• header

13e augusti 2010

Fyfan vilken deppig kväll jag hade igår. Jag var så förbannat uttråkad och jag kände mig så ensam. Jag är verkligen sällskapsjuk.. Iallafall. Vill ni veta hur jag tillbringade min kväll? Framför datorn. Först beställde jag hem mat på internet och sedan tittade jag på danska Paradise Hotel. Kul kväll!!!!!!!!!!!!

Ikväll lär bli roligare då vi ska ut och dansa. :) Nu sitter jag och väntar på att mina matkassar ska levereras för kylen är tom och jag hungrar ihjäl. Har varken bröd eller juice. Jag ger det en timme till, sen åker Mani in i ugnen.

Kanske borde klä på mig nu så att budet inte knackar på och jag öppnar i handduken, och tappar den.

Sitter och dricker te ur min fina mugg

121 Comments

♥♥♥ Saara (: Saariioniitaa ♥♥♥

Fin bild !:)
Kenza jag har en fråga !:)
Vilken är den snyggaste kändis tjejen enligt dig?:)

Kenzas svar: Jag tycker en miljon tjejer är snygga så jag kan inte välja en. Vill du att jag ska nämna några? Hmm… Cameron Diaz, Miranda Kerr (och alla VS-änglar överhuvudtaget, hehe), Keira Knightley, Angelina Jolie (vacker!), Jessica Alba, Miley Cyrus (mobba mig inte, jag diggar henne som fan!), Sienna Miller, Blake Lively, Beyonce.. För att bara nämna några få!

Reply
Emma

din gårdagskväll var alltså som hela min sommar ha varit. bröt nämligen båda fötterna i juni och har fortfarande gips på båda fötterna. sommaren har varit förstörd. :P

Kenzas svar: Neeeej! Usch vad tråkigt :( Hur fasen bröt du båda fötterna?

Reply
zara

hej, var kan man köpa den nya skinnjackan du har designat? :)

Kenzas svar: Den kommer ut i butik 25e augusti, du hittar butikerna som säljer den på jofama.se/fashion sen vidare till Kenza och retailers. Kram!

Reply
Emma

svar till Kenza:
ridolycka – jag ramlade av en häst på en fältävlanskurs. en jävla otur att jag lyckades bryta BÅDA fötterna, men så kan det gå.

Kenzas svar: Nej stackars.. Jag skulle nog aldrig våga sätta mig på en häst :P

Reply
Sandra

Var du inte med pojkvännen? =(

Kenzas svar: Nej han har typ en infektion i halsen som jag jättegärna vill hålla mig borta från, haha!

Reply
Josefine

Hahaha, men Kenza är inte det höjden av lathet att låta någon annan handla åt dig :P

Kenzas svar: Jag veeet, men det är ju så jäkla bekvämt :D

Reply
Nicole

Var gick paradise hotel? Hört fler som såg det, men kunde inte hitta det nånstans.

Jag kollade på det på tv6play!

Reply
J

Snygg mugg!

En liten fråga:
Hur ofta kollar du din mail? Finns ett mail där från mig :)

Kenzas svar: Flera gånger om dagen. Hinner tyvärr inte svara på alla men läser dem och uppskattar dem som fan!

Reply
Kristina

Haha du är skitkul! :D
Vad tycker du om fredag den trettonde som är idag? :D

och nu fick jag fetinglust att fråga vart ifrån du beställer mat också haha :D

Reply
valentina

varifrån beställer du mat? ;o ;D
ät iiinte upp maaaniiii ! :P
ha en underbar dag, puss! <3

Reply
Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

åh, min kväll var nog värre än din ;) allt var totalt skit och sov inte alls inatt! D: sov en kvart allt som allt, jättekul >.< nu är man riktigt pigg *host* ;)
kunde inte Tokio Hotel muntrat upp dig igår då? :D

Reply
cissi

jag vill också ut och dansa men måste tyvärr jobba imorgon bitti.. Shaka lite rumpa åt mig är du snäll! :)

Reply
Anja V

hej kenza!:) Jag tycker din blogg är sveriges bästa helt ärligt,men jag har en fråga,hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?:)

Reply
ida

varför i helvete beställer du hem maten :p? så långt kan du la inte ha te en affär?haha;*

Reply
Anneli

Åh Kenza! Var har du köpt TH muggen? den e så jäkla fräck!
Hälsningar från MALMÖE:D!

Reply
Carl-Gustav

Superbra Kenza!

Skulle vara intressant att läsa vad du har att säga om Svenska kungabloggens försök att klargöra vilken roll den antifeministiska attacksuggan har för att få feminismen att dratta baklänges!

Och hur du själv skulle svarat på Göran Hägglunds frågor om de kristna fundamentets historiska värdegrunder, eller är det för mycket begärt?

Reply
cassandra

Du kanske ska försöka uppskatta din ensamtid! :) Finns ju en hel del som man inte gör med pojkvännen eller kanske vännerna. Måla naglarna, färga ögonbrynen(haha), städa(tjoooho..:)), hitta snygga saker att beställa till ditt hem kanske? Finns massor med hemsidor som har fina saker. :)

Reply
FRIDA

Diggar verkligen att du kollar igenom dina kommentarer och svarar på vissa. Du tar verkligen hand om dina läsare på bästa sätt :) Till skillnad från vissa andra bloggare som inte ens läser sina kommentarer!

Ha en bra dag! KRAM

Reply
- | | Carro | | -

Haha känne rigen dessa kvällar :P fast lyx att kunna beställa hem mat sådär :O finns inte häromkring tror jag haha..eller :O hehe..

Och ang. ditt svar på snyggaste kändisstjejen-frågan som jag såg att nån ställde.. AAH Keira är min favoritskådespelerska :) och jag håller med dig att Miley är fin (tycker hon sjunger bra också, även fast det kanske är lite “fjortisstämpel” haha)..btw, du liknar Miley ^^

Reply
.kitsu

Ha en härlig fredagen den 13:e idag, Kenza. Man dör aldrig av att ha en kväll ensam, haha. Jag har det oftast men såklart kan man bli otroligt sällskapssjuk! Idag håller jag mig inne med tanke på att det just är fredagen den 13:e (och för att det är ibland härligt att inte göra någonting)XD

Reply
Melinda

Jag måste bara fråga om din solbränna, som för den delen är helt underbar!
Hur får du din solbränna att hålla, och vad gör du för att bli brunare??

Hoppas du får en solig dag!

Kram//
Melz<3

Reply
tilda

Hur vacker får man bli ? Kenza, du är nog svergies vackraste tjej. Jag är ärlig. :D <333333333

Älskar din blogg till max!!! <3

Reply
Cecilia Sennerfors

Ät inte upp Mani även om han är super söt och ser riktigt mumsig ut! Haha! Vad sent du bloggade idag tog du sovmorgon?? Fasiken vad härligt i sånna fall för jag vaknade 10, men lika bra för måste vänja mig att vakna tidigt för skolan börjar den 23 :((((((((

Reply
Moa

Hej, vet du kenza, jag läser din blogg varje dag flera gånger om, ibland kommer jag på mig själv om att tro att jag känner dig, haha det känns ju så då man får läsa vad du gör (även fast du inte skriver om allt), jag vill bara säga att du är min idol, du är den första “kända” person jag faktiskt gillat helt och hållet, jag inspireras av din klädstil, jag älskar din humor och sitter ofta och skrattar för mig själv, jag skulle sååå gärna vilja ha en vän som du! du är verkligen äkta och mån och dina vänner, jag saknar en sån vän tyvärr:(

jag ville bara säge hej och skriva hur bra du är:)

Kram

Reply
Jossan

HAHAHAHAHHHAAHAHAHAH!!!!!!! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR AV SKRATT HAHAHAAHAHHAHHAH!!!! “jag ger det en timme till, sen åker Mani in i ugnen” HAHAHHA FYFAN VAD ROLIGT!!! hahahaaha! gjorde min dag!

Reply
Nickey

haha, höjden av lathet att beställa hem matkassar ;) men ack så bekvämt. hur gör man och vad kostar det? ;)

Reply
a

hej, skulle du kunna ge mig bloggtips om hur man får sin blogg mer intressant ? :)
tack på förhand

Reply
Emelie

Hejsan Kenza!
Jag undrar en sak, vart har du fått din FINA (jag menar det verkligen) mugg med Tokio Hotel på? Jaghar letat på nätet men hittar inte.. snälla kan du hjälpa mig?

PS. jag älskar din blogg! :) <3

Reply
Mikaela

Nä vad elakt att säga att Mani ska in i ugnen, även om det var ett skämt, så var det ju inte roligt….Skulle aldrig kunna säga så om min katt :(

Reply
L

Alltså Kenza, du är verkligen hur fin som helst! Guuuuud! :o bara den här bilden.. inget smink, inga kläder heller, haha men ändå så sjukt vacker! :o aviiiiis

Reply
Linda

1hahah “Jag ger det en timme till, sen åker Mani in i ugnen.” haha så bra kenza! :D snygg är du också

Reply
Anita

haha skön !!
kan du inte berätta lite kort vad som hänt i sommar, har varit bortrest och är inte jättesugen på läsa 60inlägg (AA)

Reply
Sandra

Tror många tjejer kände igen sig när du sa att du åt något gott och tillbringade kvällen framför datorn. Trist bara att det var något sååå tråkigt, många kände sig nog lite nere när du menade på att man typ inte har något liv då. Alla har inte vänner och datorn är en räddning för många tror jag. Det var det för mig när jag bodde väldigt off som yngre och det inte fanns några jämngamla att hänga med.

Reply
Sandra

Om du e sällskapssjuk e ja typ… ensamsjuk. Önskar ja vore mer som dig! Hur som helst… Hahaha du e för rolig :D De där me Armani kom helt oväntat, o då blev de lixom ännu roligare:D Ha en fin Söndag =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*