• header

PREMIÄR FÖR LOBBY!

Helgen närmar sig och på fredag öppnar vi upp dörrarna till vår nya nattklubb Lobby! Jag hoppas att alla mina vänner dyker upp (till mina vänner – smsa eller skriv till mig på FB så skriver jag upp er på min lista) och att ni läsare kommer också! Jag är supernervös men det ska nog gå bra. Efter fredag kommer jag skriva upp lite saker som kunde ha varit bättre för att sedan förbättra stället. Jag vill att det ska vara grymt!

Ni läsare osar HÄR för fri entré innan midnatt. (HÄR har ni listan för lördag också)

Jag själv har en bloggmiddag på Collage innan men efter det rör vi oss mot Lobby såklart.

45 Comments

amanda

Woho! :D coolt att du är din egen chef/företagare och får jobba med sånna roliga saker. Hmm man skulle satsat på att bli kändis ;)

Reply
SOCKERLOCKAR

Hej Kenza!, Jag vet att många tjejer läser din blogg och det skulle vara till så stor hjälp om du ville fråga dina läsare om detta? Jag är 19 år och vill vara med och starta en ny tjejgrupp med en liknande image som pussycat dolls / girlicious har, men som även drar åt streethållet. Jag har tillgång till lokal i Göteborg. Målet är att kunna göra nummer som kan visas upp på olika event i framför allt Göteborg, genom olika kontakter som jag eller möjligen de kan tänkas ha. Perfektionen vi eftersträvar genom hård träning kommer sen självklart ge oss nya möjligheter till att uppträda! Jag söker två eller tre tjejer som alltså helst ska bo i Göteborg. Tillsammans kommer vi bli ett helt nytt crew med massa girlpower! Jag tror verkligen att detta kommer bli något stort! De skulle bara kunna skicka information om sig själva till min epost: [email protected] Tack så mycket på förhand!

Reply
Cissi

Schysst! Hade varit jättekul att gå dit om man kunde :) du får ta och komma till dalarna och hälsa på istället ;) hehe

Reply
Emma

Kul men varför är de 21 års gräns? Varken du eller de flesta av dina vänner är väl över 21? Känns lite töligt även om jag förmodligen kommer in som fyller 21 om en månad

Kenzas svar: Hehe du hade kommit in även om du var 18.. Så är det på alla klubbar.. Åldersgränsen är ingenting de följer till 100% utan snarare en gräns de sätter för att slippa vissa.. Kolla t.ex. på Hells, tror dom har 23årsgräns.. Hur många 18-19 åriga tjejer hänger inte där?

Reply
Patricia

Va kul!.. Skulle jättegärna vilja komma dit. Kommer med 8 personer. Men vi är 3 personer som är 18-19 resten äldre. Kommer man in i alla fall?

Reply
Collage-Stammis

Men vad händer med collage när deras koncept m.m har flyttats till sveavägen 9 och bytt namn till Lobby?

Reply
Isabel

Kul att du nu kommer börja jobba tsm med min storebror Alex :) Även fast ni inte arbetar samma kvällar, men ändå :)

Reply
elina

hej kenza! :) är 19 år och kommer från umeå. Jag ska ner till stockholm nästa vecka och undrade om ni kommer ha öppet på lobby nästa vecka och om man kan skriva in sig på listan från din blogg som det här inlägget! skulle vara så kul :)

Reply
Lisa

Jag är 17 år, kommer jag inte in då? Eller hur hårt håller ni på åldersgränsen? :/

Reply
daniela

Lite tråkigt att det är 21 års gräns, fyllde arton ett tag sedan och det finns redan ett så begränsat utbud av klubbar med arton som åldersgräns. Smått besviken över att det är en till klubb med över 20 års åldersgräns :(

Reply
Elin

Kolla in på min blogg!

Idag skriver jag om tonårs föräldrar

Senare kommer det även fel sms och sex minnen åt er!

:D

Reply
angelina

Kul ! så du ska öppna din egen klubb nu? hoppas på rnb musik och inte en massa house som de finns överallt…

Reply
Elin

Hej Kenza!

Du, jag fick nyhetsbrevet på min mail och där står det att stora dansgolvet spelar House och det lilla spelar 80 & 90-tal samt Eurovision. Va är de för jävla baaaaaaajs? Inge R&B/Hiphop på Lobby då? Trodde du gilla sånt ;D Kanske är det bara nu under premiärhelgen?

Jag kommer nog och kollar in klubben ändå, lycka till du är grym!

Reply
isabell

Hej kenza angående om kenza & tyra show. man ska ju maila till ngn adress, vad man drömmer om och osv. jag hörde inte riktigt vad tyra sa på den videon:) kan du skriva på bloggen eller svara på min blogg vad er hotmail är , för jag hörde nt riktigt :) Kram Isabell!

Reply
BellaVictoria

Suuper kul verkligen! Men för mig som endast är 18 känns det inte lika kul. Collage hade väl också en åldersgräns på över 20 om jag inte minns fel?
Tycker det är lite synd för de som faktiskt är 18år med trots det inte får komma in :(

Förövrigt är din blogg wonderful !!

Reply
Fanny

Kommer alla som skriver in sig på gästlistan stå med på den? Om inte hur och när får man veta om man står med eller inte? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*