• header

Festa med oss en sista gång på Collage!

Jag har hållt i fredagarna på Collage i över ett år nu och det har varit en väldigt rolig tid. Mycket skratt, mycket dans, mycket drinkar! Men nu är det dags att gå vidare.

Collage byter nu ledning och koncept med strikt 25-årsgräns, och eftersom att jag fortfarande vill träffa mina läsare (de flesta är ju under 25) och ha kul med er så hakar jag nu på gamla gänget bakom Collage som startar en ny nattklubb vid namn LOBBY, öppet till 05! Och där är det lilla jag som är nattklubbschef.

Mer om det nästa vecka, för jag har ju en fredag kvar på Collage! Jag hoppas att ni vill komma på min sista kväll och skåla ute på sköna innergården. Osa HÄR för fri entré innan 23.30, hoppas vi ses där!

Update: Jag har fått kommentarer och mail från arga läsare som tycker att det är dåligt att jag sätter 25årsgräns. Va? Läs inlägget igen, skriver ju att Collage BYTER ägare och sätter 25årsgräns, därför flyttar vi nu hela VÅRT koncept till NYA klubben Lobby! Ni hittar Lobby på Sveavägen.

94 Comments

Nicole

Hej Kinza
Jag är 26år och funderar på att komma,har velat träffa dej bra tag men jag vet inte om jag vågar hehe

Reply
Emma

Men vadå att du byter klubb för dina läsares skull. Du är ju också under 25 år och det är ju knappast så att alla dina vänner som också är under 25, skulle kunna fortsätta komma in på Collage när dem blir strikta med åldersgränsen. Så att säga att du gör det för dina läsares skull var LAMT!!!

Kenzas svar: Det är hur lätt som helst för en tjej på ca 20 att komma in på ställen med högre åldersgräns, hehe..

Reply
Karma

Men va? Du vill träffa dina läsare som är under 25 på en nattklubb där du är värdinnan & som har strik 25 års gräns? Hur fan tänker du där? Inget illa menat men jag fattar bara inte logiken. Och hur löjligt kommer det att se ut när chefen för en klubb som har STRIKT 25 års gräns är själv bara 19 år gammal?

Kenzas svar: Va? Jag tyckte det framgick väldigt tydligt i inlägget att collage byter ägare och sätter 25-årsgräns NU och därför hänger jag på till Lobby som har lägre åldersgräns :S

Reply
Zasu

Super! Tänkte att jag skulle gå på College nu när jag flyttar upp till sthlm. Men jaha, okej. 25 års gräns…Så då får jag helt enkelt gå till din nya nattklubb istället :D
Hoppas vi ses!
/Kram Sandra

Reply
Paula

Karma: om du läser texten ser du att hon ska byta klubb till en som heter Lobby där det inte kommer vara strikt 25årsgräns. Lycka till Kenza!

Reply
Till Karma

Hon skrev ju att hon skulle bli nattklubbschef för en ny klubb som INTE har 25-årsgräns. Läs lite bättre…

Reply
Paula

nä men seriöst lägg av? om du ska vara nattklubchef måste de vara 18+ på din klubb i guess?

Reply
natalie

Så himla häftigt det du gör! Du är ju inte ens 20 och gör både det ena och det andra! Lycka till som nattklubbschef! :D

Reply
Sanna

Hahaha vänta lite nu, så om collage hade strikt 25 års gräns….hur kunde du och dina vänner festa där praktiskt taget varje dag?

Kenzas svar: Som jag skrev i inlägget så står det att de byter ledning NU och ska sätta strik 25-årsgräns. Det har det INTE varit det senaste året.

Reply
Anna

Kommer Lobby vara i Grodans gamla lokaler? Jag gillar konceptet men de lokalerna är verkligen helt värdelösa :(

Reply
wilma

Jag verkligen älskar din blogg!
Det skulle vara så coolt att ha din aoutgraf. Du är verkligen en förebild för mig.
Jag hoppas du bloggar länge till.

Du är så himmla fin!! Du är typ den finaste jag vet, & du passar verkligen som modell.

Jag älskar din blogg.
Puss&Kram!! :)

Reply
Elsa

Shuu :) Vad är det för slags musik på nya stället? Skulle trevligt med ett 05 ställe som spelar rnb o hiphop efter klockan 3 på natten. Svårt att få tag på. Kram

Reply
wilma

det skulle betyda hur mycket som helst om jag fick ett svar på kommentaren över! :)

Reply
- | | Carro | | -

Ja kan du inte svara på den frågan som de flesta undrar. Hur det kommer sig att du som inte fyllt 20 får vara nattklubbschef när detstår att man ska va 25 för att komma in typ? Verkar väldigt drygt och typ dubbelmoral :P

Antar att de bara vill ha ett känt ansikte utåt då hade det inte spelat nån roll ifall du var 14…haha ;) Nej men jag blir 21 nu och får inte ens komma dit och dansa ifall jag vill :S tycker det ska gälla lika för alla då egentligen. Om du bojkottar Blog awards pga dess avgift borde du ändå vara emot detta :P

Reply
- | | Carro | | -

Fortsättning på min kommentar:
Okej BRA isåfall om det kommer kunna ha yngre där men vad är åldern fortfarande? 18, 20? Om det skulle va 20, så får ju du “ändå inte” komma in egentligen :P vet att de va så förut, att de var typ 23 eller vad det stod? men du fick ändå komma in fast du var 18..

Lite weird men jaja :P

Reply
K

Vad spännande med nya projekt – tycker du är både duktig och initiativtagande. Heja heja! :) Kram från en Äldre Läsare ;)

Reply
Hanna

KENZA!. I need to know, när kan man köpa dom underbara skorna du visade att du ska släppa snart?! jag abra måste ha dom beiga med kilklack ;D Hoppas du ser, så jag får ett svar..

Reply
Sheila

Nice! Kul, men fortfarande inte 18+ he he ;D

Ha det fint!

Kenzas svar: Nej, det blir 20+ på Lobby. Men alla vet ju hur det funkar i Sthlm, är man över 18 och på listan så kommer man in. Och ni läsare kommer ju hamna på listan på mina fredagar! ;-)

Reply
Katta

– | | Carro | | –

LÄS TEXTEN innan du skriver tio rader i onödan.
Nya Collage ska ha en åldergräns på 25 medans Kenza blir nattklubbschef för LOBBY där hon kommer jobba tillsammans med det gamla gänger ifrån Collage. Och på LOBBY så är det INTE 25årsgräns.

Blir så trött.

Reply
Katta

“fortsättning på texten”

Plus att Kenza är ett varumärke, oavsett om hon är 18 eller 25.
Med andra ord, hon har arbetat sig uppåt till att: bli någon.
Hade hon inte varit det så hade hon aldrig blivit nattklubbschef.

Reply
Sofie

vilket tjafs, lägg ner… hur många som jobbar på klubbar tror ni inte är yngre än den åldersgränsen stället har???inte speciellt ovanligt..

Reply
amanda

Har försökt osa till gästlistan flera gånger nu men verkar inte riktigt funka. Hur gör jag då? Har försökt med tre olika namn och mobilnummer men ingen av oss får en bekräftelse. Är gästlistan redan full eller ?

Reply
A

Men det är ju så att klubben ibland själva sätter en åldersgräns, som collage med 25 år nu då. Ofta för att de vill skapa en speciell typ av image osv. Men är du minst 18 så är du lagligt välkommen in i klubben…

Reply
Elin

Skit i allas efterblivna kommentarer,dom verkar inte ha alla hästar i stallet! hahahahaaa:)

Reply
sanne

Har du varit nattklubbschef på den gamla collage med?
För jag tycker du gör inte särskilt mycket för klubben utan mer dyker upp och visar dig?

Reply
Ronja

Hej Kenza!
Jag och mina vänner kommer att festa på Collage imorgon men vi undrar lite över om ni har någon nuvarande åldersgräns?
De flesta av oss är över 21.

Reply
roxanna

Haha, herregud att folk inte kan läsa? :p Eller för den delen orkar lägga energi på att kommentera så dumt.. Keep up the good work Kenza :)

Reply
Kiba

Cool bild!
Synd att jag inte kan komma, Kristianstad och Stockholm ligger så långt ifrån varann! T_T

Reply
Cajsa

Tycker synd om dig som ska behöva så ut med all avundsjuka för att du är så framgångsrik. Hoppas du trivs lika bra om inte bättre på Lobby. Lycka till Kenza och grattis!

Reply
Anna-Sara

wow, så du ska alltså bli chef? alltså som en riktig chef? :) Haha, vad dumt det lät.. :P Men gud vad häftigt! Lycka till och kom ihåg att ha bra musik :D

Reply
neli

men din korv kenza, lobby är också strikt 25 årsgräns på? fick ju för fan mail från thomas häromdagen då tom ordet strikt var fetmarkerat. eller ljuger han kanske?

Reply
Jess

Grymt Kenza! Vilken åldersgräns är det som gäller på LOBBY då? Kommer absolut kika förbi!! :D

Reply
linn

Anledning till att många har kommenterat och mailat om 25-års gränsen beror nog på att skvallerbloggarna på ett ganska otydligt sätt berättade om detta för några dagar sedan (att Collage får nya ägare, byter koncept osv), och i till exempel gossips.se’s text tror man först att klubben du ska jobba för kommer att ha en hög åldersgräns. Information från “osäkra” källor har alltså misstolkats :)

Reply
isabelle

HAHA men HUR TRÖGA FÅR MAN VARA? förstår mig inte på er som inte fattar vad Kenza skriver. Det är ju huuuur enkelt som helst att förstå vad hon menade. Fast dom som inte fattar kanske är lite efterblivna eller har svårt att läsa. borde ju vara något sånt.

Reply
Anna

Hej vore jätte bra om du kunde svara på detta:

Hur gammal måste man vara imorgon när man ska till collage? Om man har osat till fri entre innan 23.30 är det säkert att man har fri entre då eller måste man få detta bekräftat och bara vissa få fri entre? Är det bara att tuta och köra om man osat dit och skrivit att man kommer med två vänner?:) du är grym!!

tacksam för svar

Reply
Natalie

Haha skulle vart kul om du HADE satt 25årsgräns då du själv inte är över 25 :P Vissa läser inte så noga :)

Reply
M

Det vart nog bara konstigt formulerat men det låter som att lobby skulle ha 25års gräns men det är Collage som ska ha det.

Reply
emelie

ååh kenza! jag som ska upp till sthlm nästa vecka, bl.a. ut och parta. kan fan inget om stockholms uteliv och skulle behöva lite tips (vi är två tjejer, 20 och 22 år). vi tänkte collage som säkert kort, men nehe.. haha fan då. när öppnar lobby? :) öppna fort!! kram sålänge

Reply
Ida

Wow, vad roligt att bli nattklubbschef! Det gör du nog ett grymt jobb som :)
Vi har ett Lobby här i stan också, kul sammanträffande :)

Reply
Josefine

Lite tråkigt eftersom jag själv aldrig har varit på Collage och hört (genom dina inlägg då) att det är superkul där!! Jag och mina vänner tänkte nämligen åka till Stockholm nu i slutet av augusti och tänkte festa då, så berätta gärna mer om LOBBY, åldersgräns osv (vi är 19 och 20 år gamla). Vi måste nog ta med oss karta, vi kommer från Malmö nämligen :P hahahaha. Kram =)

Reply
Elias Kha...

en del sanning, men mycket ljug i denna ändring och information

Allt är ofta mest ett spel och reklam på olika nivåer, så

tro inte allt och lev i sanning och hälsa och glädje istället

/Mvh

Reply
Tommy

Kenza, tyvärr läser många mellan raderna och läser det som själv vill läsa bara för att kunna vräka ur sig glåpord!

Reply
malin

så trist att framgångar ska gå till avundsjuka, riktigt trist att folk kan bete sig sådär! ni får väl själva kämpa för er egen nattklubb om ni nu vill ha en (vilket jag inte tror att ni kämpa för)

Lycka till med den nya klubben! (:

Reply
Anna

kan du snälla svara på om man måste få en bekräftelse eller omdet räcker med att osa dit du länkade!?

Reply
K

Vissa läsare är verkligen dumma i huvudet och kan inte läsa eller?! vissa kommentarer hahahahahahah……

Reply
Agnes

Haha skulle blivit grymt irriterad på alla som fortsätter att klaga på åldersgränserna fastän du förklarat dig tydligt i inlägget, nevermind them!

Förresten, om man skriver in sig på gästlistan och tar med te.x plus 2 kompisar, får dom ocså gratis inträde innan 23.30? (Dum fråga kanske hehe..)

Reply
Ida

Snacka om att vissa inte har alla chips i påsen. Skit i alla blåsta peoples kenza! Grattis till den nya positionen, synd att man inte bor i sthlm. Visst inte så värst långt från västerås, men det är det där med sthlm gator. Vi bönder hittar fan inte där, eller inte jag iaf. You go kenza! Kram Ida

Reply
sofia

haha fan va vissa läser dåligt ;p Roligt att du hittar på nya projekt med en ny klubb. Också härligt med en klubb med 25- års gräns tycker jag ( trodde jag aldrig att jag skulle säga men nu på ålderns höst så hehe). Lycka till

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*