• header

@ Långholmsparken

Jag hade en jäkligt kul kväll igår! Struntade i tvätten (fan, den måste jag ta itu med nu) och drog på konsert med min pojkvän och hans vänner istället. Först drack vi lite öl och sedan drog vi till Långholmsparken där Winnerbäck spelade. Det var grymt! Och väldigt lerigt. Jag tycker synd om alla som kom i typ vita Converse, hehe..

Vi drack öl & vin, hoppade, dansade och skrattade åt några som sa åt oss att vara lite tysta för att vi jublade (hallå? vi var på konsert?! då ska ni testa att gå på en Tokio Hotel-konsert, där skriker alla under exakt hela konserten, haha!)

Kvällens finaste var Om du lämnade mig nu. ♥

Lite bilder från igår! Min kära pojkvän kan inte vara normal på bilder ibland… ;-) Sista bilden är jag och ett gäng glada läsare som jag träffade på precis när jag skulle sätta mig och kissa, haha! :D

108 Comments

..

Hej är nyss på väg att beställa din biker jacket 3 och undrar vilken storlek har du? för ska nog ta en storlek större och om du skulle kunna hjälpa mig med det eftersom du nog vet bäst.

Kenzas svar: Om du vill att den ska sitta tight så ta en storlek mindre! Min har jag fått nedsydd till en 32a.. Kramar

Reply
veronica

Hej!

Jag tycker ditt hår är jätte fint men jag undrar en sak, är det alltid lokigt av sig själv är fixar du håret sådär varje dag? :) undrar bara eftersom ditt hår alltid ser ut så på alla bilder :)
Puss!

Reply
maja

HAHA, det var jag som slet tag i dig precis när du skulle gå in. Satt ner på marken och såg bara de snyggaste skorna någonsin och var tvungen att veta var de kom ifrån. Sen bha “jaha oj kenza, hennes blogg som jag läste varje dag för ett år sen”.

Reply
v

Ser ut som du hade riktigt kul! :) Själv såg jag winnerbäck på peace and love i borlänge för några år sen och han slår dom flesta live. :D

Reply
anna

åh fyfan vad härligt, lars winnerbäck konsert är ju det BÄSTA som finns! jag hade också tänk gå på winnerbäck i sommar men hade inte råd sen ändå, så typsikt.. och ja, visst är om du lämnar mig nu så otroligt fin! :)

Reply
ANNIKA

Hej. Kolla gärna in min blogg. för att se min tatuering som jag tatuera för ett tag sen.

jag vill veta vad du tycker om den? :)

hoppas du får en bra dag. kram

Reply
Pontus

Haha ;D Vilken timing dina fans hade :P. Man kan nästan ana att de kom olägligt när man ser ditt ansiktsuttryck ^^

Mvh
Pontus

Reply
Emmy!

Hej Kenza! Du snackar ju inte lika mycket om Tokio Hotel som du gjorde innan? Har du tröttnat på dom eller lyssnar du på dom lika mycket som förr, berätta! Evigt tacksam för svar! Kram :)

/ Emmy

Reply
Christine

Kenza! Jag har designat ett par sjukt snygga örhängen som jag vet skulle passa dig! Hur går jag tillväga för att skicka dig ett par? :)
/Christine

Reply
Micho

kenziz, vet att du ibland brukar svara på kommentarer. Har varit så nyfiken när jag sett bilder på dig och din kille. Du är runt 170 har jag för mig, när du står brevid din kille så är han typ ett halvt huvud längre än dig. Är han två meter eller runt 190?

Reply
Elin

Det är tråkit när man är den enda som vill släppa loss. Jag var på en Rix FM-festaval men de var typ bara de som var längst fram somskrek och så, och det var bara när Eric Saade och Erik Grönvall sjöng.
Inte alls lika kul som TH-konserten i Stockholm. Där kunde man vara sig själv och skrika när man ville utan att alla glodde på en.
Fan (ursäkta) vad jag längtar tillbaka!!!

Reply
Miranda

hoppas du inte skräpade ner nått, jag ver nämligen där och städade där efter er.. ;)

Reply
johanna

Vi var där i söndags och det var vår tredje konsert. Så sjuuuuukt jävla bra! Speciellt Ingen soldat :)

Reply
malin

Alltså jag fattar inte hur sjukt vacker en människa kan va. Du är så otroligt fin. Du har så fina ögon och leende. Jag önskar att jag såg ut som dig.. ;)

Reply
Linda

åh jag var också där :D så hilma bra! jag såg tjejerna som är med på sista bilden men jag såg inte dig, tråkigt :( men underbar kväll igår ändå :D

Reply
Anders

hahahahha hatar folk som säger till en att vara tysta, har hänt mig på Lars Winnerbäck oxå, och att jag skulle stå stilla på min plats, “hallå, man har stå plats för att man inte vill ha en egen plats” haha, idioter som aldrig varit på konsert innan

Reply
Vilma

Haha, ja dom varnade på Lasses fanhemsida att det skulle vara lite leriggt på konsertområdet! x)
Min favoritlåt under denna turné var nog Ingen Soldat eller någon av dom han sjöng solo ibörjan. Ingen soldat var så coolt när den där “elektriska kören” kom fram! Om du lämnade mig nu är galet bra och Anna Stadling och Lasses röster går å bra ihop, fast orginalet med Miss Li är nog ändå ett gnutta bättre ;D <3

Reply
EVELINA

Haha folk brukar be mig och min kompis att lugna ner oss när vi ser Kent. Men vadå, man är ju på konsert!

Bra att du hade roligt :)

Reply
Johanna

hahah på tokio hotel konserten i sthlm var det några idioter framför mig (stod nästan längst fram.) som mitt under konserten vänder sig om och bah: sluta skrika!! Själv stod jag bara där och dog av garv och bah: vadå? så alla andra tusen här inne får skrika hur högt dom vill men jag ska stå och hålla käften eller? Sen så pressade jag mig förbi dom och sen försvann dom typ :S så sjukt haha

Reply
Zee

Tja, de som går på Winnerbäck vill nog faktiskt höra musiken, istället för en massa skrikande fjortisar

Reply
ELIN

jag var på winnerbäcks premiärspelning i linköping. och det var grymt, underbart, härligt, mysigt, bäst! helt bäst! hoppas du hade det lika roligt som jag hade den kvällen :)

Reply
Moa Melinder

Haha, jag var under helgen på Stora Skuggan på sonisphere, där såg det också ut sådär som på Lasses spelning, och ja, smart som jag är, så hade jag naturligtvis vita converse..

Reply
Petra

Haha, erkänner att jag inte är din mest trogna läsare och därför var det extra kul se min kära kusin (Nicklas/Alucard) på bild! ;)

Reply
Madeleine

Gud vad mysigt det ser ut. Tänkte även påpeka att jag tycker att din käre pojkvän är slående lik Clark Kent. Vet inte om han fått höra det tidigare men det är otroligt likt faktiskt :D hehe.

Reply
julia!

ÅH ÄLSKADE LASSE=)

Sånt är SÅ störande, när jag var på honom i höstas så var det en kanske 25årig tjej som sa till oss “sluta sjung, jag vill höra lasse och inte alla andra”

då kände man verkligen, alltså snälla människa vi är på en konsert, det är precis såhär det ska va!! gah, såååå jobbigt!

Reply
fiffsan

Fan vad söta du och din kille är ihop! :D haha

och du har så sjukt fint hår! Kram!

Reply
Amanda

Åh, jag köade 8 timmar för Winnerbäck här hemma i Linköping den åttonde juli. Vädret var fint som tur var, och humöret var på topp. Jag grät och grät och sjöng med i låtarna, trots gråten i halsen. Det var den bästa dagen i hela mitt liv, och efter båda konserterna jag varit på med fina Lars, så har jag haft drömmar om honom, och hoppats på att varenda rödhårig person är Lars. Ganska galet, haha. Lars Winnerbäck är en av mina livräddare tror jag. Eller jag vet. Kent räddar mig också i alla situationer. Vet inte vad jag skulle göra utan deras andetag.

Reply
sandra

Hörrödu Kenza, din kille påminner ju lite om Cash Warren (Jessica Albas kille) … i vissa moment sådär :)

Reply
Palle

Ååh. Jag vill också se lasse! Du är nog den första människan som lyckas se awesome ut på en konsert :P

Reply
Jossan

Kollade på honom för ett tag sedan regnade hela kvällen stod i 2 timmar och väntade på att han skulle börja! haha men Lasse är lätt värt det! :D

Reply
Lina

Hej du jag sörjer verkligen med dina stövlar men jag undra var du har köpt din underbara klänning?:D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*