• header

Jag funderar på att resa och besöka en storstad snart och tänkte bara höra med dig som reser så mycket.. Vilken storstad är den bästa? Vill ha shopping och party!

Svar: Oj, svår fråga! Alla storstäder jag har besökt har varit bra, men vissa såklart bättre än andra.

New York – GRYM shopping! Det är nästan ett måste att besöka NY innan man dör. Jag känner att jag måste åka tillbaka dit när jag fyllt 21 så att jag kan uppleva nattlivet också. Det är en väldigt stressig stad men jag antar att man måste försöka se “charmen” i det, hehe.. Allt är så coolt i New York. Precis allt. Man tappar hakan åt minsta lilla sak!

Milano – En otroligt fin stad med fina byggnader, men shoppingen var bara ok. Jag menar, tänker man Italien tänker man ju SKOR. Däremot fanns det ett stort köpcenter med de dyraste märkena och där fanns det en massa fint. Illa för plånboken dock.. Coola nattklubbar där man dansade under bar himmel, och väldigt god glass!

London – Ääääääääääälskar London! Så otroligt trevliga och hjälpsamma människor, shoppingen var grym, sköna pubar (vi var aldrig ute på någon klubb, det får bli när jag åker dit i höst!), en massa mysiga caféer och det var jättekul att turista sig där. Planera dock in en hel dag inne på Topshop. Den är nämligen enorm!

Barcelona – Perfekt stad att besöka under sommaren. Man får shopping (om man inte är så kräsen som jag är shoppingen bra) och fina stränder vid medelhavet. Men det absolut bästa var nattklubbarna. Det finns inte många ställen i europa där man får medelhavsstränder och ordentliga nattklubbar som slår klubbarna på Stureplan med hästlängder. Fan vad kul vi hade där!

Paris – Underbara Paris.. Ok, jag har nog hittat min favorit (efter Stockholm då, höhö). Paris är bäst. Bäst bäst bäst. London är väldigt nära, men Paris är snäppet bättre tycker jag. Det är inget snack om saken att det är ett shoppingparadis, för jag shoppade för 18 000 kronor där nere. Herregud vad mycket fint det finns. Själva staden är helt fantastisk också. Massa mysiga gator, sköna uteserveringar och det finns en massa fint att se, t.ex. Notre-Dame. Och så har vi då nattlivet också. VIP room är en av de bästa klubbarna jag någonsin varit på! Jag måste tillbaka till Paris nästa vår!

Sen har jag besökt andra storstäder också t.ex. Berlin & Toronto men där hann jag knappt uppleva något!

Det här gäller alla storstäder (förutom Barcelona), åk inte dit på sommaren. Det är alldeles för varmt och det finns ingenstans man kan svalka sig. Våren och hösten är perfekt, då finns det även en massa snygga kläder i butikerna! :)

Har ni någon storstad som ligger er varmt om hjärtat?

Bilder från underbara Paris! Var där med Tyra i våras ♥

420 Comments

Sofie

Du borde åka till Luxemburg! Jag vet – konstigt val men jag bodde där i nästan ett år och det är helt fantastiskt fint. Litet och kanske inte mycket shopping men superfint och utelivet är GRYMT (speciellt Scott’s som ligger i ravinen och äldsta stadsdelen Grund, k’ramba, VIP-room och white i centrum).
Åk dit! Fler borde upptäcka Europas grönaste, backigaste och finaste land :)

Reply
Armin

Jag har åkt med bil från Sverige genom många länder, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Slovenien,Serbie, Montenegro (jättefina stränder), Croatien (lika så), ett ställe du ska besöka är Croatien :D

Reply
anonym.

Om Justin Bieber skulle komma till Sverige i höst, skulle inte du kunna intervjua honom då? Jag menar du är Sveriges sötaste tjej & han behöver få veta att svenska tjejer är snygga!

Reply
mimi

kenza!! du borde åka ner till staden novalja som ligger på en ö i kroatien på weekendresa och bara festa loss! så sjukt underbart är det där! tre stora nattklubbar (och några mindre barer) ligger uppradade längs en jättefin strand som heter zrce. även där dansar man under bar himmel! på dagarna har klubbarna after beach party, man ska helt enkelt komma dit direkt efter stranden och festa i bikinin. dom anordnar även jätteroliga tävlingar! stranden i sig är jättefin och ren och vattnet är jätteklart och turkost. dom säljer även jättefina smycken! speciellt ringarna! :D det var verkligen en av mina bästa resor, jag åkte dit i 10 dagar och festade varje kväll. allt var så himla magiskt och mäktigt! det går inte att beskriva! du borde verkligen åka dit :D

Reply
Anna

Bor i San Francisco and I just love it here! USAs häftigaste stad. Har allting! Det är så himla vackert här också, helt otroligt. Något man bara måste se med egna ögon.

Reply
Frida

Stockholm er og blir best!! Har vært der rundt 19 ganger og er 16 år.. haha! Málaga, Sevilla og Berlin er også fantastiske :)

Reply
Sandra

Jag tycker att det är underhållande att alla tror att man måte vara 21 för att komma in på krogen i usa. 21års gränsen är bara för att dricka där inne. Visar du legg på att du är under 21 får du ett armband med texten do not serve. Och det ser bartendern och vägrar därför servera dig alkohol. Dom släpper in 15åringar på krogarna där utan att det är några problem. Det är oftast ingen åldergräns på att komma in.

Reply
Erika

Hej Kenza!

jag har varit i Bulgarien i Sunny beach:) där får du sol,bad,kläder,väskor,skor och super god mat för jätte bra priser!!<3 Det är värkligen underbart där:) Dom har hur mycket kläder,skor och väskor där som helst över allt säljer dom det hahah så det är bara att shoppa loss där, det gjorde jag!!;D<3
hoppas att det e ett pra tips
kraam<3

Reply
Emmie

Var i L.A i december och jag kan bara säga JAG ÄLSKAR DEN STADEN ! Tycker du absolut ska åka till L.A. Körkort och bil är bra, men bor man rätt så funkar det med tunnelbana och buss också ! Ett tips bara.

Hoppas du får ett bra fortsatt år ! :)

Reply
LINN ★

Snälla snälla snälla kenza kan du svara på denna kommentar, jag undrar om det finns victoria’s secret i paris? Ska dit i sommar och skulle gärna vilja veta. Du kommer säkert inte se denna kommentar, men det är värt ett försök. Du verkar iaf vara en sjukt fin människa både på utsidan & insidan, kraam

Reply
Sara

Hej Kenza! Jag ska till Paris om 5 dagar och innan de tänkte jag fråga dig vilka shopping centrum man ska till? Jag vill gärna shoppa i Victoria’s secret och Marc Jacobs om det finns i Paris?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*