• header

Seeeeeeeeeeeeegt!

Vad fan.. Jag började göra mig i ordning för en stund sedan men såg nu att klockan bara är fem, och mötet/middagen börjar inte förrän halv åtta! Åhh.. Här sitter jag nu färdigfixad och har myror i brallan. Middagen är iallafall med Tyra & Nyheter24, vi ska planera mer angående vår show. :)

Ska ta och måla tånaglarna nu. Har ju inget annat att göra, haha..

101 Comments

Diana

Du e så jäkla fiin!!
Kan du inte köra en ” Kenza tipsar ” för exempel. Där du typ skriver vad som matchar vad! För du ahr så fin stil! :D
Kram

Reply
iThiger

Men tusan.. då kommer du missa matchen! Jaja.. ni kommer ha det trevligt utan match :^)
Såg just hemska minkbilder på aftonbladets web.. att man kan behandla levande varelser på ett så grymt sätt. Skäms på dom!
Ha en skön kväll!

Reply
sofia

Men näääääääääääääär ska ni berätta vad er show kommer att handla om????? STOP WITH THE SECRETS!!!

Reply
El'

Kolla in vår härliga BFF blogg :)
En härlig blandning av inlägg där du bland annat kan se Edward kyssa Jacob, läsa om nya tv serien Pretty Little Liars, läsa om vår shopping och allt bus vi hittar på :)
xoxo Em’ & El’

Reply
dinnas

En fråga till dig ja hoppas du svarar.
Ja är 13 snart 14 vet du om man kan jobba då asså typ småjobb eller så? ja hoppas du fattar:D

Reply
Moa

haha, vad roligt, jag målade också tånaglarna typ exakt samma tid som du, haha, lite roligt tyckte jag ;)

Reply
Louise Olsson

haha, första kommentaren, wööw! (eller de andra kanske inte är godkända ännu bara.) nåväl, väldigt söt bild Kenza, lycka till på mötet.

Reply
Natalia

kenza jag tycker att du är väldigt vacker och jag älskar dina kläder, verkligen! xoxo

Reply
Lisa-Mari

Hahah, så där gör alltid jag också när jag ska iväg på kvällen! ;) Hoppas du får det jättekul i alla fall, Kram

Reply
karoline

Hei!

Jeg bare lurte på, når du farget håret fra brunt til lyst. Stripet du det først da, eller farget du bare en helfarge? :-)

Reply
Koiba

Hej Kenza! Nu vill inte jag jämföra dig med någon, men jag var nyss inne på Kissies blogg och kikade runt lite där. Jag kände bara en massa falskhet hit och dit, sedan gick jag in på din. Det känns lite underligt att säga det om en blogg, men. Din blogg är så mycket finare och fräshare än många andra! Din blogg är verkligen superfin, och du är en jättebra bloggerska! Du och Foki är mina favoriter. Jag ser dig som en ärlig människa, och det tycker jag att du ska fortsätta med! Ha det så jättebra och tack för din superbra blogg!

Reply
emma

Hej! Vart på Kreta var du då du var där? Jag åker dit med min pojkvän på sista minuten resa och tänkte höra om du har några tips på stränder, uteställen, restauranger eller bara saker man bör titta på :) Vart är det bäst att bo? TACK på förhand! (Älskar din blogg, din stil & din attityd till allt!) Kram

Reply
lasek

hejhej! när börjar du sälja dina första smycken på guldfynd :D<3 för min bästa vän fyller år den 21 och jag ville köpa smycken från din kollektion…tror du de kommer vara ute då :P

Reply
silje

Hej kenza! Tänkte börja med att säga att jag älskar din blogg! Okej nu till frågan, vilken ras är din hund? Han är så söt! Kram

Reply
linnéa

Hej!
Befinner mig ni i sthlm och skulle vilja ha några shoppingtips. Vart finns den bästa shoppingen för en som är ute efter normala priser? Och den bästa converse affären? Och vart är din svarta spetsbh från? (:

Reply
Sophie

I’m always done way to early too! I just go and get ready about half an our before i have to go and now im always done on time :)

Reply
amanda

Fett jobbigt, fint =)
Jag tycker din blogg är bar som många andra och det är bra att du är ärlig och snäll. Kissie t.e.x känns liksom falsk så fortsätt så som du gör du och foki ni rockar!<3

Reply
Alexia

VARFÖR GÖR DU INTE EN SMINK VIDEO? OCH VISAR HUR DU SMINKAR DIG OCH VILKET SMINK DU ANVÄNDER? DU SMINKAR DIG JÄÄÄTTE FINT

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*