• header

Jag funderar på att resa och besöka en storstad snart och tänkte bara höra med dig som reser så mycket.. Vilken storstad är den bästa? Vill ha shopping och party!

Svar: Oj, svår fråga! Alla storstäder jag har besökt har varit bra, men vissa såklart bättre än andra.

New York – GRYM shopping! Det är nästan ett måste att besöka NY innan man dör. Jag känner att jag måste åka tillbaka dit när jag fyllt 21 så att jag kan uppleva nattlivet också. Det är en väldigt stressig stad men jag antar att man måste försöka se “charmen” i det, hehe.. Allt är så coolt i New York. Precis allt. Man tappar hakan åt minsta lilla sak!

Milano – En otroligt fin stad med fina byggnader, men shoppingen var bara ok. Jag menar, tänker man Italien tänker man ju SKOR. Däremot fanns det ett stort köpcenter med de dyraste märkena och där fanns det en massa fint. Illa för plånboken dock.. Coola nattklubbar där man dansade under bar himmel, och väldigt god glass!

London – Ääääääääääälskar London! Så otroligt trevliga och hjälpsamma människor, shoppingen var grym, sköna pubar (vi var aldrig ute på någon klubb, det får bli när jag åker dit i höst!), en massa mysiga caféer och det var jättekul att turista sig där. Planera dock in en hel dag inne på Topshop. Den är nämligen enorm!

Barcelona – Perfekt stad att besöka under sommaren. Man får shopping (om man inte är så kräsen som jag är shoppingen bra) och fina stränder vid medelhavet. Men det absolut bästa var nattklubbarna. Det finns inte många ställen i europa där man får medelhavsstränder och ordentliga nattklubbar som slår klubbarna på Stureplan med hästlängder. Fan vad kul vi hade där!

Paris – Underbara Paris.. Ok, jag har nog hittat min favorit (efter Stockholm då, höhö). Paris är bäst. Bäst bäst bäst. London är väldigt nära, men Paris är snäppet bättre tycker jag. Det är inget snack om saken att det är ett shoppingparadis, för jag shoppade för 18 000 kronor där nere. Herregud vad mycket fint det finns. Själva staden är helt fantastisk också. Massa mysiga gator, sköna uteserveringar och det finns en massa fint att se, t.ex. Notre-Dame. Och så har vi då nattlivet också. VIP room är en av de bästa klubbarna jag någonsin varit på! Jag måste tillbaka till Paris nästa vår!

Sen har jag besökt andra storstäder också t.ex. Berlin & Toronto men där hann jag knappt uppleva något!

Det här gäller alla storstäder (förutom Barcelona), åk inte dit på sommaren. Det är alldeles för varmt och det finns ingenstans man kan svalka sig. Våren och hösten är perfekt, då finns det även en massa snygga kläder i butikerna! :)

Har ni någon storstad som ligger er varmt om hjärtat?

Bilder från underbara Paris! Var där med Tyra i våras ♥

420 Comments

Cornelia

Absolut Paris!

Kenzas svar: Visst är det underbart där?! Skulle verkligen vilja åka dit på en romantisk weekend också, men det skulle nog bara sluta med att Aleks får bära alla shoppingpåsar haha.. :)

Reply
A.

Så jäkla avis på dig som har rest så mycket! :D

Kenzas svar: När jag var yngre var jag likadan. Jag var avis på alla klasskompisar som åkte iväg på semestrar med sina familjer hela tiden medan jag alltid satt kvar hemma i tråkiga Sverige.. Hehe.. Att resa är bland det bästa jag vet och jag är så otroligt tacksam över att jag får göra det nu. Vill se hela världen!! Helst skulle jag vilja tågluffa genom hela Europa :)

Reply
julia

new york & los angeles! har inte varit där men det är en dröm.. vill/ska inte du till L.A kenza? :D

Kenzas svar: L.A känns ju nästan som ett måste! Men förutom att man måste fylla 21 först så bör man nog skaffa körkort. Jag har hört att det är omöjligt att ta sig runt där utan bil.. :P

Reply
sanna

har själv varit i newyork, så underbart! helt sjukt vad jag saknar att vara där! :(
sannakrouthen.blogg.se

Reply
Signe

Jag älskar New York och kommer alltid att göra det! Har varit där en gång, men när jag fyller 15 (om två år) åker vi dit igen, och jag garanterar att det inte är sista gången! <3 Världens bästa stad!
Mycket av min klädstil fick jag därborta, och det var även där jag bestämde mig för att börja blogga, och GUD vad glad jag är att gjorde det!

Reply
Ling-Ling

Istanbul! Älslar den staden! Var där i våras.. Finns så mycket att se och göra, jättevackert. Ska absolut tillbaka.. Har en massa bilder i bloggen, egen kategori t.o.m. ;)

Kenzas svar: Maten måste ha varit fantastisk!

Reply
Martina

ROM! Världens mest underbara stad, kanske inte överdrivet bra shopping men gud vilken mysig stad!

Kenzas svar: Åh.. Jag och Aleks skulle ju dit i våras men dagen innan drog ju vulkanen på Island igång.. Måste till Rom! Ser så mysigt och romantiskt ut :)

Reply
tina

Frågar för 3:e gången:D
HUR FÅR DU TILL DINA LOCKAR????!?!? KAN DU VISA?:D
KRAM

Kenzas svar: Det finns en video! kolla kenzas på videofy.me

Reply
Malin

Rom är en riktigt vacker stad som jag älskade från den stunden jag landade. Shoppingen är bra och det finns så himla mycket vackra antika byggnader att se.

Reply
emma

Jag har bara varit i New York och London av de där städerna men båda är helt otroligt fina! Måste nog säga att New York är bäst, men det beror kanske på att jag var mer modeintresserad under den resan, haha. Det gör ju mycket.

Paris vill jag lugnt besöka också! Staden verkar ju helt otroligt fin! Och lite smått sådär romantisk också vilket är gulligt. :)

Reply
Johanna

Jag var i London förra året. Och va in i TopShop, gud det var verkligen enormt! Tre stora våningar! Dit ska jag absolut igen! :D

Reply
Elin

Jag ÄLSKAR London. Har bara varit där 1 gång, men det var hur kul som helst.
Att bara gå runt och se staden var en upplevelse i sig. Måste tillbaks dit nån gång.
Älskar din blogg!
Kram Elin

Reply
Emma

Ja, paris ligger mig varmt om hjärtat också. Kanske är det för att jag blev kär i en kille där? kanske är det för att alla är så öppna och trevliga (speciellt när man kan franska)? kanske är det för att shoppingen och alla sevärdheter är så underbara?

hur som helst är paris verkligen en drömmarnas stad!

Reply
Sara

Dagens fråga: Vad använder du för värmeskydd och när använder du det (när ditt hår är vått eller precis innan du ska fixa det)?

Reply
Nathalie Tirosh

Jag vet att du kanske tycker det låter lamt. Men, Tel-Aviv tycker jag du borde besöka! Så sjukt underbar stad. Nattlivet där ska vi inte ens snacka om. Människorna, maten och shoppingen. Shit, gotta love that town. Och hela Israel såklart. Kärlek. Synd bara att många inte vågar sig på att åka dit.

Reply
h

Grekland, karahptos. Älskar älska o älska det var så härligt men dit ska man med sin kille :)

Reply
lalla

MEN GUUUUD KENZA!!!! BANGKOK BANGKOK BANGKOK SÄGER JAG BARA!!! Du måste till bangkok! Ett par skor kostar lika mkt som ett ciggpaket i sverige, och ett ciggpaket kostar lika mycket som en liten chipspåse i sverige och en chipspåse kostar typ en spänn! ALLT MAN BEHÖVER, INTE SANT? Plus att människorna är helt underbara. Luften är det dock väldigt mycket avgaser i, om man säger.

Reply
Frida

Jag fullkomligt älskar Singapore och Berlin. Något med de städerna som får mig att vilja se precis ALLT. Och bli en sån där turist som strosar runt i timmar och bara tittar på allt. Rekommenderas starkt!

Reply
s

melbourne i australien e fantastisk! nu va de några år sen jag va där sist men då va de sjukt bra. ska dit till jul igen, jag verkligen älskar den staden.

Reply
Kiba

Göteborg! Jag tycker den är stor och det är fullt med affärer….men ibland kan det vara rörigt pågrund av alla tåg, bussar och bilar! :)

Reply
Jonna

London! Människorna där är så otroligt trevliga! Till skillnad från Sverige, höhö. ;) Starbucks och Primark är underbart!

Reply
Maria

Tokyo är min favorit. Men det kan knappt räknas in, för det är som att vara på en annan planet haha! Helt fantastiskt. Annars är London underbart!

Kenzas svar: Tokyo vill jag åka till! Min pojkvän var där och tävlade VM för ett par år sedan och han blev helt kär i staden. :)

Reply
Linnéa

Köpenhamn och Barcelona är väl dem enda storstäder jag besökt, och stockholm en snabbis :P Men måste säga att jag älskar Köpenhamn :D

Reply
Flisan

Hur sover du med ditt hår? För visst brukar du sova med det i en tofs? Har för mej att du gjort ett inlägg om det hur hittar jag det?? :)

Reply
Daniella

Älskar London! Min kära pojkvän är engelsk och därför har jag lyxen att åka dit ganska ofta :). Så himla skön stad på alla sätt och vis!

Reply
Frida

Haha jag Måste bara fråga. Hur fan står du på första bilden kvinna? :) Haha

Kenzas svar: Haha han sa säääära på benen, meeeeeeeeeeeeer! Tyra stod och fnissa haha

Reply
Maria-Alexandra

Efter mer an 4 ar i London har jag nu flyttat till Milano och trivs an battre har an jag gjorde i London. Ska du aka nu i aug/sep sa sager jag Milano eller Barca, ska du aka i November sager jag NYC – dar kan du halsa pa mitt ex och ge han en stor orfil fran mig!

Reply
glo

Har inte kunat go in på din blogg för att jag bli ledsen altid när du reser till Spanien det är mit hemlan är bara 15 o vi flytade till kala sverige när jag va 14, har du nogra tips for att jag inte ska vara så ledsen??

Reply
Marie

London (har bott där), NY och underbara, fantastiska och älskade Sydney!! Sydney e favvisen för mig..

Reply
towää

första bilden ser du ut som en riktig tonårstjej ;) naw, haha

Kenzas svar: Haha, jag är ju en tonårstjej. I bara 8 månader till.. *PANIK*

Reply
Fatima

You did a lot of travelling!
Are you planning to visit Morocco one time?
I love Morocco! Every two years we go to Morocco. And I just love it there: the food, the people, the nature,… just everything!!
I’am from Morocco but I am born in Belgium.:)

Kenzas svar: I havent been there since 2007 so its definitely time to go soon! I would LOVE to go on a family trip to visit all our relatives down there, but I dont think its possible… Hugs

Reply
LULLU

hey , fin blogg ! :)

kolla min och säg vad du tycker om mina senaste köp eller mina oufits collage?
kram =)

Reply
The World's Greatest

Gillar Paris och London också, men mina favoritstäder är nog ändå Miami och Washington DC. Miami för att det är så underbart tropiskt och grymt nattliv. DC för att det är så vackert och lagom stort :) Underbart!

Reply
Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Åh, om jag har någon favoritstad? :D OM jag har, bara kolla bloggnamnet -hehe. ;) Jag ÄLSKAR London herreugd! :o Det är helt underbart! Känner mig som en utomjording i Sverige men i London så är jag som en äkta Londonbo! :D Ska flytta dit så fort jag kan! ;)
och herregud vad du rest mycket :o önska jag kunde få ge mig ut på lika många äventyr >.<

Kenzas svar: Haha, jäklar! Du var ju helt galen i London :D

Reply
vivi

Ehmm först skrev du “Barcelona – Perfekt stad att besöka under sommaren.” Men sen under står det “Det här gäller alla storstäder (förutom Barcelona), åk inte dit på sommaren.” Så va försöker du säga egentligen??

Kenzas svar: Jag menar ju exakt samma sak med båda sakerna haha.. Att man inte ska besöka storstäder på sommarn, förutom Barcelona för där har man ju hela medelhavet. Alltså att Barcelona är en perfekt storstad att besöka under sommaren!

Reply
Patricia

Kenza ÄNTLIGEN fortsatte du med dagens frågor hihi :D
Tycker du borde åka till mellanöstern snart, jag tror du skulle älska det. du borde kolla upp libanons nightlife. Man blir chockad så jävla grymt det är. Kolla skybar Beirut. Det knäcker Sveriges klubbar LÄTT!

Ha en underbar kväll!

Reply
johanna

london, absolut! shoppingen är bara bäst och det är bara så häftigt! och så berlin förstås, jag bor där…

Reply
vivi

oj, sorryyyy nu fattar jag va du skrev haha *pinsamt*

Kenzas svar: Haha nemas problemas ;-)

Reply
Agnes

Jag gillar Shanghai. Marknaderna är riktigt roliga, men kvaliteten pågrejerna är inte lika rolig. Palma på Mallorca är också fint ^^

Reply
Cecilia Butterfly

Så snygg du är kvinna!!

London är min absoluta favorit stad! Allt du nämnde stämmer perfa!

Har endast varit där under sommaren&vintern, funderar lätt på en höstresa dit!

Reply
Mari

Når skal du til London ? Jeg skal også dit i October. Hvis vi skal dit samtidig skal jeg se etter deg :)

Reply
marta :)

hej kenza! grym blogg, verkligen. du e en otroligt bra förebild som jag ser upp till..
nu till frågan hehe.. Funkar det att använda blommigt i höst? olika färgade plagg allmänt alltså? eller är det grå, svart, vit etc som gäller? tack på förhand!
kramar

Reply
Emmy

London är det bästa ever!
Om du åker dit i September så säg till så fixar jag VIP till dig på några av de goaste klubbarna:)
Btw, passa på nu när Ryan Air har AS BILLIGA resor!

Reply
Christin♥

Moscow, Moscow, Moscow! I here study. I love this city, here it is a lot of shops, clubs, cosy cafes. But this city also is interesting by the history and architecture, here really it is very beautiful…. And people certainly too pleasant, Moscow – a city of constant movement and me it to be pleasant…..
For me unique a city – the competitor of Moscow is Barcelona (♥). I simply adore this city, people which there live, their culture…. An excellent city for rest, I agree, it is the truth….hihi :D

Reply
gotteochvi♥

*kenza, jag har lånat en bild av dig! hoppas det är ok! jag håller på göra en lista inför höstens mode, där man skall utmana läsare att göra en likadan. antar du den om jag utmanar dig?* =)

Reply
isabelle

Jag har inte varit till många storstäder, men TOKYO är helt otroligt. jag är fullständigt upp över öronen förälskad i den staden. Min bror bor där så jag har varit där 2 ggr, och herregud säger jag bara.. helt fantastisk. det är som att besöka en annan planet. människorna är helt underbart artiga och hjälpsamma (även fast dom inte är bra på engelska) och shoppingen är HEEELT underbar! Ett måste att besöka Tokyo under sin livstid. Synd bara att det är så dyrt med flygbiljett, annars skulle jag åka dit hela tiden :P

Reply
maria

åk till bulgarien, där är det fullt med shopping och fester på kvällarna. men då menar jag sunny beach (bäst)..

Reply
Michaela

London är nog min absoluta favoritstorstad! =) Paris tycker jag var helt okej, men ingen stad jag verkligen föll för.. tycker både folket, shoppingen och sevärdigheterna är bättre i London =) I Paris fick vi dessutom springa omkring med ett lexikon så att vi skulle kunna göra oss förstådda då ingen kan engelska typ, gjorde inte saken bättre liksom xD

Reply
Rebecca

Ett ställe du måste till när du är i London är Koko. Det är en gammal teater som är en nattklubb nu, asgrymt ställe!
När vi var där spelade de live på 3dje våningen, lounge på 2 våningen och dansgolv längst ner. Asbra musik och härligt röj!
Ligger några meter från tunnelbanestationen Mornington Crescent :) De har en egen hemsida, koko.uk.com!

Hoppas du uppskattar det lika mycket som jag!

Reply
My

New York… stressigt?! Jobbade du när du var där?… för jag upplevde aldrig staden som stressig! Bara trevligt folk och… I <3 NY =)

Vill du inte besöka Karibiens stränder istället för Thailands? kram

Reply
Emmy

London var jättefint tyckte jag, var där för mindre än en vecka sedan. Snälla människor och superb shopping! :D Tyckte att shoppingen där var bättre än Paris men smaken är ju olika, haha. Som tur är ! ;) Har inte besökt någon mer storstad än dessa två men de var fina! =)

Reply
rebecka

Har aldrig varit i någon storstad (om inte stockholm räknas hehe) men jag MÅSTE verkligen åka till New York. Men väntar gärna med det tills jag har åldern inne till allt. ;)

Reply
tina

Du är superschysst som svarar på kommentarerna:D
Nu kommer jag läsa din blogg ännu mer! För så gör en bra bloggare! GOoooO!

Tack för svaret! KRAM! <3

Reply
Caroline

Ska själv till Vancouver och New York om en vecka:)Har varit där innan men Vancouver är min favorit:)

Reply
Petra

Tyckte jättebra om Berlin när jag var där förra året, men London, NY och Paris känns som ställen man måste till innan man dör. Sen så finns det fler stora städer jag vill till, men dom 3 MÅSTE jag till nån gång.

Reply
riri

o HERREGUUUD hur har du fiXat ditt hår på sista bilden med tyra översnyggt !! DET MÅSTE DU FÖRKLARA, E DE SAMMA LOCKTÅNG ELR!!??

Reply
Nadja

Jag blev förälskad i Paris då jag var där första gången som 15åring. Idag är jag 18 och har varit där nio gånger. Så mycket älskar jag Paris, haha! London är även en stad jag trivs grymt bra i. För en shoppinggalen tjej som mig så var det ett paradis. Sen gillar jag Rom också, otroligt vacker.

Reply
Linnea

Dubai, åk direkt till Dubai! Det är heeeelt underbart, varmt hela tiden, och jättefint och då menar jag FINT bodde på Hilton som hade egen strand, och baaanaanars vad det va kul och nice. Du måste till Dubai punkt slut””

Reply
Suchi

Paris kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat i våras så var jag där med mitt livskärlek och det var helt underbart, har varit i paris många gånger men det är alltid samma känsla över den staden och det är nästan som att komma hem! :D <3

Reply
kandi

en fråga kenza, har du slutat röka? ser nästan aldrig nå bilder på dig när du röker längre. Om du har slutat så bra jobbat! :D

Reply
Sandra

London slår allt! Helt underbart i London..shoppingen älskar jag där verkligen ;) Och bara leka turist där är ju skitkul och intressant,hehe. London in my ♥. Vill flytta dit :)

Reply
girly

could you tell me(in english please) that how do u do you hare like that????I LOVE IT. I LOVE THOSE GURLS !!! What do you use?

-finnish gilr

Reply
Krullieee

Hihii… i went to New york, Paris, Barcelona, Kopenhagen etc..
I live in Amsterdam..

But Londen i love the most!!!!!! Just my favorite city.. Next week i’m going to Londen again .. Hmmmm :D:D

Reply
louise

Jag har hört att fransmän ogärna talar engelska. Är det bara bullshit eller borde man kunna några fraser på franska om man ska dit? Haha dum fråga antagligen men det hade ju kanske varit bra att veta i förväg. Har nämligen funderat på att åka dit inom en snar framtid. :)

Kram

Reply
Camilla

Jag och några tjejkompisar funderar på att åka till Paris nu till hösten. Har du några förslag på bra shoppinggator/shoppingcenter (gärna de lite billigare) som är värda ett besök? :)

Reply
alexandraaaa

Kan inte du bara svara på min kommentar också ? Hahahaha har väntat på den dagen då du ska göra det.

Reply
sarah.i

San Juan, Puerto Rico. FINASTE STRÄNDERNA JAG NÅGONSIN SKÅDAT! Miami är också en stad jag avgudar! :D U GOTTA GO GIRL!

Reply
marisja

NY! absolut. va där me klassen o shoppa bland annat, va bästa stället jag någonsin shoppade vi va alla som barnungar i en godis affär. Det fanns så stört mycket fina och billiga saker, iaf när vi va när o dollarn va låg=P

Reply
Elionor

Jag rekommenderar Mallorca på sommaren, säkert inte att ångra det är otroligt!
Vad mer kan man önska är här, butiker, fantastiska stränder, det finns många klubbar, det är bäst natt på Mallorca! Vi lever av turism och det är det som gör att du spenderar den bästa semester i ditt liv!
(L)

Reply
Sofia

Har varit i både London och New York. Och jag måste nog säga att jag tycker New York var bäst. Allt finns i NY, och hela staden är så fantastisk! Kommer definitivt åka dit igen!

Reply
Jessica Hansson

Hej Kenza, jag vill börja med att säga att din blogg är den bästa av alla stor bloggare du är verkligen en förebild för mig och andra unga tjejer. Men jag tänkte fråga hur du får ditt hår så fint när det är vågit/lockigt, det är verkligen jätte snyggt och skulle gärna ta emot några råd. Kramar till dig <3 :D

Reply
Ida

Hej!

Först och främst, sjukt bra blogg! Läser varje dag och du ger bra inspiration.
Jag ska flytta till Paris i höst och plugga där, så om du har vägarna förbi där i höst, så holla at me! Vart någonstans ligger VIP room, tänkte nämligen testa på det så klart! :)

Sen tror jag att du har haft min syster och hennes bästa kompis som tränare när du gick på cheer i Twisters.

Kram

Reply
erica

Jag älskar chicago är föd där och brukar åka dit hur underbar stad som helst ditt borde du verkligen åka!

Reply
emma

BERLIN!! Helt underbar stad, där finns bra shopping, nattliv (i tyskland festar man natten lång, så är det bara, alla klubbar uppe till 8), det är billigt, lite boho sådär, men ändå storstad och lyx. Liksom, perfekta staden! Har varit i London och paris, men tycker ändå mest om Berlin.

Reply
eelin

Min absoluta favorit storstad är Hong Kong! Utan tvekan. Helt otroligt fantastisk shopping. Och party livet var verkligen inget att klaga över heller :D rekommenderas varmt!

Reply
sandra

Jag skulle verkligen vilja besöka London och New York:)

Jag har även en fråga till dig: Jag älskar din klädstil så jag undrar vilka affärer du brukar shoppa i? Kom gärna med “budget”-tips;) Tacksam för svar:)

Reply
carmenb

im inlove with Munchen!! ive been there a couple of times and i just loved it! it is so beautiful! (better go in spring) and belgium too

Reply
Alex

TOKYO! Helt klart, där finner du EXAKT ALLT, som bara finns. Kläder och saker. Gatumode och trender som du inte visste fanns. Du kan inte undgå den grymma shoppingen eller det vackra landet, med gamla traditioner men även ett pulserande nattliv!

Reply
ebba

hej kenza! :D
vad heter dom ställerna du har varit i på kreta?
ska nämligen dit i september så de vore kul att veta!

Reply
nathalie

hejsan, jag undrar en sak här med tanke på resor osv.
hur har du råd att resa så mycket som du gör? det kostar ju en hel del, jag älskar att resa men skulle inte ha råd att resa så mycket som du, tyvärr, haha. så hur har du råd med det? för du har väll inget fast jobb va, eller ? vore kul att få svar, puss du är grym!

Reply
Lotta

Hej Kenza!
Jag älskar din blogg, den är jättebra och kul att läsa.
Men en sak måste jag bara fråga, den kanske är lite personlig men jag är så nyfiken. Du har nyligen flyttat in e en ny lägenhet som jag förstår det och att du lever livet vilket jag beundrar dig för men du åker jätte ofta utomlands och verkar ha det bra ekonomiskt och det är just det jag inte förstår =) Du modellar ju, får man verkligen så mycket pengar för det? Det kanske man får men jag får det inte att gå ihop för du shoppar mycket, jag förstår inte hur du har råd med allt bara.
Jag kanske är oaritg och förstår om du inte vill svara så detaljerat men jag har iallafall sagt mitt nu.
Jättebra blogg som sagt! <3

Reply
Amanda

Paris ligger mig varmt om hjärtat, det är mitt andra hem! Detta är på grund av att jag bodde där under min gymnasietid, älskar människorna och atmosfären. Ska dit om 2 veckor på långweekend, undrar om du hittade några favoritbutiker när du var där? Måste ju spana in allt höstnytt!

Tack för en inspirerande blogg =)

http://amandel.blogg.se

Reply
Emma

Prag! Underbar stad som jag har varit i 2 ggr.. Bra shopping, mysiga gator, storstad men känns ändå mysig. Åk dit på våren så är det perfekt!!:)

Reply
thea ^^

Hehe, nu vet jag att jag är lite tråkig och så men jag Älskar Göteborg! en jätte mysig stad :D Och sen var budapest fint med. Inte en shopping stad men ååh det är en sån härlig plats. Min pappa har en Lägenhet i centrala Budapest. :)Fast skulle jätte gärna åka till syndey i australien och LA, Fast ska till LA och Las Vegas nästa sommar ;)

Reply
Olivia

Vaddå det finns ingenstans att svalka sig?
Storstad är för mig = shopping = butiker med aircondition haha!

Jag var i alla fall i New York i Juni och tyckte att det var jätte härligt! Rekomenderar det! :)

Reply
J A S M I N

Du borde helt klart besöka Dubai. En helt underbar stad. Jättefin, jätte varmt, shoppingen är helt underbar. Och då menar jag undebar! Där finns ju bland annat varldens största galleria. Av dem shopping städerna jag varit i, alltså London, Paris och Dubai så slår Dubai allt! Våren är nog finast.

Reply
emma

split. kroatien. bäst. helt underbart. helt enkelt ren kärlek.
har bara ett ord om hela kroatien:
magiskt
volim te hrvatsko, zemlja moja mila <3<3<3<3<3

Reply
Robin

Ljubljana (Slovenien, Sarajevo (Bosnien) och St Julians (Malta) är tre ställen jag besökt och uppskattat enormt. Nattlivet är kanske inte det bästa, men det känns verkligen att man är utomlands då man besöker dessa ställen. Gillar de lite mer undangömda och icke-populära resmålen. Det blir till att upptäcka mer då! :)

Reply
maria

london ! paris och sotckholm nära dock hehe ^^ är från finland så stockholm känns stort och coolt :D

Reply
kajsa

tjeeeeeeeeeeeeeena tjejen

jag flyttar till London om 2 veckor, så när du kommer dit är det bara att höra av dig så tar jag med dig till bästa partystället ;) du verkar ju vara en riktigt skön tjej att hänga med

jag älskar också london så härlig stad! tycker dock att new york var grymt också.. jag hoppas på att komma iväg på en weekend till typ rom eller paris inom en snar framtid – tror att det är grymt!

kika gärna in i min blogg där jag bloggar om förberedelserna inför london-flytten!

Reply
anna

Berlin!:D Älskar shoppingen och stämningen där. Jättevacker stad, den bör man absolut besöka nån gång i livet =)
un beso

Reply
Fredrika

Tyvärr lär du ha missat Milanos sko-mecka. Det ligger bortom centralaste centrum (såg att du varit inne på La Rinascente vid doumon, det är det jag menar med centrum), tyvärr har jag glömt namnet… Det ligger bortom Via Montenapo iallafall så det blir en liten promenad (en smärtsam sådan om man är skofantast, haha, ont i fötterna!). De har allt möjligt, allt från Louboutin och Alaïa till Bottega Veneta och Manolo Blahnik.

Jag är och shoppar i Milano ofta och kan gatorna som ett rinnande vatten nu :) det verkar som om det blir dags igen om två månader.

Reply
Amanda

Dubai!! Är så sjukt sugen att åka till den staden. Dubai verkar vara riktigt häftigt med höga byggnader, galen shopping, skönt klimat och fina stränder! Hoppas på att åka dit i höst! Ett hett tips! :D

Reply
MYLLENBERG

Jag skulle vilja uppleva New York, det verkar vara helt fantastiskt!

Jag var nyss i London, för en och en halv vecka sedan. Kan hålla med dig i precis allt du skrev om London. Och ja, Topshop var ju ENORMT! Du måste besöka klubbarna när du åker dit i höst, det var helt otroligt, jag och min kompis hade skitkul! Vi bodde hos min kompis syster Johanna, och Johanna hade en vän som fixade in oss gratis på klubbarna, vi fick vara i vipen, vi fick gratis drinkar, gratis lyxresturangbesök innan vi stack till klubben. Det var så fräckt!

Är sjukt avundsjuk på dig som rest så mycket. Jag äslkar att resa, men har aldrig varit utanför europa. Och när jag har rest har det alltid varit med familjen till olika skidorter i schweiz och österrike typ (förutom spanien 2005 och förra sommaren när vi reste runt i italien, sloveinen, bosnien och kroatien i en vecka, samt då nu för en vecka sedan då jag fick resa själv för första gången med min bästis till London).

Kram Jossan

Reply
Mikaela

Hej! Jag har en fråga till dig:

Det är så här att jag ska flytta min blogg från blogg.se till WordPress, (jag vet att du har gjort det så därför frågar jag di). och jag undrar vilket “verktyg” du använde när du flyttade bloggen och om det kostar något?

Skulle vara jättesnällt om du svarade! /Mikaela

Reply
S

Jag har aldrig haft lika kul någon annanstans än som i paris! Bästa på länge och jag saknar det fortfarande :D

Reply
Molly

Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu.
Åldrad i Ungdomllig grönska, öarnas stad, det är du…

Reply
Sofie

BERLIN fyfan sjukt bra shopping och nattliv!!!!!!! men dock så är det ont om snygga tyskar, seriöst tyska killar har ingen stil :D du har en underbar blogg

Reply
Maja

Ååh vill också! Synd att man inte har råd med att åka utomlands för tillfället, kommer nog till finlands som längst haha glammigt!

petitelicious.blogg.se – en inspirationsblogg för korta tjejer!

Reply
Cissi

Åååh, vill också till New York. Tipsar starkt om MIAMI, dit måste man verkligen åka innan man dör! :D

älskar din blogg!

Reply
ax

åh, blir lite avis när ser alla ställen du har varit i! ;)
har “bara” varit i asien, så är väldigt sugen på andra delar av världen! ^^, speciellt new york och london! :)

Reply
malin

JAG ÄLSKAR LOOOOOOOONDON, LÄTT MIN FAVVO! sen las vegas, LA, paris, san fransisco osv osv :D älskar att resa

Reply
Paula

Dubai!! Har bott där i fyra år och sen åkt dit nästan varje år sen jag flyttade hem pga. att min pappa bor där.

GRYM shopping! Dom har ju några av världens största shopping Malls (ex. Dubai Mall) och man kan vara där inne i daaagaar! Dubai Mall har allt ifrån Topshop, H&M, New Look och Forever 21 till Marc Jacobs, Gucci, Prada osv. Something for everybody helt enkelt ;)

Stränderna är jättefina, klimatet på sommaren är dock ingen hit. FÖR varmt. Men på hösten och våren är det awesome!

Nattlivet är också grymt. Dock är det 21.. Men jag har kommit in och vart 18-19 utan falsk leg eller liknande, så dom är inte så hårda..

Sen trots att det är ett arabland så pratar alla engelska. Det bor mer gästarbetare där än folk som faktiskt kommer därifrån. Nu ska jag sluta babbla på men DEFINITIVT en stad man måste besöka innan man dör!

Reply
Sandra

Jag ÄLSKAR New York, jag bodde där December 09 – Maj 10, var inte så facinerad i början men staden växte i mina ögon och det var med sorg jag flyttade därifrån.

Nu bor jag i London sedan ca en månad tillbaka, jag har inte fastnat för London något speciellt mycket än men det kanske kommer.
Kul att du ska hit i höst :)

Reply
Carolyn

Har varit mycket i Bangkok, jävligt svettigt men härligt.
Älskar L.A, men tyvärr var det riktigt länge sen jag var där (var typ 15), skulle vilja åka tillbaka nu när man få dricka lite alkohol och festa.
Kraaam!

Reply
Petra

Har inte varit i många länder alls (inte så konstigt, är bara 13). Men Prag är faktikst fint, kommer inte ihåg så mycket, var ganska liten då vi var där. Men fint är det där iallafall. :)

Reply
Marilia

ATEN!!! Aten har allt! Shopping(nästan alltid bra rea!!), havet(nära i alla fall), fina barer och klubbar och KULTUR!! Vad mer kan man önska sig?? Jag är själv halvgrek och åker till Aten så ofta jag får chansen! :) Grekland måste vara ett av de landen som har mest sevärdigheter också!! :)

Reply
hihi

Jag och två kompisar var i london i tre veckor. Utelivet, alltså nattklubbarna är UNDERBARA! Hur kul som helst!!! Engelsmännen var så snälla och bjöd på allt, men några nyp på röven fick man sig allt under en kväll, så de har väll inget direkt allmänt hyfs. Men det gäller väll att inte ta det på fel sätt och inte bry sig. haha.
London hejar jag på!
Måste dock besöka Paris. Kanske drar dit nu till höst med pojkvännen?
Kram!

Reply
rebecca

LOS ANGELES helt klart!
alltså det var helt sjukt direkt när jag kom dit så kändes de liksom i hjärtat : jag är hemma! vi åkte runt i usa under två veckor, starta i LA då. under hela trippen så var de liksom ” ja snart åker vi hem igen” (till los angeles då) alltså att ens kunna säga så tycker jag personligen är helt sjukt!:D när vi kom hem så bröt jag ihop. att inte känna den friet man gjort under 2 veckor var så jävla sugit. jag längta så himlans mycket tillbaka till Los angeles att det drabbade mina betyG!
men ett måste i livet är att åka till LA! det är bara så ALLA SKA få uppleva de :)

tack för mig :)

Reply
emelie

Miami! Eller Fort Lauderdale, ojojoj vilka städer! Jag var där i vintras, jag älskar USA, som du sa, man tappar hakan över minsta lilla. Verkligen ett tips på vart du ska åka!
Kram

Reply
Sandra

Fan vad kul! Jag vill också resa men jag är för ung :p Men jag MÅSTE åka till New York så snart som möjligt :D

Reply
sibel

ISTANBUL!säger precis som Ophra sa = i just fell in love with istanbul! SHOPPING SHOPPING SHOPPING
stora varuhus
Levant shopping center
Galleria
Metro shopping center

sen är bosphoren så himla fint på kvällen, gränsen mellan asien och europa!

Reply
Johanna

Ska till new York senare i månaden, har du några shopping tips? Typ affärer elr områden? har redan varit där en gång o då blev det mest 5th så undrar om du vet lite annat. om du får chansen, åk till l.a! du kmr inte glömma det :)

Reply
tildiiis

Jag älskar New York! Har aldrig varit där, men ändå. Vill så gärna dit! Och så Italien & Frankrike :) Älskar att resa utomlands! <3

Reply
E

Hej!
Min familj och jag ska resa bort i vinter när det blir kallt här hemma i sverige! Och du har ju varit på många ställen och shoppat och gått ut och festat osv. , Men har du något bra tips för något litet ställe där du varit där det finns gott om sol och bad och sevärdheter! Skulle vara grymt tacksam om du kunde svara på min fråga!
Kram!

Reply
Lovisa

Om man åker till La Roca i Barcelona så hittar man Shopping;) Där finns det många butiker dock bara märkes butiker men man hittade så mycket fina saker där!:D

Reply
eliin

Jag älskar att resa!! Och mitt favorit resemål var förra sommaren, LONDON :D Det var verkligen helt underbart, massa shopping, trevliga människor, roliga sevärdigheter :) Sen har jag varit på väldigt många andra ställen med, som turkiet, alanya. De är super bra om man mest vill sola, bada och ha skoj :) Ganska bra shopping med :)

kraam

Reply
lolla

New York vill jag verkligen åka till! Jag ska till USA nästa år och hoppas jag får chansen att åka dit då :)

Reply
Sanna

haha, bilden på dig och han där killen är sååå bra :D hah! du ser ut att vara hans oåtkomliga dröm eller nåt!

angående städerna så har jag bara besökt Paris och London av dom du tar upp. Jag uppskattade nog London mer, men det är nog mest för att jag var där i mars och inte i mitt i sommaren, som när jag vart i Paris, haha. Var fan stekhett och man hade verkligen ingenstans att svalka sig, så det håller jag verkligen med dig om; Besök INTE storstäder under sommaren som inte har en strand inom räckhåll! Dessutom tyckte jag folket i London var betydligt trevligare än i Paris :) Men visst är Paris fint, helt underbar stad.

Reply
EMME

Kikade igenom dina gamla videoinlägg. FYYYFAAAAN vad du är rolig. Speciellt den videon när du visar vad du har i väskan. HAHAHAHHAH “kniv om jag vill hugga nån”. Tummen upp för din personlighet Kenza (y) Kollade också dina inlägg från 2007. Fyfan vad du var kär i Anthony alltså! Nästan alla inlägg handlade om honom.

LOVE TO KENZA <3

Reply
erika

Var i Paris för två år sen, och jag bara älskade staden :) Hade drömt om att åka till Paris ända sen jag var liten, så den drömmen gick i uppfyllelse :)

Nästa mål är New York! :)

Reply
Gabriella

Har åkt överallt förutom Milano och Barcelona , älskar att resa och shoppingen i de städerna är grymma ! Älskar London och Paris , fast NY med haha .

Reply
Veronica

New York är en sjukt underbar stad. Var där förra året i Juni älskar NYC, det är verkligen ett tips för alla storshoppare ju ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*