• header

Ha en bra dag!

Ha en fin dag allihopa! Nu sticker jag och lille Mani in till stan för att träffa min vän Alexandra. Vi ska väl luncha/fika, käka glass och kanske shoppa lite. Eller bara sitta någonstans och prata.

Dagens outfit kommer upp när jag är tillbaka. Kramar! ♥

138 Comments

eellaaa

Halloj Kenza!
Tänkte fråga dig om du någon gång har kläd problem?
alltså, när man inte kan bestäma sig för vad man ska ha på sig!
Jag har det typ varje dag och ju mer jag shoppar ju värre klädproblem får jag haha :)
Känner du igen dig?
Kramar

Reply
mikaela

Får du lov att ta in Mani i affärer när du shoppar eller var har du han då? :)

Reply
erika

hej kenza! hur gör du när du gör dina “dagen efter-lockar” sover du med uppsatt eller utsläppt?

Reply
HANNA MALMSTEN

KOLLA IN BLOGGEN SOM BARA FÅR MER OCH MER LÄSARE, DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG ;) :D

KOLLA IN BLOGGEN SOM BARA FÅR MER OCH MER LÄSARE, DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG ;) :D

KOLLA IN BLOGGEN SOM BARA FÅR MER OCH MER LÄSARE, DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG ;) :D

Reply
elina

Klart är smyckerna från style by tyra.. undrar hur mkt pengar du får av henne för att marknadsföra hennes smycken? snyltaren tyra :)

Reply
lovisa

vem är det som tar dina bilder när du tar dagens outfit?
du är grym kenza;)

Reply
anna

Hej Kenzaaa

En sak jag inte riktigt förstår är när du skriver att dagens outfit kommer upp trots att du på en helbild visar de kläder du har på dig :))

Reply
josefine

Hej!
Jag har alltid undrat vart du gör av Mani när du går på stan? :)
Kram Josefine

Reply
Lina

finarjag.blogg.se
finarjag.blogg.se
linasallander.blogg.se
linasallander.blogg.se
finarjag.blogg.se
finarjag.blogg.se

besök mina bloggar :D finarjag.blogg.se

Reply
Anna

Hej kenza! Tänkte om du kunde hjälpa mig. Jag börjar gymnasiet imorgon, som många andra också gör. Jag är väldigt nervös men samtidigt glad att få börja i en ny skola, i en ny klass. Min fråga är om du har ngra tips på vad man kan ha på sig ? Du har en väldigt fin klädstil så, om man ska fråga nägon är det du:)

Tack! Mvh anna

Reply
Jenlen

Vilket bra inlägg du gjorde lite längre ned i bloggen om storstäder,intressant!

Reply
Sarah

Hej Kenza!
Jag undrar om du kanske skulle kunna skriva lite om din första dag på gymnasiet?
Jag har nämnligen upprop i övermorgon och som många andra börjar jag bli nervös nu..
Så jag hoppas att du kanske har några tips för att göra ett bra intryck? :)
Kram

Reply
Becca

Asså du och Jessica Alba måste vara de vackraste kvinnorna på jorden.
Så sjukt fin. Du verkar också som en underbar människa!
Otroligt avundsjuk!

Reply
emelie

jag såg dig precis utanför åhlens komma upp från tunnelbanan med mani, jag ba “fan va snygga kläder den där tjejen har… SHIT det är kenza!!” haha men jag gick inte fram för tänk om jag bara skulle liksom “HEJ KAN JAG TA KORT MED DIG” precis när du och din kompis kramades och kanske inte hade setts på länge :P Dessutom har jag redan ett kort på dig och mig från grönan :D

Reply
charlotte bjertner

hej jag kollar din blogg varje dag..har blivit infuerad av döttrarna 19 o 15 år agmla…jag 43 år..hi hi .Jag o äldsta dottern ska till Stockholm nu 18-19-20 augusti…har du några bra tips..kanske ngt speciellt som händer.Tänk om man hade sprungit på dig o bett om autograf o fotat dig då hade dottern hemma15 år svimmat.Många kramar Lotta

Reply
adela

har du klippt dig det ser kortare ut men det e skit snyggt
inga klyvna toppar :D
kram ps grym blogg har du kenza<3

Reply
nathalie

Hej vi är två tjejer som kommer från Handel- och administrationsprogrammet i Avesta/Dalarna. Vi går tredje året och i år ska vi börja med UF (ung företagsamhet) där man som en eller fler i ett “företag” ska hitta på något eget att designa och sälja eller köpa in saker som redan finns från andra företag. Vi vill gärna att folk kommer med idéer om vad man kan göra. Vet ni något ni saknar eller behöver? Tänk efter och skriv gärna till oss.
/ http://elizse.blogg.se & http://nathaliesofiadenice.blogg.se

Reply
Sanna

kolla in min blogg, jag har tvekat fram och tillbaka om jag skulle starta en eller inte och har vatt himla sugen på det, men nu e det gjort :D

Reply
Lina

Hej Kenza!
Du kommer säkert inte svara på min fråga, men utifall att du gör det så undrar jag, har du några tips till att kunna få vänner på gymnasiet? Jag hamnade ensam i min nya klass, och är jättenervös, eftersom jag är ett år yngre än alla andra och lite blyg. Hjälp!

Reply
Annika

Hejhej :)
Du kanske inte kommer att se min lilla komentar..
Men jag tänkte att det hade varit lite roligt om du hade lagt upp något om ”Ur mina garderober” för att det var ett tag sedan.. :)
Tack på förhand! :D

Reply
Annika

Hejhej,
Jag har en till fråga.. ^^

Jag börjar åk 8 på fredag.. och undrar om du har något tips på vad man kan ha på sig första skoldagen? :)
Tacksam om du svarar! :)
KRAM!

Reply
Sofia

Du är så vacker, du passar i allt!

Förresten, har laddat upp MASSOR med nya bilder på bloggen idag. Bilder på mig, min klädsel, mat, godis, chips och glass, härliga sommarbilder m.m. Kika gärna förbi! :)

Reply
Amanda

Hej! Först vill jag bara säga att du har en grym blogg & du är så otroligt vacker! Sen så har jag en fråga, När du tar med dig “mani” in till stan och shoppar, hur gör du då? Lämnar du honom utanför medans ni är inne i en butik eller får han följa med in i butiken? Tacksam för svar! <3

Reply
Nathalie

Vet inte om du läser just det här men måste bara tacka dig för att du delade med dig av din goda laxrätt med pasta för ett tag sedan, det lät så gott så jag testade att göra den precis som du skrev och nu är det en favoriträtt här hemma:)

Reply
Nadja

Du tar ofta med dig Mani när du drar ut o fikar o shoppar. Hur gör du med han när du går in i affärer osv? :P

Reply
malin

jag undrar som erika, hur gör du dina dagen efter lockar ? kan du inte göra en video där du lockar håret och ladda in på youtube om det tar lång tid att ladda upp på bloggen ? (:
älskar din blogg kram malin :D

Reply
Elin

Jag har lite då&då funderat på hur du gör med Mani när du går på stan, uteserveringar är väl inga problem, och är man två så kan man ju turas om att gå in och handla sitt fika så en kan passa hunden, men när du shoppar.. hur gör du? :) känns inte som att man vill knyta fast en liten hund utanför affären, är väldigt nyfiken då jag vid ett flertal gånger velat ta med min stora lufs till hund på stan men ångrat mig i sista stund för att jag inte vet vart jag ska göra av honom ;P

Reply
Saga

Jag undrar också dethär med Mani och lunch/fika/shopping. Inte så roligt att gå in en i taget i butikerna, kanske…? Eller? =]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*