• header

Jag funderar på att resa och besöka en storstad snart och tänkte bara höra med dig som reser så mycket.. Vilken storstad är den bästa? Vill ha shopping och party!

Svar: Oj, svår fråga! Alla storstäder jag har besökt har varit bra, men vissa såklart bättre än andra.

New York – GRYM shopping! Det är nästan ett måste att besöka NY innan man dör. Jag känner att jag måste åka tillbaka dit när jag fyllt 21 så att jag kan uppleva nattlivet också. Det är en väldigt stressig stad men jag antar att man måste försöka se “charmen” i det, hehe.. Allt är så coolt i New York. Precis allt. Man tappar hakan åt minsta lilla sak!

Milano – En otroligt fin stad med fina byggnader, men shoppingen var bara ok. Jag menar, tänker man Italien tänker man ju SKOR. Däremot fanns det ett stort köpcenter med de dyraste märkena och där fanns det en massa fint. Illa för plånboken dock.. Coola nattklubbar där man dansade under bar himmel, och väldigt god glass!

London – Ääääääääääälskar London! Så otroligt trevliga och hjälpsamma människor, shoppingen var grym, sköna pubar (vi var aldrig ute på någon klubb, det får bli när jag åker dit i höst!), en massa mysiga caféer och det var jättekul att turista sig där. Planera dock in en hel dag inne på Topshop. Den är nämligen enorm!

Barcelona – Perfekt stad att besöka under sommaren. Man får shopping (om man inte är så kräsen som jag är shoppingen bra) och fina stränder vid medelhavet. Men det absolut bästa var nattklubbarna. Det finns inte många ställen i europa där man får medelhavsstränder och ordentliga nattklubbar som slår klubbarna på Stureplan med hästlängder. Fan vad kul vi hade där!

Paris – Underbara Paris.. Ok, jag har nog hittat min favorit (efter Stockholm då, höhö). Paris är bäst. Bäst bäst bäst. London är väldigt nära, men Paris är snäppet bättre tycker jag. Det är inget snack om saken att det är ett shoppingparadis, för jag shoppade för 18 000 kronor där nere. Herregud vad mycket fint det finns. Själva staden är helt fantastisk också. Massa mysiga gator, sköna uteserveringar och det finns en massa fint att se, t.ex. Notre-Dame. Och så har vi då nattlivet också. VIP room är en av de bästa klubbarna jag någonsin varit på! Jag måste tillbaka till Paris nästa vår!

Sen har jag besökt andra storstäder också t.ex. Berlin & Toronto men där hann jag knappt uppleva något!

Det här gäller alla storstäder (förutom Barcelona), åk inte dit på sommaren. Det är alldeles för varmt och det finns ingenstans man kan svalka sig. Våren och hösten är perfekt, då finns det även en massa snygga kläder i butikerna! :)

Har ni någon storstad som ligger er varmt om hjärtat?

Bilder från underbara Paris! Var där med Tyra i våras ♥

420 Comments

S.

Hör av dig om du ska till Paris :)! Bor här och jobbar här, kan tipsa om lite olika ställen att gå på. :)

Reply
o

åå jag blir så glad över dina fina ord om paris jag är själv halv-fransk och besöker paris så ofta jag kan :) du är en väldigt inspirerande mäniska kenza :D

Reply
Karin

Vad var det som inte uppfyllde kraven för en “kräsen” shoppare som dig i Barcelonas shoppingutbud? Vill man ha det bästa från de stora modehusen, bra vintage och supershopping i bugetklass så är ju Barcelona kanonbra! Vad var det du saknade? Billigt krafs finns ju på La Rambla.

Reply
marie

Jag läste någon gång att du färgar håret hemma själv oftast, nu hittar jag inte inlägget… Men jag är ute efter vilken hårfärg du använder dig av, tycker den är superfin! Kram!

Reply
lasek

hejhej! jag undrar när din smyckeskollektion kommer ut för min bästavän fyller nämligen åt den 21 augusti och då undrar jag om jag hinner köpa nåt från din kollektion eller kommer den inte ara ute än…tacksam för svar :)

Reply
NiloferAmini

New york og Pari <3 Vakkreste stedene noensinne!
Liker alt med USA, nesten (a)

Forresten elsker bloggen din ;o Leser den hver dag, beundrer deg veldig mye. Får mye innspirasjon fra deg. And damn girl, your beautiful : D

Hilsen en fast norsk leser :D

N.

Reply
Daniela

Gillar du godmat&fester så är det nog Kroatien som passar.
Öarna i Kroatien är bra, det Brac och Krk dem är jättefina och där kan man festa mycket och äta godmat!:)

Reply
Magga

HONG KONG!
Om du vill shoppa så ska du åka till Hong Kong där finns de bästa butikerna och alla butiker du kan hitta ut i hela världen!
Fina lyxiga shoppingcentrum.
Jag har varit där några gånger och tröttnar aldrig på butikerna eller på staden.
Där finns fina lyxiga höga hotell med ljuvliga utsikter speciellt på kvällarna.
Maten är suveränt god och mänskorna är så trevliga.
Satsa på de du jag lovar du blir inte missnöjd :D

Reply
Ida

Får jag föreslå Brisbane! Jag själv tycker att Brisbane är världens bästa stad för shopping för alla plånböcker! Jag som drömmer om att bli make-up artist, klev in ett shoppingcentrum, fyllt från golv till tak med M.A.C, Sephora, Estèe Lauder, YSL, Chanel, NYX ja alla märken som finns! Gissa om jag var i himlen då!? Och vad som är bra är att inga affärer som finns i Europa finns i Australien, utan bara “inhemska” affärer, så glöm H&M, New Look o.s.v, Australien har sina egna! Underbara matställen också för den delen. Vi var på en restaurang där man stekte sitt eget kött på en het sten, och till efterrätt kunde man få glass på en iskall sten istället ;) Så… ÅK TILL BRISBANE!

Reply
Lynna

I love to shop at Berlin ♥ ! It’s really a beautiful city; you can’t be bored :)
You should buy Dr.Martens ! They would be perfect on you !

Reply
Mr. Olivander

Haha skrrryyyttttttt meeeeeerrrrr! Hon bad dig om en stad inte att du skulle skryta om alla du har varit i! alla dina resor e ju ändå sponsrade!

Reply
E m e l i e | Mode och vardag

Hej! Du jag tänkte bara fråga en sak angående din supersnygga militärgröna jacka från topshop. Köpte du den så som den såg ut eller var det luva/päls på den som du tog bort? Glodde runt lite på hemsidan och fastnade för den jackan minus pälsen/luvan. Och sen såg jag att du hade en sån och att du inte har något utav det på din:) Tacksam för svar! :)

Reply
sarahnordgren

london och barcelona är mina favoritstorstäder, så himla fint på båda ställena, också är juh shoppingen i london himmelriket, haha. :)

Reply
Wilma

Att resa är underbart.. jag va i barcelona förra året och shoppingen va ok tyckte jag men allt annat va ju underbart!
Ska du också till london i höst? När? Jag ska kanske dit då med! :)

Reply
HIHI

Helt klart LOS ANGELES! Det är ett måste att åka dit, jag älskar staden. Folk är så trevliga där, börjar prata och skämta med en. Det finns shoppingcentrum överallt så det finns ingen risk att man kommer därifrån tomhänt, minst en resväska full med kläder därifrån, MINST! Det finns så många butiker och så mycket fint! Och alla parker där, alltså nu menar jag om man jämför Six Flags med Grönalund så är grönan som ett tivoli i jämförelse. I Six flags finns åkturer du inte äns skulle kunna tänka dig, läskiga och samtidigt skitroliga! Om man inte är fegis då ;) Disneyland är ett måste om man aldrig har varit där, det känns som att det är något magisk med det stället, roliga åkturer det finns två stycken parker att välja mellan där, båda är bra! Och universal studios, helt klart min favorit park! Så många åkturer från olika filmer, finns åkturer man blir helt blöt av men älskar alla åkturer där, överdrivet kuuul! Och så är det soligt varje dag så det är väldigt skönt. Hollywood måste man ju kolla förbi också som turist, väldigt intressant första gången. Och självklart stränderna, vissa stränder är bara WOW! Om man hänger på stränderna där kändisarna brukar vara kanske man får syn på en också ;) Sola där och som vilken solig stad som helst blir man bruuun. Kul att gå på bio där också, alla filmer kommer ju före och biosalongerna där är bar för coola. Partylivet där vet jag inte riktigt, men jag är helt säker på att det är grymt! Däremot vet jag hur det är lite i Las Vegas för jag har varit där med men du orkar nog inte läsa om det, cool stad det med! Och i L.A är det mycket billigare än i Sverige, verkligen en sak att älska, hihi. Men slutsats, L.A är en stad som har allt i ett, Shopping, fina stränder, roliga parker att besöka, party, trevligt folk och så tränar du din amerikanska också. Jag har besökt många ställen, Las Vegas( finaste hotellen någonsin, men rekommenderar att man åker dit när man är 21 för det är då du får spela på casino och det), New York ( cool stad, men L.A är bättre) Egypten, Kanada, Kanarieöarna m.m och L.a är helt klart min favorit, kärlek till den staden. Såndär live your life känsla, men det är bättre där om man känner folk därifrån, mycket mycket bättre! Men du måste iaf besöka staden minst 1 gång! Och juste ja du behöver bil om du ska klara dig där, det är ett måste! Det var allt jag orkar skriva, men ingen orkar säkert läsa, haha :)

Reply
cajsa

jag måste nog säga london! jag har varit i paris med och det är inte fel det heller, men jag verkligen ÄLSKAR london. himla fin stad, alla människor är såattans trevliga, underbar shopping osv..

Reply
Eric

Miami is a great place. It’s tropical climate and great beaches! Plenty of shopping a lot of celebrities call it home, its best to go there in the winter when it’s not so humid. MTV has held their music awards show there when they are not holding it in NY. :)

Reply
gabriella!

SNÄLLA HELP ME! Du som är en världsvan shoppare, finns det Victoria’s Secret i Paris/ Frankrike? Eller nån stans där du har varit ( förutom usa ) Tacksam för svar :)

Reply
ELSA ☮- tjugonionde oktober

Jag kom hem från U.S.A. för en vecka sedan efter tre veckor där nere. Helt underbart land men jag håller med dig, New York var en riktigt stressad stad. LA däremot, OMG, helt fantastisk stad. Bra shopping och underbar strand. Dit måste du åka Kenza!

Reply
Julia

Vet inte riktigt, men har vart i bl.a. London. Där var jag på Harrods, en mycket stor affär där dem har ALLT, men det är dyrt! Rom är ju en ganska skön stad också. :)

Reply
eli

Paris och London måste nog vara mina favoriter, men jag älskar Los Angeles och San Francisco också!

Reply
Bojana

Säger bara en sak, du bör besöka ITalien och staden Rimini. Människorna är helt fantastiska och maten är helt UNDERBAR och shopping ska vi inte prata om. Kom precis hem från Rimini 4e året jag åker dit, lika bra varje gång och sen så har dom perfekta uteställen :) du bör åka dit :D

Reply
MalinSofiaFalk

Helt klart Paris!
Jag har varit där två gånger, dock var jag inte mer än fem år första gången och 14 andra. Men jag älskar stan lika mycket för det! Jag tjatade som bara den om att få åka dit igen efter första gången. När vi kom hem andra gången sa jag att dit ska jag sååå många fler gånger!
Jag blev kär i den stan redan i den åldern och planerar att åka dit så fort plånboken tillåter:) För nu när man är lite äldre kan man uppleva den på ett helt annat sätt.

Reply
Elin

åh jag åker till new york snart för första gången! hoppas hoppas hoppas att det är lika härligt som jag tror!
jättebra blogg Kenza, stor inspirationskälla är du!

http://woodh.blogg.se/

Reply
Ida

Åh kul att läsa då jag ska till Paris med min bästa kompis i höst! Ser så mycket i fram emot det <3 Förra höstlovet var vi i London, underbar stad men man bör nog vara lite "påläst" innan man åker, alltså ha lite koll på vad som finns att se och vad man helst vill hinna med för att få ut så mycket som möjligt av vistelsen. Så är det väl med alla städer men jag tror vi var lite dåliga på den biten ;)

Reply
Martha

Hi, thanks for the tips! I love London and Paris so much, but only was there like 2 days for 2 years ago, but im heading for london this spring. I really love London, i felt like i just fit in.
I was wondering if you could write some about Stockholm too. I really want to go there. It’s in sweden and they say shopping’s awesome. Since you live there, i guess you’re the right one to ask. A little travle guide about Stockholm please ^^ Anyways, awesome blog, really love your outfits and your funny humor way of blogin’. Your blog makes me smile ^^ Really try to get my friends to read it too. Swedish blogers are so more serious that norwegians, but in sweden you get many goods out of blogging. Blogin’ is just a hobby in norway XD haha, but anyways you have the cutest dog <3

Reply
eellaaa

Jag älskar London!
Sjukt mysig stad och shoppingen är grym :D

Annars älskar jag Polens huvudstad! Grymt vacker stad, som har både det gamla från andra världskriget kvar och dagens ny modigheter. Bra shopping har dom också :)

Reply
eellaaa

Och just haha xD
Warszawa heter Polens huvudstad :)
Lika bra att skriva ut det så slipper man spilla tid på att tänka :)
Ha det toppen Kenza! :)

Reply
Linnea

London – åker dit varje höst, enda stället jag åker tillbaka till. Kanske dags för en vårtripp där snart!

Reply
Leenin

Har bara besökt London och Paris. Och måste jag välja väljer jag London helt klart! Ett stort plus för att det var lättare att göra sig förstodd där:) ÄLSKAR LONDON!

Reply
Nellie

You should definitely go to New York! I live in New York City and everything about the city is amazing and exciting!

Reply
Maria

Själv bor man i London nu för tiden och jag kommer alltid att tycka att den här staden är BÄST! Mest tack vare alla minnen och fina upplevelser från min universitetstid, med en massa party,roliga utflykter och fina vänner, fast en hel del hårt plugg också! Sedan så kommer Göteborg och Prag för i de städerna är jag uppvuxen i. Göteborg med sin charmiga “småstadskänsla” och fina skärgård som jag bara älskar! Och Prag’s alla smågator, gamla stad, party, och häftig kultur, love it to bits! Kram!

Reply
En Erica

Hej du !

Vill du få mycket för pengarna och uppleva en helt ny kultur.
Åk till KINA !
Där har du allt, Kläder, smink ,elektronik.
Det är inte speciellt dyrt att ta sig dit.
Sas har turer konternueligt för runt 5300.
Muren är en upplevelse.
Har både varit i Shanghai och bejing ! kanon val !

kram och tack för en ärlig blogg som visar många sidor.

Reply
Max

Vad är det som är så kul med shopping egentligen? Byxor är byxor, en tröja är en tröja…

Reply
Märta

jag tycker väldigt mycket om New York, London och Chicago! Fast det finns massa andra olika, reser ganska mycket! :)

Reply
heidi

Tokyo är det som gäller! det kommer att vara min favorit stad alltid :) massor shopping, världens trevligaste människor, otrolig kultur o sevärdheter :) i USA är min favorit San francisco!! :) jag blev själv mycket besviken i NYC och LA eftersom jag hade så höga förväntningar av det vad andra har sagt.. i europa är det appsolut london! de bra när det är så nära så kan man fara dit så ofta :) kram

Reply
Anna-Sara

Åh vad härligt att hqa varit på så många ställen :) Jag ska i alla fall åka till London i höst, det ska bli så himla kul!

Älskar din blogg! Du är verkligen en förebild för många!

Reply
Jess

Min absoluta favoritstad av alla jag varit i är London, allt är bäst där och det är därför jag ska flytta dit idag! :)

Reply
Embo

Finns bara en stad om du vill shoppa och festa: New York!

Behöver inte vara så stressigt heller. Jag bodde där ett tag och blir faktiskt mer stressad i Sthlm. I NY så tar folk faktiskt tid till att prata med varandra och är väldigt trevliga. Vist, tempot är högt men fortfarande behagligt.

Shoppingen är grym, mer än så finns inte att säga. West Willage med alla små underbara butiker där ägaren handplockat kläder och skor är helt i egen klass. Men även de stora varuhusen är underbara. Du kan hitta ALLT!

Nattlivet går knappt att beskriva! Se till att få kontakt med en bra promoter innan du åker. En som är på flera olika klubbar!

Lycka till med ditt val :D

Reply
Emma

Dublin och Amsterdam älskar jag! Shoppingen är väl säkert inget vidare (har ingen aning), men att bara festa och strosa runt där är underbart! Även Belfast är en grym stad.

Reply
Fanny

Härliga bilder asså:)
Är verkligen avundsjuk på dig som reser så mycket. Du är lyckligt lottad.

Kolla gärna på min blogg om det är något som behöver ändras

Reply
Marinna

NY is wonderful!!! LOVE this city. Barcelona was my dream and it`s came true. Want come back in next summer, it`s best time fo Spain!!! I`m going to Vienna or Madrid in winter.

Reply
Mathilda

Kikat in på min lilla blogg? Läs om där du kan designa din helt egna outfit och sedan poff beställa hem! Läs om dödsturen jag åkte och knappt överlevde!! Fyfan vad läskigt det var! Läs om svaren på frågestunden, en fråga var en dirty one! Läs om björnarna som dunkar till musiken! Läs om hur du får platt vältränad mage! Och mycket annat!

http://www.mathildasmode.blogg.se
pussar!

Reply
sarah

London, utan tvekan! Det är mitt andra hem. Min pappa är från England vilket gör att jag är halvengelsk och har besökt London X antal ggr. Blir bättre för varje gång jag är där! Dock följer jag gärna med och festar för det har jag ju aldrig hunnit med… Turistas du vet ;)

Reply
LinneaHilje

Har varit i Paris, london och New York och jag måste säga att NYC kommer på första plats :D Allt är så… Stort :D
Efter kommer såklart Paris där jag varit två gånger och kommer åka en gång till i höst :)

Kram!

Reply
sofia

hej kenza :D läste för ett tag sen att du varit i thailand, kan inte du berätta lite kort om hur det var där? har du planerat att åka tillbaka den här vintern? tacksam för svar! du är grym <3

Reply
isabell

hej! är ute efter ett par snygga jeans till hösten. mörka och tighta gärna. har du några tips på var jag kan hitta och vilka märken?
KRAM

Reply
Lina

Shanghai och Hong Kong så klart! Där kan du köpa samma produkt men välja om du vill betala 50, 500 eller 5000. Där finns allt. Man kan även sy upp egna kläder och leka designer för ett tag. Bästa tänkbara shopping!

Reply
Jossan

Storstad som ligger mig varmt om hjärtat…Jaa, Göteborg :D Svensk storstad iaf ^^

Reply
Frida

New York in my heart säger jag bara! Var där i juni och jag ska verkligen åka tillbaka!

Reply
Hanna

Belgrad!! jag bara älskar belgrad! Allt är billigt, klubbarna är fantastiska, vackert folk, maten, allt! och för min del underbara vänner, känner några Serbiska tjejer där som är hur roliga och söta som hälst!!
En annan grej med Belgrad är att det är fortfarande inte så många som åker dit så det är inte så “turistigt” så man kan verkligen uppleva hur livet är där!

Reply
Sarah

STOCKHOLM <3 jag älskar stockholm, då man bor i finland å kommer från en stad mindre en umeå så är stockholm paradiset!

Reply
emelie

Jag är in love med Paris! Älskar den staden och absolut min favorit! Rom är också vackert men Paris ligger lite varmare om hjärtat faktiskt! Ser fram emot att åka till favoritstaden nummer 1 till våren!
Puss och kram från värmland!

Reply
Ida

LONDON! Helt självklart! Har dock inte varit i Paris :). Men dit kommer jag nog snart. London är bara bäst! Har bott där i 7 månader så vill du ha tips på uteställen så är det bara att fråga på :). Superfin blogg förresten!

Reply
cooling ;d

Bangkok,
rekomenderar framförallt shoppingen där,
jättestora marknader och hur stora klädaffärer som helst ! Iloveit♥

Och göteborg, ofc♥

Reply
Evelina

Hej Kenza!
jag har vart i New York och det är mitt absoluta favoritställe :D
jag var där för ungefär ett år sedan och jag ska dit nästa år igen.
jag har även vart i Barcelona, mycket fin stad! :)

puss & kram!

Reply
Emelie

åå jag ska åka till mallorca om 3 veckor ska bli helt underbbart har du varit där? är det fint där?

hade bäst!

Reply
Amanda

Jag har vart i dom flesta storstäderna men den klart bästa är Bangkok, det är många som tror att det bara finns fake märken där men de är bara bullshit, det finns lika mycket äkta som i sveriga, och ni som tvekar att åka dit, åk dit ni kommer inte att ångra er! I PROMISE

Reply
Sandra (den personliga bloggen om The Sims)

Favoriten är Paris! Har besökt lite olika städer och länder, men ingen stad har förtrollat mig som Paris. Har redan lyckats vara där två gånger de 3 senaste åren, och det kommer bli fler besök!!! Funderar STARKT på att ta ett uppehåll från mina universitet studier för att bo ett halvår i Paris!!

Reply
olivia

Haha, jag har bara varit i London och Paris och älskaaaa båda… var i Paris för typ en vecka sen och saknar det Fätttttt

Reply
finlandssvensk

ST PETERSBURG!
trodde det var en unkel, skitstad, men oooh vad jag älskar petersburg nu!
massor med clubbar, skitbilligt med drickor och cigg, massa massa shopping (skitbilligt) gulliga små marknader, asvackert. you should try it!
man lever billigt, bra och roligt där.

Reply
Annag

Vad gullig du är som börjat svara på kommentarer och grejjer ;) Har också varit i Paris… Kände mig som hemma där! :)
puss

Reply
Kathrine

Mine favorittbyer er London, New York og Los Angeles! :)
Love them all! Er enig i det du skriver om Milano, ikke dra dit for shoppingen!

Reply
Veronica

Hej, jag måste bara få fråga en sak. När du hade tandställning hade inte du lite problem ifall du skulle stula eller kyssas. Fastnade inte tungorna ibland? ;P

Reply
Karin

New York- för shoppingen (och att det seriöst känns som att promenera i en filminspelning:)
Istanbul- för att det är världens häftigaste stad (både kulturellt sett och hyfsad shopping också)
Paris- har allt!!!!!

Reply
Vicki E.

Roma kommer alltid vara högt upp på min lista efter att jag har bott där och alla minnen som finns angående galna kvällar och sköna människor för att inte glömma shopping och dylikt.

Däremot är NYC en stad som jag alltid vill komma tillbaka till om och om igen =)

Reply
Vivi

HONGKONG!!
Underbar shopping i en otroligt fin stad med massa sevärdigheter. Staden sover aldrig!

Reply
Alessandra

Kenza! Jag tror att du har fått fel uppfattning om New York… Staden är amazing! Stressen är vad man gör den till, och man måste nog veta vart man ska och inte besöka de typiska “turiststråken”!

Reply
Lina

Kenza, jag har en fråga som är orelaterad till detta ämne, men så himla viktig (för mig!). Jag ska träffa elite model snart, har skickat in bilder och dom visade intresse. Jag är inte pinnsmal, har storlek 38 och har ganska runda former. Jag är jätterädd för att de ska avvisa mig pga det. Du är ju väldigt smal i dig själv, men har, som du själv sagt, “lagt på dig lite” på sistone och blivit ganska kurvig. Var Elite “hårda” mot dig när det gäller kropp och storlek, bad de dig hålla en diet eller motionera? Klagade dom på något? Är det stränga när det gäller att vara smal? Jag är som sagt inte modellsmal och vill så himla gärna bli modell, är rädd att det faktum att jag inte har en modellkropp står i vägen för min dröm. Hjälp mig!

Reply
anna

åk till ATHEN! Slår vad om att du kommer älska det. Kanske inte bästa shoppingen, men absolut bästa nattlivet och bästa atmosfären! En gång Athen, alltid Athen. Så är det bara. Det är en väldigt stor stad så det tar tid att upptäcka allt, vilket iofs är kul. Åk dit på hösten eller våren, på sommaren kokar staden :P

Reply
tilda

london är min favorit, shoppingen där är fantastisk! nästa gång du är i london måste du se musikalen we will rock you, helt klart det bästa jag sett!!

Reply
Sofie

Barcelona känns som mitt andra hem :) Helt underbar stad på alla sätt. Skulle dock vilja pröva på London!

Reply
emma

jag har en viss kärlek till new york men de kan bero på att jag varit där så många gånger eftersom min moster och kusiner bor på manhattan. det är en jävlans rolig stad! shoppingen är mer än grym!
paris är ligger också på topp 10 tycker jag.
dock tycker jag du har lite fel om de där att åka på sommarn. oftast är jag i new york på sommarn. visst de är varmt men fyfan vad härligt de är att ligga i centralpark, sitta på utecafén osv. fast jag kan förstå dom som har svårt fär de på sommarn, de är en vannesak den där värmen. ibland kan den va äckligt jobbig.

Reply
Marika - Blivande Au Pair på Irland

Håller tyvärr inte med dej om London, tyckte inte alls dem var trevliga där… snarare tvärtom :S
Vet inte om du har varit i Kalifornien någon gång, i alla fall så är San Francisco ett hett tips! En helt underbar stad som har allt. Det är bohemiskt, hemtrevligt, trendigt och sjukt vackert på en och samma gång. Där skulle jag mer än gärna bo, älskar San Francisco <3 USA:s bästa stad!

Reply
Mysan

Hejsan hejsan.
London och paris är mina favorit städer. Och göteborg.
haha.
London är en bra stad om man vill shoppa och dricka god öl..
Sen paris är ju kääärlekens stad, men också värsta bra shopping staden också..
men jag vill åka toöö new york :P

Reply
casse

LONDON ÄR ETT MÅSTE, där finns allt som behövs, dessutom är det ganska nära, dvs man får billiga flygbiljetter! Där kan man spendera en hel mysig vecka!!!

Reply
Alma

London är fan det bästa som finns, jag är nog konstig att tycka att det är sjukt mysigt att åka tunnerbana i London, men det tkr jag xD

Reply
Alinde

Nu har inte jag lusläst alla kommentarer, men det verkar inte vara någon som har propagerat för Bryssel. Säger bara Bryssel, Bryssel, Bryssel!!! Må hända att jag älskar staden så mycket för att min pojkvän bor där. Men det är inte för inte som jag har varit där 6 gånger under loppet av ett år. Jag tycker alla Europeer borde besöka staden, det är trots allt hjärtat av EU, typ. hehe
Kram

Reply
jennifer borg photography

London!! Helt underbart.
På andra plats kommer Barcelona, fast det var så j*vla varmt när jag var där, värmerekord eller något trots att det var på hösten.
Krakow är också mysigt om man vill ha lite mer kultur och historia.

Nu kan ju inte jag direkt relatera till nattlivet då jag bara är 16, men man kan göra mycket annat! :-)

Reply
Anna

Krakow! En stad som många inte tänker på, eftersom att den inte är en huvudstad. Men den ligger i södra Polen, och är asmysig! Shopping var helt okej, mycket “skräp”, men i de stora varuhusen (jag menar STORA) fanns mkt kedjor så som hm, zara osv, men även kedjer i samma stil som inte finns i sverige, i samma prisklass. Mycket snygga skor fanns i butikern, men konstigt nog lyckades de flesta polska kvinnorna hitta de allra fulaste skorna.

Hur som hellst, jättehärlig stad, jag var fjorton när jag var där, så några partynätter var det inte tal om, men jag såg mkt klubbar osv! :)

Reply
paula

kroatien värlens vakraste land.
människorna är jätte trevliga och maten är helt fatastisk :)

Reply
Louise

ISTANBUL! no doubt about it.. kom hem därifrån från mitt första besök i tisdags och jag blev kär!!! fantastisk stad och du måste bara åka dit. du kommer inte ångra dig! :)

Reply
Me

Om man vill åka liite längre och annorlunda så sejär jag bare Chile! Santiago är en skön stad mycket shopping, och man blir inte indragna i affärer som man kan bli på vanliga turistställen :)
Vill man ligga på stranden så är Vina del mar fantasktist :)
annars är det rolit att bara köra omkring eftersom det är jätte vackert landskap :D

Reply
Lovisa

London,paris,rom,berlin,prag och många mer!!!!!<333
ska till NY till våren oxå:D
ska bli så kul!!!;)

Reply
julia

åh topshop i london är GRYMT, var i london i 4 dagar och två av dom hängde jag inne på topshop, love it:D

Reply
Hej Kenza,

Vill du ha ett riktigt party och semester ställe ska du helt klart åka till Turkiet… (Alanya eller side). och det blir bäst om du åker på högsesongen. jag lovar du kommer danska brallorna av dig ;);)<3 skriv gärna tillbaka, skulle vara såå roligt<3 puss<3

Reply
Lisaa

Paris är helt klart min favoritstad!
Är helt kär i hela Frankrike,och det
känns som ett måste att åka till södra Frankrike!
Jag gillar det så mycket att alla i klassen vet det,
lärarn valde Frankrike åt mig då vi skulle ha
ett föredrag om ett land,och jag vill ha
en stoor tavla i mitt rum av Eiffeltornet,samt
dynor som har frankrikes färger.
Ska också lära mig franska,och har ennu
inga möjligheter att lära mig det i skolan,så
jag läser hemma i mammas franska böcker. :)
Har också planer på att fara och studera till Frankrike.
Men måste erkänna att det franska hotellmorgonmålet
inte var så extra :P
Kram! //Lisa

Reply
a

Paris, men jag menar egentligen inte för shoppingen. Staden är ju bara så otroligt vacker, Speciellt Montmartre utsikten mot eiffeltornet och hela stan (+en o annan ‘rastafarifest’ heh)

Reply
andrea

san diego! paradiset på jorden, för mig iaf! om man är en surf- och skate-tjej som jag, så är den perfekt. + att det finns sjukt mycket roligt att kolla på, god mat, trevliga människor och det händer så galet mycket hela dagarna! :)

Reply
Sonja

Min dröm stad att fara till är L.A ! :D
jag å min kompis vill så fara dit på språkresa men älskar London och Milano har varit där också :D

Reply
Mimmi

I’m a true new yorker! Det är helt klart ett måste innan man dör. Har bott här ett år nu och min kärlek till new york är oändlig. Hör av dig om du kommer igen så ska jag presentera det bästa nattlivet för dig, outstanding, awesome, great!

Reply
Nienmachien

Amsterdam or Rotterdam, The weather isn’t nice right now, but they’re lovely shopping city’s.

Love from the Netherlands

Reply
Lo

London kommer högt på listan, men så bor jag ju här, grym stad med klubbar, shopping, (har du inte varit på brick lane i London måste du dit)
Annars skulle jag säga Berlin cool musik scen och fantastiskt klubbliv och shopping.
Men om du vill åka till ett mer udda ställe säger jag Ljubljana, Sloveniens huvudstad, finns så mycket att se i denna vackra stad, bra uteliv med klubbar och mysiga barer och restauranger ut med floden, varför inte sitte i skymningen och röka vattenpipa.

Reply
E

skulle hemskt gärna vilja veta vart du köpt din skinnjacka, har letat runt men hittar inga så tajta :/

Reply
amanda

Ah håller med din om New York, de som inte vart där åk dit! Det var verkligen en upplevelse, tänker åka dit igen =D
Frankrike är männinskorna inte så trevliga om man inte vill snacka franska =/ London helt okej var där första gången när jag var 2 år =P HAha va i NY nu på sommaren som min kompis som bodde där då men kom hem nu XD

Reply
Louise

Oh ja, Paris in my heart!
Det är svårt att hitta en mysigare vackrare stad och som har precis allt än Paris. Att sitta vid Seine en med en flaska vin en vårkväll är något av det finaste som finns! Sen skadar det ju inte att det finns en del snygga fransmän också.;)

Reply
Andrea

Du som elsker shopping MÅ dra til Roma en gang! :) Uten tvil en av verdens nydeligste byer, og shoppingen er fantastisk.

Reply
kerstin

Åk till Rom som är en underbar stad, massor av att se och en otroligt vacker stad. Sen Köpenhamn är otroligt fin stad och ströva runt i och danskarna är så trevliga människor.

Reply
matilda

London är världens härligaste stad! Har också alltid velat åka till New York och L.A.

Favoriterna i London är Primark och River Island.

Barcelona bär det av till nästa år :D

Reply
frida

london, sjukt kul är det där.
finns mkt att se och superbra shopping.
gick på oxford streat och om man inte vill handla så dyrt kan man besöka priemark som khar tex skor för 1 pund.
där finn kläder, skor, accesoarier, inredning och allt möjlit.
ja gick där i 2 dagar.
dock är det mkt folk där så man får va snabb.

superbra blogg btw.

kram frida

Reply
Annah

Hamburg ,tyskland är en otrolig stad som alltid kommer betyda massor för mig,kanske delvis för jag blev kär där haha. Men jätte fin stad me Bästa shoppingen :)

Reply
Frida

Min favorit är Rom! Nu när vulkanen inte längre håller på så åk dit med killen din :) Själv var jag där med min dåvarande pojkvän som är italienare och kan Rom ganska bra – det var supermysigt och romantiskt! Såg även Claudia Schiffer när vi var där :)

Reply
Hanna

Älskar London. Världens bästa shopping och människorna är helt underbara.
Men ska nog åka till Paris i maj över min födelsedag. Hoppas verkligen att det blir av. Är jättenyfiken på den staden :)

Reply
Emma

Heej! Jag funderar lite på att åka till Barcelona någon gång nästa år… vilken stadsdel och hotell bodde ni på? =)

Reply
Hanna

hej :) såg att du ska till london i höst, när? ska nog dit med mamma, lillasyster och (kanske) mormor. har du några tips på shoppingställen där? kram ^^

Reply
Mathilde

Oh, you go back to Paris nex year?
It’s so good! Paris is truly the most beautiful city in the world, finally in my opinion. I hope to be part of the fans you meeting while your traveling, when did you next come to Paris! And, sorry for my bad english –‘

Your blog is great! Keep up-it!
From France.

Reply
Vera

kul att du älksar London, jag ska dit i höst och kommer nog dööö på all underbar shopping :) Jag har vart i Paris en gång men var typ fem då, men i vår drar jag dit igen! men det är rätt dyrt va? En stad du måste besöka är Los Angeles, jag blev helt kär i staden, den är helt underbar. Så otroligt fina stränder, och shoppingen!! Sen alla nöjesfält, som disneyworld, disney adventure och Universal Studios. Så otroligt coolt. Tack för den bästa bloggen!!

Reply
Sofia

Paris är så sjukt grymt! Alla sevärdigheter är sååå coola. Dock är jag bara 13 år så testar ju inte alla pubar precis haha :D Men Paris är sååå fint och åh vad jag älskar det. Har man inte vart i Paris innan man dör så har man missat något riktigt stort och häftigt! Jag och familjen ska till Barcelona snart också. Jag och mamma shoppar, brorsan och pappa checkar fotboll. Perfekt ju! Haha. New york och London lockar mig inte så mycket faktiskt… lite synd men vill åka dit någon gång iallafall! Frankrike är ett underbart land och vi ska (haha nu låter det som vi reser hela tiden men det gör vi verkligen inte!) nångång åka till Nice i Frankrike. Mamma har vart där några gånger (somsagt det låter som det) och pappa och mamma var där. Verkar heeelt underbart fint! Men har ni inte vart i Paris eller Frankrike överhuvudtaget: ÅK DIT!!!
Kram :)

Reply
Liz.

new york är helt klart min favorit! var där och jobbade på en pr-firma hela sommaren, och blev helt förälskad!! :)

Reply
lovisa

new yooooooork! åh shiet vilken stad! speciellt under nyår :D så jäkla ball stad. vi firade nyår vid times square och ah… rom är helt fantastiskt, som gamla stan typ.

nästa år kanske jag åker till phoenix i arizona, en utav varmaste delstaten i usa, haha undrar om jag klarar det ;o

Reply
Annie

Manchester är perfekt för den som gillar att festa, och festa BILLIGT! Och den som inte gillar att festa kommer göra det efter att ha varit där!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*