• header

14e augusti 2010

Hej mina solstrålar! ♥

Jag hoppas att ni har vaknat upp på bättre sida än vad jag har idag. Jag är förbannad och trött. Och på det så är det som en bastu i min lägenhet så jag sitter och lökar sönder.

Grymt kul hade vi igår iallafall! Berättar mer om kvällen senare för nu är det dags för mat. Magen skriker efter något gott.. Typ falukorv och makaroner med en maaaaaaaaassa smör i.. Muuuuuums. 

På väg hem sent inatt

98 Comments

Teyci

Du är som är halvmuslim, o det är ramadan just nu, fastar du inte ? elr brukar du göra det?

Ps. Verkligen älskar din blogg :D <3 <3

Kenzas svar: Det finns inget som heter halvmuslim.. Antingen är man muslim eller inte. Jag är inte muslim. Kram!

Reply
Josefine

Vad använder du för schampo/balsam/inpacking? Du har så himla fint hår!

Kenzas svar: Lite olika hela tiden! Alltid “repair” dock..

Reply
Amanda

va fin du e :D
älskar din blogg <3
ps. vart e det stället du e på?
och åker du där varje dag?
kramar

Reply
ida

alltså duvet d e sjukt provoserande när du hela tiden skriver hur många pizzor du slänger i dej hur mycke du ääälskar feeeet onyttig mat men endå inte går upp i viiiikktttt .asså du gör säkert de men hakar upp mej varje gång hah;/ aaaaajjaa villa ba säga de ha d bra pööössssss;*

Reply
Inte suger längre D:

Är du aldrig rädd när du är på väg hem efter sena klubbar? Finns ju massa hemska grejer nu för tiden.

Reply
Emelie

Hej Kenza! Vilket nummer är det på ID mineralfoundation och på ögonbrynspennan från H&M? Är det light brown eller? Tacksam för svar. Kramar

Reply
alma

hur gör du dina hjärtan på bloggen?
jag märkte att det inte går att kopiera hehe.
skit fin är du!
följer din blogg så mycket jag bara kan
(går in minst 10 gånger om dagen för att se om det finns något nytt hehe:$)

Reply
Sarah

Det är ju Ramadan! Du som är muslim borde väl fasta? Så många unga muslimer läser din blogg och ser upp till dig. Du borde vara en bättre förebild för dem. Jag gillar din blogg och tycker om dig MEN jag tycker att det är synd att du inte är mer religiös. Du är ju ändå muslim, och du kan inte hålla på och säga att du inte är det och att du inte tror. Du säger ju själv att du har läst Koranen och att du har bett. Hur kan du välja bort det?

Kenzas svar: Vad är det du inte förstår? Jag är inte muslim. Är jag inte det så är jag inte det. Jag har aldrig varit det och kommer aldrig vara det. Däremot är min pappa och min släkt på pappas sida muslimer (bara för att dom är muslimer gör inte det mig till muslim, eftersom att jag har en egen hjärna att tänka med), så när jag var liten och bodde i Marocko så brukade jag läsa Koranen för min farfar som så gärna ville det. Bett har jag aldrig gjort, vad har du fått det ifrån? Kram!

Reply
Frida

Hej, skulle du kunna visa lite tips på festkläder? skulle bli jätte glad ! =)

Reply
Ida

Åh, nu blev jag också hungrig! Är skjortan den från H&M? Isf har vi likadan, hoppas få hem den svarta från webshoppen snart med :)

Reply
Sara

Hej!
Jag undrar vart man kan köpa din Jofama By Kenza röda mocka jacka? Om man kan hitta den i affärer i Göteborg..:)

Reply
carmenb

its funny, but i looked exactly like you last night =), how was the new club? (lobby club i think you said)

Reply
HANNA MALMSTEN

Fin du är! :)

KOLLA IN BLOPPISEN MED FILIPPA K, PEAK PERFORMANCE, HILFIGER, MONKI ETC :D JEANS, LINNEN OCH TRÖJOR! :D

KOLLA IN BLOPPISEN MED FILIPPA K, PEAK PERFORMANCE, HILFIGER, MONKI ETC :D JEANS, LINNEN OCH TRÖJOR! :D

Reply
Petra

Vilket nummer är det på ID’s mineralfoundation och på ögonbrynspennan från H&M? Det finns nämligen i jätte många olika nyanser. Tacksam för svar. Kram!!

Reply
Mari

Åh så fina bilder.. Din outfit igår var grym, vart har du köpt den där jeansvästen ?????? Den vill jag ha :).

Reply
denise

Det är ju Ramadan! Du som är muslim borde väl fasta? Så många unga muslimer läser din blogg och ser upp till dig. Du borde vara en bättre förebild för dem. Jag gillar din blogg och tycker om dig MEN jag tycker att det är synd att du inte är mer religiös. Du är ju ändå muslim, och du kan inte hålla på och säga att du inte är det och att du inte tror. Du säger ju själv att du har läst Koranen och att du har bett. Hur kan du välja bort det?

är du dum i huvudet eller? för det första, om hon nu hade varit muslim, varför i HELVETE hade hon varit tvungen att fasta bara för att vara bra förebild? vem bryr sig lixom? vill man inte så behöver man nt, man är ju faktiskt en egen person.
för det andra, FATTA, hon är nt muslim.

Reply
Teresehh

Det är jättegott med massa smör i med makaroner! Haha:P
Och var får du tag i alla dina snygga shorts!? :O Dem är jättefina och coola!

Reply
J

PÅVÄG HEM? wtf hur kan ditt smink hålla så bra? jag ser katastrof ut påvägen hem hahaha

Reply
manda

idag fyller jag 15 år!
hoppas du får en lika trevlig dag som jag får.
älskar din blogg, läser den varje dag!

Reply
a

till sarah:
alla muslimer fastar inte-.- jag e muslin jag fastar inte. jag har ett eget liv. lr jag ser mej inte som muslim, för jag gör allt som muslimer inte gör.
kram

Reply
Sofia

Kenza, hur kan du vara så fräsch och snygg efter en hel natts festande? jag menar sminket sitter där det sitter och håret är URSNYGGT! Hur gör du? :) puss!

Reply
emma♥

var i sthlm precis och ville träffa dig, inte för att jag sprang runt som en galning och letade efter dig men om jag hade sett dig hade jag ändå inte vågat gå fram för vad ska jag säga? Åh varför var du inte i gamla stan då hade jag ju träffat dig???? Fast ändå inte för jag hade nog inte vågat gå fram haha

Reply
Ann

Men herregud, varfor tjafsar alla dessa manniskor om Ramadan och om du SKA vara muslim. Det ar ju helt knappt! Om hon varit muslim sa hade hon inte heller druckit nagon alkohol, sa ni kanske bora borja klaga pa det i sa fall ocksa.. ^^ underliga manniskor! Suck..

Reply
niina

älskar att du tar bilder vid tunnelbanor och liknande och jag gillar att du har kommit så långt men ändå fortsätter vara den du är! tack för all inspiration! <3

Reply
wtf?

Första gången jag är inne här. Haha tycker det är lite roligt, jag är också muslim från Bosnien. Fastar inte heller dock men jag såg folk där uppe kommenterat att du borde vara förebild osv.. Att man fastar gör dig inte till muslim. Utan hur du är i hjärtat. Och även om du inte är religiös så såg jag du svarade på någons fråga med:
Vad är det du inte förstår? Jag är inte muslim. Är jag inte det så är jag inte det…
Haha det är väll lite o ta i? Nästan som om du tar åt dig för folk skriver du är muslim. Lilla Kenza..

Reply
Evelina

KENZA?! Varför är du alltid så jäkla snygg?? vill se ut som dig. EXAKT. Jaja man tar vad man får antar jag (av sina föräldrar) ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*