• header

Favorit?

Här har ni mina senaste outfits!

1an – en partyoutfit. 2an – klädd för en dag på museum. 3an – klädd för promenad i det härliga vädret. 4an – sött men lite tufft, en kväll på en väldigt lerig utomhuskonsert. 5an – en dag med möte och lite shopping på stan. 6an – klädd för en middag med teamet bakom vår webshow.

Har ni en favorit? Jag gillar nog 4an & 6an mest. Och 5an på grund av mina nya favoritshorts :D

610 Comments

Kristin

I love 5, but it would be better with other shoes. But 3 and 6 are also really pretty!I love that green jacket SO much, it fits perfect to your hair and skin tone. I hope to find a jacket like this too, its from topshop isnt it? which size? hugs

Reply
amanda

tycker alla, men älskar jackan och klänningen på första. Dom är sjukt snygga! gillar även klänningen på 4;an

Reply
Sofia

Personligen gillar jag ALLA outfits.
men jag fastnade lite mer för 1 4 och 5 :)
du har så jäkla bra stil Kenza! :D

Reply
Nejla

Hej jag har läst din blogg i kanske 1,5 år nu och jag har märkt att du inte verkar äga några sneakers så min fråga är äger du några sneakers ? :D kram !

Reply
em

Kenza :)? Vart var ni på Kreta? Vi ska till Chaniakusten för första gången nu i september, har du varit där och om du har det, kan du säga några ställen som är värda att besöka? :D

Reply
Ida och Evelina

hej!
din blogg e så fin,
vi läser den varje dag..
men vi har också en blogg men vi har ett problem,
vi har inga läsare:(
skulle du typ kunna länka vår blogg<33

puss och kram<3

Reply
Sanna

Måste säga att jag gillar nummer tre. Allt för att man själv nästan bor på landet :P

Snyggt var det iallafall :D

Reply
carmenb

i adore #5 and 6!! im in love with your shoes in pic #6, i saw them in here but there are a bit expensive for me xD (around 120€)

Reply
jojo

jag typ älskar 1an :), klänningen är så sjukt snygg och skorna, dem vill ja oxå ha! haha

Reply
stina

du är fin i allt, du kan sätta på dig en banandräkt och ändå se snygg ut :p
men jag tycker 5 och 6 va fin på dig :)

Reply
Annika

Alla outfits är snygga, men min favvo är 4:an – gullig och tuff, skitsnyggt! Gillar 6:an oxå, älskar skorna *avundsjuk* :)

Reply
Anna

6:an är helt sjukt snygg, du passar verkligen i den outfiten ;) P.s jag ÄLSKAR din blogg! :D

Reply
Daniella

6:an tycker jag var en riktigt läcker outfit :) enkel och.. sofistikerad, haha. (Älskar skorna!!)

Reply
Sussi

2:an helt klart. Du var så vacker i den. :) Dessutom var det trevligt att se dig i litet annorlunda kläder från det du brukar ha. Mycket classy!

Reply
felicia

jag ÄLSKAR nummer 1! fy fasiken så bra du passar i färgglatt säger jag bara, den slår alla även om alla är super fina! :)

Reply
s

1an och 4an! Du passar i klänningar :) Men 4an gillar jag nog lite mer för det var så läckert med skorna till :D

Reply
emma - onlyea.blogg.se

Hallå? alla så klart. DU är söt i allt ju! hehe. :D jag älskar ditt hår det är så fint. Har du färgat det någon gång eller är det ditt natuliga? eller nå speciellt kanske kan berätta om du har någon favvo frisyr eller bara utsläpt kramar :D <3333333

Reply
rebecka

Trean fyran och femman. Eller nja, alla förresten. Förutom skorna på sexan. Är inte så förtjust i kilklackar nämligen. :)

Reply
Lollo

Tycker 2:an och 5:an för de är har en så avslappnad look men samtidigt snygg ;) 4:an är oxå riiktigt fin, du passar jättebra med fenimint och maskulint Kenza! Eller egentligen, alla outfits är otroliga ju :D hehe

Reply
Tess

3an och 5an för de snygga shortsen. Perfekt hög midja och snyg färg. Sen gillar jag även 4an för blandningen mellan sött och coolt =)

Reply
Thilda

4 helt klaart!:D så snygg klänning!vart har du köpt den vita klänningen!?:D

Reply
lisa

ALLA är sjukt snygga :) älskar din stil… såg att någon kommenterar att du photoshopat dina ben.. fyfan vad lame att änns tro att du gör sånt när du har sån snygg kropp. <3

Reply
therese

5an är min favorit, sedan är alla andra väldigt snygga outfits! men enligt mig har du lyckats bäst med nr 5, en stor favorit från min sida.

Reply
Alexi

Älskar dina outfits!! Och dina kollektioner, har köpt den svarta skinnjackan och jag har den med mig överallt!! Finns ingen bättre ;)

Reply
sophia

Jag bara ÄLSKAR 4:an! :D
har en fråga, har nyss inskaffat ett par sådana boots men jag undrar hur kan man matcha dom snyggt, typ vad för jacka kan man ha som matchar bra? :)

Reply
Maria

Hej Kenza:D

skulle bara gjärna fråga en fråga : vill du inte ta körkortet :D :P <333

ÄLSKAR DIN BLOGG SJUKTMYCKET

Reply
Julia (:

Jag tycker 3:an, 5:an och 6:an!! :D

3:an är bara så himla mysig samtidigt så ser man att den är genom tänkt och gummistövlarna är SKIITSNYGGA till den outfiten!! :D

5:an, älskar shorts och bruna boots matchat med dt bruna bältet!! :D

6:an bekväm och SKIIIITSNYGGG stil!! :D

Du är bara såå jäkla skön Kenza :D

Reply
fanny

Jag tycker 2an, jag vet inte riktigt varför jag gillar den. Fastnar bara med blicken på bilden för att det är sånn snygg och enkel outfit. Lång klänningar är väldigt fina tycker jag, inget som jag passar i men som vanligt så klär ju du dig i allt möjligt. Kram kram! :)

Reply
Matilda :)

En sak är säker i alla fall, du har stil Kenza och det bästa är att du delar med dig av den också :D! SuperTACK! :D
Ha det toppenbra! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*