• header

SUNDAY

Hoppas att ni har haft en skön helg! Idag är jag upptagen med annat, men vi hörs senare ikväll ♥

153 Comments

HANNA MALMSTEN

KOLLA IN BLOPPISEN MED FILIPPA K, TOMMY HILFIGER, MONKI M.FL. :D

KOLLA IN BLOPPISEN MED FILIPPA K, TOMMY HILFIGER, MONKI M.FL. :D

KOLLA IN BLOPPISEN MED FILIPPA K, TOMMY HILFIGER, MONKI M.FL. :D

KOLLA IN BLOPPISEN MED FILIPPA K, TOMMY HILFIGER, MONKI M.FL. :D

Reply
Josefine

Hej Kenza! :)
Jag tänkte bara fråga, vad kommer du köra med för ytterplagg till hösten? :)
Tacksam för svar! KRAM

Reply
Louise

Fin bild:)

Är det någon här som vill resa med mig till australien i januari, ska nämligen åka dit själv hade vart kul med någon resekompis:)

Reply
Dilan

HEJ KENZA! JAG TYCKER ATT DU ÄR EN RIKTIG VAKER TJEJ , OCH HAR EN RIKTIG BRA BLOGG MEN JAG HAR EN FRÅGA TILL DIG . VARFÖR LÄGGER DU UT BARA I BILD OM DAGEN KAN DU INTE LÄGGA UT MER???? <3

ÄLSKAR DIG <3

Reply
D ♥ M I E S

Söta sak!♥ Du är så jääävla vacker!! :D Kan du örklara hur du får så bra självförtroende här nu för mig, skulle bli tackasam♥♥

Reply
Saga

Du är nog den enda människan i hela världen som är vacker oavsett vilken “misstagsbild”/”oförberdd” det än kan vara. Du är ALLtid så söt

Reply
nathalie

hej kenza, jag vill bara säga att jag älskar verkligen din blog fast det gör säkert många. jag vill bara säga att jag älskar verkligen din klädstil och klär mig själv i en liknande stil. du ger mig bra tips. jag undrar bara om du kunde skriva lite om var du har köpt dina kläder och sånt om du förstår vad jag menar :) lägga in lite mer hur du kläder. och du är mycket vacker!

Reply
Veronica

Hej Kenza, hur går det med ditt samarbete med Guldfynd, när kommer smyckena i butik o.s.v.?

Mycket tacksam för svar!!

Kram, veronicawww.veronicastahl.blogg.se

Reply
emma

Du är otroligt vacker och jag gillar din blogg starkt!

Men jag har en liten fråga:
Vad tänker du när du kollar tillbaka på dina gammla outfits från tex 2007 ? :)

Reply
Inga S.

You look LOVELY! Have a great day. We’ll miss you…but for gods sake you need a day off sometimes too. :)
xoxo

Reply
Hanna

Hej Kenza! Ville bara säga att jag saknar dina “Från mina garderober”-inlägg! Hehe :)

Reply
Johanna

Igår hade du dagens fråga, där det handlade om smink. Men det skulle vara jätte bra om du kunde tillägga en sak, nämligen vilket nummer det är på ID’s foundation som du använder och på ögonbrynspennan från H&M. Det finns nämligen i många olika och jag ville ha dom som du har, det ser så himla fint ut på mig när jag använder någon annan. Det blir fläckigt :S Tacksam för svar! <3

Reply
Nina

Hej Kenza. Håller med Johanna, har länge velat veta vilket nr det är på ID’s foundation och på ögonbrynspennan som du använder. Skulle vara snällt om du kunde tala om det. :)

Reply
Sanna

Bara jag som börjar tröttna på att alla bilder ser likadana ut hela tiden… Samma gamla glada, söta Kenza. Jag tycker i alla fall att det hade vart roligt med lite mer “intressanta och roliga” bilder istället för att dom alltid är söta o vackra..

Reply
Anna

Hej Kenza!
Älskar din blogg! Kolla gärna in min om hur jag och min pojkvän flyttar till Linköping. Han är pilot och jag ska börja på läkarlinjen!
Kram!

Reply
Clara :D

Hej Kenza!
Skulle bara sga att du är så sjukt söt och verkar jättesnäll!
KramKram

//Juste besök gärna MIN BLOGG! <3
:D

Reply
Sanna

Beställde dina skor “late night” från skotrend.se och blev så glad när jag fick hem dom. Vet du vad? Ena klacken gick AV första gången jag använder dom. Och då hann jag bara gå igenom stan. Dålig kvalitee :( Får nu spara pengar och inhandla Kenza jacka 4 istället!! :) den e ju läcker! Du e så duktig! Antar att det inte är du som står för kvaliteén på skorna.. Väldigt synd att det blev så. Sköt om dej iallafall o tack för en bra blogg :D

Reply
Malle

Hei Kenza! Jeg er fra Norge:) jeg lurer veeldig på hvilken storlek du har i army jakken din fra topshop?? :)

Reply
Snitcher

Girls! måste jag behöva säga små flickor! Ni skriver samma sak hela tiden, Guuud vad du är vacker, så fin du är Kenza. Vi såg dig på stan men vågade inte komma fram!

Komigen nu Kenza tjänar pengar tack vare dig som läser, ni får ca 1000 kr i månaden (barnbidrag), denna tjej är ingen bra förebild, som flashar med sina Gucci skor och märkes väskor!

Fråga er själva skriver hon något viktigt, allt man ser på bloggen är korta klänningar, och hon har börjat leva som en fejk stureplans brud! Det är inget liv. Ni ska ha riktiga förebilder, hon lever på er!

Reply
Hej

Hej! Jag fäljer inte din blogg direkt, men jag tkr det är kul att läsa den ibland. Och jag antar att det är typ 100 som vill att du ska skriva komentarer i deras blogg, men det skulle betyda om du skrev i min.. Aja du får ha det så jätte bra Kenza, Hej då // Ws

Reply
Milla

Hej kenza, undrar om du skulle kunna hjälpa mig. Ser att du har varit mycket utomlands och jag har nu planerat att åka iväg på min och pojkvännens första gemensamma resa till vintern. Har du något bra förslag till oss? Jag vill helst till värme, men vill ändå att det ska vara romantiskt. Han vill till Paris och London?

Vore jätte tacksam

Reply
Malin

Hej! Jag har just lagt ut en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Reply
Vicki E.

finaste Kenza alla behöver paus…hoppas du får gjort det du ska!

Kolla gärna in min blogg och kommentera allihop!

Reply
känd?

HEJ KENZA :)
jag har en fråga som jag hoppas du svarar på.

jag drömmer om att bli kändis och jag har talang i både att sjunga och dansa. för övrigt får jag många komplimanger för mitt utseende. men över till frågan: ångrar du att du blev känd? är det jobbigt att bli igenkänd överallt?
för jag vill bli känd, och tar detta på fullt allvar redan nu i ung ålder. jag vill bara veta vad jag ger mig in på, snälla svara. du är den enda kända person som man kan “prata med”

Reply
Moa

hej kenza! Din blogg är jätterolig att läsa och du är otrolig vacker! Men jag har en fråga att ställa dig, vad tycker du om beslöjade tjejer? de flesta storbloggarna är “emot” beslöjade tjejer så jag undrar vad du tycker tacksam för svar! Kramar.

Reply
_Melissa_

I find it very refreshing with pictures in which you look super, duper cute and young (like on this one picture you just posted, and on picture number 3 of post Dance Dance Dance), instead of sick stylish and sexy Kenza pictures. From normal pictures and stupid hihihi (no offense intended) video-blogs, I’m by now completely convinced that you can do sexy in your sleep. Yeah, your body language is über sensual without being vulgar at all. And of course I adooore the sexy Kenza too, but, well, it’s always good and less dull with some different sides every now and then. :)
Love your blog!
Puss,
Melissa
Ps- You looked absolutely stunning with the shorts and the top from Barcelona and, of course, those killer blue heels from Vicenza.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*