• header

Lördagskvällen

Vår lördagskväll var så mysig! Tanken var ju att jag skulle ta ut tjejerna på middag på någon lyxig restaurang. Men efter att ha ringt runt och fått höra “nej tyvärr det är fullt” typ 10 gånger så gav vi upp. Vi kom istället på den grymma idén att köpa en engångsgrill och grilla korv nere vid vattnet i Nacka Strand! Precis som på gamla goda tiden när jag fortfarande bodde i Nacka.

Så vi drog och handlade och knallade sedan ner till berget som vi grillat på många många gånger. Jag minns en Valborg när jag och tjejerna grillade där nere. Jag tror vi var 14. Jag hade tjatat till mig en dunväst från Peak och Nadia en Henri Lloyd jacka. Och där stod vi mitt i grillröken och klagade på hur våra nya kläder skulle stinka, haha..

Så vad passade bättre än att sitta och prata gamla minnen i lördags? Vi gick även bort till J och satte oss där med filtar och päroncider och fortsatte snacka. Riktigt mysig kväll med bästa vännerna ♥

97 Comments

rebecka

Det ser riktigt mysigt ut. :) Huvudsaken är ju oftast att man är med sina vänner och inte vad man hittar på!

Reply
angelina

Jag tycker alla borde läsa boken “högerregeringen 2006-2010”
Vad har Reinfeldt egentligen haft för sig? Jäkligt intressant!

Gå in på varuhuset.etc.se för att beställa!

Reply
sandee Pistol

Låter som en klockren kväll.. här behöver man inte spendera pengar för att ha det trevligt.. det räcker med älskade vänner och en engångsgrill :)

Reply
ciia

finsk öl, så ska det vara ! lapin kulta on kyl tosin poron pissaa mut hehhehe grattis

Reply
Mathilda B.

Ni dricker Lapin kultaa! Super! Finskt öl e bäst!
Säljs de faktist i sverige? :D
Älskar din blogg <3

//: Mathilda

Reply
VIKTORIA LEANDER

umgås du inte med jayson längre? längesedan man såg nåt från honom här.

Reply
Fröken Persson

Låter som en underbar lördag!

På min blogg kan du nu läsa om hur det är att vara snart 19år, om att flytta hemifrån till en storstad, bli sambo och börja plugga på universitet! För ett halvår sedan fanns inte detta som ett altenativ för mig i höst!

Reply
amanda

jag har beslutat mig för att sluta med cola och abstinensen tär på mig, den där bilden med colaburkarna var droppen, hahaha. Jag svimmar snart av cola brist.

Reply
Elle

Skitmysigt! Tröjan du har på dig ser sååååå skön ut! Var är den ifrån? extreeemt tacksam för svar :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*