• header

Är jag dum i huvudet som längtar lite efter vintern?

Vad duktig jag känner mig nu efter en powerwalk (joggade till och med lite!) och lite styrketräning här på mitt vardagsrumsgolv. Så skönt! Minus att det är så jäkla varmt och kvavt.. Man längtar ju nästan lite till vintern. Vad är poängen med att det är varmt ute om man ändå inte kan sola & bada? Då får det hellre vara lite mysig snö ute tycker jag..

Vintern är snart här (tänk att det bara är 4 månader kvar till jul!) och jag kan inte låta bli att längta lite. På sommaren fasar man ju inför vintern men när man tänker efter så är den inte så pjåkig ändå.

Det dåliga är väl att man inte kan hänga på uteserveringar, vilket är lite extra jobbigt för oss hundägare.. Men då får man hitta på andra saker istället.. Som att åka skridskor! Jag minns i vintras när jag och mina vänner åkte skridskor i Kungsan. Det var så kul och mysigt :)

Den här lilla filmen satte jag ihop då:

 

148 Comments

A.

Jag längtar också till vintern, låt den komma & försvinna, sen äre vår & äntligen sommar igen! :D

Reply
Ling-Ling

Duktigt av dig! :)
Här (i södra Stockholm) är det inte kvavt, utan kallt .. brr.. Längtar verkligen inte efter vinter, det är ju mest slask och skit ändå.. För mig är det verkligen så illa som man tänker sig, hatar när sommaren är över. Känner inte att man lever lika mycket under de kalla, mörka månaderna som under vår och sommar.. :(

Reply
matilda

åå älskar vintern och julen hehe, tror inte att någon kan älska julen mer än mig. Jag börgade att länkta lite efter julen i påskas… ;D

Reply
amanda

Jag har nu varit i Turkiet i ca 6 månader och jag ber om regn och 15 grader värme. Men det kommer inte utan är istället 58 grader och sol varje dag så jag flyr snart hem till sverige. Nej du är alltså inte dum i huvudet! :)

Reply
idun

Kenza, det finns ju hundcafén. Himmelska hundar vid Karlaplan (Hedinsgatan tror jag den heter) och ett på Kungsholmen, fast där har jag inte varit..

Reply
Sofia

Håller med!! Nu näre tyyp (nästan) inte går att bada längre så vill man ha snöö! Antingen stranden eller skidbacken!;) Kram /Sofia

Reply
lisa

vintern är bäst, och som du säger skridskor är riktigt roligt. kanske för att jag har spelat hockey i 9 år också :D

Reply
Sandra

Jag längtar också efter vintern. Vad gör inte det liksom?
Fyller ju 18 också dan före julafton så its a big plus this year.

Kram:)

Reply
Olivia

Haha älskar slutet av din video;DDet var uppmuntrande!
Näe du är inte ensam om att längta de skulle va skönt och komma hem efter en kall dag och bara dricka varm choklad eller latte;D

Reply
felicia

hej kenza! :)

antagligen så beytyder inte min kommentar så mycket för dig eftersom du får så många men tänkte göra de iaf heheh ;)
jag ville bara säga att jag verkligen ÄLSKAR din blogg! du kan va dig själv hela tiden o skäms inte för att visa dig utan smink eller när du står ute på dansgolvet o skrattar jätte mycket eller nrä du gör nån rolig min. o sen är du inte fejkad o överdrivet mejkad o de gillas verkligen (y) ville bara säga hur mycket jag tycker om din blogg o dig du verkar alltid så glad .. :)

kraaaaaamar ♥

Reply
mia

Sikken Sjóvá en video. jeg becometh helt tilfreds , når det ser Jeg, OG glæder mig si LIDT Til vinter nu :)
Du har en super blog OG inspriterende en Fed stil. Gid det var så Smuk til dig, du , ja det smukkeste jeg nogensinde har sat ;)

Knus en trofast læser FRA Danmark ..

Reply
Jennilie

Nej men usch, inte ska man redan längta till vintern!! :D Jag vill nästan gråta nu när sommaren nästan är över. Usch usch usch!! Jag är nämligen INGEN vintermänniska! :P

Reply
Sylvia

Längtar oxå till vintern lite!:) Och hösten…

Den jackan som du har på dig när du åker skridskor, vad heter jackan och tror du att man kan hitta den i affärerna även i år? :D

Reply
Emilia

Jag längtar faktiskt också lite till vintern ;) men en fråga bara: vart var det ni åkte skridskor, skulle gärna vilja åka dit nån dag själv, såg ju fint ut :D

Reply
Lisa

jisses, typ i slutet av december vill man ju bara dö. jävla snöblask o jag vettetusan. ne, sommar ska det va!

Reply
juulia

jag längtar faktiskt också lite till vintern.. att sitta med en kopp varm choklad framför en brasa i en liten skidort är verkligen supermysigt !

Reply
C

Får man inte ont i ögonen om man använder linser varje dag i flera timmar utan någon dags paus. Blir de inte torra?? Funderar att börja använda linser,någon som vet?

Reply
Lilja

Jag har alltid undrat detta, men har aldrig känts som om det fanns ett passande inlägg att fråga . . . vad skulle du har gjort om dina vänner började blogga, de med? Eller din bror, för den delen.

Reply
Lilja

Du kan väl ha detta som Dagens Fråga någon gång (för de som alltid skriver “yes, första kommentaren!” och liknande) läser du verkligen varenda kommentar? För det står alltid, “din kommentar inväntar granskning”.

Reply
Sheila älskar Kenza

Haha du reser alldeles för mycket! Det är därför sommaren kanske känns så lång :-p här har vi kanske fint väder i nåra veckor, men om du åker bort hela tiden så fade-ar liksom vintern away more.. typ.. men det e ju oftast så. Man älskar det man inte har mer än det man har haha låter puckat

Reply
rebecka

haha, jag längtar inte till vintern, men fett till hösten! är ändå blek som ett spöke, och jag gillar höstkläderna bättre än sommar ändå!

Reply
naliie

de är mysigt med vinter, när man få klä sig i varma och snygga kläder :D men de iof för jävligt när de bli äckligt kallt och mycket snö.

Reply
erika

hej kenza! först så vill jag bara säga suuuperbra blogg, älskar den läser minst tre gågnger per dag :) och hur lär man sig åka skridskor baklänges? :D<3<3<3<3<3

Reply
Clara Carberg

Vad duktig du är! :D Själv är jag så jäkla trött efter första dagen på gymnasiet! Men kul var det :)

Du ska veta att du är en av sveriges coolaste tjejer! Inte alls rädd för att vara dig själv, keep it up! :D

Reply
Lucy

Jag bara älskar att åka skridskor, det är så himla roligt ju så hur kan man inte gilla det!? ;D
Men… man får ju inte glömma pulka då! Haha! ;)

Reply
Lisa-Mari

Haha, söt video! Längtar till vintern jag med!
Och juste, en liten fråga, brukar du aldrig svara på komentarer? Asså jag förstår dig för du får jag typ över 100 st per inlägg, men jag bara undra^^ DIN BLOGG ÄR BÄST!

Reply
Cecilia Sennerfors

Nej nej nej du är inte dum i huvudet som längtar till vintern, jag längtar också till vintern. Vintern är ju så mysig så man kan ju inte låta bli att längta dit. Och sen blir man bara besviken på sommaren, antigen är det för varmt eller för kallt eller så regnar det osv osv :)

Reply
roya

DE GÖR JAG MEEEEED :D
men mina vänner säger att jag är sjuk i huvudet XD

men jag har tagit fram alla mina halsdukar och sånt :P
vill ha vinteer :)

och du ärr bääst!<3

Reply
Adispadis

Hej Kenza älskar din blogg<333 du e nt konstig som längtar efter vintern det gör jag med!!haha kram o pussss;)<3<3<3<3<3

Reply
alice

längtar efter hösten, när löven faller av. Riktigt mysigt. Vill även ha kvar sommaren ett tag till. Gärna vinter men inte så kyligt vore perfekt. ;>

Reply
Louise

Hej! Jag ville bara säga att jag oxå längtar efter vintern, och JULEN! =D De e så mysigt när snön ligger på marken (om det inte är slask förstås!), och med julmusik, och bäst är ju när alla vännerna samlas en heldag för att baka julgodis och lussekatter och för att titta på gamla julkalendrar =) så du är inte den enda som längtar efter “mörker och kyla” ;) kramen från Liz =)

Reply
Anna

Känner du att du måste gå ner i vikt nu och bli smal som alla supermodeller för att du är med i elit models? Jag menar, du har börjat äta nyttigt och tränar? Förstår att du vill ta hand om din hälsa men du har aldrig brytt dig om sånt innan du blev med i den agenturen? Och sånt här med kolesterolet är ju personligt så det behöver ju inte betyda att du kommer må dåligt av det.

Reply
Carro

nej då lilla kenza, alla längtar vi nog till vintern, hart bra gumman!
läs min blogg, snart smycken till salu och många videobloggar!

Reply
linnea

jag måste säga att jag håller med, längtar faktiskt till vintern, dels för att det då är lättare för mig att sova, och det är mysigt att komma in efter en ridtur och dricka varm chokladmjölk :)

Reply
Lisa

Haha bäst!
Dock längtar jag inte direkt till vintern.. kommer ihåg från dina inlägg vintern 2007 att du hatade vintern tss :D

Reply
Hanna

Neeej.. det gör jag meed! det ska bli så mysigt med stora koftor o halsdukar och att man uppskattar det varma kaffet ännu mer! (säger antagligen inte samma sak någon månad in på vintern…haha)

Reply
Emilie

Jag längtar också till vintern eftersom jag inte klarar av värmen och speciellt inte den värme som det varit nu i sommar. Jag trivdes enormt mycket i vintras då när det var så mycket snö medan alla andra klagade på det…

Reply
Nathalie Bertling

Jag kan tyvärr inte hålla med dig, jag är liksom inte byggd för kyla och sånt. Jag blir bara irriterad, sur och grinig när det är kallt och halt ute, haha. Det får gärna vara snö på julafton och dagen efter men sen får det vara bra! ;)

Reply
hanna

verkligen inte! :P längtar jätte mkt till jul de är så mysigt med snö och stickat och julstjärnor och levande ljus :)

Reply
natalie

åh, det ser så roligt ut!

vem är det som åker på ett ben förresten?? :)<3

Reply
Camilla

Men jag längtar också efter vintern! Eller ja, mest efter julen men det är bara för att det är så himla mysig stämning överallt då :)

Reply
Maryam

nej förfan! äntligen nån som känner precis som jag just nu! vintern är ju så härlig (särskildt för att man kan gå runt med feta, mjuka halsdukar och tröjor) ;)

Reply
fian

Nej jag började längta efter vintern för ca 2 veckor sen :P haha.. Tom lyssnat på några jullåtar! Så jag är nog mer crazy än du !!

Reply
Amanda :)

Jag längtar också till vintern :D
Säger som dig: Varför kan det lika gärna bli vinter om det ändå bara ska vara halvvarmt ute så det ändå inte går att bada & sola?

Reply
nadine

JO! det är inte dumt alls^^ jag längtar efter vintern ibland jag med… speciellt när man kan mysa inomhus och vara varm medan det är kallt ute höhö, eller när man kan ha så fina kläääder ^^:P lager på lager… nu kan man ju bara slänga på sig en klänning så ere ju klart haha:p

Reply
my hallberg

Samma här :) Jag längtar också efter vintern lite smått, så sjukt mysigt att ha varma kläder på sig och tjocka jackor :D

Reply
moa

Hejsan, i filmer ser det ut som om ni har konståkningsskridksor hade ni det eller var det bara jag som inbillade mig det?

Reply
CAMIE

Haha, jag längtar också lite! Först och främst till hösten men även lite till jul ^^, Kan bero på att jag och pojkvännen fått egen lägenhet så det blir extra mysigt i år. Men när jag va liten så brukade jag börja spela julmusik redan i slutet av september bara för att jag längtade så mycket ^^, Haha xD

Reply
Amanda

Jo jag längtar faktiskt lite! Blev sugen på skridskor när jag fick se videon, tänk att få ta en varm choklad efter och sitta inlindad i en filt!

Reply
sofia

jag satt hemma nång dag och baa: nee vad jag längtar efter vintern, så mysigt med snön, och att få ta på sig sina tjocka varma kläder! jag har saknat det faktiskt!
min kompisar tyckte jag var lite konstig då XD

Reply
Linn

hej!
var har du köpt din jacka då har i detta filmklipp?
kram.
(obs, så tacksam för svar.)

Reply
Linn

Hej!
var har du köpt din jacka du har i detta filmklipp?
kram.
(obs, så tacksam för svar.)

Reply
En konståkerska

Åh jag längtar också till vintern då man kan åka skridskor utomhus och allt! Olyckligt nog valde jag att börja på konståkning vilket gör att jag åker året runt så då blir det inte lika speciellt :(

Reply
Annie

Du är inte ensam, jag har längtat efter vintern ett tag nu.. Jag har redan börjat dricka lite glögg och beställt hem de två första julklapparna ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*