• header

I’m taking my ladies out for dinner!

Idag har vi bara legat hemma hos mig och pratat, tittat på Sex and the City & bläddrat i tidningar. Nadia har lagat mat och diskat och Dilay har gett mig kärleksråd (Dilay är blivande Dr Phil). Mina tjejer är så underbara så nu ikväll ska jag ta ut dem middag! Men det blir en rätt lugn kväll för vi alla känner oss lagom slitna efter igår..

Ha en fin lördagskväll allihopa! Kramar ♥

Vi fyra ♥ (vi fem? haha..)

140 Comments

sabina

*DAGENS FRÅGA!!!*
ni är fyra kompisar, precis som i sex and the city. vem är vem enligt dig? asså, tex. kenza=carrie, nadia=samantha etc. :D kul fråga tkr jag, hoppas du svarar!
kramar.

Reply
Emma

Har för mig att du har skrivit någon gång att ni fyra är som tjejerna i sex and the city – oskiljaktiga. Kanske som dagens fråga: Vem av er skulle du säga är vem av tjejerna i sex and city? ;) Och varför?

Reply
Babydoll

Kärleksråd? Har du problem med kärleken? Det hoppas jag verkligen inte att du har :) för du och din pojkvän är så fina tillsammans.

Reply
Johanna

Hej söta Kenza. Snälla kan du bara tala om vilket nummer det är på ID’s mineralfoundation det är som du använder och på ögonbrynspennan från H&M? Skulle bli otroligt glad! Du är bäst! <33

Reply
sofia

(Dagens fråga)
Hej Kenza! Jag har alltid ploblem med att hitta den perfekta vinter jackan. Och förra vintern hittade jag ingen alls, så i år tänkte jag börja leta jätte tidigt, men min fråga är om du skulle kunna tipsa om vilken/vilka jackor du tycker är till bra pris och den perfekta vinter jackan, kram Sofia

Reply
sofia

Hej Kenza! ville bara slänga in en kommentar:

Du måste verkligen vara sveriges vackraste! Yepp. No doubt.

Reply
S

Hej Kenza!
Undrar hur mycket dem vita transperanta skjortan kostade?:)
Letade på hemsida men det står inget pris.
Tacksam för svar!

Ha bra eftermiddag <3

Reply
Malin

Vi fyra = Kenza, Nadia, Dilay & Mika
Vi fem = Kenza, Nadia, Dilay, Mika & Armani ;)

Vi fem består ju av fyra personer + en hund :)

Reply
erica :)

hej kenza , din blogg äger till o börja med ! :D

skulle inte du nån kväll om du har tid, ha en frågestund så man kan få fråga dej frågor om lite vad som ? :)

puss !

Reply
Linn

haha vad gulligt med mani i mitten! du får ha en jätte bra lördags kväll :) kram

Reply
nyfiken!

kenza, det här är något jag tänkt jättelänge på så jag måste fråga – blir det inte mycket svartsjuka i ditt förhållande? med tanke på att du har så många killkompisar och är iväg så ofta så kan jag tänka mig att iaf i många förhållanden hade det varit en källa till svartsjuka (även om det inte borde vara det så är det nog lätt så ändå…). dessutom att du är en jäkligt snygg tjej kanske är en bidragande faktor.
ha det bäst och bless ditt förhållande med all fin kärlek!

Reply
HANNA MALMSTEN

KOLLA IN MIN BLOPPIS MED FILIPPA K, MONKI, PEAK PERFORMANCE, HILFIGER OCH MYCKET MER :D !!

KOLLA IN MIN BLOPPIS MED FILIPPA K, MONKI, PEAK PERFORMANCE, HILFIGER OCH MYCKET MER :D !!

Reply
Emma

Hei Kenza.
Kjæresten min har bursdag snart. Hva kan jeg kjøpe i gave til han??

Reply
Sheila älskar Kenza

Loving the group shot, hold on tight to those friends, K! Haha lilla mani kom in i bilden <3 Han e så sööt :) och definitivt värd den femte platsen :-p :D

Reply
Mari

Ni verkar ha det så underbart roligt tillsammans…grymt :). Härliga bilder också… Skorna är galet snygga, har nog provat dom miljontals gånger…så ja, dom får nog blir mina i höst =)

Reply
M

Hej Kenza!
Du har så fina ben! Hur får du dem så glansiga och blanka? Och vältränade (de ser då ut iaf)?
Och ditt fina hår! Ge mig! Du kan väl iaf berätta hur du får det så fint?;) Hur ofta tvättar du? Vad använder du för hårprodukter?

Kram!

Reply
Johanna

Du är sjuukt fin Kenza <3
Älskar dig och din blogg. Läser den väldigt ofta
Ta gärna en titt på min blogg o släng jätte gärna inte en kommentar eller tvåå:)
Kram

Reply
Rosanna såklart!

DU ÄR SNYGG!! Fan.. här sitter man med ganska kasst självförtroende, och läser om en snygg brud som verkar vara helt lovely att umgås med! Man får börja hänga i Sthlm helt enkelt! Du är grym bruden!

Reply
isabel

söta ni är :)
jag undrar hur du gör för att de inte ska gå att kopiera bilderna du lägger ut. . himla bra tcker jag för att man ska kunna lägg ut lite mer privata bilder och det inter är lika lätt att ta dom ;)
kram

Reply
madde

Ni är så fina <3 Ni påminner mej om tjejerna i sex and the city, ni verkar ha en så fin, äkta och genuin vänskap!Önskar jag kunde ha lika bra vänner,men tyvärr är många tjejer väldigt falska och elaka mot varandra!KRAM

Reply
Felicia

Hej kenza!
Du kanske inte vill lämna ut alla namn. Men jag undrar bara vad den fjärde tjejen heter. Du nämner bara Nadia och Dilay:)

Jag ville också nämna att jag gillar verkligen din blogg. Jag starta en blogg pga din :)

Ha det bra

Reply
Mathilda

Jag har en fråga, är det bara du som är bästavän med alla dem eller är dem också bästavänner med varandra? :)

Reply
tågtjejen

Jag tror jag såg Mika på tåget mot Kristianstad igår, kan det stämma? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*