
Anne

WOW! People actually are thinking bad of you because you are “using” your blog and readers to find an apartment to your friends (they should strugle like everyone else i red). I was sreally fighting to get an apartment in Gotheburg for 1,5 and I wish somebody would have helped me like this in citys where it is so hard to get a long term contract. This is TRULY very thoughtful and helpful of you. Wish all the best and hope your friends will find an good apartment!

Reply
Sandra

(” Hej jag heter kenza och jag är precis som alla andra icke bloggande tjejer (jag lovar!!!), jag är inte egoistisk för att jag är en storbloggare och skäms inte för att prutta bland mina vänner, bajs är min humor hehe och jag är söt, ring mig”).

Hej.(detta inlägg kommer låta som avundsjuka, men jag behöver spy ut det)
Jag Tycker att det är fult vilka fördelar du och dina annhöriga har endast för att du driver en jävla blogg där du barapratar om mode och om att du tycker bajs är roligt .
Dina vänner kan väl leta lägenhet själva som alla andra får göra? lära sig att ta tag i något själv? Eller som när du ville ha en klänning och den är slut i butik så skriver du det i bloggen och vips får du hem det gratis från en snäll liten läsare. Har du funderat på hur du ska kunna ta tag i saker själv när bloggvärlden är ute? för känns som att du är för insöad i den, du har ju inte ens en utbildning utan din blogg har tagit dig till dina nuvarande jobb också. Slutligen – har du aldrig övervägt att skriva vettiga saker i bloggen också eftersom du är en förebild till så många ( du var till mig) och att du når ut till så många? man skulle inte bara ta dig så ytligt då.

Reply
Sarah

Jag förstår verkligen inte varför folk klagar över att hon frågar på detta vis. Jag tycker att det är riktigt smart! Bostadsmarknaden är väldigt tuff i Stockholm och har man kontakter så är det klart att man ska använda sig av dem. Tycker ni att det är fel att man använder sig av släkt och vänner (ingen blogg) för att få arbete eller bostad då med? Det är ju inte alla som har dessa kontakter heller, så det är samma princip. Livet är inte helt millimeter rättvist, lev med det!

Reply
my ass

Va fan du kan väl be dina b dina vänner att hitta något själv!!
Du åker på resor flera ggr i månaden, d kostar ju fan flera tusen, men fan ahr du inte råd att hjälpa dina vänner, kan du ens plannera din jälva ekonomi, eller vill du bara ha pengar??
Du som e egen företagare, o har många kontkter, kan väl ordna det själv, varför utnytjar du läsare i allt, din blogg börjar suga för nu börjar “the real kenzak komma fram”

tur att du har företag du driver för din blogg kommer inte hålla så länge.

Reply
Sandra Fagerberg

Men Jisses kan alla negativa människor bara chilla eller!? xD Varför all denna negativitet?! Det är bara fint av henne att försöka hjälpa hennes vänner så gott hon kan=) Och ofta ni inte skulle, om det var ni som hade en stor blogg och vänner som behöver hjälp,använda er av bloggen?! Haha!
Sluta lägg energi på negativa kommentarer! Har ni inget snällt att säga så säg inget alls..tycker jag=)

Du är verkligen en inspirationskälla Kenza, verkar vara en otroligt snäll och omtänksam tjej, som alltid är posotiv och glad! Keep it up:) Kram på Dig!:)

Reply
LucyMoran

Jag är så trött på att “kändisar” tydligen ska stå tillbaka och hela tiden vara behöva vara på sin vakt för att inte verka som om de får saker andra inte får.

Bara för att man är känd ska man inte få MINDRE rättigheter än andra. Alla ska ha SAMMA rättigheter – vilken tex. är att göra sitt bästa för att hjälpa sina vänner. Om du är avundsjuk på att Kenza kanske hittar en lägenhet fortare än andra – skaffa då själv en blogg med 140 000 läsare.

Reply
LISOU

Jag tycker det är jättefint av dig att du vill hjälpa din vänner och skriva ut det i bloggen såhär. Har man kontakter osv. så ska man ju använda dom, helt klart! Förstår inte varför alla blir så himla jävla arga bara för att du är en snäll vän och vill hjälpa dina vänner så mycket du bara kan. Det är ju sjukt. Jag skulle gjort precis likadant som du har gjort nu :) Om det vore så att jag kunde, haha!

Reply
mirjam

Det var väldigt snällt av dig Kenza. Önskar jag kunde hjälpa mina vänner lika mycket som du hjälper dina. Jaja, det är som det är :-) i alla fall väldigt omtänksamt av dig. kram

+ bry dig inte om alla som är avundsjuka på dig kenza, du är bäst!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*