• header

Dagens

Jeansväst – Tiger of Sweden
Tunika – Resteröds
Väska – Jeane Blush
Brillor – RayBan Wayfarers (+ senilkedja från item.blogg.se)
Converse

103 Comments

ebba

hej kenza.
vad heter dom ställerna du har varit i på kreta?
ska nämligen dit snart så de vore kul att veta! :D

Reply
VIKTORIA LEANDER

helt underbar väska, vad kostade den och vart hittade du den? :D du borde ha bloggsvar förresten!

Reply
lovisa

tänkte “fan vilken lång klänning”, kom på att den egentligen är rätt kort, men för att vara du är det typ som en burka :P

Reply
CARRO

Fan vad snyggt!!!

Har en fråga till dig eftersom jag kommer från NORRA delarna av SWEDEN!!!

HAR DU BESÖKT OSS HÄR UPPE NÅGON GÅNG?? ALLTSÅ DÅ PRATAR JAG OM TYP PAJALA-TRAKTERNA (där bor jag) eller kanske LULEÅ?! Haha, kul att höra hur långt upp i SWEDEN du varit som längst…

Mvh Carro

Reply
ericka

Hej, vart har du köpt den vita t-shirten från Resteröds? snälla får jag köpa, ge mig ett pris snälla!! puss

Reply
HANNA MALMSTEN

SNYGG OUTFIT :D

KOLLA IN BLOPPISEN MED FILIPPA K, MONKI, PEAK PERFORMANCE, HILFIGER OCH FORNARINA :D JEANS, LINNEN OCH TRÖJOR! :D

KOLLA IN BLOPPISEN MED FILIPPA K, MONKI, PEAK PERFORMANCE, HILFIGER OCH FORNARINA :D JEANS, LINNEN OCH TRÖJOR! :D

Reply
iThiger

If you want happiness for an hour — take a nap. If you want happiness for a day — go fishing. If you want happiness for a month — get married. If you want happiness for a year — inherit a fortune. If you want happiness for a lifetime — help someone else.

Chinese Proverb

Reply
gina

gillar du nike blazer (vit)?
eftersom det fran det jag ser, du ar en trogen Convers.
ciao!

Reply
Nina

Vad tänker du när du står framför garderoben på mornarna? Hur kommer du på så snygga outfits? Kram!

Reply
Sara

Kenza! jag kollar igenom dina arkiv från 2007 jätte kul!
du hade typ en kille som hette teo eller något :D som bodde på grekland, du var miiini
puss

Reply
elin

skulle såååå gärna vilja ha den där väskan men den verkar inte finnas på nelly >.< vet du vart man kan få tag på den? :) assgo outfit!

Reply
rebecca

kenza jag älskar dig, och jag älskar din blogg, men ärligt talat den där kedjan som hänger från brilorna är riktigt fula xD haha <3

Reply
Filippa

Jag älskar din väska!! Den är jättefin<3 Men jag undrar bara, eftersom det är inne med stora väskor så har jag ett par stora väskor, men jag vet inte vad jag ska ha i dem. Har du något tips??
Kram<3

Reply
felicia

hej kenza :)
jag älskar värkligen hur du sminkar dig och hur du klär dig,så HIMLA snyggt! nog med det jag skulle vilja veta var du har köpt den där väskan, as nice (Y)
kramar

Reply
Tanten

En dum fråga, jag vet, men för “hundra år sedan” när jag var i din/er ålder, då använde man inte så korta kjolar osv. så jag fattar inte riktigt hur ni tjejer löser det praktiska med det korta modet….
Sommar och sol, javisst, men det kan ju blåsa i alla fall, så HUR unviker man att visa hela rumpan liksom? Använder man shorts under, eller vad?;-)
Trotts att jag är “gammal som gatan” har jag inget emot modet, ALLA generationer har i alla tider hittat “sin grej” och provoserat de äldre! Nä, jag tycker du/ni är JÄTTEDUKTIGA på att hitta snygga kombinationer, duktiga med hår, smink osv. Nästan så man blir lite avundsjuk, det var inte att tänka på att slösa pengar på sådant när man var tvungen att försörja sig från det att man var 15 år…!
Läser din blogg nästan varje dag sedan flera år, roligt att på så vis få en liten inblick i vad ni ungdommar tycker om osv!
Må så gott.
Kram från Tanten

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*