• header

Mobilblogg – påväg till en liten sjukling

Mötet med agenturen gick bra! Vi planerade lite grejer, bland annat att jag snart ska iväg på en massa castings och träffa kunder. Spännande och läskigt! Men det ska nog gå bra. Jag på mina knappt 171 cm får sätta på mig mina högsta klackar och charma dem med min glada personlighet.

Nu är jag på väg hem till min älskling. Han ligger sjuk i sängen så jag ska dit och ta hand om honom. Eller är det bara en ursäkt för att jag också ska få ligga i sängen och mysa hela dagen? hihi..

Ovan ser ni förresten mitt nuvarande setcard, men de ska byta ut det mot lite nyare bilder. Ska eventuellt köra en beauty-plåtning (TFP) för att få lite sånna bilder i portfolion också. Det lär bli en fullspäckad höst med alla mina projekt.. Tur att jag har haft en riktigt skön sommar för nu är jag redo för action.

Vi hörs lite senare, ta hand om er!

114 Comments

JULIA

HEJ SKULLE DU KUNNA SÄGA VILKEN FOUNDATION OCH SOLPUDER DU ANVÄNDER? :)

Kenzas svar: Just nu använder jag ingen foundation men på vintern kör jag på ID mineral foundation. Solpudret jag använder kommer från Isadora! Jag borstar på det med en rougeborste på panna, kinder, näsa och haka. Kram!

Reply
Therese

Fan vad roligt liv du har :)

Och vad spännande att gå på castings! Alla måste ju vilja ha dig ;) Lycka till.

Kenzas svar: Haha näe det tror jag inte och det är jag skitnervös över.. Men hoppas en nappar iallafall :P

Reply
Johanna

Åh jag blir så irriterad när jag läser bloggkommentatorernas snack om dig, du är ju fan den gulligaste och mest genuina bloggerska som finns. TACK för din blogg, man blir så djävla glad av den.

Reply
sara

ooh, kinza du lever faktiskt min dröm! så njuuuuut! har alltid villa bli en modell också. Men jag ska inte sluta försöka än!

Reply
sandra

du fattar väl att du kom med i elite enbart för att du är känd och inget annat? det är ett krav att man måste vara längre än din längd…

Kenzas svar: Längden är inte allt min vän.. Kram!

Reply
sofia

va kul det måste vara att vara modell! och så klart det kommer bra :) du blir asbra på dina bilder ju!

Reply
josefine

Undrar bara om du typ NÅGONSIN har varit hemma hos din pojkvän innan? Det verkar som att du/ni alltid är hemma hos dig. :s verkar lite konstigt.. okej att du har hunden men du kan la ta med dig den nån gång?

Kenzas svar: Haha, jag har varit här en miljon gånger. Bara för att jag inte har skrivit det betyder det inte att det inte har hänt.. :P Men däremot så bor han tillsammans med en vän, därför är han ofta hos mig och sover :)

Reply
h

Varför flyttar inte ni ihop alltså varför bor inte ni tillsammans :) Har inte ni funderat på de ;)
Kram

Kenzas svar: Vi ska! :D

Reply
TUVA

men gud så kul! Fast läskigt dårå… Man har ju sett det på Top Model ett antal gånger ;) Men precis som du sa, personlighet, personlighet!

Reply
Sanna

fan vilket spännande liv du har bruden, man blir riktitg avis på alla projekt du har på g och alla planer. kör hårt bruden !!

Reply
Marie

Er sikker på at du får napp en plass :) Bildene du tar er jo utrolig fine, og du er jo mega fotogen! :) På bilder ser det jo ut som du er minst 1.80 :) Uansett så virker det jo som du har så fin personlighet at du slår nok gjennom med den :)

Reply
My L

Jag har en fråga till dig ^^ Brukar du läsa någon av th bloggarna kaulitzandthegs å schwarz? Älskar din blogg! ;D <3 Kram från My

Reply
Miss Matrix

jag har en fråga, hur lång är du? :D jag är ganska kort och jag hatar det :(

ps. du blir verkligen jättesnygg på alla bilder :D

Reply
fanny

men gud va kul! jag tror det kommer att gå jätte bra även om du anser dig själv vara kort, man kan nog inte motstå din personlighet! :D hihi

Reply
EMMA

hej kenza!:D
måste bara berätta för dig om min dröm jag hade inatt..
drömde att jag och en kompis skulle komma till dig o typ sova över, och vi var så sjukt glada alltså! och när vi väl va hos dig så hade vi jättekul o du va verkligen sådär trevlig som du verkar i bloggen. vi hittade på en massa, typ busade med din hund oså. :D

du kanske hör sånthär typ tusen gånger men jag tyckte verkligen det var jättekul, och snacka om att jag var glad när jag hade träffat dig efter en th konsert! kanske du kommer ihåg två tjejer med varsin kofta -en orange och en rosa- som var ganska självlysande? det var jag o min kompis anna! :D
KRAMAR

Reply
Frida

Guuud, jag drömde om dig inatt. Att vi var värsta bästa polare haha och att vi skulle på fest, men att du sa att du inte kan lita på ngn annan än Nadja & c/o. Herregud jag tror jag läser din blogg för ofta nu :P Kram Frida

Reply
amanda

Fan vad coolt! Hoppas allt går bra för dig:) Du e jätteduktig o en skit bra modell;)

Reply
christelle

Hallöj Kenza! Jag har bara en liten fråga. Röker du fortfarande? Har inte sett en cigg på dina bilder på jättelänge så började undra. Ha en fin kväll! :)
/ S.Christelle

Reply
Sheila

Herregud det låter jättekul och spännande! Du klarar det nog galant!
Och ni ska flytta ihop! Vad kul :D

Kramar

Reply
Line

Hej Asså du är skit vacker man kan inte bli sötare en dig asså varje gång jag går in på din blogg är det som att komma till himlen där alla änglar fins så himla vacker är du hoppas du har det bra kram/Line

älskar verkligen din blogg <333

Reply
Bex

Dina bilder se ju exakt likadana ut alltid. det enda som skiljer e kläderna. du behöver ju inte ens ta nya, bara ta samma hela tiden, man märker ju ingen skillnad ändå.
samma pose framför webbkameran alltid å samma leende.
Trist!

Reply
Mikaela

hihi, mysigt att bara ligga och ta de lugnt ju (a) en fråga… hur hinner du blogga när du jobbar? för du har ju bra uppdatering och så.

Reply
emma

Skit i beatyplåtningen och lägg in bilden från inlägget ”Någon ska alltid klaga…”! Sexigaste bilden jag vet alltså :)

Kenzas svar: Hahaha som första sidan i min portfolio. Ååhh vad jag lär bli bokad!! :D

Reply
sara

hej en fråga bara .. hur kan du bli bokad du har ju kurvor typ… och i modell världen vill dom väll ha pinnar ?

menar verkligen inget illa <3

Reply
chanelle

hej mina föräldrar jobbar på den modellagentur som du jobbar för (: kram!

Reply
A

Grattis Kenza! Tror att det kommer gå superbra för dig. Var själv hos elite på provfotografering, men var för kort+ dålig hy och dyl.

Reply
Linnea :)

hej kenza! :)
jag e en ganska lång tjej, mellan 174 o 176 cm lång, och jag får jämnt höra att jag inte ska ha högklackat för att jag e för lång, så jag brukar inte använda det, men jag har ganska smala ben så jag tycker det är snyggt med klackar, speciellt kilklackar, vad tycker du? du e ju 171 och använder höga klackar ju, jag vet inte vad jag ska göra :S
snälla svara, jag behöver råd! :D

Reply
julia

jag är 167 cm och jag vågar knappt använda klackskor för jag känner att jag blir alldeles för lång då, tycker du att jag kan ha det iallafall? jag kanske bara inbillar mig för att alla mina kompisar är så korta, kram:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*