• header

16e augusti 2010

Jag vet inte vad det är för fel på mig! Vaknar jag upp till en skitig lägenhet med en massa disk i köket och kläder överallt, en inkorg som svämmar över på mailen och annat sånt så kan jag inte sätta mig ner och äta frukost förrän allt är fixat och perfekt. Det är alltid samma visa.

Nu när min lägenhet är ren och fin igen så kan jag blogga lite. Hoppas att ni har haft en fin helg! Jag börjar bli så rastlöst att det inte är sant. Förra veckan skulle vi ju spela in till vår webshow men det blev uppskjutet till nästa vecka. Så jag har en hel vecka till ledigt. Hjälp, vad ska jag göra?! Boring!!!

Nu ska jag ta och öppna lite post som jag fick hem imorse. Älskar att vakna upp till fina kuvert (som förmodligen är roliga inbjudningar) och små tjocka brev (som förmodligen är smycken eller andra små presenter som fina läsare skickar ibland).

 

52 Comments

Anna

haha jag är samma, alltid när jag vaknar så är det skitigt, kan inte göra ngt annat förens allt är fixat..

hehe jobbigt :)

Reply
Michelle

Varifrån köper du dina Acne linnen? Skulle vara tacksam för ett svar! P.S Förlåt om jag tjatar, men de är så snygga! :P

Reply
BEA

Kul att du glömde av att TH med DDM fyllde 5 år igår! ((((((:

Kenzas svar: Det glömde jag ju inte? Eller du kanske kan läsa mina tankar haha :P

Reply
Sofia

Du är så vacker Kenza!

Förresten, har laddat upp MASSOR med nya bilder på bloggen, bilder på min klädsel, mat och allmänt härliga sommarbilder!
Kika gärna förbi! :)

Reply
lovisa

din blogg är verkligen jätte fin och älskar att läsa den.:)

jag undrar hur man kan tjäna pengar på att blogga när man är under 15? har provat massa med sidor men inget funkar direkt..:)

Reply
S

Du kan vara fin :D Ut och njut av solen med vännerna, ta en drink eller två…vetja :3

Reply
Mia

Hej Kenza! Jag undrar när din smyckeskollektion kommer ut? Och när man får se bilder på dom nya skorna som du skrev kommer ut snart? :D

Kenzas svar: Smyckeskollektionen är försenad. Nya releasedatumet är någongång i mitten på september! Skorna kommer snart med. Kram!

Reply
tamy

haha jag brukade vara sån men jag pallar helt enkelt inte längre, dör för jag måste verkligen städa mitt rum :( haha sämst

Reply
josefin

Vad gör du för att inte få finnar och plitor?? är 15 och börjar få typ “ungdomshy” och nu ploppar det upp en massa plior på näsa och sånt!

Reply
Linnéa Andersson

Hej kenza!
En liten fråga som jag hoppas du kan svara på.
När du står och ska bli fottad, vad tänker du på då?
Tänker du på hur du ska göra och allt sånt? för när jag blir fottad av andra som har kameror så blir jag helt stel och jag har aldrig någon aning om vad jag ska göra.

Ha det bra, kramar Linnéa! :)

Reply
Ling-Ling

Kul med såna brev! :( Klaga inte på att du har semester.. ;) Själv måste man plugga, skriva uppsats.. Blööööhhh… Vill bara slappa ;)

Reply
Lina

åh jag skulle också behöva en städad lägenhet, sugen att komma hit och städa ? :)
du är så vacker!

Reply
Malin

Klaga inte på semester, själv har jag bara 2 dagar kvar på lovet och skulle göra mycket för att det skulle bli längre ;)

Reply
Sharon

Dagens Fråga: Du har sjukt fina ben! men hur får du dom så fina, rakar vaxar du och sen efter det använder du du nån sorts lotion efter. vill veta. KJAM! :)

Reply
BECKA

Hello! Jag fyller år idag (A) Inte för att skryta men jag ville bara skriva det till världen (LOL…)

Den som känner för’t kan ju kolla min blogg.

Ha en bra dag alla! Och kram på dig Kenza, du är verkligen bääääst!
Puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*