• header

Någon ska alltid klaga…

Skriver jag om att det är fel med minkfarmar där minkarna lider, ja då är jag dum i huvudet som inte istället bryr mig om människorna som har det svårt pga fattigdom, naturkatastrofer m.m. Uppmanar jag mina läsare att bli världsföräldrar precis som jag och hjälpa barn i fattiga länder eller stödja Rädda barnen vid katastrofer, ja då är jag dum i huvudet som inte tänker på människorna i mitt eget land i första hand. Alltid ska det finnas något att klaga på, haha! Det är verkligen skrattretande. Men jag antar att man aldrig kan göra alla nöjda. Och tur det, för jag har tamejfan bättre saker för mig.

Nu lämnar jag datorn och hänger med min bästa vän istället! Jag har lite glass i frysen och det var länge sedan vi spelade Alfapet. Låter som en grym kväll ;-)

Imorgon ska vi filma lite med showen samt käka middag och planera mer inför alla inspelningar. Spännande! ♥

Bjuder på en söt bild för att lätta upp stämningen lite, tihihi 

322 Comments

Jenni

Det är ju ganska svårt att tillfredställa alla, man ska ägna sig åt sånt som man SJÄLV tycker är viktigt, det finns ju dom som bara klagar men gör inget själva, det är dumt tycker jag.

Reply
Emelie

Go Kenza! Alltid något som är fel kan jag tänka mig :P men jag tycker du ska stödja det du vill stödja :D Man kan inte göra allt, men man kan göra något :)
Kram!

Reply
Aish

Tänk dig vegetariener som ser det du hade skrivit, det är typ som att någon soldat ska säga, vi kan döda dem och äta dem och ha på oss människans skinn, men bara de har levt under goda omständigheter…

Så dubbelmoral är det ju till viss del,

svara gärna!

Reply
LINN, 13 år.

du är en av dom få bloggarna som visar i bloggen att du bryr sig om vad som händer runt dig, varför ska de alltid vara nån som ska klaga??

Reply
Angelica

Ja det är lite konstigt, bara för att man berättar om en sak betyder det ju inte att man inte bryr sig om annat också och gör nått för att hjälpa, lite synd om de som skrev så för de verkar uppenbarligen bara kunna ta tag i en sak i taget och det är ju rätt så tragiskt.

Reply
Helen

Du ska fan inte bry dig om vad folk tycker o tänker! Fattar att det är skitsvårt att inte bry sej med tanke på hur många som läser och kommenterar. Folk ska alltid hitta fel och de ser aldrig de bra saker man gör.
Har följt din blogg sen du var tillsammans med han Anthony eller vad han hette och jag tycker du verkar vara en helt underbar tjej, så skit i vad folk tycker för jävla skit! Ha de gott haj

Reply
emma/oldbabydoll

Håller med om att det alltid finns saker att klaga på för vissa, jag tycker att det var ett jättebra inlägg och det skitbra och inspirerande att du bryr dej så mycket :)

Reply
emmapemma

Hej Kenza! Tycker fan det är gött att du säger vad du tycker! Och det med minkfarmarna är väl inte dubbelmoral, att skinnjackorna görs av slaktskinn är väl jättebra.. hade du varit vegeterian hade det varit en annan grej! Och även fast du inte “väljer block” så är jag glad att du inte propagerar för egohögern som alla andra bloggare. Visst att det rimmar bättre med alliansen när man som du är egen företagare, men som du säger är vi fler i Sverige. O skola omsorg o vård blir alltid lidande när alliansen ska sänka skatten… Ialla fall så tycker jag du ska stå på dig! Många sitter bakom dataskärmen o snackar så jävla mycket skit för att de är fega o anonyma.. You go girl! KRAM

Reply
Sofia

nejmen, hur kan du ha mage till att gå och äta glass när barnen i Afrika svälter och minkarna lider?????
;p : Pp :P

Reply
Magda

Vad gullig bild på dig! :)
Strunta i kommentarerna!
Du bryr dig i alla fall om
vad som händer runt omkring! ;)

Reply
Danielle

Alltså det var ju för du bär päl/skinn whatever och canada goose jacka själv satt du ska ju egentligen inte uttala dig om sånt! annar gillar jag din blogg :)

Reply
ulrika

Tyckte det var så bra att du skrev det där med att det finns andra i landet också och inte bara än själv.
Trodde du var som alla andra moderat-bloggerskor , som bara värnar för moderaterna, (men då är det ingen som klagar) ;)
men så fel man kan ha ! jag tycker bara om dig mer och mer. Fan, mer bloggare skulle vara som du!

Ha en bra dag!

Reply
Clara

Sjukt bra att du tar upp det där med minkarna överhuvudtaget ! För ett tag sen skrev du om Haiti och Unicef tror jag det var, då skickade jag in 50 spänn direkt ! Blev lite inspirerad kan man säga!
Kraam!

Reply
Emma

Jag tycker att det är bra du tog upp minkfarmerna, MEN är inte Jofama by Kenza äkta skinn?
Är inte det lite dubbelmoral?

Reply
Amanda

jag håller med, men det finns
alltid nån som aldrig blir nöjd,
jag tycker att det e jätte bra bara att
du bryr dig om minkarna, och du e så
himla bra och det e bara att strunta i dom
låt dom vara sura, man e vääl inget helgon :)

Reply
Anna-Sara

Bry dig inte :) De måste ju ha fruktansvärt lite att göra för att sitta och tänka ut allt negativt de kan komma på.. Vilket tråkigt liv de måste ha :) Kram

Reply
Malin

Alltid noen som vil provosere litt:) Du er ei nydelig jente som alle jenter misunner litt innerst inne:) Elsker bloggen din og er en fast leser fra Norge!

Puss och kram

Reply
stephie

fortsätt skriva om orättvisor. hur bra som helst att du skev om minkfarmarna! jag satte direkt in länken till deras hemsida på facebook. det är för j-vligt att det ens för förekomma djurplågeri!! keep up the good work!

Reply
:)

det är bra att du orkar! Du är en av de få bloggerskorna som tar kritik med värdighet!

Reply
Angelica

Tycker du är skitduktig som ändå visar att du bryr dig genom att ta upp sådana viktiga inlägg som minkarna och samtidigt är världsförälder. Det kommer alltid finnas folk som klagar. Jag får alltid skit för att jag hellre skänker pengar till WWF än till andra fonder som berör människor :P

Reply
Mathilda

Det är sant det som du säger. Men man ska göra så gott man kan så hjälper man någon, sedan om det är ett djur eller en människa från ett annat land än sverige, eller i sverige, så har man i alla fall hjälpt någon till en bättre vardag :) Fortsätt så :) Kram

Reply
prinzessin

why do you alway have to make such an ugly facial expression? do you think this is funny or something or do you just like yourself better with a nasty face?

Reply
Elin

Tycker det är bra du med så stor blogg skriver om sådana saker som exempel minkar. För du har en röst som kan få många unga att bli påverkade eller en tankeställare vilket är bra. Med något som man ska ha i åtanke enligt mig själv är att alla kommer ha olika åsikter om vad som ska tas i första hand och inte, vilket ska accepteras. Och tyvärr så tycker jag att djuren har alltid varit dom som har blivit bortglömda, eftersom vi människor tänker oftast på oss själva.

Bra att du stå på dig, p.s tack för en super bra blogg :)

Reply
Sanna

ja fan det är så trist att folk alltid ska klaga på något. Har man inte bättre saker för sig i livet ön att klaga på allt liksom..?!?

Reply
ALICE!!!! :D

Skit i dem för f*N !!! xd :D
Dem kan sitta o vara mobbade vid sina datorer 5 gr om dan men det sak du skita i! !!!!!!

Reply
r.n

True.. folk kommer alltid att klaga på något och de kommer alltid att finnas någon som inte är nöjd. That is life, just suck it in. :) Kram!

Reply
lydiia

man kan ju fan inte säga “skit i minkarna det finns andra som lider” man kan ju fan inte prioritera vilka man fan ska hjälpa!? man kan väl för i helvete bry sej både om dom jävla minkarna och dom som lider av naturkatastrofer, krig eller vad fan vad som helst! alla förtjänar väl hjälp eller? varför kan folk inte bara växa upp och inte vara ngn jävla bessewieser. Kenza har väl så himla rätt i att minkarna lider det betyder ju inte att andra förtjänar hjälpen mer? Sluta lek Gud och bedöm vilka som ska få hjälp och vilka som inte ska. VÄX UPP. och ge er inte på politik som ni inte kan förstå?

vill dock påpeka att den här kommentaren inte riktas mot kommentarerna åvan eller kenza utan kommentarerna under minkinlägget. kanske borde lägga upp den där istället men men “)

Reply
Arne

Det är ju så, speciellt om man är lite känd och vacker osv, då ska folk alltid leta efter fel. We call it svartsjuka

Reply
helen

jojo…men sen finns det ju andra små djur som far illa, som fåglarna i dina jackor till exempel :) men men man måste ju börja någonstans. Minkfarmar är så jä*la vidrigt. Men då tycker jag inte att man ska gå och köpa en canada goose jacka i stället för en mink päls? Jag Bor själv i dalarna, blev fan minus 35 grader som mest i vintras, men jag överlevde utan en djur päls eller gås fjädrar runt min kropp. Den du! ;)

Reply
ingrid

du gör helt rätt som inte tar åt dej! :)
och vafan, man kan inte göra allt?! du är ju ingen superhjälte,
du är en helt vanlig svenne!
har lagt in länken på min blogg oxå så nu borde de bli några extra namn :)

Reply
Lovisa

Hej!
Asbra gjort av dig att lägga ut filmen, den behöver verkligen spridas!
Jag är själv aktiv inom Djurens Rätt och har varit med om liknande motstånd. Jag delade ut flygblad om kycklingindustrin och en kvinna kom fram till mig och skällde nästan ut mig för att lägga ner tid på djurs rättigheter när det finns kvinnor i Afrika som behandlas som skit.
Visst är det sant att mänskliga rättigheter inte är ett faktum, men för att peppa dig till att ta fler djurvänliga ställningar vill jag tycka att mänskliga resp. djurs rättigheter inte behöver gå mot varandra. I båda fall när dessa är bristande handlar det om att en grupp individer kränker ner på en annan för att de anser den mindre värd.
Ett arbete för antingen mänskliga eller djurs rättigheter trycker på samma sak, att ingen har rätt att utnyttja någon. Det rättfärdigar väl både arbetet som tex Djurrättsalliansen och Amnesty gör, utan att något anses viktigare eller bättre än den andra.

Puss!

Reply
Jenny

Tycker det är bra att någon bryr sig om djuren.De glöms lätt.De är också ett liv eftersom de har ett hjärta som slår.Men tyvärr tycker många att “Det är bara ett djur”.
Men jag håller med dig Kenza!Bry er om djuren!You go girl!

Reply
bella

så jävla skön bild, du är smart och jag tycker precis som dig, (och många tycker jag liknar dig, haha).

kram

Reply
Marita

Är vääääldigt nyfiken på din höstkollektion med alla skor=) kommer dom ut snart? keeep up the good work! :)

Reply
Karin

Det värsta i ett samhälle är de ignoranta, som bara tänker på sig själva. Oavsett vad det gäller, så kan alla göra någonting. Till exempel ta ställning mot Sverigedemokraterna, vanvård av minkar, eller bry sig om en medmänniska. Det viktiga är inte vad man tar ställning för, utan att man överhuvudtaget bryr sig om nåt annat än sig själv.

Reply
A

Jag måste bara säga att jag tycker det var jättebra att du postade den där filmen! Du växte verkligen i mina ögon!
Och du, kom ihåg att de som klagar på att man fokuserar på fel problem är oftast personer som inte engagerar sig för någonting alls!
Kram!

Reply
rebecka

heeej ! =)
kan inte du filma runt i din lägenhet ? (jag kmr inte ihåg om du har gjort det …)
vi har ju bara settt lite av sovrummet ,köket, och lite av vardagsrummet

Reply
lina

Folk som inte har nånting bätte för sig.. De klagar.. Bittert, bittert.. Men gör som Grynet bara! (you know, ta ingen skit).. pössisss

Reply
Mikaela

nej, alla kan ju inte bli nöjda. Men det finns ju dom som klagar “bara för att” och det är ju irriterande. Har dom inte bättre saker för sig eller?

Reply
frida

hahha. bilden :)
men jag måste bara säga att de är bara rätt att du skriver om såna saker, det är inte alla som tar upp sånt i sina bloggar, o nu är de så att de är bara vi i sverige som håller på med detta just nu, med minkarna o grisarna o detta. barnen i andra länder kan vi faktiskt inte bry oss om hela tiden? de är alltid bara sverige som ska bry sig. finns faktiskt andra länder med som kan bry sig lite. och om dom nu måste kriga o hålla på, dom får dom tomefan bry sig om folket med, vi kan inte bry oss om en massa . djuren är också liv faktiskt!!
var bara tvungen att säga emot dom andra lite :)

Reply
Hanna

Du, tänkte på det här med att du inte vet vilka du ska rösta på, men sa att so what om jag röstar rött om jag är egen företagare, finns 9 miljoner andra i landet. BRA att någon fattar detta!

Hur skulle det se ut om alla röstade efter sin livssituation? När jag går i skolan röstar jag rött, när jag jobbar röstar jag blått och sedan när jag är pensionär rött igen. Riktigt egotrippat och kortsiktigt att tänka så.

Minoriteter har ju lite småproblem då… Jag menar, den rullstolsburna delen av befolkningen är inte, och kommer aldrig vara stor och om ingen som inte är rullstorlsburen tänkte på dom blir det ju lite problem….

Gå på känsla helt enkelt. Vad tror du är bäst för svenskarna? Barnen du får kanske inte blir egenföretagare. De kanske blir sjuksköterskor eller städare eller kanske arbetslösa.

Reply
Hanna

(Menar självklart inget ont om att dina barn kanske blir arbetslösa, menar bara att man kan vara förutseende och inte rösta utifrån dagens läga för en själv. Det känns fel. Menar mer att jag själv skulle skämmas om jag röstade på ett parti nu, men om min egen situation ändrades, eller de jag bryr mig om hamnade i knipa, att jag då skulle ändra mig. Det vore pinsamt)

Reply
bea

Precis som du skrivit så många gånger, så har alla rätt till en egen åsikt – vilket innebär att alla inte alltid kommer att dela din åsikt.
Jag tycker det är ganska skumt att du driver Sveriges största blogg, och inte fattar att när du skriver ett sådant inlägg kommer inte alla tycka likadant. Det kommer alltid finnas människor som för det första är otrevliga (och ditt sätt att hantera det verkar vara att vara otrevlig tillbaka, vilket inte löser ett skit), och för det andra tycker raka motsatsen.

Reply
Linda

Har vissa inget att göra om dagarna än att klaga? Klart det finns många orättvisor, men om de tycker att allt är så eländigt så skicka ett brev till politikerna istället! Jösses man slutar aldrig förvånas! Jobba en dag på mitt jobb så ska de få se på orättvisor!
Tack för en bra blogg. Du lyser upp min vardag när jag sitter här med mina skolböcker:) (Pluggar till undersköterska på distans)
Ha en fortsatt bra dag!
/Linda(Nerflyttad norrlänning till skåne)

Reply
Isabelle

Jag tycker inte du ska behova forsvara dig, att vara rodgron innebar inte att man forlorar som foretagare, det innebar att man vinner som medmanniska. Vi ar som sagt fler an bara egenforetagare har i Sverige.

Reply
kristin

svenska folket ska jämt hitta något att klaga på, aldrig ska vi vara nöjda. när det är varmt ute, då är det FÖR varmt och vi vill att det ska vara kallare och samma sak när det är KALLT, då vill vi helt plötsligt att det ska bli varmt igen – aldrig ska vi vara nöja över någonting. konstigt det där.

Reply
vic

tror inte det handlar om att man inte kan göra alla nöjda, snarare handlar det om folks eviga felfinneri hos folk dom avundas innerst inne. idioter…

Reply
kittie

En sak som jag har tänkt på med dig väldigt ofta att du inte alls verkar vara blå/moderat på något sätt. jag tycker det är så otroligt skönt med dig! ofta unga tjejer som tjänar mycket pengar, är egen företagare är moderater. (översittare enligt mig) Själv är jag rödgrön. Dom nya moderaterna kommer alltid vara dom gamla! För mig handlar det absolut inte om hur mycket pengar jag har i plånboken, utan för mig handlar det om moral! Inget annat. Du verkar lika :) Vilket håll är du mest åt? rött eller blått? skulle vara exremt roligt om du kunde svara. Kram

Reply
Jennilie

Ärligt talat skulle jag bli gaaaalen på det du skriver om, att folk bara klagar än om man bara menar väl. Orka klaga liksom :P Okej om man skriver något som är fel och folk rättar till det men att klaga är ju bara onödigt enligt mig. I övrigt gillar jag din blogg väldigt mycket och läser den dagligen och du är ju så JÄKLA VACKER, nästan förbjudet vacker. Haha.

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Jennilie

Reply
Janina

Folk har alltid nåt att säga om allting. Just do your thing girl!! Tycker du är en grym tjej som trots att du är fotomodell jobbar på mtv och allt vad det är du gör, har fötterna på jorden och tror dig inte. är grymt imponerad av att en tjej i din ålder har lyckats med allt du gör och ändå tar dig tid att bryr dig om massa annat än bara dig själv. Fortsätt med det!! Ha en finfin dag!

Reply
Lina

Hur kommer det sig att folk tror att dem har rätt och klaga på bloggar, stora som små?! titta på er själva kära läsare. Ni säger att man ska göra det istället för det, men hur mycket bidrar ni till sveriges samhälle eller något annan samhälle utanför? Hur hjälper ni?. Spelar väl ingen roll om det är människor, djur eller miljö, bara man gör något av det.. Tyvärr så tror jag att det är inte många som gör något själv för att få världen bättre utan bara komma med negativa kommenter på vad andra ska göra för att få världen bättre!

Reply
.kitsu

Hahaha, jättesöt bild!
Håller med dig och så finns det ju också dem så är pessimistiska och nästan LEVER för att klaga, haha. Det du gjorde för minkarna var bra så keep it up, girl/woman!
Äta glass gör för det mesta en på bättre humör!

Reply
Matilda

Jag förstår inte vad folk vill att du ska skriva.. Ska du skriva om alla som har det dåligt i ett inlägg för att folk inte ska börja klaga över att du “utelämnar” något? Det verkar ju kvitta vad du än säger så tycker någon att du säger fel. Haha, blir stört sur när jag sitter och läser vissas kommentarer..

Man kan inte alltid stödja allt, eller allting på en gång, så varför kan inte folk vara glada över att man engagerar sig i saker överhuvudtaget?

Sen kan jag förstås tycka att det är nästan lika dåligt att ta skinn från slaktavfall, eftersom de djuren (i alla fall majoriteten av dem) behandlas lika dåligt som djur vars värde ligger endast i deras skinn/päls. Men då ska jag också tillägga att det är endast min åsikt, och alla får göra och tycka precis som de själva vill!

Tycker hur som helst att det är bra att du uppmärksammar sådana här saker, eftersom du når ut till så många.

Keep up the good work! ;D

Reply
Despina

skit i sånt, folk vill alltid hitta nåt “fel” så de kan trycka ner dig. Ps. Underbar bild xD och tack för du tog dig tid att svara på neulash förut. Kan bara säga att jag tog bort de där fake fransarna för några dar sen och jag undrar om inte mina riktiga fransar klyvts och tunnats av efter det där. ALDRIG MER! Men neulash kanske jag ska prova. ha en bra dag :)

Reply
Bettina

Hej, Kenza. Vill börja att tala om för dig att du är en helt fantastisk. Och NEJ, man kan inte vara alla till lags.. det viktigaste är att man står för vem man är och vad man tycker!! Och det gör du!! GO KENZA!! Haha

/Kramar Bettina

Reply
Bettina

Hej, Kenza. Vill börja att tala om för dig att du är en helt fantastisk. Och NEJ, man kan inte vara alla till lags.. det viktigaste är att man står för vem man är och vad man tycker!! Och det gör du!! GO KENZA!! Haha

Kramar Bettina

Reply
Mira

Tyvärr så är det ju så, så fort man blir lite “känd” eller vad man ska säga så måste man vara helt felfri tycker vissa, dom verkar inte fatta att ni är människor precis som dom. Men det kommer alltid finnas såna så de e inget att slösa engergi på. Mot en smart förståndig person kan man vinna en diskussion eller ett “bråk” men mot dumma personer vinner man aldrig riktigt tyvärr…

Reply
clara

1. Folk här i världen kommer alltid klaga. Du kan omöjligt få 150 000 människor varje dag gilla dig. Männsikor är för avundsjuka för sånt.
2. Samlade inte du ihop pengar till någon världsförening i vintras? Genom att uppmuntra oss och sånt? Du gör ju redan mer än dom som klagar gör…

Reply
Pontus

Som sagt, det är alltid lätt att vara tuff bakom ett tangentbord. Internet-warriors är allt bra tuffa. Du får helt enkelt lov att sortera bland kommentarerna och ta till dig de positiva :).

Mvh
Pontus

Reply
LISA

Hahahaha, är det verkligen du?!?! OJ, vad man kan förvrida sig själv alltså :D söt bild men ser inte ut som du! :D

Reply
Julia

men hur mycket ska folk begära av dig egentligen? INGEN KAN GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖR NÅGOT
u rock kenza!

Reply
Lajke

Du är en så sjukt bra förebild, blir verkligen… stolt över att någon så ung kan vara så mogen och ta ansvar. Tycker det är perfekt att du lägger in politiska/moraliska etc. inlägg, det når ut till så många. Hoppas du inser att du förändrar mycket!

/Lajke

Reply
Linette

Äh vafan de som klagar kanske skulle lägga ner energin på annat istället.
Jag har faktiskt mycket mer medkänsla för djur än människor (då de oftast är mer försvarslösa än oss).
Det vet jag att många tycker är stört men det struntar jag i! Huvudsaken är att man gör nåt, alla kan inte göra allt juh =)

Reply
Glassen

Hej Kenza! Vilken rolig bild, haha! Men jag tycker att din blogg är super bra och jag läser den dagligen. Tack för att du är så duktig på att blogga! :D<3

Reply
Jennie

Det är så skönt att du står på dig och inte rättar dig efter dem som klagar! Du gör rätt! Ingan kan göra allt men alla kan göra något, och du gör en hel del. Du är underbar!

Reply
rebecca

You go girl! Kommer alltid vara så, folk påstår att du är lame och när du väl har en åsikt så ska de bara klaga. Stå upp för dig själv:) och vad kul att du har börjat svara mer på kommentarer, tummen upp!

Reply
Nivi

Hej Kenza.
Jag måste bara säga att jag stöttar dig. Jag läste på gossips om alla som kritiserar dig! Jag tycker det är helt fel. I och med att det är så känsligt inom allt (i sverige).

keep on going Kenza, tycker jag. Bry dig inte om alla klagomål.

Reply
Christie

Haha, what a picture! Looks like someone needs a little more fibre in their diet. :) Just kidding.

As a vegetarian, I think it would be a good idea if no animal products were used. In this day and age, there’s no need to eat meat or use animal products for clothing. But one step at a time is good too. :)

Reply
amanda

alltid ska nån klaga, fast dom inte själva är världsföreldrar, tänker på dom i sverige, skriver i sin blogg att dom tycker det är fel med minkfarmar.

du är en av sveriges största bloggerska, – inte någon jävla superwomoen. dags för alla att inse det och så kan dom ju lyfta på röven och göra nåt åt det själv då..?

kommer defenetivt köpa nåt från din kollektion, grymt snyggga kläder!
ha det bra :)

Reply
Veronica

De är ju en nackdel för dig med så pass stor blogg. Men att du tänker på minkar som födds upp på minkfarmar utesluter ju inte att du tänker på dom fattiga människorna. Tycker ändå du gör de bra med din blogg, man kan (tyvärr?) inte bry sig om vad alla tycker för vad man än säger/skriver så går de att hitta fel om man söker dom :)

Reply
Sophie

Hej Kenza! din jacka var jättefin och har nu kollat på topshops hemsida och ska beställa den, men vet inte hur brittiska storlekarna är, och vilken storlek har du på din? är de stora, små eller normala i storlekarna? tack på förhand!! kram

Reply
amkas art

Åååh noen skal ALLTID kverrulere og være vanskelige! Tragisk! Hahaha dødskult bilde, elsker at du tar deg selv så lite høytidelig!! :D

Reply
S

Jag säger bara en sak: Lidande som lidande. Det måste stoppas, det värsta man kan göra är att INTE göra något och vara likgiltig, blunda och fortsätta gå.
Du är underbar som bryr dig och skriver om det, när du kan som andra kända bloggerskor konsumera päls istället.

Välj eco-/djurvänligt, vego och secondhand och handmade <3
Fur is cruel, Love is cool!

Reply
Märtha

Vad konstigt att folk blir retade..

Du förknippas ju liksom med pälsindustrin. Så att du “tycker synd” om minkarna hjälper ju jävligt mycket när du själv sponsrar dem…

Reply
Heidi

Ja, arslet är ju alltid bak, aldrig kan man göra alla glada… F them! Fortsätt köra ditt race! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*