• header

Bio med Humlan

Jag är så glaaaaaaaaaaaad!! Så glad så glad så glad! Jag har haft en klump i magen de senaste veckorna men nu, ett samtal senare, är den borta. Mamma jag älskar dig!! Nu är det äntligen din tur ♥

Annars då.. Har varit på bio med Alexandra aka Humlan (jag och Nadia har kallat henne för Humlan i flera år, hon är ju en liten söt humla =)), vi var och såg Predators. Kanske inte världens bästa film direkt men lite tidsfördriv i detta tråkiga väder. Sedan handlade vi mat, vi båda skulle hem och laga mat till våra pojkvänner så det blev en runda inne i affärn.

Min älskling är påväg nu från träningen så jag ska ställa mig i köket nu. Det blir pasta med lövbiff i senapssås. Min favvis. :) Hejdå hejdå hejdå!

125 Comments

HANNA MALMSTEN

Fin du är! :D

Kolla in min blogg med över 2300 unika läsare per dag nu :D !

Kolla in min blogg med över 2300 unika läsare per dag nu :D !

Reply
Gloria

heej best blogger! looks tasty and a lot of fun! and i love your outfit, as usual! ;) come to milaaan! ;)

Reply
Lolo

Hej hej! alltid lika vacker! Jag undrar om man kan ha de där skorna från dinsko med jeans och annat oxå?? eller passar det bara till kortkort eller?? tacksam för svar!

Reply
nathalie

Kika in i min bloppis, ca 400 olika artiklar till låga priser! Håller på att spara till körkort, så behöver alla små slantar som går! I bloppisen finns: kläder, smycken, filmer, smink och lite annat smått och gott! Titta in vettja —-> http://xnathalie.blogg.se/buyyourstile/ <—-

(jag ursäktar om reklam inte är godtagligt i denna blogg, strunta då i denna kommentar! Tack i alla fall.)

Reply
Jossan

Hello beautiful ..
din blogg e super !! Älskar din stil.
Kan inte du skriva vad du har för favorit bloggar som du brukar följa, om du nu har några ??

krams

Reply
Jasy

haha usch ja, håller med dig där om filmen =P kommer ihåg när jag såg den med kusinerna å det slutade att vi satt å störde varandra…

Reply
Anna B

Okej..vad handlade det om då? En annan fråga; varför designar du kläder om du inte har drömmar om att bli en seriös designer?

Reply
tib

kan inte du skriva om den nyligen försvunna flickan linda rosendahl eftersom din blogg e så pass stor så kanske någon känner igen henne o hittar henne!

Reply
ana

aha, kul att du berättar vad det är för något. Att du ens skriver EN mening om det om du inte ens tänker säga. ful stil K.

Reply
Hafsa

Åh Kenza… jag hatar när du skriver sådär =( Vad är det som har hänt? :P Haha måste veta. Nedå.. det är din privatsak men ändå haha :)

Reply
Sofia!!

haha, asså jag läser din blogg varge dag ocg den är as grymm :D<3<3

krraaammmmm!!!<3

Reply
Ida

Åh, vad är det som har hänt? Nu blev jag nyfiken! Bra att det var en nyhet som fick klumpen att försvinna iaf :) Förstår om det är “privat”.

Reply
Natalie

Orka skriva nåt som är ämnat för din mamma i en offentlig blogg där ingen fattar ett piss av meningen..

Reply
hihiih

Hej Kenza! jättebra blogg :D ….hihi jag tror jag vet vad din mami ska göra???? ….gifta sig !? :P

Reply
Elin

Kolla in på min blogg!

Idag skriver jag om tonårs föräldrar

Senare kommer det även fel sms och sex minnen åt er!

:D

Reply
Sheila

Jag minns Alexandra från förr! Då hon hade en blogg, men vad hände? Bloggar hon fortfarande? Hon hade en bra blogg :)

Kram

Reply
elin

Precis som dig är det min favoritmaträtt. Såg förut att det är din mormor från västerås som gjort den till dig. Jag är med från västerås så kanske gottar vi på samma recept. ;)

Reply
lisa

kan du inte skriva hur du gör maten, så man kan testa. För du säger ju att de är så gott! Hade varit roligt :) kram!

Reply
denise

fråga mig nt varför men det är något med tjejer som hon som jag nt litar på. det är som om deras falskhet speglas i ansiktet. har du kännt henne länge? jag menar inget illa men jag får bara den vibben, men jag känner ju inte henne så jag kan ju vara way out.

Reply
rebecka

en sak jag undrar..vem tog den bilden? ställde ni randomly upp den i en hylla eller? haha

men låter som en mysig dag!

Reply
josefine

jag är alltid nyfiken på hur du gör när du alltid tar bilder med dina vänner. ni tar liksom bilder överallt och ingenstans!
säger du: oh, vi tar en bild här..duvet..måste ha till bloggen.
och sen tar ni självutlösare & står där och posar?
haha, menar inget illa. men är väldigt nyfiken :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*