• header

12e augusti 2010

God morgon allihopa!

Hoppas att allt är bra med er. Här är allt bra. Precis vaknat upp efter en låååång och skön natt. Medan Tyra + produktionen valde att stanna kvar och dricka några glas efter middagen igår på Josefina så drog jag och Mani hem. Det var en väldigt trevlig middag men jag var så trött. Vi filmade lite innan också, en liten grej som kommer upp snart! Vi behöver nämligen er hjälp med en grej.. Åh vad jag längtar tills vi drar igång på riktigt. Det ska bli så himla kul!! :)

När jag och Mani kom hem efter middagen så la jag mig i ett varmt bad och läste. Kände att jag behövde slappna av och tänka lite, har de senaste dagarna gått runt med en stor klump i magen.. Usch..

Nej hörrni nu måste jag klä på mig. Har lunchmöte med min agentur klockan 12.

Yesterday

96 Comments

Amanda Åkerlund

Hejsan. Ville bara säga att jag(och min bästa vän Caroline) tycker mycket om din blogg och skulle gärna kanske kunna få lite bra tips på hur vi kan få våran blogg som din ungefär? Inte precis som din men bara få några tips hihi ^^ Ta en titt på bloggen om du vill :) Kram

Reply
E

kolla in min blogg! och följ min dagliga toplista på snygga killar! och glöm inte att kommentera dom =)

Reply
ninni

kolla gärna in min nya blogg ! första gången som jag bloggar så hoppas det går bra ! första kommentaren woho !

Reply
Melissa

EN LITEN FRÅGA TILL DIG KENZA SOM SÄKERT FLER ÄN BARA JAG UNDRAR!

OM DU NU SKA BLI NATTKLUBBSCHEF FÖR GOLLAGE… VARFÖR GÖR DU TILL ATT DET SKA BLI 25ÅRSGRÄNS NÄR DU SJÄLV INTE ÄR NÄRHETEN AV DET? DET RÄCKER VÄL GOTT OCH VÄL MED 23 SOM DET VAR TIDIGARE(?) DESSUTOM MÅSTE DU JU FESTA UTAN DINA VÄNNER EFTERSOM DEM INTE ÄR 25 ÅR OCH KOMMER DÅ INTE IN PÅ DIN KLUBB OCH SKULLE EGENTLIGEN INTE GJORT DET TIDIGARE HELLER… :/

Reply
Cassie

Kenza du är världens vackraste människa! och min förbild!
En dag ska jag bli precis som dig! <3333 :) (L)

Kram snygging ;)!!!

Reply
Matilda

Det där med klumpen känner jag igen. Det är samma här just nu när det är för mycket jobb, flängande och farande och så håller jag på att starta ännu ett företag mitt upp i allt.
Ibland måste man liksom bara andas. Kram på dig!

Reply
Evve

Nej usch, Isabella var grym så henne kommer du aldrig att slå! Dessutom är hon både äldre och mognare än dig.. Du beter mer som en tomåring. Så sorry, jag tvekar på att detta kommer att gå!

Reply
Lisa

Bli dagens blogg! :)
Bli dagens blogg! :)
Bli dagens blogg! :)
Bli dagens blogg! :)
Bli dagens blogg! :)
Bli dagens blogg! :)

love you Kenza.

ha en bra dag.

Reply
ida

hahaha, jag drömmde en dröm inatt, om dig. Jag drömmde att du var hos min farmor och farfar där även jag var, vi stimmade runt med Mani, men tillslut sommnade du på golvet helt utan anledning, HAHAHA. Jag garvade när jag vaknade, hahah. sjukt. :)
kram kram

Reply
Anna

jag håller helt med om att du är jättelikt Leona Lewis på denna bilden! Hoppas du tar det som en komplimang för hon ser riktigt bra ut!

Reply
Lisa

ASSÅ HJÄLP KVINNA!!!!!!!
jag är så sjukt avundsjuk på ditt utseende, du är nog den vackraste i hela världen det är helt sjukt, du har perfekt hår, perfekt kropp, perfekta tänder, perfekta ögon allt är perfekt på dig!!
Du har nog ofta fått höra att du är sjukt snygg och det är lika bra att du får höra det igen för du är verkligen det!!

Reply
Josefine

Jättefint örhänge, har fastnat för Items by Johanna efter att ha sett dem smyckena du har :)

Ta gärna en titt på min blogg!

Reply
Carolin

Du är en extremt vacker tjej Kenza! dessutom verkar du vara så himla glad och jordnära! beundrar verkligen dig! och din blogg är den enda jag verkligen känner att jag vill följa! kram

Reply
Kamilla

Ibland måste jag se efter em extra gång för att försäkra mig om att det verkligen är du på bilden och inte Leona Lewis. Inträffar oftast när du är väldigt brun

Reply
lina

Hejhej! Hur får du ditt hår i så fin volym? När jag tuperar mitt hår, sprayar eller använder osis+ – puder, så tappar håret glansen och blir inte lika fint längre och om jag inte fixar någon volym hänger det bara och är skitfult. Har du något bra tips? :)

Reply
Amelia..

heej kenza =)
fick ett tips av min vän om din blogg & den är ju bara strålande bra!
du är verkligen så vacker o din stil är perfekt!

jag har en liten fråga till dig angående ditt hår.
Ditt hår har den mest perfekta färgen och de jag undrar är :vilket märke är de du använder? & vad heter den hårfärgen som du har?
jag har försökt att få tag på en färg som är som din, men har tyvärr inte lyckats =/ jag har färgat håret massor av gånger men inget blir som din..snälla kenza hjälp mig !!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*