• header

Någon ska alltid klaga…

Skriver jag om att det är fel med minkfarmar där minkarna lider, ja då är jag dum i huvudet som inte istället bryr mig om människorna som har det svårt pga fattigdom, naturkatastrofer m.m. Uppmanar jag mina läsare att bli världsföräldrar precis som jag och hjälpa barn i fattiga länder eller stödja Rädda barnen vid katastrofer, ja då är jag dum i huvudet som inte tänker på människorna i mitt eget land i första hand. Alltid ska det finnas något att klaga på, haha! Det är verkligen skrattretande. Men jag antar att man aldrig kan göra alla nöjda. Och tur det, för jag har tamejfan bättre saker för mig.

Nu lämnar jag datorn och hänger med min bästa vän istället! Jag har lite glass i frysen och det var länge sedan vi spelade Alfapet. Låter som en grym kväll ;-)

Imorgon ska vi filma lite med showen samt käka middag och planera mer inför alla inspelningar. Spännande! ♥

Bjuder på en söt bild för att lätta upp stämningen lite, tihihi 

322 Comments

A.

Hah, vilken härlig bild! :D

Kenzas svar: Tack! Jag tror att jag har hittat min snyggaste fotomin

Reply
Ana

åh vilka fina stövlar vart har du köpt de ? kramar !

Kenzas svar: Viking för ett par år sedan :)

Reply
Denice

Det är väldigt tråkigt att det ska bli så. I mina ögon klättrar och växer du mer och mer för varje dag, mest för att du bryr dig så mycket om vad som händer runt om kring och det har du visat allt mer i bloggen nu för tiden. Du är en klippa!

Reply
hanna

fan vad alla är töntiga som bara håller på att göra småsaker till problem, så töntigt, håller verkligen med dig, dom verkar ju bara inte ha ngt annat för sig, då äre ju bara synd om dom!

Reply
johanna

Hej !
Var med och tävla om 2 super gulliga hårspännen !
Allt du behöver göra är att i kommentarsfältet skriva en liten motivering till varför just du ska vinna, det är helt gratis att medverka !
kom in och anmäl dig vettja !

Reply
Milica

Hahah, vilken rolig bild XD Du har rätt, det är ALLTID någon som bara MÅSTE gnälla, men det är för att dem inte har något bättre för sig!

Älskar din blogg :D
Kram<3

Reply
NICOLINA

Kika in i min kakburk! Fullladdad med allt du behöver för att både familj, vänner och gäster ska tro att du har stått i timmatals för att få fram det som servers(fast det egentligen bara tog 20 min) så klicka dej in hos mig ,och gör succé!

Kraamar Bak-Fanny

Reply
Sofie

helt rätt kenza, har tänkt på det många gånger, spelar ingen roll vad du engagerar dig i så får du skit för att du inte väljer något annat ändamål.

Var glad att tjejen engagerar sig överhuvudtaget, hur många av storbloggarna gör det??

Reply
Emmy

Borde dom inte bli glada över att du försöker hjälpa minkarna? :-) Jag tycker det var skitbra att du tog upp det i alla fall!
Älskar din blogg btw!

Kram!

Reply
Stephanie

men jävlar vad vissa ska försöka att klaga på ALLT.
du är så sjukt fin ska du veta!

Reply
Fanny, Fannys kakburk

Kika in i min kakburk! Fullladdad med allt du behöver för att både familj, vänner och gäster ska tro att du har stått i timmatals för att få fram det som servers(fast det egentligen bara tog 20 min) så klicka dej in hos mig ,och gör succé!

Kraamar Bak-Fanny

Reply
Madeleine

Jag tycker att det är jätteviktigt att du tar ställningstaganden då du är förebild för många unga tjejer. Gäller bara att hålla tungan rätt i mun och inte påverka åt “fel” håll bara, och det tycker jag inte att du gjort! Kanske ska blogga om valet i höst, utan att vara partisk?

Grymt att du lyfter fram viktiga frågor i ett sådant stort forum som din blogg är! Fortsätt med det gärna!
/Madeleine

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag tycker absolut inte att du ska bry dig om alla som klagar, du är en sjukt inspirerande tjej vad du än skriver om för något. & jag tror säkert “som du säger” att du har bättre saker för dig, än att ta åt dig av allt klageri. keep up the good work. du gör det skitbra. peppa peppa. /S

Reply
Stina

Haha :D
Förstår mig inte riktigt på dem som tänker så! Att ha dåligt samvete och försöka göra något åt allt som är dåligt i världen? Nej, det funkar inte riktigt så.

Reply
J

Jag tror att majoriteten av dina läsare gör tummen upp för dig, bry dig inte om dem som gör tummen ner. :)

Reply
sara

men gud va alla är gnälliga! kenza du är grym skit i alla dumma kommentarer! <3

Reply
Spiderchick

haha ja vissa av dina läsare verkar vara lite snea på det sättet… Jag minns när du uppmande folk att skänka 10 kr till jordbävningskatastrofen och folk blev helt vansinniga och menade på att 10 kronor var alldeles för mycket fy skäms att kräva så mycket pengar!! Man ba – va? Verkligen skrattretande.

Men som du säger – man kan inte plisa alla.

Kram :)

Reply
Thess

Stå på dig Kenza. Folk fattar inte att man inte kan göra allt. Istället för att sitta vid sin skruttiga dator och klaga så kan de göra något själva. Tex. de som säger att det är dubbelmoral att du tycker synd om minkarna, men har en egen kollektion med äkta skinn. Då behöver de ju inte köpa dina saker. Alla är så jävla löjliga och ska alltid klaga på andra.
Jag tycker att du är toppen och att du försöker så gott du kan. Du gör mer än vad hälften av Sveriges befolkning gör.

Reply
sandra

haha! ganska kul att se allt det på tv med minkar och allt, men dom kommer aldrig till oss, som har sveriges största och klagar.. för vi gör rätt för oss, men dom e ganska bra på att visa den dåliga sidan.. haha

Reply
Vera

Så irriterande. Skit i såna idioter haha! Kör ditt race och ha dina åsikter för detta är faktiskt din blogg och glöm inte att du har många fler bakom dig än emot dig! LOVE YOU KENZA!

Reply
Jasmine

Haha sjukt hur en del människor tänker!
Men jag tycker att det är bra att du uppmärksammar saker som tex med minkarna.

Skön bild hehe

Reply
cissi

haha, kör du den minen på nästa tidningsomslag kanske? Du är så himla härlig! Och du, strunta i moraltanterna/fjortisarna, lyssna på oss andra som har lite innan för skallen ist!

Reply
Karin

Hellre hjälpa t.ex. minkarna än ingen alls vafan. “Jaha, tänker du bara ignorera grisarnas lidande?” är ju dumt sagt, klart att man bör göra något åt det också men man kan ju inte bara skita i minkarna för det. Hellre något än inget och det ena utesluter inte det andra :)

Reply
Jessica

Jadu, världen är full av störiga människor. Fortsätt med allt fint du gör och skit i dom bara! Du äär bäst!

Reply
ToveSteinwall

Måste bara säga att jag tycker du är awesome! Älskar att du kan bjuda på dig själv i alla stunder! Du ser så otroligt bra ut!
Hoppas du har det bra! =) kram

Reply
Lisa

Usch ja, håller med dig! Alltid är det nån som ska klaga, & det är antagligen sånt man får lära sig att blunda för. Följ dina egna åsikter, allt hjälpa folk/djur som egentligen inte har något att göra med en själv är bara hjälpsamt, speciellt när det gäller djur. Jag har lätt att se förbi Naturkatastrofer men när människor rentav PLÅGAR djur har jag inte lätt för att blunda. Gillar dig stenhårt – & din bild såklart också! Kenza owns. c:

Reply
Melika

Du är så jävla skön Kenza, har läst din blogg ända sen du började nästan (2-3 månader efter) och jag tycker du är så otroligt cool som orkar med alla sjuka människor som alltid ska hålla på att klaga på vad du än säger och tycker. En annan sak jag gillar med dig är att du kan bjuda på dig själv och det är inte många i det här landet som kan :)

Reply
sofia

det är bra, skit i alla bitterfittor där ute. gillar dina “fulbilder” starkt faktiskt ;D skrattade när du la upp rumpbilden med, haha! dock uppskattades bilden inte av alla men vem bryr sig.

Reply
Me

Äh ta inte åt dig, vissa människor kan inte annat än att se glaset halvtomt. Ha en trevlig kväll. :)

Reply
emeline

Du har inget att oroa dig över och du behöver absolut inte tänka på de som klagar. Men det verkar du inte göra heller. DU gör ett grymt bra jobb, bara att fortsätta så! Kan inte gå fel :) Du verkar ha många unga läsare (som de flesta bloggare) men jag är inte en av dem. Låter som jag är 50 bast, är 23. Men jag antar att jag är gammal i bloggbranschen haha.

KRAM

Reply
iThiger

Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
Buddha

Reply
Karma

Jadu, självklart ska du alltid skriva “fan vad ni klagar” så fort vissa av dina läsare har åsikter som du inte håller med om eller när man tex påpekar saker som du inte hade någon jäkla aning om. Men aja, whatever.

Reply
Nathalie

Det lustiga är väl att du verkligen inte har något bättre för dig. Det enda du gör om dagarna är att träffa dina vänner och blogga och shoppa. Ja gud vilket spännande liv ^^

Reply
Jessica

Strunta i dom som klagar.. det är bra att du skriver om djurens missär… det behövs fler som pratar för djuren. Du har en toppen blogg och behöver inte ändra på ¨nåt… människor som lider kan iaf berätta det.. djuren kan tyvärr inte göra det och då måste andra i samhället göra det åt dom..

So Go Girl… You rock..

Reply
Cicci

Förstår inte alla som ska klaga.. SJälvklart kan man inte göra allt! Men man kan göra lite, vilket du gör. Tror dessutom du gör betydligt mer gott i världen än de som klagar. ;)

Reply
Daniella

inte lätt att ha så många läsare som du och göra ALLA nöjda!
men men, fortsätt som du gör för jag klagar då inte! :)

söt bild!

Reply
emma

Haha, tycker också att folk blev lite väl sura. Jag är själv moderat, men jag tycker ändå att man ska vara tillåten att tycka vad man vill i olika frågor.
Håller inte riktigt med dig i att jordbruksministern blundar för djurplågeri bara, höhö. :]

Snygg bild förresten! Profilbild nästa!!? :)

Reply
aisha

Hej Kenza! Stå på dig.
Älskar din blogg och beundrar verkligen verkligen hur du tar emot alla klagomål från folk.
Kram

Reply
Ling-Ling

Äh, bry dig inte om det (det verkar du inte göra heller.) Man kan inte glädja alla. Men du gladde många och gjorde en insats för de plågade djuren. Tyvärr är det så när man står upp för nåt att man kan få skit för det men det är starkt att göra det ändå. Ha en underbar kväll! (Gillar bilden, vildmarkskvinnan, haha!) ;)

Reply
Frida

Ja men du vet man måste ju alltid hitta någonting att klaga på. spelar ingen roll vad man gör så finns de alltid nått någon kan hitta som är “fel”.

Reply
Anna-Maria Esergren

Hej Kenza! Jag vill som så många andra fans till din blogg säga att jag diggar dig starkt mycket, då menar jag det verkligen, följer din blogg varje dag, läser allt du skriver, följer dina modetips och så. Inte för att jag någonsin tror du kommer att kommentera tillbaka till mig, men jag kan alltid hoppas :P
Jag låg på sjukhuset förra månaden i 2½ vecka och allt jag tänkte på var att få komma hem sätta mig vid datorn och läsa vad nytt du skrivit, dock dröjde det som sagt nästan 3 veckor innan jag var på benen och hade kraft nog att läsa, men då läste jag vartenda inlägg jag missat…
Hoppas du någon gång svarar tillbaka till mig.
Kram på dig

Reply
Jenni

skit i alla bitterfittor som inte har nåt bättre för sig än att klaga! det är bra att du som har en sån stor blogg uppmärksammar aktuella händelser, som minkarna i detta fall. cred till dig kenza, keep it up! :) söt bild förresten. ;)

Reply
Anna

Precis! Tyvärr är det ju så att alla tycker olika, så därför är det viktigt att fälja sitt eget hjärta å gära det som känns rätt för en själv, så får man inte bry sig i andras åsikter! Helt enket skita i andra å sköta sig själv, de kommer man längst på… Alltså på rätt sätt!

Reply
julia

åhh kenza jag älskar hur du verkligen tar allt så enkelt !! beundrar dig verkligen dig:D
älskar din blogg keep it up :)
kram

Reply
karin

Haha fyfan. Ja då, allt kan man klaga på.
Vad du än skriver så ska ju folk klaga :o . Helt sjukt.

Tkr iaf att det är grymt det du skrev!
massa kramar snygging!

Reply
Dubbla budskap

vet ej vem som klagade på detta nu, men det första jag tänkte på varför du skriver om detta med djuren/päls och för någon vecka sedan, då du fick en jädra massa kritik det där med delfininlägget eller vad det var, som du sedan btw tog bort… och nu detta inlägg om djuren? Fattar liksom inte…. jag är gammal nog att veta att det viskar dubbla budskap i din blogg. först kritik och sedan ska vi hjälpa djuren? hahah alltså fan, du brukar nämna att mycket här är skrattretande. Det här med dig och dessa dubbla budskap om djur? Det är skrattretande. Men bra att du hjälper ett fadderbarn!

Reply
Madde

Tack för att du bryr dej om hur djuren behandlas.

Jag tycker det är helt respektlöst att sitta och säga att det är dubbelmoral o.s.v. Det är jävligt mycket dubbelmoral att sitta och skriva att det du skriver är dåligt men ändå påstå att djuren har det dåligt. Jag höll på att gå i mål då jag såg alla klagomål och tänkte att folk som sitter och skriver sådant har för mycket fritid. Man undrar ju om dom sitter och tänker ut saker att klaga på och sedan strö över lite andra kommentarer som redan har sagts. Nej, galen blir man.

Kram Madde

Reply
DIAMANT

äääh, skit i dom idioterna, du äger och det bevisar väl bilden klart och tydligt;) blir kul att höra mera om ditt och tyras program.. ha en fin kväll tjejer!

Reply
Natahli

Haha, så jävla rätt! Vadå, någongång måste man ju ha hjärta att bry sig om djuren också ;) Inte många som gör det :D

Reply
SARA

Håller med! Onödigt att alla ska klaga,tycker det var bra att du tog upp minkfarmar, djur behöver också hjälp!
Du är awesome :D

Reply
ffgfg

det är du som ska sluta klaga, du får minst hatkomentarer av alla storbloggare, det klart det alltid finns några som inte håller med dig, du får fan acceptera att folk kommer klaga på något du skriver

Reply
Annicat

Huvudsaken är att man gör något alls. Man kan inte göra allt, men man måste ju för fan få göra NÅGONTING! Bara för att man står för en sak så måste man inte go all the way, då skulle ingen orka göra något alls. Som exempel; jag är vegetarian. Jag skulle lika gärna kunna bli vegan och därmed ge upp ännu mer mat för djurens skull. Men jag gör iaf något. Och även om Jofamas jackor är äkta skinn och du t ex äter kött, så uppskattar jag att du iaf uppmärksammar en sån här viktig sak som minkfarmarna. Det är inte dubbelmoral, det är att göra en liten, men VIKTIG handling, utan att för den skull tvinga sig själv till saker man inte ens är redo för än.

Reply
Felicia

Så jävla rätt! Tycker att folk bara ska vara jäkligt stolta över att du engagerar dig frågor like these istället för att klanka ner på dig när du gör något bra.

Har ni inget peppande att säga när folk gör goda gärningar så kan ni lika gärna hålla käften, för jag är gaaaanska säker på att minst hälften som klagar inte gör en enda god gärning själva. Keep up the awesome deeds dude!

Reply
simone

Så sant, man kan inte pleasea alla – det finns alltid olika åsikter, olika värderingar. men att du är dum i huvudet är bara hämtat ur tomma intet, visst kan man tycka olika, vad som bör prioriteras, vad som är viktigt i livet, vilka som har det värre.. men att man är dum i huvudet för att man inte tänker som den nästa brevid sig är bara fel. Att vi alla tänker och tycker olika är ingen nyhet ju.. eller så är det det. Stå på dig Kenza, vilket du gör. Grymt! :)

Reply
Elin

Äh, skit i dom, ingen kan göra allt men alla kan göra något och du gör ju säkert mer än alla dom tillsammans i alla fall, så :)

Reply
oliviaa

hahah asså har också märkt det , dom hittar fel när de verkligen inte finns ngt fel , hmm .. ingetliv lix
jaja jag tkr du är bäst :D

Reply
S

Du är bäst no matter what. SJUKT SNYGG är du på bilden asså, snyggaste på länge, haha ;)Puss!

Reply
Danni

Det är skit bra kenza! Är själv starkt emot med allt som har med djurplågeri att göra. Fortsätt så! Kram

Reply
anna

dock måste du väl tänka att om man driver en av sveriges största bloggar så kommer det finnas människor som frågesätter det du skriver. Och det är väl istället bra att någon försöker ta reda på hur jofama by kenza och allt vad det stod om verkligen går till. Människor som bara skriver anklagelser har ju inte mycket att yttra sig för men alla dem som skrivit seriösa kommentarer och frågat kanske är värda lite mer respekt “tamig fan bättre saker för mig” och liknande saker. Det låter ju mera omoget, och oseriöst om frågan.

Reply
Elin

DET ÄR SÅ JÄVLA BRA ATT DU SKREV DET DÄR OM MINKARNA. Som andra överstående kommentarer, skit blanka fan i dom som ens ids yttra sig sådär. Vill bara trycka ner dig, bra att dom inte lyckas.

RÄDDA MINKARNA, och stoppa övrig djurplågeri.
Jag åker inte till något land där tjurfäkting fortfarande existerar.

Reply
LucyMoran

Jag håller absolut med! Jag känner likadant, ingenting duger när det gäller välgörenhet. Om man skriver om de stackars djuren som slaktas levande i Kina så får man höra “Bra – men det är lika illa att äta kött – bli vegetarian!”. Om man donerar 3000 kr till välgörenhet så säger nån “Varför inte 4000?” osv osv. Man kan ju inte GÖRA ALLT! I så fall skulle vi inte kunna göra annat än att skriva brev till politiker 24h om dygnet och ge bort alla våra pengar till olika välgörenhetsorganisationer. Man måste få finnas till själv också.

För att byta ämne totalt – om din och Tyras show. Jag förstår att allt är väldigt hemlighetsfullt, men imorgon kanske du ändå kan ge oss en pytteliten ledtråd till nåt kul ni ska göra i höst. :P Stora kramar!

Reply
Stina

Jag gillar dig. Och alla med något bakom bebishåret i hårfästet vet att EN person inte kan göra allt men att alla kan göra något. Och då är det väl smidigt att som du välja det som berör en och inte det som BORDE beröra en och som är mest PK. You just gotta love the bastards thinking you famous people should save the world for all of us.

<3

Reply
TERREH

Haha du är så jäkla skön Kenza! Älskar att du har humor i din blogg och verkligen kan bjuda på dig själv! :) Inte nog med att du är hur vacker som helst, du har en riktig härlig personlighet (i bloggen i alla fall, men jag tror du är minst lika snäll och rar i verkligheten) :) Och btw, bry dig inte om idioterna som klagar, du gör rätt som bryr dig överhuvudtaget tycker jag! :)

Reply
Cecilia Sennerfors

Haha du är så jäkla cool Kenza! Men det är inte så lätt att göra nån i det hära landet nöjd för alla är så jvla avensjuka på allt och alla och ifall det går bra för nån så ska man förstöra, you go girl! ;D

Reply
belle

haha, kan hålla med om att det är skrattretande indeed. Vissa kommentarer är ju… helt out of the blue liksom. Anyways, ha en grym kväll! Och glöm inte, du bryr dig om svältande barn i andra länder och du stödjer inte djurplågeri – it´s the most awful thing we´ve beholded! Down with Kenza for christ sake, it might be contagious!

peace!
oh, sorry, scratch that – war!

Reply
Maggie

SKÖN DU E! Men fan det är så. Tyvärr. Alltid finns det en sjuk jävel som ska säga något fast man sagt de som alla redan vill höra.
Natti Natti kinsa:)

Reply
evelina

helt rätt! men ska inte lägga energi på dom som klagar, bättre att lägga energi på dom som har något bra att skriva!

Reply
F

ååååh du e så grym! jag hoppas aldrig du tar åt dig om vad folk tycker,tänker eller skriver när de gäller negativitet. Du är vackrast,bäst&helt uuunderbar! Har träffat dig på riktigt jaa.. Puss och kram till sveriges vackraste kvinna!!

Reply
Erica

härligt med någon som faktiskt är åt de röda hållet, och bryr sig om människor.

skönt att se att det finns lite vettigt folk ändå!

Reply
Helen

Det finns människor till allt tyvärr. Det gäller bara för en själv att strunta i dom som lägger ner energi på att klaga när man tillexempel kan lägga ner energi på.. på att skänka pengar till dom som behöver det i världen osv.. :) Och det har du gjort. Du är en bra människa!

Reply
Domino

Alla är bara så avundsjuka på dig Kenza. Tänk om man fick vara som dig…! Positiv till allt och dessutom jordens snyggaste människa…! Bry dig inte om de, du är så jäkla grym så dom ska inte få tynga ner dig!
Jag avgudar dig, så du vet.

Reply
emelina

Hatar när folk ska klaga hela jäkla tiden, hur man än gör så kommer aldrig alla bli nöjda eller tycka det är bra så sånt får man leva med. Fast störigt att folk inte kan hålla de inom sig utan måste gå på en så fort man gör någonting. Hur som helst, tycker du är grym och diggar din blogg! :)

Reply
Amanda

Haha, du vet iallafall hur man får en att le när man är ledsen, diggar verkligen bilden! Och du.. du duger precis som du är, du gör ju det bästa du kan så :) Kram på dig!

Reply
dno

Välkommen till verkligheten, man skulle kunna tro att du hade lärt dig vid den här tiden… Du är en bra förebild för dem unga, men du måste lära dig att du aldrig kommer att bli älskad av alla, naivit att tro det.

Reply
linda

jag har hört en sak: Kan man vara riktigt jävla ful, ja då är man riktigt jävla snygg i verkligheten!

du är så jävla skön kenza, många gånger påminner du om mig och mina vänner. I LOVE IT!

Reply
S

Jag tycker inte du ska sluta göra din röst hörd och engagera dig i frågor som är så viktiga som dessa-djurfrågor rädda barnen osv..du är inte gud du kan inte fixa allt som vissa tror men det du gör är helt fantastiskt tycker jag och belive me dom flesta, synd att det finns sånna bitterf*ttor i den här världen, kenza for president.. :) keep up the good job tjejen, du e grym..

Reply
sara

Men vafan, man ska väl bry sig om djuren också?!??
De är lika viktiga som vi, oskyldiga levande varelser ska inte behöva plågas särskilt inte av oss människor bara föra tt vi har möjlighet till det. Sjukt människor, så jävla dåligt.

Reply
viola

Jag tycker att det är sjukt bra att du går ut med din åsikter i bloggen och inte gömmer dig bakom att hota folk med att du ska hänga ut dom osv osv. ÄLSKAR förresten din klädstil! och din blogg. kram :D

Reply
Malin

Ditt inlägg var riktigt bra och jag har suttit och nästan skrikit av ilska för jag blir så förbannad på hur folk resonerar. Och att moderater klagar på att du propagerar för de rödgröna? Du hör ju själv hur det låter. Hoppas iallafall folk fick upp ögonen för detta problem nu tack vare dig, take care!!

Reply
anna

du är så gryyyyyyymt skön.
om du var tvingen att välja mellan blogg å modell?
vad skulle de bli?

mitt svar:
du skulle aldrig behöva välja för du är så skön i bloggen,
dig själv. och du är såååå fin som modell, dig själv.
din personlighet strålar värme trots att alla bloggläsare inte känner dig. men det känns som att man gör det till en viss del trots allt och trots att så många bara kan hitta på allt dom gör. SVERIGES STÖRSTA BLOGGERSKA – kenza JA :) mest omtyckt? JA! inte för att hacka på ngn, men kissie har ju så många läsare endast för att folk stör sig så förbannat mycket. du har många läsare för att det är just DU, och det är bra, och bra bra bra och bra.

Reply
ELLEN - eecederholm.se

Fan vad jag blir arg när jag läser ditt inlägg! Även om ingen här är lika stor som dig så är det nog många som känner lika dant, vad man än tycker eller skriver så är det fan alltid någon som ska säga emot, klaga och hålla på. Man blir så irriterad, usch vad arg jag blir!
Här försöker du tycka till om hur illa du tycker om djurplågeri men det räcker tydligen inte! Jag tycker nästan djurplågeri är värre än människoplgeri för djuren har ingen talan.
Håller med dig, varför ska folk hela tiden klaga, blir så förbannad.
Jag tror jag älskar dig kenza, du är min förebild, du är bäst.
KRAM!

Reply
Lina

Hej! Att klaga är att ödsla onödig energi
som man kan lägga på bättre saker, som tillexempel
beröm. Att göra någon glad är alltid mycket värt och när man gjort något bra förtjänar man att höra detta.

Reply
Sandraaaaaaaaa

Tkr det var jätte stort av dig att skriva om minkfarmarna!

Har en fråga..
Tänker du någonsin börja spela trummor igen? Vore coolt.

Reply
Sazza

Din blogg.. Du får skriva vad du vill o tycker och känner (eller?) Jag är iaf OTROLIGT glad att du skrev om minkfarmarna!

All kärlek till dig!

Reply
sandra

snälla kan du svara på frågan.. kan du tipsa om en bra foundation? som håller länge, inte bildar fläckar, täcker finnar o.v.s ? :)
svara gärna på min e-post. skulle vara jätte snällt<3

Reply
Amanda

Så tråkigt att alla jämt måste ha nånting att hacka på! Blir lite neråt när jag du har skrivit att folk klagar jämt, men jag började faktiskt skratta åt bilden “som skulle lätta upp stämningen”! Du är underbar Kenza!

Reply
Lina

HEJSAN! nu kommer ett jätteflummigt meddelande från en yrvaken höna. Jag vill bara säga att jag känner en så jävla fucking amazing underbart stark känsla jjust nu. vet inte var den kom ifrån. från mitt hjärta helt troligt. Önskar att alla kunde uppleva samma känsla som mig just nu. Läs min blogg och ni kanska förstår hälften av vad jag känner! Det är endast därför jag vill att ni läser, för att dela med mig av en helt underbar känsla just nu!

linasfeelgood.blogg.se läs gärna om ni orkar bry er!

Reply
cherie

Wow, du måst nog vara en av dom väldigt få bloggerska som har vett i huvudet, dom som klagar tänker inte tillräckligt långt helt enkelt.
Jag beundrar dig verkligen, och jag älskar att du bjuder på roliga bilder på dig själv! :)

Reply
gabriella

Jag tycker personligen att det du skrev om mink-farmarna var skitbra, det är bra att du bryr dig

Reply
Lisa

sluta försvara dig och håll på och ta ställning i alla konstiga event m.m. Du framstår bara som någon översittare, inte den tjejen jag brukar läsa om :S

Reply
Becca

Att folk orkar! Vad fan har man för roligt liv om man känner att man måste sitta och klaga på en bloggare? :P

Reply
LIENE

jag tycker tvärtom, det är bra att du bryr dig! för du verkar bry dig om alla, eller iaf försöker:)
söt bild, verkligen!

Reply
Bea

Vad fan är människors problem!? Det ska alltid vara gnäll om någonting! Jag blev skit glad att du har tagit upp det här i din blogg om Mink Farmarna, för folk behöver få upp ögonen för det som händer!

Jag tycker att du är awesome, så stå på dig och skit i alla bitter fittor där ute som ska klaga för klagandets skull!
Jag beundrar dig så och kommer alltid att älska din blogg!
Kram! :)

Reply
Elena

Bry dig inte om de kommentarerna, rent logiskt är ju att du bryr dig om allt de andra runt om kring som de klagade på, de som inte förstår att man inte skriver om allt bokstavligen :)

Reply
Sofie

heja minkarna för fan, dom va säkert här långt före oss. dom väljer inte hur dom ska leva d gör tydligen vi.. männsikojävlar ;)

Reply
Mia

Haha, jamen du kan ju inte rösta på ett politiskt parti bara pga minkar?! Det finns ju lite mer än så att ta hänsyn till när man röstar…….

Reply
Isabelle

Du steg verkligen i mina ögon genom det där inlägget! Så jävla bra gjort att använda ditt “kändisskap” till sånt här.
Djuren kan inte försvara sig själva, vi måste göra det. Jag skrev på listan :) Hoppas att du fortsätter engagera dig, du har möjligheten att påverka.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*